קורא המון קלאסיקה, הולך לקניות באוטופיה
אז מעבר לתיכון יכול לעזור גם לגיק המצוי, זה באמצעות הספרייה הענקית שיש בבצפר. אז החלטתי לנצל אותה ולקרוא חלק מאבני הדרך של ספרות המדע בדיוני/אימה.
אני,רובוט-קורא פעם שישית או שביעית ועדיין נהנה. אני היחדי לפי דעתי שאוהב את הסיפורים הקצרים של אסימוב, אלה שלוקחים 14 או 15 עמודים ומעבירים נסיעה ברכבת או באוטו בכיף.
כתבי אסימוב כרך 2-"שקיעה" מאוד מעניין, מרתק ויוצא דופן. למי שקרא אז אחד הסיפורים זכור לי כדי מוזר, ממש לא מה שאני רגיל מאסימוב ("אני בנמל מאדים בלי הילדה")
מיזרי-הו אלוהים זה כל כך טוב. בין הסיפורים הטובים ביותר שקראתי. מעניין, מצמרר, מרתק, נורא, מסמר שיער. אבל נפלא. בהחלט לא משהו שגרתי.
הצד האפל, גם של קינג- סבבה, על גבול הנפלא. מזעזע מאוד בהתחלה, ואז הולך ונהיה קצת משעמם. אבל בכללי, סבבה של ספר.
מלחמת העולם Z,הספר-ספר נפלא, מצוין פשוט. זורם, קליל, אבל אם זה גם מעורר מחשבה והמון פעמים הנחתי את הספר בצד והירהרתי למשך כמה דקות. זה מספר על הרבה יותר מאפוקליפסת זומבים מזוויעה. לא לכל אחד, אבל חובבי האסונות ימצאו כאן נכס צאן ברזל.
מסע בין כוכבים:הדור הבא,המפגש (ספר)- סבבה, די מגניב. אבל אני מוצא אותו קצת משעמם, וקצת חלש בתיאור של מסעות חלל נפלאים ומרתקים. אבל מי יודע, אולי זה בגלל שלא ראיתי את הסדרה המקורית.
מדריך הטרמפיסט לגלקסיה- אני חייב להודות, שלא הייתי מוכן לספר הזה. התחלתי לקרוא והכל היה סבבה, מצחיק בהתחלה, אבל באיזושהי נקודה זה מתחיל להיראות כאילו הכותב על סמים קשים. בכל מקרה, ספר נהדר, מצחיק, הזוי, מטורף. מת עליו.
מה אני מתכנן לקנות באוטופיה:
1.לברר אם יש כרך חדש לשרלוק הולמס, אני התאהבתי בארבעת הכרכים. עצה שלי- הכרך הראשון או הרביעי, תה, וחורף בחוץ. על הכורסא מרגישים בול כמו אצילים לונדוניים!
2."המסעדה שבקצה היקום". עוד לפני שסיימתי את המדריך, אני רוצה לוודא שמיד עם הסיום יהיה לי המשך.
3."פנדמוניום", כי אבד לי העותק הקודם.
לא יודע מה עוד, למישהו יש המלצות?