תחרות מוצר השנה

רוצים פרס? למקומות... היכון... רוץ!

יש הרבה מוצרים טובים ונחמדים בשוק, אבל מדי פעם תופס לכם את העין המוצר המיוחד ביותר, זה שאתם פתאום לא מבינים איך עד עכשיו חייתם בלעדיו. השירות שפתאום אתם מוצאים את עצמכם בכל שיחה מדברים עליו וממליצים לכולם להשתמש בו...

פרסי מוצר השנה עונים בכל העולם על הצורך שלכם כצרכנים לאתר במהירות מוצרים ושירותים חדשים שמספקים לכם תועלת, ושצרכנים כמותכם ניסו – והיו מרוצים מהם.
זוכי פרס "מוצר השנה" לשנת 2014 הוכתרו בתחילת החודש ולכם יש עכשיו הזדמנות לזכות בערכה יוקרתית המכילה את מיטב מוצרי השנה לשנת 2014

אז מה עליכם לעשות

מעכשיו ועד ה-18.3 בשעה 12:00 העלו על גבי הפורום הודעה ובה תספרו לנו על מוצרי השנה, שמקלים לכם על החיים בזכות החדשנות שלהם ואיך בדיוק הם עשו זאת?

יש מוצר ממש טעים שאתם כל כך שמחים שגיליתם?
איזה מוצר ממש נוח לכם להשתמש בו?
לא תעברו יום בלעדיו?

אנו נבחר את 5 ההודעות הטובות ביותר, וכותביהם יזכו בערכה עם מיטב מוצרי השנה בשווי 600 ₪
מתנת מוצר השנה

בהצלחה לכולם

אנא עיינו בתקנון התחרות לפרטים נוספים ולכללי ההתחרות המלאים:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2952148

מוצרי השנה מתוכם עליכם לבחור הם:

אפליקציית סופר-פארם
האפליקציה שמאפשרת ללקוחות סופר-פארם לממש קופונים, להזמין תור לבית המרקחת, להכין בקלות ובנוחות רשימת קניות, להתעדכן במבצעים ולנווט לסניף הקרוב.

קופות השירות העצמי של שופרסל
הקופה חוסכת עמידה בתור, מהירה וללא עיכובים. מעכשיו לקוחות שופרסל מסיימים את תהליך הקנייה בעצמם בקלות, במהירות ובנוחות.

ריצפז פרש הום של סנו
סדרת ניקוי רצפות, עם אפקט הבישום המתמשך, מאפשרת לך ליהנות מהתחושה הטובה של "הריח של הנקי" גם שעות לאחר שטיפת הרצפה.

סדרת המטליות החכמות היומיות של ניקול
מהיום אפשר להשתמש בתחליף ההיגייני למטליות הבד. המטלית החכמה ניתנת לשטיפה ולשימוש חוזר כשבסוף היום – זורקים אותה ועוברים למטלית חדשה.

פיירי פלטינום קפסולות למדיח
הקפסולות מאופיינות במבנה רב תאי ייחודי המשלב אבקה ונוזל, המנקים לא רק את השומנים מהכלים אלא גם את המדיח עצמו.

Master Slicer
הסו שף הפרטי שלכם במטבח: מעבד מזון ידני, המבצע קיצוץ אופטימאלי של ירקות בתוך שניות באמצעות להבי נירוסטה מדורגים.

סדרת לחמים ללא גלוטן GREEN של שופרסל
מענה טרי, טעים וחם לצרכנים הנמנעים מגלוטן. ואפילו ללא ביצים. נמכר ישר מהתנור במאפיות בסניפי שופרסל.

ניוקי ללא גלוטן GREEN של שופרסל
בשופרסל, גם חולי הצליאק וגם אלה הבוחרים להימנע מגלוטן, יכולים ליהנות מניוקי טעים ומפנק, היחידי בארץ ללא גלוטן.

פריכיות ביס 5 דגנים של אנרג'י
נישנוש טעים למניעת תחושת הרעב במהלך היום. הפריכיות בסדרה מכילות 5 דגנים מלאים עם סיבים תזונתיים ובטעמים מתוקים.

לחם 100% שיפון קל של "לחם הארץ"
בריאות כפולה בכל פרוסה: לראשונה בישראל, צרכנים יכולים ליהנות מהטעם והבריאות של לחם 100% קמח שיפון שהוא גם דל קלוריות.

סטיביה של מרמולייט
הדור הבא של הממתיקים, המיוצר מתמצית צמח הסטיביה, עם 0 קלוריות לשקית וללא טעם לוואי. להמתקה של משקאות, לבישול ולאפייה.

פסטרמה הודו 100% רכיבים טבעיים של יחיעם
מהיום לא צריך להתפשר, כי פסטרמה הודו של יחיעם, המיוצרת מ-100% רכיבים טבעיים, מספקת פתרון טבעי וטעים לכריכים או לנישנוש.

"בחירת הקצב" של עוף טוב
כבר לא צריך להמתין בתור אצל הקצב: חלקי עוף טריים, ארוזים ונקיים – מוכנים לשימוש ללא מאמץ נוסף בבית, היישר מהמקרר בסופר.

