התפקדות אוגוסט

ת'כלס זה כולה 2 שקל
אם מישהו באמת רוצה להגיע למישהו אחר (יכולים להיות הרבה מקרים כאלו האמת) אז זה לא כזה מופרך..
התירוץ שלהם אגב זה "הבטחה שזה לא ספאם"

SHTRUDIDI

New member
לא יודעת

נשמע לי עדיין הזוי.
מעריכה את העובדה שגם מזה עושים כסף, אבל הזוי.

Hadar07

New member
חודש טוב ושקט

על איידול
איידול שזכה ואני עדיין תוהה מדוע- טיילור היקס ולי דיוויז
עונה שבא לי לראות שוב- עונה 7 ו8
עונה שראיתי יותר מפעם אחת- לא חושבת שראיתי משהו שוב אבל ראיתי הרבה הופעות מעונה 8 שוב ביוטיוב אם זה נחשב

מנטור שמעולם לא היה בתוכנית ואני מקווה שיגיע בעונה 14- ג'סטין טימברלייק, ברונו מארס ואיידולים מעונות קודמות.

המלצות
סרט שאם לא ראיתם עדיין, זה הזמן: זה סרט ישן ונזכרתי בו פתאום אבל אם לא ראיתם את "עת להרוג" עם
סנדרה בולוק ומתיו מקונהיי כדאי לכם סרט ממש חזק על פי סיפור של ג'ון גרישם. מעבר לזה ראיתי כמה סרטים אבל
שלא היו משהו ששווה לציין.
מסעדה שאכלתם בה משהו טעים וכולנו צריכים לנסות גם: טמפורה של הנאפיס עם כדורי פירה אחד הדברים הטעימים.
סדרה שאנחנו צריכים לראות: וואלה אין לי משהו חדש להמליץ, אני ממשיכה לראות אותן סדרות.
אתר שווה גלישה: טוויטר למי שעדיין לא שם, באמת המקום שבו אני מתעדכנת בהכי הרבה חדשות מוזיקה בעיקר הכי מהר.

החודש שהיה וזה שיהיה
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: היה משהו טוב בחודש הזה??

אולי המתנות שההורים הביאו לי מארה"ב זה הדבר היחיד בערך.
הדבר שאני הכי מחכה לו בחודש אוגוסט:
שתגמר כבר המלחמה הזאת!!! ושכל החיילים יחזרו בשלום.

על הפורום
התירוץ שלי למה כתבתי פחות החודש: אני חושבת שמקום 4 זה מכובד לא?
אבל המצב בכל מקרה גרם לי
לפחות מצב רוח ולכתוב פחות.
פינה שראיתי בפורום אחר ואפשר לאמץ גם לכאן: שאלונים זה יכול להיות נחמד או החוליה החלשה על נושא מסוים
שקשור לאיידול ,הופעות מהתוכנית או על סינגלים של איידולים, לא יודעת זה מה שעולה לי כרגע לראש.

SHTRUDIDI

New member
נכון, ברונו יהיה מעולה!

איך לא חשבתי עליו, הלוואי שיסכים לבוא בהזדמנות.
יכול לתת הרבה טיפים גם על שואו ועל שירה מהלב.
&nbsp
לא חושבת שראיתי עת להרוג. מוזר כי אם זה מת'יו אני לא בררנית לרוב וישר צופה.
אני מניחה שזה מתח אם זה על פי סיפור של ג'ון גרישם?
&nbsp
יאיי מתנות מארה"ב!

קיבלת דברים שווים?
החוליה החלשה יכול לעבוד.
אולי של המנצחים (מדברת עם עצמי)

jess r

New member
עשינו כבר של המנצחים

ואז המשכנו והגענו עד לטופ 4 אם אני לא טועה.

אלא אם כן את מתכוונת ביצועים של המנצחים (נניח כל הביצועים של קלי עד שנשאר 1 וכו'. דווקא מגניב למי שלא ראה\ זוכר).

SHTRUDIDI

New member
חשבתי לכיוון של ביצועים או זוגות גמר

כי עשינו עד טופ 4 או 5 באמת וגם תכלס, תגיד קלי או קרי יקחו, זה קצת משעמם כשזה כזה צפוי

jess r

New member
ביצועים

השאלה איך? נניח כל הביצועים של מתמודד מסויים?
אפשר לעשות של המתמודדים שבחרנו בנבחרת החלומות.

SHTRUDIDI

New member
זהו, אני גם לא בטוחה איך יעבוד

אם עדיף ביצוע לפי מנצח או ביצוע של איידול באותו השבוע או משהו אחר...

