ותודה לך, עמית! ...ביטי\ווירס
נותרו רק הוא וארבעה קרייריסטים עכשיו. עם הרבה מזל ושכל, ביטי הצליח להתחבא מהם עד לישורת האחרונה. כולם צדו דווקא אותו, את ביטי הקטן, הרזה, החלש, במקום לפנות אחד כנגד השני. הוא הצליח להבין אותם; אחרי הכל, הם לא ראו אותו לאורך כל המשחק. הוא תהה אם הם אפילו זוכרים כיצד הוא נראה. הוא בעצמו בקושי זכר.
עכשיו הגיע הזמן להפעיל את המלכודת. הוא לא היה רחוק מדי מהם, וזכה לשמוע, להריח ולראות את כל שאירע. צעקות כאב, ריח בשר חרוך, והמראה. גופים מפרכסים, מתעוותים, ללא יכולת להפסיק. ביטי ישב בצילו של אחד מהעצים וחיכה, הוא לא היה בטוח למשך כמה זמן. כנראה ששעות, כי השמש החלה לשקוע כשהתותחים ירו בזה אחר זה.
הרחפת באה ואספה אותו, בסופו של דבר, בחזרה אל העולם האמיתי, אל השקט, אל המקום בו הוא לא ייאלץ יותר לחשמל אף אחד.
או לפחות כך הוא חשב.
כשהוא ווירס שוכבים יחד במיטה סתורת מצעים בכפר המנצחים, ארבע שנים לאחר הנצחון שלה, הוא מנשק כתף חיוורת והיא מסתכלת עליו בעיניים צוחקות. הוא כבר הרגיש שהכיר כל דבר שבה, את השגעונות הקטנים שהפכו אותה למי שהיא, והוא אהב אותם כל כך.
"אני יכולה להישאר ככה – "
"לנצח," הוא משלים ומנשק אותה על מצחה.
"כשאנחנו כאן – "
"את מרגישה בטוחה," הוא אמר, כקורא ספר פתוח, ושפתיו מרפרפות על צווארה.
"אתה עוזר לי ל – "
"לשכוח," הוא אומר בידענות.
היא משרבבת את שפתיה ופוגעת בראשו עם כרית. "תפסיק להשלים את המשפטים שלי. בסופו של דבר אני עוד אתרגל לזה."