התפקדות אוגוסט

LeAnnDylan

Well-known member
כשאוהבים לא שוכחים!

סתם, ניסיתי לחשוב על סדרה שבא לי להמליץ עליה שלא הסתיימה עדין וכל מה שאני רואה עכשיו זה או דברים שהרוב כבר רואים או כאלה שאני לא חושבת שראויים להמלצה. אז חשבתי לאיזו סדרה אני הכי מחכה ו.. נקמה!
וגם מחשבות פליליות אבל אף אחד מכם לא לוקח את ההמלצה הזו ברצינות

עוד פחות מחודשיים!! אמס
נולן
ויקטוריה
קונראד
ג'ק
איידן

את רואה "מתחת לבועה", לא?
אני בפיגור של איזה 3 פרקים כי זה ניהיה טיפשי ומעצבן.
ד"א ג'ס גם 'הוחלפו' מעצבן אותי.
אני ממש במחסור של סדרות, אבל גם אין לי ממש סבלנות להתחיל משהו (נדירות הסדרות שתופסות על ההתחלה).

ואו את ממש אוהבת את כולם
איידן מציק לדעתי. והרבה יצאו ברגשות מעורבים אחרי העונה האחרונה....

LeAnnDylan

Well-known member
אכן רואה

דווקא הפרקים האחרונים נהיו ממש מעניינים. הפרק האחרון היה ממש טוב.
ואיידן זה יחסי אהבה-שנאה כי בעיקרון כמובן שאני בעד אמס-ג'ק. אבל איידן כזה סקסי עם המבטא הזה שלו והסצנות שלהם יחד כאלה לוהטות

אבל זה לא רלוונטי עכשיו

טוב, אולי עוד אחזור לזה
אני חשבתי שאיידן סתם מיותר רוב הזמן, היה ברור שהוא לא העניין. לא עבד עליי
ויותר מדיי shady!

LeAnnDylan

Well-known member
אני לרגע קיוויתי שהוא כן הענין

הוא אמילי בזכר.
אם ג'ק שייך לאמנדה, או לזיכרון של אמנדה. אז איידן שייך לאמילי הנוכחית.
לא האמנתי שגם אחרי שהיא תסיים עם מסע הנקמה שלה היא תוכל לחזור להיות הילדה התמימה הזו שג'ק התאהב בה ורציתי שבאמת יקחו את זה לשלב הבא ויבינו שגם אם היא קיבלה איזשהו קלוז'ר, לא יעשו אותנו מטומטמים ויתנו לנו להאמין שהיא יכולה פשוט לשכוח מהכל. אז בסדר, תמיד יהיו לה רגשות לג'ק ותמיד יהיה לה אכפת ממנו. סו וואט. הוא לא מבין אותה, הוא לא מסכים איתה, הוא לא מתאים לה במצב הנוכחי. על הנייר איידן הכי מתאים לה.
אבל אולי עכשיו עם הסיום הלא קשור של העונה הם יכולים לחתור שוב ליחסי ג'ק-אמנדה ושזה יהיה קצת היגיוני ומתבקש.

הוא פשוט רוצה (
לריבנג')
שהיא תפסיק עם ענייני הנקמה ותתחיל לחיות. זה יותר טוב לה. אני פשוט חשבתי שאיידן ואמילי פשוט לא מתאימים, לא אהבתי אותם ביחד, לא יודע.
אפילו שעשו ממנו איזה קדוש אחרי שהוא מת היה מוזר לי...

jess r

New member
איזה עונה אתה בהוחלפו?

זכור לי שזה נהיה משעמם כזה בעונה הלפני אחרונה.
הנוכחית חביבה למרות שנגיד יש להם קטע של לעשות משהו מעניין ואז במקום שהקונפליקט הזה ירוץ כמה פרקים וייצא ממנו משהו הוא נגמר באיזה פתרון עלילתי מטופש להחריד אחרי פרק וחצי.

אין לי מושג באמת למה אני צופה בזה עדיין. אני אוהבת את ביי, היא חמודה.

