מספרים על פאדיחה וזוכים בכרטיסים לסרט!

N o R i K o

New member
לי קרתה פדיחה נוראית

אמנם בימי התיכון, אבל נראה לי שהיא לימדה אותי מסר לכל החיים

הייתי ילדונת בכיתה י', בעיצומה של ה"אהבה" הראשונה שלי... או יותר נכון, הקראש המטומטם על הידיד הטוב שבדיעבד היום אני חושבת לעצמי "מה עבר לי בראש באותם רגעים...?"

ובגלל שבימיי לא לכולם היה סמארטפון כמו בימינו אלא סתם נייד מעפן וגם זה לא תמיד, אני זכיתי לאחד עם שיחות מוגבלות, סטייל 'ביג-טוק' וכאלה... ובשלב כלשהו נגמרו לי השיחות והסמסים והייתי צריכה לרכוש כרטיס חדש כדי להמשיך להשתמש בפלאפון. החלטתי ששנייה לפני שאני אקנה כרטיס חדש אני אפרוק את שעל ליבי ואשלח סמס של וידוי לבחור שלא היה לו מושג לגבי הרגשות שלי אליו... וכך גם אם לא אגיד לו אני לפחות אוכל לשקר לעצמי ששלחתי לו סמס... שתי שניות אחר כך קיבלתי סמס תגובה מהרשת - "ההודעה לא נשלחה!" ונאנחתי לי באדישות.

יומיים אחר כך גיליתי שהטלפון שלי בגד בי וההודעה נשלחה.
ובעודי מנסה לעכל את הזוועה הבחור מנסה לשכנע אותי שאין לי מה למצוא בו ושחבל על החברות שלנו...

זה היה נורא
לא הסתכנתי יותר מאז. היום, תודה לאל, יש לי סמארטפון שלא רק שולח הודעות אלא גם מדווח לי אם הצד השני קרא

mad alot

New member
הV השני זה לא שהוא קרא, זה שהוא קיבל את

ההודעה, הוי הראשון זה שהשרת קיבל את ההודעה

N o R i K o

New member
כן?

אני הבנתי שה-V הראשון הוא כשההודעה נשלחה, וה-V השני הוא כשהיא נקראה. בכל אופן, עצם העובדה שהיא נשלחה ומשאירה את הנוטיפיקיישן המעצבן הזה למעלה... די מוכיחה שהבנאדם בסופו של דבר יקרא אותה

mad alot

New member
בסדר, אבל זה גם סמסים עושים.

בכל מקרה, אני בעד שאנשים יעקבו אחרי כמה שפחות.
אז אני משתדל להשתמש רק בסמסים, גם ככה הם בחינם

the mush

New member
מותר עוד אחת?

נזכרתי באחת גדולה!

לפני מספר שנים הכרתי בחור מקסים מקסים....
הלכנו לסרט וכל הזמן בעטו במושב שישבתי בו מאחורה. ביקשתי יפה שיפסיקו, אבל אז ראיתי שזה כמה ילדים- והבתני שאין לי סיכוי.
אז ניסיתי להתעלם.
במהלך הסרט כבר ממש השתגעתי, כל הזמן זזתי וניסיתי למצוא תנוחה נוחה. באיזשהו שלב זזתי כנראה טיפה יותר מדי ודפקתי את הראש במושב שמולי...........

הבחור היה בהלם
מי שישב מולי היה בהלם
אני הייתי בהלם

לא יצאנו שוב.

GossipGirl2

New member
פאדיחה מול הבוסית שלי

התחלתי עבודה חדשה בתור פקידה, בצוות של עוד 2 בנות.
הייתי אולי שבוע בעבודה, אבל אז קלטתי שהבנות כל הזמן בפייסבוק וכו'( כמובן שגם עובדות..אבל הרבה מהזמן באינטרנט). אז כמובן שנהגתי כך גם אני, ודיברנו על משהו מאוד חשוב כמו בגדים או משהו בסגנון באיימיל בנינו.
הבוסית שלי(שבאמת הייתה מקסימה) הגיעה לדלפק ושאלה אותי מה אני עושה:
"מכינה פה איזה דו"ח. את צריכה עזרה?"
"תבואי אליי כשתסיימי".
שלחתי לחברות שלי לאיימיל " זה היה אמין השטות הזאת לאיילת?"(הבוסית?)

כמובן שזה נשלח לאיילת.

היא קראה לי לשיחה. היה קצת לא נעים. בעיקר שאת שבוע בעבודה.
אבל היא באמת הייתה מדהימה, וסלחה.

פאדיחה רצינית.

