זוכים בכרטיסים לסרט המטורף של השנה

mad alot

New member
ברור, כטבעם של שרשורים בפורום:)

לא ראיתי את הסרט אז אין לי מושג מי זו השניה.

אז מה שאת אומרת זה שסקרלט נראת יותר מדי טוב?
כי פה אני מסכים.

m i r u s h i

New member
תתבייש.

עד שלאדם סנדלר יוצא סרט ברמה סבירה ואפילו משעשעת פלוס, אתה לא צופה בו?

וזאת הבחורה http://www.youtube.com/watch?v=VsQ_N_cRZIs

ולא,היא לא נראת יותר מדי טוב.. היא פשוט יותר מדי. לא יכולה להצביע מה בדיוק לא מסתדר לי בה.

karinapel

New member
אז ככה....

בסרט "החשוד המיידי" - במקום שהחוקר יקשיב לכל ההמצאות של קווין ספייסי, הוא היה צריך לומר לו: "חכה פה כמה דקות, בנאדם, עד שיגיע הדיוקן מהניצול, בטרם מותו"...

וזה היה חוסך את כל המצאת סיפור הכיסוי....

Davy Jones

New member
ספיידרמן העלאק מופלא...

קודם כל היה צריך לקרוא לזה בשמו האמיתי "ספיידרמן (2002) - שידור חוזר". אחרי זה, היה מאוד נחמד אם בסוף הסרט או בכל מיני סצנות אקראיות במהלך הסרט הדמויות היו אומרות בתורן את המשפט "יש לי תחושת דה ז'וו", שלפחות נדע שלסרט המוזר הזה יש טיפה של מודעות עצמית לחוסר המקוריות שלו..

EdisonGirl

New member
חחחח דווקא היה סרט לא רע

סופרמן חוזר, לעומת זאת, היה צריך להיקרא "שידור חוזר בלי כריסטופר המלך".

yanek9

New member
חלף עם הרוח

"ככלות הכל, מחר נראה כמה לייקים הסטטוס שלי קיבל בפייסבוק"

TDKR

New member
שלגיה והצייד

"מראה אמרה לך שנערה חיוורת מסויימת עם חצי הבעת פנים יותר יפה ממך וזה גורם לך לרצות לצוד אותה? ממ, אני מבין. טוב, השעה שלנו נגמרה, נמשיך לדבר על זה בפגישה הבאה. 750 ש"ח, כרגיל."

zann

New member
סרט 43

הסרט כוכב הקופים היו צריכים במקום להראות את פסל החרות להראות את מגדל אייפל בסיום הסרט כשצךטון הסטון צעק ואמר הרסתם את העלם בסרט הטוב הרע והמכוער קלינט איסטוויד היה צריך לאפשר לאלי ואלך להרוג את לי ואן קליף בשליפה המפורסמת ובסרטים של אלן דלון היה צריך להשאיר אותו בחיים ובסרט חמים וטעים גק למון היה צריל להישאר גבר מחופש אבל מרילין מונרו הייתה צריכה להישאר איתו.

djahiz

New member
במלחמת הכוכבים

במקום Use the force, luke אובי ואן היה צריך לומר "תעיף לו את הלייט-סייבר לפנים ותן לו אחת לביצים!"

או שבקטע שהוא אומר לו "לוק אני אבא שלך .." ולוק היה עונה לו "פפפפפפף עאלק אב'שלי .. היית מת!"
או יותר גרוע - וואטסאפ ניגא'
(יוו עכשיו האגודה לחננות חובבי מד"ב בטוח יעשו עלי עליהום ויבטלו לי את החברות במועדון
)

Bartole

New member
הארי פוטר ואוצרות המוות.

