מצקין וטומי ללונדון - לחצו לייק

BentzWatchJudo

New member
תשובה שיהיה ברור

לגולן יש יותר נקודות מטומי בדירוג הקובע והוא גם ממוקם במקום גבוה יותר.
גולן 22 לפי אחד ממדינה וטומי מחוץ ל- 22, רק כרטיס אירופאי (שזה קרטריון בינלאומי לכל דבר).
אם צריך להכריע בינהם (טפשי בעיני) ברור שההכרעה היא לטובת גולן.

אבל זה לא חד מימדי לגמרי, לא בדקתי לעומק אבל לדעתי גולן יצא ליותר תחרויות מטומי (לא הרבה) בעיקר בגלל שהוא סומן כמעומד ללונדון מוקדם יותר מאשר טומי (בזכת מדלית הזהב בטאלין לפני פחות או יותר שנה).
מלבד הזהב הזה ההשיגים שלהם מאד מאד מאד דומים. סיכויי ההצחה בלונדון זהים, ההשפעה על המשך הקריירה ועל ההצלחה באולמפיאדות הבאות זהה וכך בכל תחום שתבדוק.

nitsansh

New member
זה רק מראה כמה הקריטריון הזה מעוות

אם פולק היה משיג קריטריון ישראלי, לא היתה בעיה להכניס את ארשנסקי. אם גניאל היה משיג קריטריון ישראלי, והוא היה מאד קרוב, אז ייתכן שהמקום שלו היה הולך לארשנסקי או מצקין.

תיקון טעויות.

הלכתי ובדקתי, ארטיום החל להתחרות בתחרויות בוגרים כבר ב 2010 בגראנד פרי בהולנד(נחשב לצורך האולימפיאדה) ואף קיבל ניקוד של 40 נקודות ב 2011
פולק לעומת זאת החל להתחרות בבוגרים רק בשנה האחרונה.

אני מניח ממראש התחשבו בכך שפולק החל להתחרות רק השנה(מכאן הפסיד ניקוד תיאורטי שיכול היה לצבור בסקטור של שנה קודמת), ולמרות זאת הצליח להתברג היכן שהתברג.

BentzWatchJudo

New member
די להטעות. לא תיקנת שום טעות.

תפסיק להיות ליצן.
אם אתה רוצה לסגור חשבון פתוח איתי תפתח שרשור חדש ותכנס בי כרצונך אבל אל תנסה להפחית מהשגיו של טומי בשביל להיכנס בי.

לעצם העניין,
כתבתי על ההשוואה בין טומי לגולן בשנה האחרונה ולא בכל תקופת הקריטריון. וגם כתבתי שנדמה לי שבשנה הזאת טומי התחרה מעט פחות (רק מעט) מגולן (ויתכן שאני טועה ברושם כאמור לא בדקתי לעומק, בכל מקרה זה לא קלף נגד טומי, אולי נגד הזיכרון שלי).
טומי זכה בסוף פברואר 2011 במדלייה בגביע העולם בוורשה (לא זוכר עם כסף או ארד, אם אתה אומר שיש לו 40 נקודות אז זה ארד, זה בסה"כ 20 נקודות בדירוג הקובע. לא עד כדי כך משמעותי). בכל מקרה טומי לא התחרה בהמון תחרויות ב- 2010 ותחילת 2011 ולא נחשב מועמד לאולמפיאדה וכל טיעון שמשחק לטובת גולן משחק גם לטובת טומי.

די להטעיות שלך. יש לך חשבון מולי אז תתעסק איתי.

שאלת מדוע גולן הועדף עלפני ארטיום

יש תשובות טובות וברורות שכבר העלתי, אבל אתה ממשיך להתפרע בגידופים אישיים.

מה לעשות, אם זה לא ברור-
הטעות שלך היא בהידוק להסתכל רק על השנה האחרונה, במקום על כל התקופה ובכל ההקשר, ואת זה עושים ביחידה לספורט הישגי.

