מספרים על פאדיחה וזוכים בכרטיסים לסרט!

הפאדיחה שלי:

ישבתי בקופת חולים עם ילדיי, ריכלתי עם הבת שלי הגדולה על גיסתי.
פתאום עברה ילדה שהיא חברה טובה של הבת של גיסתי ואני התייבשתי והתחלתי לגמגם ולהגיד עד כמה "שהיא מקסימה".
למדתי לקח שמרכלים בחוץ לא משתמשים בשמות בכל רם כדיי שאנשים לא יראו.

נזכרתי בפאדיחה הכי גדולה שהייתה לי

הייתי בערך בגיל ה-20 , חברים של אח שלי היו בניי בית אצלנו.
קמתי משינה ולא שמתי לב שהדלת של החדר שלי פתוחה , הורדתי את החולצה ופתאום
כשאני באה לשים עלי חולצה חבר של אחי נכנס לחדר שלי מבלי לדפוק על הדלת, התייבשתי באותו רגע
וישר כיסיתי את עצמי בחולצה, מיותר לציין שהבחור עמד במבוכה והתנצל.

krunos

New member
הפאדיחה שלי

שלחתי SMS לחבר ובו כתבתי משהו רע על מכר משותף. רק אחרי ששלחתי שמתי לב שלמעשה ההודעה נשלחה לאותו מכר.

פאדיחה עם המורה לתנ"ך

גדלתי בצפון הרחוק, למורה (זכר) לתנ"ך היה רומן עם מורה אחרת.
זה היה ידוע לכולם בעיר.
יום אחד באמצע שיעור תנ"ך נכנסת אותה מורה ופשוט מתיישבת ליד שולחן המורה בלי שום הסבר.
מיד אמרתי לחברה שישבה לידי שתראה איך המורה מסמיק..
המורה קלט את זה ואמר: "לירון את רוצה לשתף אותנו?"
ואני עניתי: "לא שמעון, זה לא על זה..."

מיד קלטתי
שעשיתי פאדיחה, מה זה "לא על זה"?
זה לא על זה שיש לך רומן שכולם יודעים עליו והגברת באה לשבת ולחכות לך

הפדיחה שלי

זה היה לפני איזה 7 שנים במקום העבודה. אני והחברה הכי טובה שלי עבדנו באותו מקום 9 שנים, הבוס הקודם שלי, שהיה חרא בן אדם לכל הדיעות, התחיל/זרק משהו לחברה שלי, שגם עובדת באותו מקום, ושלחתי לה בהודעה את מה שהוא אמר לה ורשמתי בסוף love love ואם היא התקשרה כבר לאהוב ליבה (יעני הוא), רק שבמקום לשלוח לה שלחתי לו, ואלוהים זו היתה הפדיחה של החיים שלי, כי לא מספיק שהיא סיפרה לי, הוא שנא אותי, היתה לנו שיחה אחר כך ולא זוכרת כבר איך זה נגמר אבל לא בטוב, רק שנא אותי עוד יותר ועשה לי ת'מוות עד שבסוף עזבתי

