פרויקט 50 מילים - סיבוב אחרון!

N o R i K o

New member
לא אין לי! יש לי שיעורי בית לעשות

תישארי מוצקה חומד. אני זקוקה לך במצב הצבירה הטבעי שלך...

אויש נוי

איך את מסלפת את קולינס?

תאכלס, זו הייתה השורה הכי כואבת בספר. פשוט ישבתי שם וייבבתי בשביל גייל. זה היה אכזרי וקר מצידה

ובנוגע לפיק:
* למה לקח

וזה מקסים. ממש טוב, ואהבתי נורא את הכפל משמעות של התשובה שמצאת. אני חושבת שאם היו ממשיכים את הספר באווירה הזאת זה היה מגניב, אפילו שאני עם פיטה.

גו נוי!

N o R i K o

New member
ממש לא מסלפת
CF מעליי ופה

שניה אחרי שזה קורה קטניס אומרת "אני יודעת שזה נשמע כאילו אני האדם הכי נורא בעולם, כאילו גייל אומר לי את זה ואני כביכול לא מרגישה כלפיו שום דבר, אבל זה לא נכון, אני פשוט לא מסוגלת להצהיר כזה דבר עכשיו כלפי אף אחד". אני לא ייבבתי בשבילו כי חשבתי שהגיוני שהיא מגיבה ככה. זה עדיף על ה"תודה" של פני במפץ הגדול, ובכלל על האדישות התמידית של קטניס ל- "הווווו את כל כך מושלמתתתתת" של פיטה

אבל זה כבר לדיון אחר. כמו למשל שאני חושבת שהספר באמת המשיך באווירה הזאת עד שלב כלשהו

וזה למה אני צריכה בטא.
באמאשלי שקראתי את זה 39309852 פעם בערך לפני שפרסמתי, ועדיין לא שמתי לב לזה

תודה ד'ו

N o R i K o

New member

וכמובן שגם פני ולנארד ביחד (בערך), וגם דונה ואריק ביחד (בערך)

ככה זה באהבה...

pennylane11

New member
ווהוווווווווווווווווווווווווווווווווו

אני הולכת לכתוב, ולחגוג על הפינה הזאת D:
לא רוצה שיפסיק, אולי נעשה עוד? ממש בא לי :<

N o R i K o

New member
אפשר לעשות פינה שבועית באמת

רק במקום מילה ספצפית זה יהיה תחום. כשניהלתי קומונת פאנפיקים עשינו את זה, הלך ממש טוב

עמית, רוצה לקחת את השרביט?

(זה אפילו התחרז!)
(אבל לא בימי ראשון, כי כבר יש לנו בו שתי פינות.
)

כבר השתדכתי על מילה. אני רק צריכה את CF לידי וכרגע יש לידי בעיקר ספרי פסיכומטרי. אח"כ

pennylane11

New member
והפאנפיק כמובן:

"כמה אתה רוצה בשבילו?" אמר הנער.
"את הסנאי הזה שבידך," אבי השיב, "רק הסנאי, לא אצטרך דבר יותר." הנער הגבוה בעל העור הכהה ושיער הפחם מודה לו, לוקח את כיכר הלחם ופונה ללכת. קול פעמון קטן נשמע מכיוון הדלת, שמסמן את יציאתו. "גייל, נערי?" אומר לו אבא, רגע לפני שיוצא מהחנות, "בהצלחה היום."
רק כשהוא יצא הבחנתי בדמעות בעיניו של אבי. נדמה שכולם נתקפים רגשנות הבוקר.

"ירייה חדה ומדוייקת בעין!" הוא צועק לעברי, מה שמבהיר לי שהוא הספיק להבחין בי. "יש נערה אחת בכל המחוז שמסוגלת לתפוס חיה מהירה כל כך בירייה חדה ומדוייקת!"
אבא פונה אל התנור החם, שמלא עכשיו כולו בלחמים טריים, מוציא ממנו חתיכה אחת שרופה ומכניס במקומה את החיה המבועתת שבידו.