אני בקצב השידור בארה"ב
עד עכשיו הייתי סבבה איתם, אבל את 2 הפרקים האחרונים כבר לא הצלחתי לראות.
איזה פרק את?

jess r

New member
לא זוכרת, אני רואה ביס

הפרק האחרון ששודר שם זה הפרק שג'ון מארגן ארוחה כזאת בשביל לפצות את קתרין ואז כולם רוקדים ביחד. אחת הסצינות המפגרות אי פעם, וכמו שציינתי, פתרום עלילתי הזוי.

אהה הבנתי
טוב, את צריכה להתקדם קצת (הרבה, האמת) ואז אוכל להגיד מה מפריע לי חח

LeAnnDylan

Well-known member
הוחלפו זה עם החירשת הזו או הזה עם סאטון?

אני תמיד מתבלבלת בין שתי הסדרות.
זה עם החירשת זו סדרה ממש גרועה אז אני מקווה שאתם מדברים על השניה. שם לפחות יש את ניית'ן

למרות שאני בפיגור של איזה עונה וחצי אם לא יותר

jess r

New member
חירשת

מה הקטע החדש והמעצבן הזה שכשאני לוחצת על מה שבדרך כלל יורד תיבה למטה זה מפרסם את ההודעה כאילו לחצתי אנטר?

בכל אופן...

הדמויות חביבות וזה מגניב שיש סדרה עם חירשים, למרות שבתכלס זאת סדרה גזענית לחלוטין עם מסרים בעייתים והיא אמורה להיות לכל המשפחה כזה. הכי אמריקקי. אבל ממכר.

LeAnnDylan

Well-known member
ראיתי בערך חצי עונה של זה וממש לא אהבתי

בכלל אין לי סבלנות לעלילות חירשים. מעיק ומעצבן.
והדמויות שם לא משהו. שונאת את המשפחה של החירשת ואת המשפחה של השניה שכאילו מגניבה אבל נורא מיוסרת כי לא מבינים אותה ובו-הו.
בלאכס. תמיד תהיתי מי צופה בסדרה הזו ולמה לא מבטלים אותה.

jess r

New member
כי בשורה התחתונה

כל מי שלטיני יוצא מעאפן ובסופו של דבר כמה שהן מברברות על הגאווה הלטינית שלהן ועל שכונת העוני שהן באו ממנה, הסדרה מהללת את העושר של הקנישים ובשום שלב בסדרה הן לא חושבות לצאת מהבית אורחים הזה (שגודלו כגודל 5 דירות ממוצעות בכל מדינה נורמאלית
). המסר די ברור.

זה לא משהו מקורי, כל סדרה שניה בערך מהללת את החלום האמריקאי, פשוט הסדרה כאילו סובלנית לשונים בחברה אבל בתכלס מקדמת אותם ערכים לבנים אמריקקים בתחפושת של סובלנות.

לא יודעת מה זה סאטון אבל נדמה לי שהסדרה שדילן מדברת עליה זה הסדרה ההיא שיש 2 תאומות והן מופרדות בלידה או משהו. סדרת מתח נראה לי.

חחח לא יודע
לא זכור לי שהן נכנסו לבית אורחים הזה כ"כ בקלות, ורג'ינה עדיין לא מתה על זה שהקנישים עוזרים לה כלכלית בהרבה מקרים (למרות שבסוף מסכימה), יש דיונים על זה... אני לא בטוח שאני רואה את זה ממש.

jess r

New member
אליי זה זועק בכל סצינה וסצינה

אין לי דוגמאות בשלוף אבל חלק נכבד מהסדרה אני מעבידה בגלגול עיניים.

(אבל אולי זה מה שלימודי תקשורת עושים לבנאדם)

LeAnnDylan

Well-known member
הלכתי לבדוק בשבילך איך קוראים לזה כי לגמרי הדחקתי

"משחק השקרים".
בגדול הסדרות לא ממש דומות, בעיני משחק השקרים טובה בעוד שהוחלפו בלידתן ממש בלע.
הסיבה שהן מתערבבות לי זה שבמשחק השקרים יש תאומות שהופרדו בלידתן והן מתחלפות בניהן. ושתי הסדרות עלו ליס פחות או יותר באותו הזמן אז ראיתי אותן יחד.

אה וגם התאילנדי הזה משחק בשתי הסדרות. במשחק השקרים קוראים לו אית'ן, לא זוכרת איך קראו לו בהוחלפו. אינדאיני כזה.

למעלה