זוכים בכרטיסים לסרט המטורף של השנה

The new me9

New member
שכתוב סרטים

1. הגיבן מנוטרדם - השבוע חשבתי על זה עם האחים שלי. רוב סרטי דיסני נגמרי ב"סוף טוב". משום מה הגיבן מסיים כשהוא מפסיד את הבחורה היפה היחידה ששמה עליו לב. והיא עוזבת לטובת בחור שרירי שיכול להשיג כל אחת.
היה נחמד אם קווזימודו היה אומר לאזמרלדה בסוף הסרט מה הוא חושב עליה. קצת ליכלוכים על "חוסר נאמנות", "שטחיות. למה את מסתכלת בקנקן". אולי לא היה גומר בסוף טוב. אבל היה מסקרן לראות איך שיחה כזו בניהם תתפתח.

2. הטוב הרע והמכוער - היה נחמד אם אחרי שטוקו יושב באמבטיה שלו ואומר את המשפט המפורסם "when you have to shot, shot don't talk" , היה נכנס חמוש אחר ויורה לו בחבית. ככה היה מלמד אותו לא להתרברב
ובעצמו לא להכנס לשאננות עם משפטים מפוצצים.

3.מאטריקס - היה יכול להיות מצחיק אם אחרי שקיאנו לומד קונגפו ובאה הסצינה המפורסמת של "i know kong fu... show me", הוא היה בעצם כושל... ואז היה מסיים ב"at least I have thought I know knog fu".

4. פורסט גאמפ : "אמא תמיד אמרה שהחיים הם כמו קופסת שוקולד, אתה אף פעם לא יודע מה אתה הולך לקבל." היה יכול להיות מגניב אם הייתה יוצאת לו תולעת בדיוק מהשוקלד שהוא בחר. או שהוא היה ממשיך:"מצד שני, אמא שלי נחנקה משוקולד...אז אולי פשוט כדאי להיות קצת יותר סקפטי עם המשפטים שלה".אז אולי קצת הסחפות ותחילת סריית משפטים סטייל "your mama is so fat" כמו שהיה בנסיך המדליק מבל-אייר

שלי

בפורסט גאמפ אם במקום לחכות לאוטובוס שעתיים הוא היה פשוט מזמין מונית.

בלהציל את טוראיי ראיין - טום הנקס היה משתמש בוויז.

בקראש (המקורי של קורננברג) בסצנת התאונת דרכים הם היו מחכים לביטוח במקום להתחיל ולהתחרמן שם מפגוש

בקזבלנקה הדמות של אינגריד ברגמן היתה אומרת לבעלה "עזוב נראה לי צפוף פה בוא נלך לבר אחר"

בנסיכה הקסומה הילד היה משחק בטאבלט במקום לשמוע את סבא שלו מקריא לו סיפור.

דמדומים

טוב, אז לאחר שראיתי את הפרק האחרון בסדרה, לדעתי לא ג'ייקוב ורנסמיי היו צריכים להפוך לזוג, אלא ג'ייקוב ואדוארד, לאחר שיצאו מהארון (באופן כה צפוי).

אבינו3

New member
סיום אחר ל"אישה יפה"

הסרט אישה יפה עם ג'וליה רוברטס וריצ'רד גיר הוא בעצם סיפור סינדרלה מודרני:
האישה המורמת מאשפתות בידי הנסיך (איש העסקים)
הייתי בקלות מחליף את הסוף לריאלי קצת יותר: איש העסקים נעלם לנצח והיא מגלה שנכנסה ממנו להריון והמצב שלה רק מחמיר...

Itai S

New member
" HELLO... SIDNEY..."

בכל סרטי 'צעקה' דבר ראשון הייתי מצייד את הכוכבת (הרי זה ארה"ב ולפי החוקה מותר לכל אזרח לשאת נשק) באקדח גלוק, ואז כשהוא אומר לה שהוא איפשהו בבית מסתובב... היא אומרת לו אוקיי, אני במטבח אם רוצה...

ואז פשוט יורה לו בראש,

הבעיה רק שהסרט היה מסתיים תוך 5 דקות מהרגע שהתחיל וזה פחות כיף ופחות מכניס כסף ליוצרים...

avibr95514

New member
דברים שבאמת היו צריכים להאמר

בסרט נהג מונית בקטע המפורסם
שרוברט דה נירו מדבר למראה ושואל האם אתה מדבר איתי
אז היה יוצא ג'ני מהמראה והיה אומר לדה נירו יש לך 3 משאלות

z o e 2 7

New member
כשאתה צריך לירות..

פשוט תירה - אל תדבר, לעזאזל שכחתי שיש היום הפסקת מים בצהריים - איך אני אנקה עכשיו את כל הקצף הזה? (מתוך הטוב הרע והמכוער)

וגם -
הרובוט מתקלה מופלאה צועק - לא לפרק את ג'וני פייב! אבל את ג'וני סיקס אתם יכולים, הוא רובוט מעצבן שיש לו גם אפליקציית פתיחת בקבוק אז הוא חושב שהוא יותר טוב ממני!

וגם - גאנדלף בשר הטבעות - רוצו טפשים, איילון מוצף ואתם עומדים להיתקע בפקקים אם לא תמהרו.

1shayy

New member
דברים שבאמת היו צריכים להיאמר או להיעשות...