Funk18

New member
פאדיחה באנדרגראונד

לפני כמה שנים אני ושני חברים טסנו ללונדון . יום אחד בזמן שנסענו ברכבת התחתית התיישבו מולנו זוג תיירים. האישה היתה מהממת והבעל היה קצת פחות נאה, חבר שלי התלהב ממנה ואמר "אתה רואה את זאת? זאת אישה לחיים, מה הייתי עושה לה... מה היא מוצאת בבחור הזה אלוהים יודע". פתאום המבטים שלהם התיישרו לכיווננו והבעל ענה "מה היית עושה לה?
" למזלנו הוא צחק ולא נעלב , עד היום אין לי מושג איך הם היו ישראלים.

shifrutm

New member
בעיית שמיעה, חחח:)

בחרתי לשתף אתכם בפדיחה מהעבודה. אני עובדת בבית מרקחת . יום אחד מגיעה גברת ורוצה פיודרם לטיפול נגד כינים, משום מה יתכן בשל השעה הן הרוקחת והן אני שמענו שהגברת רוצה פרדונטקס שלמרבה השוני זוהי משחת שיניים. הבאנו את הפריט והגברת פשוט המומה ללא מילים. רק אז הבנו את הטעות ופרצנו בצחוק חח. ועד היום זו מעין בדיחה שעם פריודרםלא מומלץ לצחצח שיניים. טוב שיש פדיחות שתחוק בצידן:)

מביך

בזמן שהייתי חיילת מיהרתי לאוטובוס וכשראיתי אותו באופק רצתי עם כל התיקים. התיקים נשארו עלי-אבל המכנסיים יחד עם התחתונים נשמטו ורצתי שניות ארוכות חצי ערומה ללא ששמתי לב....מביך בטירוף! כל משמניי ואיברי הצנועים מרקדים בריצה לעיני כל...אבוי

dominogrose

New member
פאדיחה ר-צ-י-נ-י-ת!

פאדיחה לפני הרבה שנים..
ערב אחד כשחזרתי הביתה, החנתי את הרכב בחניה ובאתי לצאת מהרכב, הבחנתי סמס' בחורים עומדים ליד רכב אחר מספר מטרים ממני. אני כמו פרנואידית מצויה, ישר הכנתי את עצמי שאם מישהו מהם מתקרב אליי אני תופסת ריצה ובורחת.
הגורל רצה ובדיוק כשיצאתי מהרכב אחד הבחורים התחיל ללכת לכיווני. התחלתי ללכת מהר יותר ומהר יותר והוא עדיין היה אחריי...
מהפאניקה התחלתי לרוץ ונכנסתי לכניסה של בניין שאפילו לא שלי והוא עדיין אחריי!!
התחלתי לעלות במדרגות במהירות שיא ותוך 10 שניות הייתי כבר בקומה הרביעית. וגם הוא עלה במדרגות!!!
לבסוף הוא נכנס לבית בקומה השניה. מסתבר שהוא בסה"כ רצה לחזור הביתה....
טוב שלא התעלפתי שם מרוב הלחץ!!
בקיצור, יצאתי פיתה.

|שמ

לפני כשנתיים אני וחבר שלי שיחקנו מחבואים עם הבני דודים הקטנים שלי. סתם ככה להעביר את הזמן תוך כידי שאנחנו שומרים עליהם (שני ילדים בני 7 ו 8)
השלפוחית שתן שלי לא היתה ממש ריקה, אבל זה לא הפריע לי להשתעשע.
אחד מהילדים הוא היה הסופר ואנחנו התחבאנו. נכנסתי כ''כ חזק למשחק, עד כידי כך שהתחבאתי פחדתי שהקטן ימצא אותי. מרוב התרגשות ומאמץ לעצור את הנשימה הסוגריים שלי לא נשלטו ותוך מס' שניות ושלולית צהובה הקיפה אותי בנוסף למכנסיי הלחות

כמובן שזה היה ממש מביך מול הילדודס ומול החבר הטרי

ולא מספיק המבוכה עברה מפה של הילדים לשאר בני המשפחה. חודשים תמימים שהובכתי להגיע למפגשים, כי כל פעם שהגעתי הילדודס הזכירו את המקרה וכולם נעצו בי מבטים.
עד כידי כך שאמא שלי רצתה שאבוא לבדיקת דליפת שתן ואבדוק את העניין...

pumon

New member
אחת הפאדיחות הגדולות שלי אי פעם

הייתה לפני כמה שנים במקום העבודה הקודם שלי. אחת הנשים במשרד עברה לידנו והיו על היד שלה פלומיות שיער מרובות. כתבתי מיד במסנג'ר במחשב לחבר שלי שישב רחוק על העניין, ושנינו ציחקקנו. רק חבל שלא שמתי לב שאותה בחורה עשתה סיבוב והייתה מאחוריי בדיוק בעת כתיבת המסר. מיותר לציין שהיא לא דיברה איתי עד היום. אז אם את שומעת, ס', אני מתנצל!

למעלה