פרויקט 50 מילים - סיבוב אחרון!

פרויקט 50 מילים - סיבוב אחרון!

בנות, הייתן אדירות

שימו לב שבשרשור הזה יש 20 מילים במקום 15, כי 50 לא מתחלק יפה בשלושה שבועות
(שלוש יחידות לנצח! ווהו!
)

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה לכולן - היה לי ממש כיף אתכן

pennylane11

New member
, לדעתי לCF

כשמסתכלים עמוק, מתחת לקליפה העבה והמטעה, כשמביטים הישר לתוך העיניים האפורות הגדולות האלו. כשמסתכלים ממש מקרוב ולהרבה זמן, כשנושמים עמוק ומנסים להבין. כשנותנים, אפילו מבקשים מרגע אחד להימשך לנצח. כשלהיות על סף מוות או לגווע ברעב לא מספיק כדי להפסיק לחשוב עליו. כששרירי הפנים נרגעים רק למראה פניו. כשזה נדיר שהחלומות בלילה לא נוגעים לו, כשכל מחשבה כאילו לוחשת את שמו באוזן. כשבכל מגע היית רוצה שזה יהיה הוא. כשבכל רגע נתון את חושבת עליו, מה הוא היה עושה ואיפה הוא.
כשמעבירים יד בשיער השחור כמו פחם ומושכים אותו קרוב אלייך. כשמנסים להביט לתוך הראש שלו ולהרגיש את מה שהוא. כשמנסים להסיט את המחשבה מכך שעוד מעט הרגע הזה יגמר, ונפסיק לחיות בו. כשכל מה שצריכים בחיים זה את הגוף שלו כנגד שלך. כשכל נשימה היא עוד קצת אוויר שלקחת ממנו. כשמבינים שהיופי שלו הוא הדבר הכי מושלם ומעוות בעינייך, כשאי אפשר להתנתק.
כשמניחים יד על החזה שלו ומרגישים את הדופק עולה. כשעוצמים עיניים ומקווים לפקוח ולגלות שזה לא חלום. כשרוצים רק עוד רגע להרגיש את הטעם המתוק של פרדס ושקיעה ורגש. כשיודעים שהדבר הזה הוא הכי לא הגיוני שיכול להיות, ובעצם הוא הגיוני יותר מכל דבר שקרה עד היום. כשהטעם הזה הוא כל מה שצריך בשביל לנשום. כשמבינים שלפעמים רגע אחד משנה את נקודת המבט שלך.

כשמתנתקים לרגע בודד אחד וכבר מרגישים בחסר. כשיודעים שהאוויר הוא לא אותו אוויר בלי נשימתו, כשלוחשים את שמו. כשהרגע נגמר, כשכבר לא מביטים לתוך העיניים העמוקות שלו. כשהחלומות בלילה הם כבר אחרים. כשהדבר הכי מושלם ומעוות בעינייך, הטעם המתוק והנוסטלגי של פרדס ושקיעה, נעלם כלא היה. כשאי אפשר יותר לנשום.
רק אז אפשר להבין מה עבר באותו הרגע בין גייל וקטניס. יש אנשים שאפילו יקראו לזה אהבה.

N o R i K o

New member
מעין מה אמרנו על הלב שלי. מעין.

זו נזיפה. נזיפה לכל דבר.
עכשיו לכי תכתבי את מה שאת צריכה לכתוב באמת. ותשמשי באותו חומר שהשתמשת בו כאן.
נו.
נו.
מעין.
נו.

pennylane11

New member
טוב בסדר אני אכתוב אין צורך לנזוף בי!

כנראה שזה כבר לא יהיה היום כי השתמשתי בכל מכסת המוזה שלי לעכשיו, אבל זה יבוא.

אוווץ'.

זה היה כואב.

הייתי מוותרת על השורה האחרונה, היא קצת "מנותקת" מהטקסט ברמה של מי מספר את הסיפור - מגוף ראשון למספר יודע כל.

בכל מקרה, מקסים

(בבקשה פרטים? בבקשה?
)

pennylane11

New member
מה זאת אומרת פרטים? :O

זה גייל\קטניס, אני לא יודעת לדרג אבל זה לא יותר מדי, מה, לספור מילים כאילו?

נממ, לא.

אבל שיתחיל בערך ככה:
שיפ: גייל/קטניס
PG, אנגסט. קריאה מהנה שלל ברכות, תודות והקדשות.

כאילו, אני לא אגיד לך לספור מילים וכאלה (או באיזה פאנדום הדראבל
) אבל כן יהיה נחמד אם תכתבי מה הפרטים באופן כללי. זה גם נורא כבד לגשת ככה לקריאה - המון מילים, בלי הקדמה, בלי לדעת לאן נכנסים.

