מצקין וטומי ללונדון - לחצו לייק

BentzWatchJudo

New member
מצקין וטומי ללונדון - לחצו לייק

כל מי שבעד שגיא מצקין וטומי ארשנסקי יגיעו ללונדון לחצו לייק (
)

באמת שנסיתי להבין מה ההבדל בין גולן לטומי בגיל, ברמת ההשגים בשנה האחרונה, בסיכויים להצליח בלונדון....
ההחלטה הזאת חייבת להשתנות
טומי ארשנסקי חייב להתחרות בקיץ בלונדון!

גיא מצקין גם צעיר ויש לו עוד כמה אולימפיאדות לפניו ולונדון עבורו זה הכנה טובה (ואם אני מבין נכון חץ וקשת זה ענף שיש בו הפתעות).

אם גם אתם חושבים ככה אל תהססו. לחצו לייק.

yati6

New member
גם אני חשבתי ככה

לגבי ארשנסקי - אני לא רואה יותר מדי הבדל מבחינת יכולת. בדירוג שלהם כרגע ה-5 מקומות האלו לא משנים יותר מדי. אני מאמין שבסופו של דבר ארשנסקי ייסע ללונדון .

לגבי מצקין - פשוט לא ברור לי ולא מובן. הזהב בטורניר ההעפלה בהחלט יכל להיכלל כהישג יוצא דופן (והוסבר כבר עם השוואה לסייף למשל), וגם אם לא צעירים בהחלט מתאים כאן, הגיל הממוצע בקשתות ממה שהבנתי קצת יותר גבוה ממקצועות אחרים (בטח שחייה, ואני חייב להגיד שכאן זו טעות גדולה של הוועדה - 21 זה לא גיל צעיר כל כך לשחיין, וארשה לעצמי להגיד שבטח לא צעיר לשחיין ישראלי. אם זאת מגיע לגניאל לנסוע, וגם כאן הייתי מפעיל את ההישג היוצא דופן - גמר באליפות אירופה).

שורה תחתונה - אם הם לא יהיו באולימפיאדה זה יהיה ביזיון !!

אגב הדיון היה פתוח לתקשורת ?? ידוע מה הוצג שם על כל ספורטאי ?? ואיך בכלל בוחרים אם להמליץ ?? עורכים הצבעה ??

אשמח לתשובות ממי שיודע.

את זה כתבתי כבר מהרגע שזכה במדליה

כתבתי שביחידה לספורט-הישגי תהיה התניה של כמה שחיינים ואחרים יכנסו כשיש להם מכסה כוללת בראש שנעה סביב ה 36-38.

כך שזה לא מפתיע אותי.
לדעתי אי שליחת מצקין, היא באכן שגיאה מובהקת יותר לאור השגו, גם בתוך המחשבה של המסגרת הקיימת.

בן חיים

New member
הגיע הזמן לבטל את הקריטריון הישראלי

ובכלל יהיה מצחיק לשמוע את גרטל משדר חץ וקשת

יש סוףסוףמנגנון מקצועי ואתם רוצים לבטל אותו?

סוף סוף יש בספורט הישראלי גוף ראוי שעושה עבודה כמו שצריך ולא מתבזה כמו העסקנים של 99 אחוז מהאיגודים הספורטיבים במדינה.
ואתם רוצים לחזור לימי לוס אנג'לס העליזים כששלחו מתעמלות כי יש להן רגליים יפות (ציטוט אמיתי של אחד מראשי הוועד האולימפי ב1984) ואתלטים יהודים שרצו 1500 מטר ב5 דקות?.(וזה בדיוק מה שיקרה כשלא יהיה קריטריון ישראלי ונשתמש בשיריונים לפי אזורים ובהזמנות ונשלח ספורטאים שהם אפילו לא במאיה הראשונה במקצוע שלהם)
וחוצמזה אני בעד שישלחו את מצקין, כי המקרה שלו כשמדובר בענף חדש זה יהיה פספוס לוותר על ההשתתפות

doron62

New member
ככל שאני קורא בימים את הדברים הנכתבים

כאן בימים האחרונים.אני מגיע למסקנה שצריך לבחור באחת משתי חלופות קיצוניות.או ללכת עם מה שאריק זאבי ואחרים אומרים.לסמוך על הקרטריון הבנלאומי בלבד לותר לחלוטין הישראלי ולאפשר חכל ספורטאי למצות את יכולתו בהתאם לרמתו בתנאי כמובן שעמד בקרטריון הבנלאומי.
או לחילופין לדבוק בקרטריונים המקומים עד הסוף,כולל הגדרת קרטריונים מקלים אבל ברורים וכתובים לצעירים.כולל הגדרה מדויקת על היום והשעה מיהו צעיר.ואז ללא ועדות חריגים וללא הקלה גם לא על קוצו של יוד.ולגבי מצבים בהם ספורטאי לא יכול להתחרות בתחרות מטרה כי זה אזה שהוא יום קדוש ליהודים/ישראלים יש לקחת זאת בחשבון מראש ולההתחשב בלוח השנה....לא צריך כבר יומנים מניר הכל יושב במחשב :).
למי שלא הביןן הכונה לצמצם (הכי קרוב לאפס שאפשר) את המקום של קומבינות פוליטיות להשפיע ברגע האחרון.

myaron

New member
מסכים לגמרי

הקריטריון צריך להיות ברור. אם יש ועדה אז כנראה שמשהו בו לא מוגדר בסדר.

myaron

New member
מסכים לגמרי

הקריטריון צריך להיות ברור. אם יש ועדה אז כנראה שמשהו בו לא מוגדר בסדר.

nitsansh

New member
הוועדה צריכה לתת פתרון למקרים יוצאי דופן

של ספורטאים שלא השיגו את הקריטריון אבל הגיעו להישג יוצא מהכלל שמעיד על רמה גבוהה.

myaron

New member
הועדה היא פתח לפוליטיקה

לדעתי הקריטריון צריך להיות מספיק ברור ולכלול בתוכו גם מהו "הישג יוצא דופן". זה יצור סיבוך של הקריטריון, אבל יבטל תחושות קשות שאולי יש לספורטאים לגבי החלטות הועדה.

doron62

New member
נכון מאד

מה שיותר דברים מוגדרים מראש יותר טוב.פחות פתח למונקי בזנס ללחצים ולתחושות לא טובות של ספורטאים.

guinnart

New member
מסכים עקרונית

אני תומך בצד של העפלה למשחקים על בסיס קריטריון בינלאומי.
אולם מסכים שקריטריון ברור לחלוטין כלשהו, שאין בו כמעטים ובערכים, עדיף על המצב הקיים גם אם הוא ישראלי.
הישראלי פשוט יוצר אוסף תופעות מזיקות ומבלבלות (להרבה מדי ספורטאים, למשל, זה אומר שיש שתי מערכות סטנדרטים המתרחשות בתחרויות נפרדות).

אני חושב שרוב מי שתומך בקר' ישראלי

יסכים שצריך לשפר ולשייף את הדברים להבא, גם כדי שהדברים יהיו ברורים יותר.

זה די קונצנזוס כך נראה שיש מקום תיקונים והבהרות.
כמו כן, יהיה מעניין לראות אם זאבי, לאחר האולימפיאדה ואחרי פרישה צפויה בנקודת זמן מסוימת, יגייס כח פוליטי כדי לקדם את האני מאמין שלו למאבק דמוקרטי, כך נראה - ביטול מוחלט של הקריטריון.

למעלה