פרויקט 50 מילים! - HG Style

Sexy Darren

New member
פרוייקט 50 מילים-יער ושוקולד

כי ההשראה קפצה עליי, ולא ירדה עד שכתבתי. תאשימו אותה! bitch

דירוג: PG
שיפ: פיטה\קטניס חד צדדי(אל תהרגו אותי! זה מה שזה היה אז), השני הוא ג'ן.
זאנר: אנגסט
דמויות: בראשון-פיטה וקטניס. בשני-פרים, עם קטניס ברקע נון סטופ.

החיים של פיטה הם קצת כמו עוגת שוקולד. קצת ישנה, אבל זה עוגה, וזה מה שחשוב.
תמיד לימדו אותו שהוא צריך ליהנות מזה שיש לו אוכל, והוא לא רועב למוות כמו ילדי התפר. אז פיטה מפיק את המיטב, ומוסיף רק סירופ, כי קרם שוקולד זה יקר מדי.
מלבד זה, יש לו גם את ההנאות הקטנות, חברים בבית הספר (הוא מוסיף עוד סוכריות קטנטנות) אבא אוהב (פרח מרציפן) וכמובן, ישנה קטניס, שכמו סוכרייה ענקית, נפלאה בצורה בלתי נגמרת, רק להסתכל עליה מעלה בו חיוך של זיכרון מתוק.

ואז מגיע הרגע, ומול כולם, הוא מכריז על אהבתו. אבל כשהוא חוזר למטה הכול משתבש, קטניס זועמת ודוחפת אותו על האגרטל, סדק נפער בעוגה.
אז הוא שם עוד קצת קרם כדי לכסות את זה, כי יש להם משחקים לשרוד. מלבד זה, לקטניס לא היה הרבה שוקולד בחיים, היא לא תבחין בהבדל.

אומרים שהיער מביא שלווה.
אנשים מעטים הולכים לשם, זה המקום של קטניס, ושל אבא, לשם גייל הולך כשהמשחקים הופכים בלתי נסבלים, זה מקום שאפשר לברוח אליו, לפחות ככה קטניס קראה לזה כשהיא סיפרה לי על הצייד שלה, בלילות ארוכים שהתכרבלנו יחד במיטה וניסינו לשכוח מהכל .
היא לקחה אותי פעם לשם, הכל היה כל כך מסתורי ומוזר, כאילו הילת המסתורין והסכנה שנשקפת מבחוץ ממלאת כל עץ ועץ, אבל לא פחדתי, כי קטניס שמרה עליי. היא תמיד שמרה עליי, גם הפעם.

הלכתי אל היער. אמא לא תשים לב, וגייל במכרה פחם. הלכתי לבד, כדי להראות שגם אני אמיצה.
אומרים שרוחו של בן אדם משתמרת במקומות שהוא אהב, אז הלכתי לאגם, ולקרחת יער, ולא פחדתי,
והרגשתי עם קטניס.

אמג! מגניב אש!

אבל את אמורה לשרשר את זה לשרשור המילים, מתחת למילה יער, או שוקולד.
כאילו, אלו שתי הודעות נפרדות: הדראבל של יער נכנס מתחת למילה "יער", הדראבל של שוקולד מתחת למילה "שוקולד"

אומנות השרשור היא עתיקת יומן

מבטיחה להגיב כשאני בבית!

N o R i K o

New member
נו בשביל מה אני קיימת

מבטיחה להגיב כשאני אסיים עם שיעורי הבית...

אויש פרים

שוקולד:
מאוד אהבתי את קו העלילה הכללי, והיו לך משפטים מגניבים, במיוחד משפט הסיום.

יער -

לא חשבתי שמישהי תיקח את זה למקום של פרים, האמת

די דמיינתי בה קטניס/גייל, אבל עשית את פרים כל כך טובה בו. ולא מרי סו (או: לא מרי סו כמו בדרך כלל, שזה אדיר נורא מצידך
). אהבתי את הגוף ראשון, ובכלל - זה דראבל מקסים

כתבי עוד דראבלים!

Sexy Darren

New member
טנקססס!

כמו שאמרתי, השראה. רציתי לכתוב על גייל, אבל זה היה יוצא נורא נדוש, ופשוט זרם לי לכתוב עליה. שמחה שאהבת את שניהם

N o R i K o

New member
וול~

לשוקולד לא הצלחתי להתחבר. אני לא חושבת שזה היה בגלל פיטה - אני חושבת שפשוט כל האנלוגיות הרגישו לי מאוד מאוד מסובכות ולא מתאימות, בעיקר כי פיטה הוא אופה ולא קונדיטור בסופו של דבר, ואני חושבת שפחות IC מצידו להשוות דברים לממתקים והרבה יותר קל יהיה לו להתחבר למאפים.
לומר על קטניס, הקטניס שהוא עדיין לא מכיר לחלוטין, עדיין לא התחברה אליו וקיבלה אותו, שהיא סוכריה שלא נגמרת... דווקא כאן, אם כבר, אפשר היה לומר - קטניס היא השוקולד היקר ביותר, הזה שאפילו לא מזדמן לי לטעום, שאנחנו אופים איתו את העוגות לאירועים המיוחדים, האלו שרק אוכפי השקט יכולים להרשות לעצמם לקנות...
אהבתי את הרעיון, אני פשוט לא חושבת שזה היה פיטה.

