מצקין וטומי ללונדון - לחצו לייק

doron62

New member
לעניין הצעירים לדעתי זה פשוט

לא צריכות להיות מכסות.כל מי שיוגדר צעיר בדיוק ,לא נולד ליד ולא שעה אחרי.,........ועמד בקרטריון מופחת שיוגדר בברור מראש ויפורסם.שוב תוצאה מדויקת מבחינתי יכול להיות הקרטריון הבן לאומי יעלה על המטוס לאולימפיאדה.ובעניין התכנון מראש באופן כללי ,כן לפעמים יש שינוים לא צפוים,אבל אני לא רואה פתרון אחר.כי כל שינוי בדיעבד תוך כדי תהליך יעול רק לפגוע יותר.כי כל שינוי תוך כדי תנועה ושינוי כללי המשחק בדיעבד
רק יפגע באמון .

דורון ד

New member
יש 16 כרטיסים שתחלק הועדה המשולשת,8 לגברים

ו 8 לנשים במקצועות הסייף האישיים.
השאלה האם איגוד הסייף המהולל שלנו שהיה עסוק בקרבות בבית המשפט שלח
בקשה כנדרש עוד בינואר השנה.
בהנחה שכן ,סטטיסטית היתרון הוא למי שמתחרה בדקר גברים,כי לרוע מזלו של חתואל
זה הדגם היחיד שהבריטים בחרו שלא לנצל את 8 הכרטיסים שברשותם ואילו ברומח גברים
הם ניצלו 2 כרטיסים .(בנוסף לסייף אחר שכבר עלה על בסיס דירוג)
וגם אם יקרה הנס ומישהו מהסייפים יקבל קווטה,כדי לאשר אותו ועדת החריגים שהדגישה
השבוע כי נצמדה לכללים תאלץ לסטות מהם.

איפה ראית שיחלקו 16 כרטיסים לגברים ונשים ?

יש לך קישור לכך?

יתכן שאני טועה, אבל אני דווקא קראתי, שמספר המשתתפים בסייף בלונדון יהיה 212 בדיוק.
הזהות השמית של 212 כבר נקבעה, אותה ניתן למצוא למשל בויקיפדיה.

דורון ד

New member
תיקון טעות מקריאה נוספת...

יחולקו קווטות של הועדה המשולשת אבל לא 16.
16 זה מספר המשתתפים המקסימלי לכל מדינה.

לא נראה לי שיחלקו

מכסת המקסימום של 212סייפים כבר מלאה לחלוטין, גם לפי הקישור שהבאת.
האפשרות להוסיף הזמנות היא בהתניה שהמדינה המאחרת לא מנצלת את כל 8 הכרטיסים למאחרת.
במקרה של בריטניה היא ניצלה את כל ה8 המצטרפים לשניים שהעפילו ישירות (סייף וסייפת רומח)
בסין ב 2008 היה מקום להזמנות מהסיבה הפשוטה, שסין ממילא כבר הגיעה למכסה של 16 סייפים( 14 העפלה ישירה, 2 כרטיסים דרך מאחרת) וכך נותרו 6 כרטיסים להזמנות.

אם כוונתך

לטבלה -8 גברים ו 8 נשים- מדובר כאן בהקשר שלמכסת מקסימום לכל מדינה "קווטה פר NOC".

כלומר מדינה יכולה לשלוח עד 8 סייפים מכל מין (היחידה שבפועל ממשת זאת היא ארה"ב).
כמו כן רשימת ה 212 הסייפים כבר קיימת והיא רשומה בקישור שהבאת.

מה שאתה רואה בויקי במקרה זה (ואני מסכים שויקי הרבה פעמים הוא לא אתר מדויק) הוא מיצוב של אותם נתונים בצורה ויזואלית ברורה יותר עם הדגל לצד כל ספורטאי.

דורון ד

New member
הקדמתי ותיקנתי את עצמי בנקודה הזאת אבל

עדיין יחולקו מספר נוסף של כרטיסים על ידי הועדה המשולשת,
לדעתי עם עדיפות לדקר גברים.

אינני חושב כך מאחר שיש מכסה סגורה

212 סייפים, כפי שיש 900 שחיינים- מספר גג מוגדר וברור שלא עוברים אותו.
כאמור ההזמנות אם בכלל קיימות הן בהתניה שהמדינה המארחת לא מנצלת או הגיעה כבר למכסה של 16 סייפים.

לגבי דקר גברים שבו 30 משתתפים:
אם תשים לב גם בבייג'ינג וגם כאן יש תתי-ענפים עם מספר שונה של סייפים.

