הנהלת הפורומים
Administrator
יש הרבה מוצרים טובים ונחמדים בשוק, אבל מדי פעם תופס לכם את העין המוצר המיוחד ביותר, זה שאתם פתאום לא מבינים איך עד עכשיו חייתם בלעדיו. השירות שפתאום אתם מוצאים את עצמכם בכל שיחה מדברים עליו וממליצים לכולם להשתמש בו...
פרסי מוצר השנה עונים בכל העולם על הצורך שלכם כצרכנים לאתר במהירות מוצרים ושירותים חדשים שמספקים לכם תועלת, ושצרכנים כמותכם ניסו – והיו מרוצים מהם.
זוכי פרס "מוצר השנה" לשנת 2014 הוכתרו בתחילת החודש ולכם יש עכשיו הזדמנות לזכות בערכה יוקרתית המכילה את מיטב מוצרי השנה לשנת 2014
מעכשיו ועד ה-18.3 בשעה 12:00 העלו על גבי הפורום הודעה ובה תספרו לנו על מוצרי השנה, שמקלים לכם על החיים בזכות החדשנות שלהם ואיך בדיוק הם עשו זאת?
בהצלחה לכולם
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2952148
אפליקציית סופר-פארם
האפליקציה שמאפשרת ללקוחות סופר-פארם לממש קופונים, להזמין תור לבית המרקחת, להכין בקלות ובנוחות רשימת קניות, להתעדכן במבצעים ולנווט לסניף הקרוב.
קופות השירות העצמי של שופרסל
הקופה חוסכת עמידה בתור, מהירה וללא עיכובים. מעכשיו לקוחות שופרסל מסיימים את תהליך הקנייה בעצמם בקלות, במהירות ובנוחות.
ריצפז פרש הום של סנו
סדרת ניקוי רצפות, עם אפקט הבישום המתמשך, מאפשרת לך ליהנות מהתחושה הטובה של "הריח של הנקי" גם שעות לאחר שטיפת הרצפה.
סדרת המטליות החכמות היומיות של ניקול
מהיום אפשר להשתמש בתחליף ההיגייני למטליות הבד. המטלית החכמה ניתנת לשטיפה ולשימוש חוזר כשבסוף היום – זורקים אותה ועוברים למטלית חדשה.
פיירי פלטינום קפסולות למדיח
הקפסולות מאופיינות במבנה רב תאי ייחודי המשלב אבקה ונוזל, המנקים לא רק את השומנים מהכלים אלא גם את המדיח עצמו.
Master Slicer
הסו שף הפרטי שלכם במטבח: מעבד מזון ידני, המבצע קיצוץ אופטימאלי של ירקות בתוך שניות באמצעות להבי נירוסטה מדורגים.
סדרת לחמים ללא גלוטן GREEN של שופרסל
מענה טרי, טעים וחם לצרכנים הנמנעים מגלוטן. ואפילו ללא ביצים. נמכר ישר מהתנור במאפיות בסניפי שופרסל.
ניוקי ללא גלוטן GREEN של שופרסל
בשופרסל, גם חולי הצליאק וגם אלה הבוחרים להימנע מגלוטן, יכולים ליהנות מניוקי טעים ומפנק, היחידי בארץ ללא גלוטן.
פריכיות ביס 5 דגנים של אנרג'י
נישנוש טעים למניעת תחושת הרעב במהלך היום. הפריכיות בסדרה מכילות 5 דגנים מלאים עם סיבים תזונתיים ובטעמים מתוקים.
לחם 100% שיפון קל של "לחם הארץ"
בריאות כפולה בכל פרוסה: לראשונה בישראל, צרכנים יכולים ליהנות מהטעם והבריאות של לחם 100% קמח שיפון שהוא גם דל קלוריות.
סטיביה של מרמולייט
הדור הבא של הממתיקים, המיוצר מתמצית צמח הסטיביה, עם 0 קלוריות לשקית וללא טעם לוואי. להמתקה של משקאות, לבישול ולאפייה.
פסטרמה הודו 100% רכיבים טבעיים של יחיעם
מהיום לא צריך להתפשר, כי פסטרמה הודו של יחיעם, המיוצרת מ-100% רכיבים טבעיים, מספקת פתרון טבעי וטעים לכריכים או לנישנוש.
"בחירת הקצב" של עוף טוב
כבר לא צריך להמתין בתור אצל הקצב: חלקי עוף טריים, ארוזים ונקיים – מוכנים לשימוש ללא מאמץ נוסף בבית, היישר מהמקרר בסופר.
קוטג' תנובה מופחת נתרן (מלח)
כחלק מתוכנית "המצפן התזונתי" הושק קוטג' מופחת נתרן, המאפשר ליהנות מהטעם ומהמרקם של קוטג' תנובה, אבל עם פחות נתרן (מלח).
סדרת משקאות שוקו תנובה
כחלק מתוכנית "המצפן התזונתי", פיתחה תנובה משקאות שוקו המכילים 30% פחות תוספת סוכר, 96% חלב, מועשרים בויטמינים ודלים בלקטוז.
סדרת מעדני סויה תנובה
בשורה בעולם תחליפי החלב: מעדנים טריים, במרקם קרמי מפנק וטעמים פירותיים, המיוצרים מפולי סויה מלאים ושאינם מהונדסים גנטית.
סדרת אבקמול של טבע
בפעם הראשונה: אבקה להורדת חום וכאבים, בטעמים תות-וניל וקפוצ'ינו, לבליעה קלה וללא צורך במים.
האגיס החיתול הראשון שלי
חיתול בהתאמה מושלמת למבנה הייחודי של התינוק בימים הראשונים לאחר הלידה: בגודל המתאים, עם פתח ייחודי לחבל הטבור וסמן רטיבות המשנה את צבעו שהחיתול רטוב, וכיס אחורי המונע נזילות באזור הגב.
סדרת לייף פרוטקט למשפחה
קו מוצרים מבית סופר-פארם, המתמחה בתחום המכשור הביתי הרפואי והחצי רפואי, המאפשר לשמור ולטפח את בריאות המשפחה.
בהצלחה