אמיר6969

New member
פאדיחה של החיים בפאב השכונתי

אז לפני כ-3 שנים סוף סוף היה לי דייט נהדר. עוד כשראיתיה מרחוק עומדת בפתח הפאב השכונתי התלהבתי ממידת יופיה וחתיכותה. ידעתי שזו - נועדה לי. משהתקרבתי אליה הבחנתי גם בבת שחוק המעידה על אופי שליו ועל אינטיליגנציה רגשית גבוהה, וליבי המה עוד יותר.
ישבנו על הבר , פלירטטנו ושתינו.
אווירה הכי כייפית שבעולם.
בשלב מסוים נכנסו חברים שלי והצטרפו אלינו.
הצחוקים נמשכו עוד שעה. עד שהחברים שלי הבינו שהם מפריעים והלכו הצידה.
כשנותרנו שוב לבד הערב התחמם, ניצוצות עפו... והתחלנו להתנשק על הבר.
נשיקות חמות, ארוכות ורטובות. קסומות.
נבלענו אחד בתוך השניה.
הבחורה עוצרת לרגע, ממלמלת "מממ... איזה כיף..."
מניחה את הראש שלה על החזה שלי ופתאום אומרת "אני לא מרגישה טוב".
ומתעלפת.
כן.. מתעלפת.. פשוט התעלפה עליי. על הכיסא על הבר.
הורדתי אותה לרצפה. הרטבתי לה את הפנים. האנשים הנחמדים מסביבי מפנים מקום.
איזה בלונדינית קטנה והיסטרית צעקה "פנו מקום אני סטודנטית לרפואה!" הביאה זינוק מעל הבר, נחתה לידנו והתחילה לבדוק דופק במיומנות של צופה קבועה ב"אנטומיה של גריי".
בזמן שכולם מסתכלים וצועקים עצות מועילות כמו "שפוך עליה בקבוק שלם של מים" החברים שלי עומדים בצד ופשוט נקרעים עליי מצחוק. "זה מה שקורה איתך בכל דייט"?
אחרי דקה הבחורה התעוררה.
הסתכלה סביב ושאלה בסקרנות "מה אני עושה על הרצפה?"
אחרי התאוששות קלה.
קשקשנו והיא נרגעה. ולאחר כחצי שעה אמרה שהיא רוצה לנסוע הביתה.
"אין מצב שאת נוסעת עכשיו הביתה. הרגע התעלפת" התנגדתי "את באה לישון אצלי".
"בסדר, אבל לא יהיה סקס היום" הצהירה.
"חומד, אמרתי לה אם אחרי נשיקה התעלפת, אני לא עושה איתך סקס בלי צוות מד"א צמוד" :)
הלכנו אליי הביתה והיא נשארה אצלי עד עצם היום הזה כבת זוגתי לחיים....

פאדיחה

איזה פאדיחה זה להגיע ביום רביעי בחצות לסרט של יום רביעי בחצות, ולגלות שיום רביעי בחצות זה בלילה שבין שלישי לרביעי והסרט הוקרן כבר אתמול.
אבל עוד יותר פאדיחה, ממש פאדיחה, זה להגיע לנתב"ג ביום רביעי בחצות לטיסה של יום רביעי בחצות ולגלות שכל חברייך לטיסה כבר ישנים מזמן במלון שלהם בחו"ל...

Mom In TLV

New member
אני לא אמא שלה אני בת 16..

הפאדיחה שלי ישנה אבל אני עדיין נזכרת בה עם חיוך..
בגיל 16 ישבתי בגן שעשועים עם החבר שלי בזמנו ולקחנו את אחותי הקטנה (בת שנה וחצי ) לשחק.
לאחותי לא היה אוצר מילים רחב פרט ל "אמא" ולכן היא צעקה לי "אמא" בכל רגע שרצתה משהו.
האנשים סביב היו מאוד לא נינוחים נוכח הזוג המאוד צעיר עם הילדה (שכבר הולכת) וכנ"ל החבר.
אחת הנשים בגן השעשועים היתה אמא של ילדה שלמדה איתי בבית הספר היסודי, היא פנתה אליי בפנייה נרגשת שהיא לא ידעה על המצב והיא תשמח לסייע במידה ותוכל. היא הסבירה לי שזה לא בושה וההחלטה להביא את הילדה היתה אמיצה.
תוך כדי שהיא מדברת ומדברת ומדברת, הייתי קצת בשוק וכשהתעוררתי ממנו צעקתי באמצע הגן " אני לא אמא שלה, היא אחותי! אני רק בת 16!".

עד היום אני מזכירה לאחותי הקטנה על הפאדיחות שהיא גרמה לי כבר כשהיתה תינוקת..