לאחר שקדמו לו שבעה סרטים זה היה מאכזב לפחות במעט. הייתה ציפייה שיהיה בו איזשהו קרב עוצמתי, בעל מימדים רבים, שופע בדמויות, ומתוכנן בקפידה בין הארי ללורד וולדמורט, ויותר מכל, היה חסר שם קהל צופים בקרב הזה, ולעומת זאת מה שהתרחש בפועל שקהל הצופים בקרב לא היה רב, והיו רגעים מהקרב האמור שראו רק את הארי מול הלורד וולדמורט. אני הייתי שוקל אפילו להכניס את עולם האנשים הרגילים שאינם קוסמים בדרך כלשהי, על מנת להביא אותם לקרב הזה כקהל המעורב עם קהל הקוסמים וכך מהווה קהל מגוון ורב. מעניין לעניין, גם הקרב בהגוורטס התחיל מאד יפה, כשהמאובנים השומרים על הסף מתחילים לקבל תנועה ולצעוד על מנת להגן על הגוורטס, אבל זה היה קצר מידי. היה צריך להיות פה קרב גדול מאד אחרי שחיכינו כל כך הרבה לסוף הזה. ולמען האמת הוא לא היה מספק. נראה לי שמי שצופה בכל הסרטים ברצף, עד כמה שאפשר, מרגיש את החוסר הזה בבירור.

חתכו המון מהספר

אני אישית קראתי את כל הספרים ופשוט הורידו המון קטעים
או טיפה שינו אותם אי אפשר להוסיף סצנות שלמות שלא היו בספר כמו מה שרצית שיהיה קרב שגם הלא קוסמים יהיו שותפים בו

pumon

New member
בסרט

"טיטאניק" במקום שליאונרדו דה קפריו יגיד: "אני מלך העולם" ויהיה מבסוט מהחיים, צריך להיות: "אני חתיך אש, יוצא עם דוגמניות. מה לעזאזל את עושה פה לידי, קייט וינסלט??????? ואת גם בכלל בריטית. פאק!"

alphac

New member
The dark knight rises

Bane: We both know that I now have to kill you. You'll just have to imagine the fire!

וברגע ש-cat woman נכנסת, ביין מחסל אותה ב-fist fight במקום לחטוף כדור עלוב ולמות כמו אחרון השחקנים..

אמיר6969

New member
ג'ק ורוז מסצינת הטיטאניק על גלשן ורוח....

ג'ק ורוז נשארים ביחד ומחכים, יחד עם מאות נוסעים נוספים, שסירות ההצלה יחזרו להציל אותם ממימי האוקיינוס האטלנטי הקפואים. ג'ק מצליח לאתר גלשן רוח צף ובצלילת ברווז, בשת"פ עם רוז הידועה כ"דאק דייב" duck dive הם מבצעים מעבר דרך גל מבלי להסחף איתו בחזרה אל החוף. בטכניקה זו הם גולשים , כמו ברווז, צוללים מתחת לגל עם הגלשן, ועולים מצידו השני של הגל לאחר שהגל עבר אותם הטכניקה יעילה בעיקר בגלים סוערים וחזקים.

liranzamsh

New member
"אישה יפה" היה צריך להיגמר כך...

הרי אתם לא באמת מאמינים שמיליונר שנפגש באופן אקראי עם יצאנית יקח אותה למסע קניות וייתאהב בה...
הסרט היה אמור להיגמר בכך שהוא יגיד לה- את לא באמת מאמינה שמישהו כמוני ילך עם מישהי כמוך?! אלקסיס משושלת מחכה לי בבית, אז יאללה מממממממממממבביייייייייי...

Purple Mushroom

New member
המטריקס

יש לי תשובה סוף סוף.
במטריקס.
שהסוכן אומר, במקום להגיד :" מיסטר אנדרסון".
הסוכן אומר" מה איתך, יא לפלף? "
.
כל הזכויות שמורות לשותף שלי ח', האבו ענתר.

חבל שלא יכול להביא אותו למפגשים רשמיים של תפוז, סרטים וכאלו, כי יש לו חרדות ופחדים מאנשים.

למעלה