Hadar07

New member
קיבלתי כמה דברים

ממש נחמדים, נעליים ליום יום ממש חמודות, 2 חולצות שהאמת קצת גדולות כי המידות של הארץ
וארה"ב לא בדיוק תואמות חחח, מוצרי קוסמטיקה של מאק שביקשתי כי ממש זול שם וארנק של מייקל קורס
הבנתי שהוא מעצב נחשב , לא שזה חשוב לי הדברים האלה אבל ארנק יפה.
לגבי עת להרוג זה סרט שיצא נדמה לי ב1996, סרט מתח על היחס לאפרו אמריקאים במדינת מיסיסיפי.
הסיפור הכללי הוא על גבר אפרו אמריקאי ששני גברים לבנים אונסים את הבת הקטנה שלו והוא לוקח את החוק
לידיים שלו ורוצח אותם ומשם זה מתחיל כשמתיו מקונהיי הוא העורך דין הלבן שאמור להגן עליו במשפט. לא ראיתי את הסרט מזמן
אז אני כבר פחות זוכרת אבל בא לי לראות שוב, נזכרתי בו כי בדיוק היה יום הולדת 50 לסנדרה בולוק אז דיברו על הסרטים שלה.
לגבי החוליה החלשה דווקא על לא חשבתי על מנצחים כי זה די ברור מי ינצח, או כמו שכתבתן על ביצועים של מתמודד מסוים הבולטים למשל,
או אפשר על הביצועים הכי זכורים מכל העונות ולנסות להחליט מה הביצוע הכי טוב בכל הזמנים, אני אנסה לחשוב על עוד רעיונות.
וסורי חפרתי יותר מידי

SHTRUDIDI

New member
זה חפירה זה? נסי לכתוב 500 הודעות בחודש

תתחדשי על הדברים השווים.
בעיית המידות שלנו לעומת האמריקאיות ידועה, אבל עדיף שיהיה קצת יותר גדולה מקטן, לפחות יש עדיין אפשרות ללבוש את זה או להשמין לזה

&nbsp
את לא מכירה את מייקל קורס?
היה שופט בפרויקט מסלול אם אי פעם ראית.
העיצובים שלו קלאסיים למדיי, אז אני מניחה שגם הארנק מוצלח מאוד.
&nbsp
הסרט נשמע מעניין, אולי נחפש אותו.
&nbsp
לגביי החוליה החלשה, הרעיונות שלך נשמעים סבבה.
עכשיו רק צריך לבצע את העניין ולהתחיל

Hadar07

New member
התכוונתי

להודעה הספציפית שכתבתי שהייתה ארוכה מאוד בגלל זה אמרתי שחפרתי חחח.
שמעתי על מייקל קורס, ראיתי פעם פרויקט מסלול אבל אני לא ממש זוכרת ממנו יותר מידי,
כן הארנק בגודל די קטן בצבע כחול כהה לא עיצוב מיוחד יותר מידי אבל יפה.
סבבה מתי שתרצי להתחיל עם החוליה החלשה אם תצטרכי עזרה תגידי לי

Oukami Kun

New member
יאללה

&nbsp
על איידול
איידול שזכה ואני עדיין תוהה מדוע: טיילור ואתם שוכחים את ג'ורדין. בשתי העונות האלה כל אחד אחר מהטופ 5/6 היה יותר טוב מהמנצח הסופי.
עונה שבא לי לראות שוב: אף עונה במיוחד, אבל אולי גרייטסט היטס מעונות 1-2-3.
עונה שראיתי יותר מפעם אחת: אף לא אחת. אולי בעתיד אראה את 10-11.
מנטור שמעולם לא היה בתוכנית ואני מקווה שיגיע בעונה 14: אד שירן יכול להיות מגניב.
המלצות
סרט שאם לא ראיתם עדיין, זה הזמן: אני כלכך גרוע בסרטים ><
מסעדה שאכלתם בה משהו טעים וכולנו צריכים לנסות גם: המסעדה הזאת מתחת למוזיאון תל אביב. לכו לשםם.
סדרה שאנחנו צריכים לראות: קומיוניטי. ברצינות. עשיתי מרתון של כל העונה הראשונה בסופ"ש וזה פשוט מדהים.
אתר שווה גלישה: אה... אין לי משהו מיוחד.
החודש שהיה וזה שיהיה
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: לא יודע

הדבר שאני הכי מחכה לו בחודש אוגוסט: שתגמר המלחמה. משכורת אמיתית. ים ים ים.
על הפורום
התירוץ שלי למה כתבתי פחות החודש: לא כתבתי פחות ואני לא מרגיש צורך לתרץ את עצמי

פינה שראיתי בפורום אחר ואפשר לאמץ גם לכאן: השיר היומי? מצעד שבועי? לא יודע זה הכל מפורום מצעדים וביקורות

&nbsp
חודש מהנה לכולם!

SHTRUDIDI

New member
גאד יש לך את זה ביותר צפוף?

רווחים? הדגשות? משהו לטובת אנשים שאשכרה מנסים לקרוא?