לעומת זאת, את הזה של פרים ממש ממש אהבתי

אני חושבת שהבעיה היחידה שלי איתו היא שקו השפה לא אחיד - מצד אחד רוב הפאנפיק שומר על שפה די ילדותית, ואז מגיעים משפטים כמו - "הילת המסתורין והסכנה שנשקפת מבחוץ ממלאת כל עץ ועץ"...
אז קודם כל, ממלאות, רבים

ודבר שני - פרים בת 12. אני חושבת שאפשר לפרגן לה במשלב קצת יותר גבוה

אבל מבחינת קונטקסט, זה נהדר

Sexy Darren

New member
שוב, תודה!

אני מניחה שזה בעיקר נקודת מבט, דווקא נורא התחבר לי פיטה והתיאור של העוגה שם.

אני שמחה שאהבת את הפיק על היער. האמת שהמשלבים פשוט זרמו איך שיצא, לא ביטאתי ולא כלום

Digi Lista

New member
סוף סוף מתחילה לקרוא את השרשור הזה...

התחלתי מההודעה הזו, מאוד אהבתי את הרעיון, את הכתיבה ובעיקר את המשפט "החיים של פיטה הם קצת כמו עוגת שוקולד. קצת ישנה, אבל זה עוגה, וזה מה שחשוב." הוא ממש משעשע

pennylane11

New member
שירת האווקס

אני זוכרת את מבטה המבועת של אחותי הקטנה כשהיא התעוררה בלילות. את גופה הקטן והחלוש, רועד בידיים שלי. את הבכי שלה. "אני רעבה" היא הייתה אומרת, וכל מה שהיה לי להציע לה הוא כוס מים או קצת דייסה ישנה. בדרך כלל היא הייתה מסרבת. "תשירי לי," היא הייתה מבקשת, והייתי אוספת את שארית כוחותיי ושרה לה: בלב האחו, תחת עץ הערבה, מיטה של עשב, כרית של אהבה. הניחי ראשך, עצמי עיניים על הכר הרך, כשתפקחי אותן מחר, השמש שוב תזרח. היא הייתה נרדמת בזרועותיי, וכל מה שהיה לי לעשות זה לחבק אותה ולהמשיך לשיר.
לפעמים אני עוד תוהה איפה היא עכשיו, אם היא יודעת איפה אני, אם היא עוד חוששת לשלומי, אם מישהו סיפר לה מה קרה באותו היום. לפעמים אני נזכרת במבט המבועת, בגוף הקטן והחלוש, ברעד, בבכי. כל פעם שאני נזכרת, כואב לי קצת יותר, כי אני יודעת שאין אף אחד אחר שישיר לה עכשיו, לאחותי הקטנה, כי אני יודעת שהיא מתעוררת בלילות והמיטה קרה, כי אני יודעת שהיא, בדיוק כמוני, איבדה את שארית כוחותיה, באותו הרגע בו אנשי הקפיטול חתכו את לשוני והפכו אותי לעבד, לאווקס. מאותו היום לא אשיר לה שוב, ולא אראה אותה יותר לעולם.

אוה,

זה היה עצוב

אני חושבת שלהבא תעשי מרווחים בין השורות, במיוחד כשאת כותבת שיר

תכתבי עוד!

Billy Shirs

New member
זה רעיון ממש טוב,

אבל הכותרת הרסה מאוד את הסוף. ממה שכתבת נראה כאילו את רוצה שנחשוב על קטניס ופרים, והקטע עם לוויניה בא בהפתעה, אבל בגלל הכותרת זה לא היה מפתיע.

אם נניח את זה בצד, I see what you did there - קטניס ולוויניה מאוד דומות, מה שמסביר את טיב היחסים ביניהן. קטניסוש חושבת שלוויניה שונאת אותה אבל היא בעצם בדיוק כמוה, עם אחות קטנה ועבר טראגי. יפה מאוד.

Digi Lista

New member

נהניתי מאוד לקרוא, היה לי קשה עם משפט הסיום (דווקא זה תרם עוד יותר לסיבה שאהבה), בכלל פרידות וסופים נוטים להעציב אותי אוטומטית...

Sexy Darren

New member
סתם משהו בהשראת "אל תגע בזמיר"

ירח מעל אגם, ילדה קטנה ואביה אוספים צמחים במים.
ירח מעל היער, ילדה ונער אורבים לסנאי, בקשתות דרוכות.
ירח מעל קרחת היער, נערה ונער צוחקים וחולקים אוכמניות.
ירח מעל בית קטן, נערה מחבקת את אחותה שהתעוררה מחלום רע.
ירח מעל רכבת, הנערה בוכה במיטה מפוארת.
ירח מעל עיר גדולה, נער ונערה יושבים על הגג.
ירח מעל אגם שוב, הנערה נלחמת לשרוד רק עוד קצת.
זה תמיד אותו ירח.

למעלה