אותו הסנאי, והלחם השרוף, הם היו הדבר האחרון שאכלתי לפני שעלה שמי בגורל.
סנאי ולחם שרוף, סמל אהבתי אליה.

ובנימה אופטימית זו, אני ממש הולכת להפציץ את הפינה הזאת השבוע. ממש בא לי, ומתאים לי לכתוב דברים קצרים.

N o R i K o

New member
יש לך דברים ארוכים לכתוב.

אני מרגישה שהדבר היחיד שזה צריך זה בטא.
אז אם אני הייתי הבטא, היו כמה משפטים שהייתי משנה קצת, והייתי גורמת לאבא של פיטה "להתלהב פחות", בהתחשב בכך שהוא לקוח קבוע של קטניס וגייל אז אין לו באמת סיבה להיות כל כך (!!!1), הייתי מעדנת את זה עם- "גם היום, ירייה מדויקת לעין. דע לך, פיטה, יש רק נערה אחת במחוז כולו שמסוגלת בלהבלהבלה".
חוץ מזה, זה... סנאי שגייל תפס...
? לא נראה לי שאבא של פיטה ירצה לקבל סנאי שניצוד ביום הקודם... לא טרי, איכסוש?
והייתי מציינת למה בעצם הלחם נשרף, כי לא מתאים לאופים לשרוף לחמים, או להוציא אותם בכזו אדישות מהתנור.
אבל מבחינת הקונטקסט - אדיר. חוץ מזה שסנאי זו החיה של גייל, מה הפיטה החצוף הזה חושב לעצמו שזה סמל אהבתו אליה?!!?

סתם

pennylane11

New member
כל הדברים שלי צריכים בטא

ואני תמיד עצלנית מדי בשביל לבקש D:
ואני יודעת, אני יודעת, זה בסדר, הרגע ראיתי שרלוק הולמס וזאת בערך המוטיבציה הכי גדולה שקיימת בעולם כדי לכתוב את הסצנה האחרונה של הפרק עכשיו! אנסה לראות מה יוצא :p

N o R i K o

New member
זה בסדר,

דראבלים לפרוייקטים הם מהדברים היחידים שאני מבליגה על כך שהם לא עוברים בטא, ושאני לא מעבירה עליהם אחד בעצמי

אני שמחה שהשרלוק\ג'ון עשה לך חשק אז לכתוב הט מובהק.

נו, אני מחכה למייל

Digi Lista

New member
מה כל הקטע של הבטא?...

זה נראה שמייחסים לזה חשיבות יתרה כאן ובהרבה מקומות אחרים, אבל אני מודה שלא תמיד ברור לי כמה זה משמעותי עד שאני קוראת תגובות כמו המשפט הראשון שלך ואז אני אומרת לעצמי שבטח החמצתי משהו משמעותי

Billy Shirs

New member
בטא זה חשוב בטירוף!

יש כל כך הרבה דברים שאת בתור כותבת לא יכולה לשים לב אליהם בעצמך. ואני לא מדברת רק על שגיאות כתיב או הקלדה.
אני מדברת על טעויות בניסוח, משפטים במבנה מתורגם, קטעים מיותרים, קטעים שמאכילים בכפית וכו' (כן עמית, את יודעת שאני מדברת עלייך. את הכי טובה שיש).
אני לא יודעת מה איתך אבל לי קשה להיות ביקורתית כלפי עצמי. לפני שאני ששה לפרסם משהו אני חייבת שמישהו יגיד לי "רגע, איך לא שמת לב שהקטע הזה משעמם נורא?"

Digi Lista

New member
אני יכולה להבין את זה

אבל אצלי כמות הביקורת העצמית גם ככה עצומה ואני גם מאוד עקשנית עד שזה מגיע למצב שגם אם אנשים יגידו שזה מצוין אני כנראה אתנגד נחרצות ואגנוז מאוד במהירות ואני גם מאוד אינדיווידואליסטית מטבעי בכל תחום אז בדרך כלל אולי יש אינטראקציה עם אנשים או שותפים פה ושם וגם בפינצטה אבל הרוב הגדול יהיה לבד והרבה מזה מבחירה מודעת...

למעלה