&nbsp
נכון, באמת שכחתי את ג'ורדין. גם לגביה אני תוהה.
&nbsp
&nbsp

jess r

New member
אני צריכה לראות את הקומיונטי הזה באמת

~הולכת להוריד~

אתה עדיין במלצור? יש לך טיפים? (כאילו טיפים לגבי העבודה
) אני שוקלת הסבה מקצועית מתפקידי הנוכחי (=להתבטל על הספה).

כן כי מה שחסר לנו זה המלצות על מוזיקה. אני לא עומדת בקצב שלכם!

וואו אד שירן לגמרי מגניב

jess r

New member
מתפקדת

על איידול
איידול שזכה ואני עדיין תוהה מדוע
: לי (כי קריסטל), סקוטי (כי היילי), פיליפ (כי... כל אחד אחר), כיילב (כי ג'ינה).
עונה שבא לי לראות שוב: 8, אבל לא באמת בא לי לראות שוב עונה שלמה.
עונה שראיתי יותר מפעם אחת: לא קרה.
מנטור שמעולם לא היה בתוכנית ואני מקווה שיגיע בעונה 14: קלי, קריס, קייטי פרי. אני יכולה לזרוק שמות של מוזיקאים אבל האמת שאין לי מושג איך הם בתור אנשים והאם הם מבדרים מספיק.

המלצות
סרט שאם לא ראיתם עדיין, זה הזמן:
ספרות זולה. וממה שכרגע בקולנוע - אפס ביחסי אנוש.
מסעדה שאכלתם בה משהו טעים וכולנו צריכים לנסות גם: מזמן לא התלהבתי ממסעדה. נלך על הסושי בג'ירף.
סדרה שאנחנו צריכים לראות: קליפורניקיישן. קומדיה של שואוטיים. איך עוד לא ראיתם?
אתר שווה גלישה: סיים אולד. אני לא חזקה באתרים.

החודש שהיה וזה שיהיה
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי:
נגמר הסמסטר, נגמרה העבודה המעצבנת, היתה חתונה מעולה והרבה סופי שבוע מגניבים האמת.
הדבר שאני הכי מחכה לו בחודש אוגוסט: למצוא עבודה, לקבל פיצויים, לסיים את הקורס הקיץ המעיק הזה, ועוד קצת חופש ונופש לא מזיק.

על הפורום
התירוץ שלי למה כתבתי פחות החודש:

פינה שראיתי בפורום אחר ואפשר לאמץ גם לכאן: אני לא בפורומים אחרים אבל אני חושבת שאנחנו די מכוסים מבחינת פינות. חוליה חלשה או משהו דומה זה תמיד נחמד ושאלונים מעביר את הזמן. ואם כבר חם אז שרשור הזלת ריר תמיד מתקבל בברכה

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
כי אני לא מבינה איך מדגישים פה, זה כל הזמן מתחרבש לי

SHTRUDIDI

New member
דווקא ההדגשות הכי קליל

כמו בוורד, סמני מה שאת רוצה להדגיש ותלחצי על ה-B המודגשת בשורת הפקודות.
&nbsp
היה כבר את המרתון הזה של טרנטינו?

&nbsp
ניסיתי קליפורניקיישן בזמנו ולא היה להיט. זה אמנם היה בעונה 1 או 2, אבל זכור לי שלא היה מספיק מעניין אז הפסקתי לעקוב.
&nbsp
הפתעת אותי עם הבחירה בפיליפ. הייתי בטוחה שדווקא היית בעדו בגדול.

jess r

New member
לא, הוא עצבן אותי מלא

הייתי בעד אליס ואז בעד ג'סיקה, ובאופן כללי הכשרון שלו ממש מוגבל בעיני, הוא לי דיוויז 2: מתלבש אותו דבר, שר אותו דבר, מזייף אותו דבר. והרגשתי שהוא לא עשה את מה שהוא "הבטיח" לעשות שזה לקחת שיר ולהפוך אותו על פניו הארטלס סטייל. הוא ניסה כמה פעמים אבל לא אהבתי את זה.

כן, אתמול. היה... הגשמת חלום. לממזרים לא נשארנו כי זה ממש ארוך וגם כי אני לא אוהבת את ממזרים

אה, אוקי. הסדרה די חוזרת על עצמה מהבחינה שבכל עונה יש איזה משהו שמצליח להפריד את האנק מאשתו אבל הכתיבה והבימוי מעולים ויש בדיחות הורסות. יש קטעים שצחקתי בקול. אבל אם לא אהבת עונה כלשהי לא תאהבי את האחרות.

זה לא עובד. כאילו זה מדגיש, ואז כשאני באה לכתוב משהו לייד ולמסירה את המדגיש זה מסיר את ההדגשה גם מהמילים שלפני. בקיצור לא אהבתי, זה כאילו מלא בבאגים כזה.

למעלה