זוכים בכרטיסים לסרט המטורף של השנה

זוכים בכרטיסים לסרט המטורף של השנה

כולנו זוכרים את הסצינה המפורסמת מהטיטאניק שבה לאונרדו דיקפריו עומד על הסיפון וצועק "אני מלך העולם"! אבל אולי היה עדיף לו הוא היה עומד שם ומסביר לקייט וינסלט דבר אחד או שניים בפיסיקה כדי שתבין שיש לשניהם מספיק מקום על הקרש הצף?
ומה לגבי הרגע המפורסם בו אי.טי ואליוט מצמידים אצבעות? אולי אליוט היה צריך לנצל את ההזדמנות, ללכוד את החייזר ולהסגיר אותו לנאס"א?

ספרו לנו על השינויים שהייתם עושים בסצינות המפורסמות ותוכלו לזכות בכרטיסים לסרט "סרט 43" - הסרט עטור הכוכבים הכי מטורף ומצחיק על המסך הגדול

אז מה עליכם לעשות

מעכשיו ועד ה-22.1 בשעה 12:00 העלו על גבי שרשור הצעה לדברים שבאמת היו צריכים להיאמר או להיעשות בסצנות המפורסמות בקולנוע
דורותי הייתה צריכה לומר "טוטו, יש לי הרגשה שאנחנו כבר לא בקנזס, רוץ מהר הביתה ותקרא למשטרה, אני אחכה לך כאן!" ולחסוך לעצמה את המסע?
חושבים שאם דארת' וידר היה אומר "לוק אני אבא שלך! יש לי כרטיסים לדרבי בשבת, רוצה לבוא איתי?" זה היה מפיג הרבה מהלחצים?

מתוך כלל ההודעות שלכם אנחנו נבחר ב-30 ההצעות הטובות והמקוריות ביותר והם יזכו כל אחד ב-כרטיס זוגי לסרט "סרט 43"

אנא עיינו בתקנון התחרות לפרטים נוספים ולכללי ההתחרות המלאים:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2466370

סרט 43

מי לא היה רוצה לשמוע את הכוכבים האהובים עליו אומרים דברים לא צפוים, לא מצונזרים ולא נסלחים? ובכן, לא כל במאי יכול לגרום לקאסט ענק של כוכבים להגיד דברים שמעולם לא נאמרו בקולנוע.
מהבמאי שהביא לנו את "משתגעים על מארי" ו"טיפשים ללא הפסקה" מגיע לבתי הקולנוע ב-24 בינואר - סרט 43, טינופת כזו עוד לא ראיתם על המסך הגדול!
צפו להרבה מאד סצנות מגעילות בקטע מצחיק ובאופן כללי דברים שלא ראוי להראות על המסך.
מוכנים? זו רשימת השחקנים: יו ג'קמן, האלי ברי, קייט וינסלט, ג'רארד באטלר, אומה תורמן, ריצ'רד גיר, אמה סטון, נעמי ווטס, ליב שרייבר, אליזבת בנקס, קריסטן בל, קלואי גרייס מורץ, אנה פאריס, ג'וני נוקסוויל, ג'סטין לונג, סטיבן מרצ'נט ועוד רבים!

רוצים לראות עוד?

Light18m

New member
Into the wild

"במחשבה שנייה, אין כוסיות באלסקה. אני אנסה לתפוס טרמפים לריו דה ז'נרו"

spaysi8

New member
וואו

אני ממש רוצה לראות את זה, ואני לא יכולה להשתתף :'(
זה גם יוצא טוב כי אני בת"א באותו היום ואם ההקרנה ב22:00 אוכל לראותה ::(

Jake Speed

New member
סקארלט: רט, אם תלך, לאן אלך? מה אעשה?

רט באטלר: וואלה, נקודה טובה. נישן על זה לילה.

zubumafu

New member
ב-"קיל ביל"

אומה תורמן מתעוררת מהקומה ואומרת: "נו טוב, עדיף לסלוח לביל"

גדול! יש לי כמה...

1) ג'יימס בונד:
- "אני מעריץ את אומץ הלב שלך גב'.."
- "טרנץ',סילביה טרנץ'. ואני מעריצה את המזל שלך מר...?"
- "בטיטו, שמואל בטיטו."

2) חלף עם הרוח:
סקארלט: "מחר יהיה יום חדש."
רט: "כן, איזה באסה! יום ראשון... שביזות יום א'!"

3) הנסיכה הקסומה:
איניגו: שמי איניגו מונטויה. הרגת את אבי. היכון למות.
הרוזן רוגן: מה זה השם הזה? מה אתה ילד כאפות?!

4) כחום הגוף:
- "אתה לא כל כך מבריק, נכון? אני אוהבת את זה בגבר".
- "לא, אבל אני יודע להגיע עלם הלשון למרפק, רוצה לראות?"

5) ביג לבובסקי:
- "וולטר, אני אוהב אותך, אבל במוקדם או במאוחר תאלץ להכיר בעובדה שאתה מפגר".
וולטר מוחא כפיים, חייך ואומר בקול של כלב ים: "אני מהגר?"

Purple Mushroom

New member
אוף. אין לי משהו כזה

אולי אחשוב על זה עם שותף שלי, או אשן על זה כמה לילות. תשמרו לי את השרשור. מקווה לחזור לפני יום הבחירות ! :)

למעלה