ולעניין עצמו:
א. רק בזכות כך שפולק התברג ל 22 הראשונים, בכלל לאטריום יש קווטה בינלאומית.
אם פולק היה מעט יותר חלש בהישגיו ומדורג קצת פחות במקום 23/24, ארטיום לא היה בכלל בא לדיון בשום מקום מאחר שכזכור קווטה אירופאית מחוץ לרשימת ה-22 מקבל רק נציג אחד של המדינה והיתה הולכת לפולק.
פולק הוא הדמות הדומיננטית , ארשנסקי בכלל עולה לדיון בזכותו.
אם המצב היה הפוךכמובן, היה צריך לתת לארשנסקי עדיפות.

BentzWatchJudo

New member
אתה ממשיך להטעות.
מי שרוצה לקרוא את...

דעתי ולא את העיוותים של הפר..11

אני אצטט מה ששאלתי:
באמת שנסיתי להבין מה ההבדל בין גולן לטומי בגיל, ברמת ההשגים בשנה האחרונה, בסיכויים להצליח בלונדון....
(ודי ברור שהכוונה שלי היא לא שטומי צריך להיות מועדף על גולן אלה להצטרף לגולן בלונדון, אתה פשוט משיקול לא ברור (או שזה בעצם ברור... אתה ליצן) בוחר לעוות את מה שכתבתי)

הטענה שלי היא:
המקרה שגולן נוסע וטומי בנתיים לא מראה על אחד מהעיוותים שהשיטה הקיימת יוצרת.

לא טענתי בשום מקום שאם חובה לבחור אחד אז בחרו לא נכון. זה עיוות שאתה מנסה לעשות למה שכתבתי כנראה בגלל שאתה ליצן או סתם כי בא לך להיכנס בי.

אתה מסית את הדיון לכיוון לא נכון ולא רלוונטי. זאת הפעם האחרונה שאני עונה לך בפירוט בנושא זה.
בפעמים הבאות אני פשוט אכתוב: זהירות ליצן לפנייך נא לקחת את דבריו בערבון מוגבל (או משהוא דומה).

השאלה הרלבנטית היחידה כרגע היא ברגע שלשניהם יש קרטריון בינלאומי אז למה לא לשלוח את שניהם כאשר הם כל כך דומים בגיל, ברמת ההשיגים בשנה האחרונה, בסיכויים להצליח בלונדון ובכל קרטריון אחר שתבדוק.
וחשוב לי להדגיש, לא על חשבון ענפים אחרים, פשוט להודות שהקרטריון הקיים יצר עיוות שההחלטה לשלוח את שניהם באה לתקן בדיעבד

רציונל- אם ארשנסקי היה תלוי בפולק

אבל לא להיפך.. מובן מדוע הועדף דומיננטי על פני רצסיבי.

אם המצב היה הפוך, היה מובן למה יבחרו בארשנסקי.
אין כאן אבסורד, אלא דווקא להיפך.

יותר מזה, אם פולק היה קצת יותר חלש

מועמדתו של ארטיום בכלל לא היתה עומדת על הפרק.
נגיד שפולק היה מדורג במקום ה-23 הוא היה מקבל קווטה אירופאית, וארטיום היה בכלל מחוץ לעסק ושמו היה מצטרף לזה של רוני שוורץ ואף אחד לא היה מזכיר את שמו בעניין.
עצם המועמדות של ארטריום בכלל נשקלה, רק בזכות כך שפולק שהחל להתחרות בבוגרים רק בשנה האחרונה, הצליח להתברג לתוך ה 22 הבכירים.

כעת אני מקווה שהדברים יותר ברורים, מדוע פולק מועדף.

