הגברים גורשו מחשש שהנשים ייפלו לרגליהם

Emile Zola

New member
הטעות שלך היא בטיפול בהטרדה

את מציעה לטפל בקורבן במקום במטריד.
הטרדה מינית אסורה על פי חוק ומי שצריך להענש הוא המטריד.

זה שבחברה שלך מקובל להטריד, להשתמש באיומים, אלימות, ובמקרים קיצוניים, כפריים סטריליים אף מעיפים חומצה לפרצוף של בחורה שלא נענתה לחיזור... זה לא אומר שכך זה צריך להיות.
במקום להעניש את הנשים, חנכו את הגברים להיות בני אדם.

איפה כתבתי שאני בעד אלה

דיברתי על קוד ליבוש.
וכתבתי שלכל אחת זכות לבחור קוד ליבוש שמתאים לה.
בחורה שהולכת בחשוף בתת מודע שלה יודעת שיש סיכוי שהיא תתקל מינימום באיזה סתום שיזרוק לה מילה. מה אתה מציע לכל אלה? לכבול אותם בתוך קרון עד שהיא עוברת?

בחור שיטריד יקפוץ ויאנוס אמור לקבל את העונש שמתאים לו.
הגבר ששפך חומצה על פניה של בחורה -הגבתי שיש לשפוך על פניו בחזרה.
משום מה תקיפה זו ובכלל לא קיימת ולא מתקשרת תמיד רק להופעה חיצונית. אלא לפעמים, כמו המצב הזכור, באגו גברי אגואיסטי מוגזם.

Emile Zola

New member
זו צורת מחשבה בחברה חולה

שמקבלת הטרדות כמשהו טבעי.
בחורות לא צריכות להיות מוטרדות.

אז מה אתה מציע?

בחורה שהולכת בחשוף בתת מודע שלה יודעת שיש סיכוי שהיא תתקל מינימום באיזה סתום שיזרוק לה מילה. מה אתה מציע לכל אלה? לכבול אותם בתוך קרון עד שהיא עוברת?

חברה חולה. והחברה שלך היא בריאה ב 100%? מה אתה מציע לבחורים כאלה שעלולים להופיע גם בחברה שלך. אולי נתחיל להעמיד שוטרים של "النهي عن المنكر" כמו בסעודיה. ונעמיס לתוך ניידת בחורים כאלה, אבל אז יאשימו אותנו באיסור חופש הביטוי/ דיקטטורה לשמה.

Emile Zola

New member
בחורה הולכת חשוף כי בא לה.

בקיץ הישראלי אני הולך בשורט וגופיה.
אז מה אני אמור לצפות? שיטרידו אותי מינית?
אותו דבר נשים. אף אחד לא צריך להטריד אף אחד.

עצוב שבחברה הערבית, יש חינוך שמותר להטריד. כך את מעידה בעצמך. עצם המחשבה שלך שבחורה שמתלבשת חשוף צריכה לצפות להיות מוטרדת היא הבעיה.
הרי את אותו חינוך שחינכו אותך, מחנכים גם את הגברים בחברה הערבית. ומה אותם גברים יבינו? שמותר להטריד בנות שלבושות "לא צנוע". שהן זונות.
לא ככה? אם את קוראת להן זונות, אז גם הגברים בחברה הערבית החולה שממנה את מגיעה יחשבו כך וינהגו כך.

כן חשוף, לא חשוף, מי שמניאק יטריד גם בחורות דתיות.
למניאקים, לא חסר סיבות להטריד, גם צעירים ערבים ממז' ירושלים מטרידים מינית ערביות ביפו - כך מתלונן האימאם ביפו.
אותם חלאות פועלים בשיטתיות כתחביב, בשבילם בחורה שהולכת ברחוב היא מטרה לגיטימית, ככה סתם.

ותראי כמה הלבוש הצנוע והטוב, או ה"עטיפה הסגורה" עוזרים - "13% מ-628 הנערות הערביות בגילאי 16-14 שהשתתפו במחקר, היו קורבן לתקיפה מינית וגילוי עריות" ורוב התקיפות הן מהמשפחה - אבות, אחים, סבים.
http://www.haaretz.co.il/misc/1.840606

כל הצניעות כלפי חוץ כדי לשמור על "כבוד" המשפחה, ובבית האבות/אחים אונסים אותן, והן שותקות מרוב פחד כי חינכו אותן, שהקרבן אשם.