יש פיקים שמאוד חשוב שעד הרגע האחרון לא נדע מי זה מה - אבל זה לא המקרה בפיק הזה, וזו לא בחירה ספרותית שלך גם באף פיק אחר שכתבת

לא פורום פאנפיקים כאן, אני יודעת, ולא נחייב אותך לבטא. אבל פרטים זה בדיוק שנייה ורבע, וזה ממש יעזור לנו בתור קוראות

יאי!

וכן, זה אנגסט. יש את מילון אלבוס ומילון הדירוגים בלינקים של הבלוקתיבה אם אני לא טועה

pennylane11

New member
אני יודעת מה זה,

פשוט לא חושבת שזה אנגסט. וגם דירוגים אני בתכלס יודעת, אני פשוט לא יודעת לדרג... כלומר, אני יודעת כשכתוב דירוג כלשהו מה זה אומר, אבל אני לא טובה בלדרג, פשוט כי אני לא מצליחה להחליטXD זה PG נכון?

pennylane11

New member
אוי אני סתומה, כתבת את זה.

אני מצטערת, אני פשוט ממש עייפה, זה הסימן שאני צריכה לפרוש להיום

N o R i K o

New member
אני ממש לא מבינה מה כל כך קריטי

זה כולה דראבל. כולה 100-500 מילים שלא יהרוג אותך לקרוא גם אם זה אנגסט וגם אם זה פלאף. זה לא כאילו יש פה טריגר שהיא לא הזהירה עליו מראש... אני באמת חושבת, בתור האדם הכי קטנוני בעולם, שזו סתם קטנוניות

Billy Shirs

New member
וואו,

איזו כתיבה. הגעת לרמה של תיאורים שלא מצאתי בספר של מאיר שלו. כל הכבוד

N o R i K o

New member
CF

אני חושבת שתפוז צריכים להוסיף אפשרות של |ההטיה| ו-|סהטיה|. כמה נוח היה לפרסם ככה פאנפיקים.
אני יודעת שאמרתי שאני אכתוב דברים שהם לא גייל\קטניס... אבל אי אפשר לכפות על עצמך מוזה

254 מילים, PG, וחוץ מהתודה הברורה לקולינס (איזה תודה?!
) אני רוצה להודות ליעל אכמון על תרגום מצוין ששאלתי ממנו כמה משפטי מפתח. אה, וכן, תדמיינו שההדגשה זה הטיה, פשוט חבל לי לצרף קובץ בשביל כזה פיק קצר.

"אני אוהב אותך."
נדרשות לי שניות בודדות לעכל שלוש מילים שמייצגות חמש שנים. אני רוצה לעצור את הזמן- בין אם זה כדי לחשוב על התשובה ההולמת ביותר, ובין אם כדי לתת לחמימות גופו של גייל להשתהות לשניה נוספת על עורי שלי. אני עומדת על קצות אצבעותיי, נותנת למצחו להיצמד לשלי, להבל פיו הרך לדגדג את שפתיי. כפות הידיים שלי עוטפות את עורפו ואני יכולה לחוש את ליבו הולם כנגדן, או שאולי בכלל זה ליבי שלי.
ואולי הם פועמים יחד, כאחד.

אני תוהה אם אני אמורה להיות מופתעת, הרי שנים הגדרנו זאת כחברות. כינויים מטופשים, הקנטות, תחרויות ציד; ימים של ריצה ברגליים יחפות על דשא האחו הלח וימים של התרגעות על מדף הסלע ששייך רק לשנינו. אני נזכרת במבטים וחיוכים כמוסים, בידיים שלובות, בהבטחות שלא נאמרו מעולם, פשוט כי הן היו מובנות מאליהן. באושר, שניסה לדחוק ככל האפשר את גבולותיו הצרים והצפופים, ואולי הצליח.

אני שואפת ריחות של עור רטוב משלג ועשן ותפוחים, ריחות של כל ימי החורף שחלקנו לפני המשחקים; מחזקת את אחיזתי ונזכרת ברגעים בודדים בהם זכיתי להיעטף באותן זרועות שתמיד היו שם כדי להגן עליי, בדקות היחידות בהן שפתיים יבשות נלחצו אל שפתיי הקפוצות שלי, מלוות בריח תפוזים. עד כה כיניתי אותו חבר טוב, אבל בזמן האחרון נדמה שהמילה אינה הולמת עוד את מקומו של גייל בחיים שלי.

נדרשת לי עוד שניה כדי להבין שהם אכן פועמים יחד. ליבו בין אצבעותיי, ליבי על חזו שלו.
הכל נראה ברור כל כך לפתע, שאני תוהה למה לכך לי זמן רב כל כך להבין.
אם זו לא אהבה, לעולם לא אדע מה כן.
"אני יודעת."

---
|סאינטרפרטציה של נוי לרגעים בספר שאח"כ נעשה להם עוול|

למעלה