מה שיקרה בפועל כמו שרה בעבר ששני הסייפים הבכירים הדירוג העולמי ידלגו ישירות לשלב שמינית הגמר ויתמודדו מול 14 המנצחים בסיבוב המוקדם.

לפי מה שידוע לי ב 1 ביולי

תערך התחרות האחרונה לפני האולימפיאדה ולאחריה גם יהיה דירוג סופי של הסייפים בכל ענף (אישי וקבוצתי) ממנו יגזרו ישירות את הדירוג לאולימפיאדה עצמה.

nitsansh

New member
אין בסייף מקומות לוועדה המשולשת

אלא במקרה שהמדינה המארחת מוותרת על חלק מהמקומות שהיא זכאית להם, וזה לא המצב.

ברוכי2

New member
שכולם חושבים אותו הדבר, כנראה שאף אחד לא חושב

מתוך נקודת הנחה שאין לי כלום נגד מצקין,טומי ושות', זוהי דעתי.
ארגון רציני, שמצפה שיתייחסו אליו ככזה, מוציא נהלים/תקנות/חוקים ודורש שיעמדו בהם כלשונם וככתובם, אבל כשמתחילים ועדות חריגים וועדות גילאים ועוד מעט תגיע ועדת הקישוט הרי שאין טעם לקבוע נהלים וחוקים אם מראש לא עומדים בהם ומלכתחילה לא מתכוונים להיות רציניים ומקצועיים.
נקודה שניה, למרות הרגש הרב שמציף פה את חברי הפורום אל מול ספורטאינו הצעירים והאמיצים, צריך לזכור שהמשחקים האולימפיים זה תחרות ולא לשכת הסעד. והיחידה לספורט השגי והוועד האולימפי צריכים ראשית לכל לתמוך ולעטוף את השפיץ של הספורטאים וכאלה שעומדים בקרטריונים מחמירים, זה יעודה של היחידה וזה תפקידה.
נקודה נוספת, למרות חוות דעתו של ידידנו המלומד מר פרג, הרי שספורטאי טיפה נחות ממנו כמו אריק זאבי התבטא באופן ברור כי להשגי המשלחת באופן כללי יש השפעה ברורה ומיידית עליו כשהוא עולה להתחרות.
עוד נקודה, ליכולת המנטאלית יש השפעה רבה וא בטוח שלשלוח ספורטאי צעיר מידי זה יביא איתו רק יתרונות כמו שנכתב פה, מזכיר פה לכל מומחי הפסיכולוגיה את ורד בורוכובסקי ועדי ביכמן שנעלמו אחרי הכישלון שלהם.

אני שמח שברוכי מביא את דבר "האופוזציה"

בצורה אינטלגנטית וטובה. בהחלט ארגיומנטים טובים ומשמעותיים .

אני חייב לציין שאני נהנה מהדיון האגבי שמתנהל פה(לאורך מספר שירשורים), בין גישות שונות לעיתים מתנגשות, אחד הדיונים היותר מעמיקים שנתקלתי בהם בפורום.

myaron

New member
תקן אותי אם אני טועה

אבל ועדת חריגים היא חלק מובנה בתהליך בניית המשלחת. כנראה שגם הועד האולימפי מודע לזה שהקריטריון הישראלי לא תמיד יעשה צדק עם הספורטאים וחריגים כמו סוסו זכאים לפחות לשימוע לגבי כניסתם לסגל. לפחות מחלק מה"לא חושבים" שרוצים שמצקין יכנס חושבים שמדליית זהב בתחרות ההעפלה היא הישג יוצא דופן שראוי להתקבל בועדה. אפשר להתווכח אם זה נכון. עובדה שעל יובל בוצר רובנו לא מתווכחים.

לגבי המשפט האחרון - צודק לגמרי, אף אחד פה לא מומחה לפסיכולוגיה. בדומה לנזק שיכול להיות לצעירים מדי, קשה גם להעריך מה יהיה נזק לספורטאי שהגיע כבר לקריטריון האולימפי ועדיין הושאר בחוץ.

BentzWatchJudo

New member
ברוכי אשמח להסבר מה ההבדל בין טומי לגולן?

ברוכי אשמח להסבר מה ההבדל בין טומי לגולן?
במיוחד שטומי היה נכנס ככל הנראה אם גולן היה מצליח יותר ומשיג קרטריון ישראלי (אתה מבין את האבסורד, לא הצלחה גדולה יותר של טומי היתה מכניסה אותו אלה הצלחה גדולה יותר של גולן).

myaron

New member
ברגע שיש קריטריון שמגביל 3 צעירים

תמיד הישג יותר גדול של אחד יפתח קריטריון לאחר.
זה משהו שצריך לחשוב האם הוא ראוי.

למעלה