פרויקט 50 מילים - סיבוב אחרון!

N o R i K o

New member
אני מבינה אותך ובכל זאת לא מסכימה

בטא, חוץ מלהיות הקורא הראשוני, הוא הזה ששם לב לדברים מהצד שאת לא בהכרח תשימי לב אליהם. הוא יהיה מסוגל להפוך פאנפיק שלך ממשעמם לאלוהי, להפוך גם את גיבוב השטויות הכי גדול שיש לקריא. הוא שם בשביל לשים לב לדקויות הקטנות שאת לא שמת לב אליהן מנקודת המבט שלך כי אולי עבורך זה היה ברור מאליו, אבל יש כאלו שזה לא ברור מאליו מבחינתיהם.
אני האדם עם הכי הרבה ביקורת עצמית בעולם. אבל כשהבטא שלי אומרת לי "תקשיבי, אם תעשי שזה וזה יקרה במקום השיט והשיט שכתבת, זה יהיה אדיר", אני באמת פוערת עיניים וחושבת שזה יכול להיות נהדר.
את יודעת כמה נוראיים היו יכולים להיות חצי מהספרים על המדף שלך בלי עריכה הוגנת? אותו דבר. חייבים צד ב'.

Digi Lista

New member
אני בכללי לא מתחברת לכל הצמידות הזו...

לא רק בכתיבה, בכללי הרעיון הזה של 'בטא' לא כזה מתאים לי כנראה...

אמג! באמת כתבת לזה!

LOL

באופן עקרוני - מסכימה עם נוי. זה צריך בטא, והאמת שדי התבלבלתי כי כשאומרים סנאי ישר חושבים על גייל. קראתי פעמיים לפני שהבנתי: אמג! זה פיטה! (כי איך אבא של גייל עדיין בחיים? :-* )

בכל מקרה, בטא זה חשוב - ובעיקר פרטים (ז'אנר, שיפ, דירוג אם אפשר)

pennylane11

New member
שוב, אני בעייתית בקטע הזה

אני בד"כ לא נותנת לאנשים לגעת במה שאני כותבת. בעיקר בגלל שאני לרוב לא אוהבת אותו בעצמי, ומעטים האנשים שאני מעריכה את הכתיבה שלהם מספיק בשביל לתת להם לעשות דבר כזה.

Digi Lista

New member
אהבתי מאוד

אבל אני היפראקטיבית מידיי כרגע ככה שקשה לי ממש להגיב לעומק...
בכל מקרה אני קוראת ונהנית מאוד (קראתי גם את כל השרשור הקודם והקודם קודם שבו אפילו הגבתי), אל תפסיקו את כל היצירתיות!

ellendili

New member
זה מקסים

אבל... למה החיה שלך מבועתת...? ז"א... גם אני הייתי מבועתת אם היו מכניסים אותי לתנור חם אבל הסנאי אמור להיות מת לא?
עם חץ מדוייק בעין והכל...

ולמה את לא כותבת גם לאנטומיה?! מה עם איזה מארק/לקסי??

pennylane11

New member
את האמת שאף פעם לא חשבתי על זה

האנטומיה, כאילו, לא יודעת למה.
אני לא מרבה לכתוב על דברים שאני רואה (שרלוק זה בערך היוצא מהכלל
) אבל אולי הפינאלה השבוע תגרום לי לרצות לכתוב משהו, מבטיחה שהפורום יהיה המקום הראשון לקרוא אותו. :)

pennylane11

New member
כן, כתבתי שרלוק

והוא בחיים לא יראה אור יום

שתדעו שאני מסננת כל כך הרבה מהדברים שאני עושה, עם כמות החפירות שלי תחשבו מה נחסך מכםXD

ellendili

New member
מעין!

תביאי לי. עכשיו!
אני אקרא אותו בחושך מצדי!
נו די אל תהיי כזאת... אני לא אגלה לאף אחד... פריטי פריטי פליז?
אני חייבת משהו שירגיע לי את הקרייבינג! (ושיט, אני לא יכולה כבר לשלוף את הקלף של ההריון...)\

נו...
!!!!

pennylane11

New member
לא יודעת,

את האמת הוא נכתב כדי להיות ההודעת פתיחה שלי בפאנפיקים ופאנארטים (הו, אם את רוצה פאנפיק טוב תקראי את "בין יריית אקדח לכוס תה", הוא מעולה!) ובסוף החלטתי שאני לא אוהבת אותו מספיק. אני אחשוב עלייך

ellendili

New member
יופי... כי כבר איימתי עלייך באנטומיה

ועל מה זה בין יריית אקדח לכוס תה?

pennylane11

New member
זה שרלוק\ג'ון חמוד כזה

לא קורה בו יותר מדי, זה מה שכל כך מקסים בו. הוא מתאר... שגרה. וזה ממש מצא חן בעיניי. והמשפט האחרון...

ellendili

New member
מגניב!

רגע... כשאת אומרת שרלוק/ג'ון למה את מתכוונת? כי אני לא מסוגלת לקרוא סלאש שלהם. (זה לא מה שכתבת נכון?!
)

N o R i K o

New member
על זה בדרך כלל המעריצות מדברות

כך ש... צר לי

יו מעין, עם מועדון מעריצים כזה אני לא הייתי מהססת לפרסם

ובשביל מה פתחתי לכן אוף! לכו לדבר על שרלוק שם!

pennylane11

New member
לא,

שם זאת לא המטרה, למרות שקראתי כבר אחד כזה והוא היה יותר מחביב.
גם שלי לא, שלי הוא שרלוק\איירין, שזה אחד השיפים המדהימים והמורכבים שאני מכירה.

עדושית

New member
מה?!

למה????
רוצות לקרוא שרלוק!!
אפילו במסר.. לא נגלה לאפחד..

ובנימה אישית, מעין רחמים, האישה(אלה) בקרייבינג מטורף היא מסמסת לי הודעות שרלוק קרוב לחצות!

למעלה