התפקדות אוגוסט

jess r

New member

תאילנדי

מתוך סקרנות, בדקתי: "He is of Irish,French, German, and Native American descent". רבע-צדקת.

אהה אוקיי
ראיתי שהיא בוטלה אז אני מניח שאין טעם לנסות...

LeAnnDylan

Well-known member
לא מסכימה עם האימרה הזו באופן כללי

לא בהכרח לגבי הסדרה הזו, אבל נגיד במקרה שלי הרבה מהסדרות שראיתי היו כאלה שראיתי ברטרואקטיבית אחרי שכבר בוטלו. חלק גם אחרי עונה אחת בלבד. ויש סדרות שמבחינתי ממש טובות ונהניתי מהן אפילו שזו רק עונה אחת (פלאש פורוורד או אלקטרז לדוגמה). אז אולי זה מעצבן שאין המשך אבל לא הייתי רוצה לוותר עליהן מראש בגלל הידיעה שהן בוטלו.
אבל אולי זו רק אני.

כן ולא,
יש סדרות שאולי שווה להשלים אותן בכל זאת, אבל בהרבה מקרים אני מוצא לנכון לוותר. זה תלוי על איזו סדרה מדובר..
במקרה של פלאשפורוורד ואלקטרז למשל שאלו סדרות מתח/מסתורין, עם הרבה ביקורת לא חביבה ולדעתי גם סוף לא סגור (תקני אותי אם אני טועה), לא הייתי חושב להשלים. אלו סדרות שמצטיירות לי כצריכות כמה עונות, כמו שלא הייתי רואה את 'אבודים' אם היה מתבטל.
דולהאוס למשל כן השלמתי באיזשהו שלב (אני חושב במקרה, מישהו הביא לי) וממש נהנתי. אבל היה לזה המון מעריצים ואכזבה שבוטל. צריך לבחור מה מתאים לך...
בכללי אני תמיד אעדיף סדרות שהסתיימו "בשיבה טובה".

LeAnnDylan

Well-known member
לא יודעת

אני אף פעם לא שופטת סדרה לפי מספר הפרקים/עונות שזכתה לה לפני שבוטלה.
אני צופה בפרק הראשון ואם נראה לי - אני ממשיכה. אם לא, אז לא.
סופים פתוחים לא מפריעים לי. הרי בלאו הכי אני אראה עוד עשרות סדרות אחרות אחרי, ככה שאני לא אשב ואתהה לי למה לא סגרו לי את כל הקצוות. אם העונה הייתה מוצלחת, הסיום שלה לא משפיע על ההנאה שלי.
דווקא כל האלה שהסתיימו ב"שיבה טובה" היו כאלה שהיה בא לי להקיא על פרק הסיום. שונאת פרקים כאלה שכולם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה. בלאכס. שכולם ימותו תמיד.

Hadar07

New member
דווקא במשחק השקרים

הסוף היה מעצבן כי הם סיימו את זה במתח ולא קיבלנו תשובות על הכל כי לא הייתה עוד עונה.
ומסכימה איתך שהיא הייתה סדרה יותר מעניינת מהוחלפו.

אז אני ההפך, שונא סופים פתוחים ומעדיפים את הקיטשיים

לראות סדרה שגדעו אותה באמצע מסתיימת למעשה בלי סיום, זה זוועה, יכול להרוס את כל הסדרה מבחינתי. לא זוכר אם ראית קייל XY, אבל זו דוגמה.

LeAnnDylan

Well-known member
ראיתי. בוודאי שראיתי

אני זוכרת שגם צבעת לי את הציור של אפריל שעשיתי

אבל אם להודות באמת, אני ממש לא זוכרת איך היא הסתיימה (מחזק את הנקודה שלי שאני לא יושבת ותוהה למה התסריטאים שונאים אותי).
והאמת שבדיוק חשבתי לתת אותה כדוגמה מקודם לסדרה שבוטלה וגם לפני שבוטלה העונה השניה והשלישית שלה לא השתוו לראשונה ועדין אני ממש לא מצטערת שצפיתי בראשונה כי זו הייתה אחת העונות הכי מוצלחות של סדרה שראיתי אי פעם. ממש אהבתי את הקונספט, את הקאסט, את הכל. העונה הראשונה פנטסטית וזה בערך מה שאני זוכרת מהסדרה- עונה ראשונה טובה. עונה שניה שרק אני אהבתי ועונה שלישית פרווה.

אהה נכון
(נגיד ש-
לקייל XY)
אז הסדרה הסתיימה ממש באיזה גילוי מרעיש ופיתוח עלילתי חדש כשהמשפט האחרון היה למעשה "אני אח שלך!" וככה נגמר.
רציתי להרוג שם את כולם, מה נראה להם שככה מסיימים סדרה? הרגשתי שכל הסדרה הזאת הייתה מיותרת. זה היה ממש מעצבן.
גם אני נהנתי בת'כלס מהעונות הראשונות בפני עצמן, אבל עדיין לסיים ככה הרס לי קצת.
זה כמו שהסיום של אבודים היה מעצבן, אבל שם עוד מילא, לפחות היה סיום.

גםצופה

Member
מנהל
דווקא העונה אחרונה מעצבנת נורא...

יש שם יותר מידי פרקים הזויים (האם הפרק של שבוע שעבר היה הפרק המוזיקאלי כי הוא היה יותר מידי מוזיקאלי...)
&nbsp
(את מוזמנת לבקר בפורום 1150
)

jess r

New member
זה היה פרק גרוע

לא חושבת שאי פעם נהנתי מפרק מוזיקלי בסדרה שאינה מיוזיקל.

אני אשקול את ההזמנה. קשה לי לבגוד בפורום כאן

גםצופה

Member
מנהל
אז שתביני

שזה יחסית לכל העונה הזאת היה פרק יחסית סביר...
פשוט בכל הפרקים היו בעיני יותר מידי אירועים/בלגנים...

קודם כל- איך לא ראית באפי!
סדרה מעולה. דבר שני, בסקראבס זה היה פרק אדיר לדעתי. אפילו יש לי את הפסקול על המחשב וגם באייפון (לא שאני שומע את זה הרבה)

jess r

New member
האמת

שאני מתחילה לפקפק בעצמי, יש מצב שאהבתי אותו והדחקתי.

ובאפי ברשימת צפייה, אל דאגה.

גםצופה

Member
מנהל
אני גם לא סובלת פרקים מוזיקאלים

בסדרות דרמה.
הפרק שהיה בהאנטומיה היה בעיני מחריד מאד...
את יכולה לכתוב בשני הפורומים בלי בעיה

בלי קשר לכלום
היום שמתי לב בפייסבוק שאפשר לשלם 2 שקל ע"מ לשלוח הודעה ישירות לבן אדם ולא לתיקיית ה-Other

נזכרתי בסיפור שלך וחשבתי שבטח לא היית משלמת

למעלה