בסצינת הסיום בטיטאניק כשג'ק שוקע לאיטו רוז צועקת לו: HASTA LA VISTA BABY! [ויש עדים הטוענים כי הוסיפה על כך: יה חופר!
]....

boopy 1

New member
במשחקי הרעב

אז יש את הקטע שקטניס תקועה על העץ והקרייריסטים מסתובבים סביבו בלי יכולת להגיע אלייה.
אז במקום להקים מחנה ולחכות לבוקר מישהו מהם היה צריך להגיד: "אולי נשרוף את העץ?!"

וב"מועדון ארוחת הבוקר" היה יכול להיות נחמד אם אנדרו או בראיין היו אומרים "אני קלסטרופובי!! תוציאו אותי מכאן עכשיו!"

ואחרון חביב ב"נערה בהפרעה" היה נחמד אם אנג'לינה ג'ולי הייתה אומרת "אני רוצה לראות מטפל הוליסטי!"

miriamy

New member
סצינת סיום אלטרנטיבית לחלף עם הרוח

רט באטלר: Frankly, my dear, I don't give a damn...

סקרלט אוהרה: Neither do i.. (או בדיבוב לעברית של איזור המרכז: 'לך תחפש!'....) והולכת לפני שהוא מספיק ללכת.... כי אישה חזקה שעומדת על שלה זה סיום הרבה יותר מגניב!

dnoam

New member
שתיקת הכבשים

היה צריך להיגמר כשקלאריס סטרלינג נכנסת הביתה ואחריה נכנס חניבעל עם סכין ובקבוק יין קיאנטי

קזבלנקה
סצינת הסיום
ריק הולך עם קצין המשטרה
ריק היה צריך להגיד
Louis, I think you're a pain in the neck

החוש השישי
היה צריך להיגמר מייד עם ההפתעה
(אני נחמד, לא כותב ספוילרים)

אפקט הפרפר

היה צריך להיגמר בדיוק כמו ב- Director's cut - אוון חונק את עצמו בעודו ברחם, ולא סיום סכריני ומטופש כמו שיצא לקולנוע.

D i m k a

New member
עוול שדורש תיקון

במלחמת הכוכבים חלק I היו הרבה דברים שצריך היה לעשות אחרת, החשוב ביניהם הוא שהצילו את ג'אר ג'אר בינקס מלהפוך לפנקייק תחת רכב החלל של הפדרציה:
אבירי הג'דאי בהצילו עשו את מה שמוריהם לימדו אותם, אך הרסו לא מעט עבור צופי הסרט שהיו צריכים לסבול את היצור הדוחה לצידם בהמשך העלילה. מה שבאמת היה צריך לקרות בסצינה זה שבמקום להציל אותו היו צריכים להגיד לו: "אתה ייצור דוחה שהולך להרוס את הסרט, מגיע לך למות!", ואז לרקוד על הגופה המעוכה שלו! אני בטוח אף לא אחד לא היה מבכה את מותו...

MissKrolen

New member
ראיתם את לופר?

משהו מאוד תמוהה בסרט שהייתי שמחה לשנות - למה לא לפתור את הלופרים מכל הבעיות המוסריות של להרוג את עצמם שנשלח מהעתיד על ידי שליחת הגרסא העתידית לא לאותו האדם אלא לאדם אחר שלא יהיה לו שום בעיה מוסרית להרוג אותו.
עכשיו דמיינו את הסצינה שהדמות שברוס וויליס משחק מגיעה לעבר ומחכה לה דווקא לופר אחר שהורג אותו במקום בלי לחשוב פעמיים. איזה יופי - הכל נפתר ולא צריך לסבול סרט שלם שמלא בטעיות לוגיות של תסריטאי חובבן שמבסס את העלילה על דילמה מוסרית שלא אמורה להתקיים מלתחילה...
איך ברוס וויליס הסכים לשחק בזה?

HassiD

New member
ב-90% מסרטי הפעולה/מתח

כשבסוף הסרט, בן/בת הזוג שלך עומד למות, אחרי שכבר נגמר רוב האקשן, במקום לחבק, לנשק ולהגיד שאת/ה כ"כ אוהב/ת אותו/ה, יהיה עדיף פשוט להזמין אמבלונס, ואז יהיה גם סיכוי שהוא/היא יישארו בחיים...

אבל דווקא באחרון גיבורי הפעולה הסבירו את זה יפה מאוד ..
"אני לא נורתי למוות .. זאת רק סריטה .. זה תכף יעבור"

ב'האביר האפל'

בסצנה באמצע לאחר מרדף המשאיות (סצנה עוצרת נשימה, אגב) שהג'וקר אומר לבאטמן לדרוס אותו עם האופנוע שלו, הייתי משנה כך שבאטמן בסופו של דבר יידרוס אותו ויעיף אותו למרחק של המון ק"מ. ואם לא, אז בסוף של הסרט, שבאטמן 'מפיל' את הג'וקר, באטמן מסתכל עליו נופל ואומר 'נו טוב, לפחות הוא היווה לי אתגר'.

בסדרה חטופים

בפרק הראשון של העונה הראשונה ג'מאל לוקח את שלושת החטופים וחוזר איתם דרך המנהרה מלבנון לישראל, ולא צריך לחכות 17 שנה ואין-סוף עינויים כדי לעשות את זה בפרק האחרון של העונה השנייה.

למעלה