כל זה לא משנה, שלדעתי האישית, לאור הרכב המשלחת דלילת ספורטאי "קרב"(למשל העובדה שהיא נעדרת סייפים ולוחמת טאקוונדו) וגם כדי לתת פוש נוסף יחודי לג'ודו, למרות הכל ראוי לשקול לשלוח את ארשנסקי בעדיפות גבוהה.

BentzWatchJudo

New member
אתה ליצן ותשאר ליצן

לכולם ברור שאם צריך לבחור אחד זה גולן לא צריך אותך שתסביר דברים בצורה עקומה מעוותת ומסלפת את האמת.
לכולם גם ברור שזה טיפשי לבחור אחד מבין טומי או גולן וזה מה כמה הקרטריון הישראלי בנקודה שלהם, מעוות ועושה עוול במקרים מסויימים ולספורטאים מסויימים ושיש צורך לחשיבה מחודשת.

חשבון מולי תסגור איתי ולא על הגב של ספורטאי זה או אחר.

אני ליצן ? שיהיה ליצן. אתה הפר"ח שמשפריץ

מדש חולצת הליצן, עם כושר שליטה עצמית מוגבלת.

לא לכולם זה ברור שזה טיפשי, למשל לראשי היחידה לספורט הישגי .

אתה מתקשה להפריד בין עמדך השוללת הצבת קריט' ישראלית, לבין היכולת לבחון רציונל במציאות כמו שהיא כיום.
לפי העמדה שצריך לוותר על קר' ישראלי,מכאן ברור למה ההבדלים לא חשובים.
מצד שני, ברור מדוע לפי פילוסופיית התומכת במכסות והגבלות ,תברור את פולק עלפני ארשנסקי.
על אחת כמה וכמה שרק בזכות הצטיינות פולק, אשרנסקי בכלל מועמד.

BentzWatchJudo

New member
למי שלא שם לב עדיין מדובר בליצן

לא סתם בליצן אלה בליצן שמעוות עובדות ודברים שאחרים אומרים או כותבים.
פשוט חשוב שלא תתייחסו לעובדות לכאורה שהוא כותב ביותר מדי רצינות.

נכיל את התפרצות התסכול התורנית שלך

אתה תמשיך לגדף.
כל עוד אדם לא מסוגל להפריד בין עמדה אישית(שאגב ביטאו אותה יפה מאוד אנשים נכבדים מהפורום, עם ארגיומנטים טובים התומכת בביטול הקריטריון הישראלי) או ספציפית לצעירים כמו שביטא למשל אייפ כמדומני, לבין ניתוח הרציונל לפי המציאות הקיימת שבה שולטת פילוספיה אחרת, הוא ימשיך לחוש תסכול ולהטיח בוץ לכל עבר.

כל עוד הקריטריונים הקיימיים תקפים , ברור מדוע יועדף פולק על פני ארנשנסקי ולא רק בגלל ניקוד גבוה יותר או מיקום, אלא אף בזכות הישגי פולק , ארשסנקי בכלל מועמד.

למה הדבר דומה, מחליטים בכנסת על אחוז חסימה מסוים, ויש מי שנכנסים להתקפת זעם רק בגלל שנציגם לא נכנס לכנסת למרות שקיבל 3 קולות פחות מאשר נציג ממפלגה אחרת.

ושוב, נזכיר גם במציאות הקיימת אני חושב שיש מקום לחשוב בכלל זאת על אשרנסקי, במידת הניתן לא בגלל שלא ברור מדוע פולק מועדף עליו אלא מנסיבות אחרות.

בעתיד יתכן שיש מקום לחשוב על תיקונים.

BentzWatchJudo

New member
זהירות ליצן לפנייך נא לקחת את דבריו בערבון...

זהירות ליצן לפנייך נא לקחת את דבריו בערבון מוגבל

nitsansh

New member
אם לסבתא היו גלגלים....

למה לסבך?? פולק מדורג יותר גבוה מארשנסקי בדירוג הקובע ולכן הוא נבחר.

למעלה