D i m k a

New member
יום הולדת שמח

כשהייתי בצבא, הייתה לי ידידה שהקשר שלנו היה אפלטוני לגמרי - לי הייתה חברה ולה חבר.
פעם ביום הולדת שלי, חברה שלי הייתה סגורה בבסיס שלה בצפון ולא היה לי חשק ממש לחגוג יום הולדת אבל גם לא רציתי להיות לבד ביום הזה, אז הזמנתי את הידידה הזו אליי הביתה לפיצה וסרט... סתם בילוי נחמד.
היא לא ממש הרגישה נוח עם זה אבל ביקשתי יפה ואמרתי שאני לא רוצה להיות עצוב ולבד ביום הולדת, אז היא הסכימה.
כשהגענו אליי הביתה ופתחתי את הדלת התברר שחיכתה לי שם הפתעה - חברה שלי הצליחה לצאת מהצבא ונסעה אליי הביתה וחיכתה שלי שם עם ארוחת ערב לאור נרות שהיא הכינה ולבוש מינימאלי.
מצד שני אני נכנסתי הביתה עם בחורה אחרת (שבמקרה גם נראת די טוב) ואומנם זה באמת היה רק בקטע של לראות סרט ביחד, אבל זה היה ממש מפדח ולקח לי זמן להרגיע את החברה שלי ולהסביר לה מה קרה.
וגם היה מפדח לשלוח את הידידה שלי הביתה אחרי שבקושי שכנעתי אותה לבוא והיא ביטלה תוכניות אחרות.
קיצר בלגן אחד גדול!

MissKrolen

New member
פאדיחה במסעדה

* קודם כל עשיתי פאדיחה פה בפורום לפני רגע כששכחתי לעשות לוג אאוט ליוזר של חבר שלי לפני שפרסמתי את הסיפור שלי..
אז זה נראה כאילו הסיפור מופיע פעמיים תחת שני שמות שונים... תתעלמו מהפרסום הזהה תחת D i m k a... אנחנו חולקים מחשב וזה טעות שלי :)

כשהייתי עדיין עולה חדשה בארץ ולא שלטתי יותר מדיי בשפה, חבר שלי הזמין אותי לסופ"ש מפואר במלון "יערות הכרמל" - כחלק מנופש קבע שלו (שגרם למחיר של החופשה המטורפת הזו להיות זולה למדיי).
המלון כולל ארוחות מדהימות בפנסיון מלא ואני לא הייתי רגילה לרמה כזו... באותו הזמן המצב הכלכלי שלי לא היה משהו ולא יצא לי מעולם להזמין סטייק במסעדה בארץ.

אז ישבנו על השולחן של ארוחת הערב ובחרנו מנות מהתפריט (כן, שם זה מלצרים ותפריטים בארוחת ערב) וחבר שלי בחר סטייק אנטריקוט.
ואז המלצר שבא לקחת את ההזמנה שאל אותו משהו על "מידה" ולא הצלחתי להבין את ההמשך כי לא הכרתי את המילה.
ואז חבר שלי ענה "מדיום"... ואני כולי מופתעת מכך שבארוחת הכל כלול הוא לוקח מדיום שאלתי בפליאה "לא לארג'"?
ואז כשהמלצר הסתכל עליי בתדהמה הבנתי שאמרתי משהו לא בדיוק במקום.
אח"כ כמובן הסבירו לי שמדובר במידת עשייה של הסטייק ולא בגודל שלו :)
זה היה נורא מפדח.

פאדיחה

היתי אמורה להפגש עם מישהו פגישה עיורת ברחוב ושעה מסוימת אני מגיעה וראוה את הרכב בדיוק איפה שקבענו אני ניכנסת לרכב ואומרת לו היי והאו ואמר מי את חשבתי שהוא צוחק עלי אמרתי לו קבענו לא?והוא אמר אני מחכה לחבר יש כאן טעות יצאתי מהרכב כולי אדומה ואז הנסיך הגיע עם אותו רכב לאותו מקום ובסוף התחתנו עד היוםם אנחנו צוחקים על זה

אבינו3

New member
פאדיחה בסגנון איליין

אתם בטח מכירים את הפרסומת של חברת יס שבה איליין מסיינפלד עושה פאדיחות.
טוב אז משהו מאוד דומה קרה לי לפני כמה שנים...
שמתי לב שהמזכירה שלנו במשרד השמינה קצת, ובחוסר תקט מוחלט שאלתי אותה באיזה חודש מדובר...
היא הסתכלה עלי משועשעת ואמרה - אני סתם משמינה, בכלל לא בהריון....
טוב, אבל בניגוד לאיליין לא הרחבתי את הטעות תוך כדי ניסיון התיקון
מצד שני, היו לא מעט אנשים בסביבה וזה לא היה נעים במיוחד

למעלה