לוטוס הנסיכה הלוחמת
New member
החופשה המושלמת שלי מתחילה בציפייה, בהשתוקקות, כשביום מטורף בעבודה נזכרים בכך שעוד מעט נהיה במקום שכולו רוגע ופינוק, ועל הפנים מתפשט חיוך ממתיק סוד. החופשה ממשיכה בתיק שאורז את עצמו לבד, בבגד ים ההוא שלא חשבתי שאני אכנס אליו ודווקא הצלחתי, וכבר אני מדמיינת איך אני קופצת לבריכה באושר. או בתסריט יותר מציאותי - שוכבת לידה ומעלעלת לי במגזין כרומו צבעוני עם קוקטייל ביד.
והנה סופסוף הגיע היום המיועד, הסבתות הסכימו לשמור על התינוקת, ונמצא סידור לכלב, והבית נקי, והעציצים הושקו... משתחלים לתוך האוטו, עוצרים לתדלק, ונוסעים לנו ברוגע בדרך הנעימה, הרחק מהעיר הסואנת, מהבניינים הגבוהים והחד גוניים, מצפצופי התנועה. מטפסים לעבר הירוק, שרים שירים בקולי קולות, התרגשות נראית בעיניים בורקות ובחיוך המתפשט על הפנים, הנה, חופש, עוד מעט מגיעים!
ואז, מגיעים, פותחים את הדלת, ולא מאמינים שאנחנו בישראל, הפינוק האולטימטיבי נמצא כל כך קרוב, איך לא גילינו את פינת החמד הזאת קודם? האביר שלי מוזג לי כוס יין אדום, מנשק אותי ברכות, הנרות כבר הודלקו בידי המארחים, נדמה שהם פשוט חשבו על הכל. ברקע דיסק הום מייד עם השירים שאני אוהבת, איזה מקסים מצדו לזכור להביא אותו. הוא שואל אם למלא מים בג'קוזי, או שבא לי מסאג', או בכלל לטייל בסביבה קודם? הממ... איזה כיף שיש זמן להכל. לא צריך לעשות שום דבר, רק ליהנות מהרגע.
הדלת נסגרת, האורות כבים, ששש... אני והאביר בארמון קסמים, נא לא להפריע לנו לפחות עד מוצ"ש ככה מתחילה החופשה המושלמת שלי, כזו שפשוט לא רוצים שתיגמר. בין לבין היא כוללת את כל מנעמי החיים, הרבה שלווה, פינוקים, אוכל ויין משובחים, קצת טיולים רגליים, קצת בריכה, שיחות לתוך הלילה, ובעיקר את שנינו, עטופים ברומנטיקה ואהבה.
וביום ראשון חוזרים לשגרה, לעבודה, שמגיעים אליה עם הלשון בחוץ אחרי הפקקים שהתחילו עוד בדרך לגן של התינוקת, ומספרים לכל המשרד, "תשמעו, היינו בסופ"ש מהסרטים!". כי סודות כאלה, דווקא כן מגלים בחברה