ככה זה בחברה חולה.
חבל רק שהגברים הערבים החולים לא מסתפקים בלאנוס את אחיותיהם, והולכים לפרוק עול גם אצל היהודים.
מילא, אם החולי הזה לא היה משפיע עלי, ניחא, שיאנסו את אחיותיהם מצידי כל היום, זה לא מפריע לכם, למה שזה יפריע לי?
הבעיה שזה לא נעצר בכפרים, החרמנות הערבית מגיעה מחוץ לגבולות הכפרים הסטריליים - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3839596,00.html

אני לא מצפה ממך לתשובות, אין לך אומץ לענות בצורה אמיתית ולהודות שאת חיה בחברה חולת מין בצורה קשה, עם מראית עין של "צניעות" כלפי חוץ וזוועה בפנים.

לילה טוב

Manaf1

New member
שמענו עליך בועל עזים

יש 14% תקיפות אצל היהודים, הפרש 1% מעל לערבים, מקווה שזה לא בגלל ההמולה שאתה עושה לעזים, או מה שיותר סביר, למה שאתה מאשים את הערבים, ואתה עושה באחותך,

كلما كسبت المرأة مساحات من الحرية...

ازداد قصر ثوبها.

السؤال ليش كل ما نحكي عن حرية- الموضوع الوحيد اللي منواجهو هو اللبس والعلاقات الجنسية قبل الزواج؟ هي الحرية والمساواة اتقصرت عالموضوع هادا؟

امريكي ببغداد اتجرىء

واغتصب اللي لبسها مستر
واحنا العرب زعلنا اكتر...

على فاطمة التركية

عرفنا مين انقلد فعلا.

خيخيخي بقلك المراة وحكمتها..

عشنو بقدرها كتير- بعمل صلة بين عقلها وبين قفاها المكشوف وتبريرة تحت مصطلح "الحرية"...
الاحترام قال:
انا: هههههههههههههههههههههههه
امي: ههههههههههههههههههههه
اختي: ههههههههههههههههههه
جارتنا سعدية: هههههههههههههههههههههههه

بضل يدافع عن التماثل الجنسي وبقول انو بعدن ما تحرشو فية... شكلو واحد من شلة "يا طنط"...

اذا الديك استحى هههههههههه

"عمر الديك ما حيبقى فرخة"

هاد متل واحد بقلك - وصلنا لدرجة انو البهايم بتفهم اكتر من البني ادمين

لأنو حتى البهايم بعدها ما عاشرت بعضها.

يحكوا اللي بدن ياة. واقع وموجود.

ههههههههه عقولة قاسم النجار:

**اتمكيجتي في ألف لون.. فكرك تعجيبي العيون...وطلعتي مثل الرمزور والأشارة الضوئية..**

**حطيتي الكحلة والحمرا,مسكارا لميع وبودرة..حتى بطلنا السمرة نمييزها من الشقراوية..**

**هذا اسمو مو تطور هذا انحلال وتهور..الشعب عندو تدمر من الموضات الحالية..**

**سألناكي لنرتاح: "مالو لبسك نصو راح؟" قلتي: "هذا انفتاح وانتوا بزمن الرجعية"...**

**يلي بتحكي عقلك "واعد" لهالموضة ما في داعي, هالأواعي مش اواعي..الله يعين الزعرنجية**

قولة تعالى:"انهم كالأنعام بل أضل سبيلا"

وكفى الله بشهيد

لا طاعة لمخلوق في معصية الخالق

واللي مش عاجبو كلامي يسمعو من جهة.. ويطلعو من الجهة التانية..

(يأتي زمانا على أمتي القابض على دينة كالقابض على الجمر في يدة"..

جمعة مباركة

Emile Zola

New member
אני מביא הוכחות לדברי

ולא יורה מספרים באויר...
ואתה מצידי יכול להמשיך לתקוע את בת דודתך, אצלך מקובל גם שתתחתן איתה

בעצם... מהחכמה שנשפכת ממך אני מתחיל לחשוד שהוריך הם בני דודים

איך זה בכפרים הסטיריליים?
ממילא כולם אותה חמולה, אז אין ברירה. זה או הבת דודה או כבשה.

למעלה