קוטג' תנובה מופחת נתרן (מלח)
כחלק מתוכנית "המצפן התזונתי" הושק קוטג' מופחת נתרן, המאפשר ליהנות מהטעם ומהמרקם של קוטג' תנובה, אבל עם פחות נתרן (מלח).

סדרת משקאות שוקו תנובה
כחלק מתוכנית "המצפן התזונתי", פיתחה תנובה משקאות שוקו המכילים 30% פחות תוספת סוכר, 96% חלב, מועשרים בויטמינים ודלים בלקטוז.

סדרת מעדני סויה תנובה
בשורה בעולם תחליפי החלב: מעדנים טריים, במרקם קרמי מפנק וטעמים פירותיים, המיוצרים מפולי סויה מלאים ושאינם מהונדסים גנטית.

סדרת אבקמול של טבע
בפעם הראשונה: אבקה להורדת חום וכאבים, בטעמים תות-וניל וקפוצ'ינו, לבליעה קלה וללא צורך במים.

האגיס החיתול הראשון שלי
חיתול בהתאמה מושלמת למבנה הייחודי של התינוק בימים הראשונים לאחר הלידה: בגודל המתאים, עם פתח ייחודי לחבל הטבור וסמן רטיבות המשנה את צבעו שהחיתול רטוב, וכיס אחורי המונע נזילות באזור הגב.

סדרת לייף פרוטקט למשפחה
קו מוצרים מבית סופר-פארם, המתמחה בתחום המכשור הביתי הרפואי והחצי רפואי, המאפשר לשמור ולטפח את בריאות המשפחה.

בהצלחה

אין כמו קופות השירות העצמי של שופרסל

אחרי שנים שניתן היה למצוא את השירות ברחבי העולם בחרה רשת השופרסל לפתוח בסניפיה קופות בשירות עצמי.
כבר לא זוכרת מתי עמדתי בתור הקופה הרגילה בשופרסל, קניה גדולה או קטנה אני מעדיפה ללחכות לתורי בקופות בשירות עצמי, לסדר את המוצרים איך שארצה לתשלום, לסדר בשקיות איך שארצה ולסיים את הקניה בצורה הכי נוח לי.
למרות חבלי הלידה הקלים מקווה מאוד שהשופרסל לא יוותרו על השירות החדש והכו מוצלח ללקוחות שמעדיפים עצמאות מלאה בקופה

birka

New member
הם היו באמת אחלה,

עד שהפסיקו להשתמש בכ"א דיירקט... :S
מבאס קצת.
אז - אני מחכה בתור הרגיל.. חח

birka

New member
יאפ-

ולא, אני סטודנטית, אז החשבון שלי ללא עמלות.

birka

New member
המוצר שלי:

שוקו של תנובה.
לפני זה קצת רקע... אני מכורת שוקו- אבל ממש.
באוניברסיטה כשכולם יושבים על עוד כוס קופאין, אני עם השוקו שלי..
לצערי- נאלצתי השנה לחתוך- מדברים ממותקים על מנת לרדת במשקל- אני בחורה די-הרבה-גדולה. אבל לשמחתי הרבה, כיון שתנובה הורידו את כמות הסוכר, הדיאטנית שלי אישרה לי להכניס לדיאטה את השוקו! שזה אושר לא קטן בכלל אחרי שנה שלמה של התנזרות.

קיצר, בהחלט מוצר השנה שלי.

אילנית12

New member
מוצר השנה שלי הוא:

מוצר השנה שלי הוא "אבקמול" שגם הצבעתי עבורו
איך לא חשבו על זה קודם –

מאז ומתמיד לבן שלי היה קושי בבליעת כדור ובליקחת סירופ
כשהיה תינוק שמתי נר אבל כשהוא גדול מה עושים?
הייתי ממש נלחמת כדי שיבלע.(את הסירופ היה מקיא).
חייתי סיוט כשהיה חולה

כעת שלא נצטרך עם תקופת החורף השפעת וההתקררות ,החיים קלים יותר לוקח את האבקמול בתיק לבית הספר,לטיולים,לחוגים ועוד
צורך את האבקה עם מים או ללא מים.
מודה שעכשיו יותר קל לי כשהוא חולה.
רק בריאות לכולם ושלא נצטרך.

lihishmu

New member
מוצר השנה שלי הוא פריכיות ביס 5 דגנים אנרג'י

יש ימים לחוצים.שאין לי זמן לאכול. או שהילדים לוחצים לקבל איזה חטיף. ואם איזה חטיף אז תמיד כאמא אני שואפת לתת להם משהו בריא.
אבל. השוק מוצף בחטיפים לא הכי בריאים בלשון המעטה.
ומיום ששמעתי על חטיף הפריכיות ביס ב-5 דגנים עם סיבים תזונתיים. אני מרוצה.מצאתי פתרון מהיר -להפגת הרעב.
כי הנה גיליתי חטיף. שגם טעים במתיקות מתונה וגם מספק 5 דגנים וסיבים תזונתיים. וגולת הכותרת- הם בטעמים אהובים -שבניהם תפוח וקנמון.ובננה.
הילדים נשבו בקסמו של החטיף הטעים. וגם אני. אפשר להגיד- כל המשפחה.
ומאז החטיף המועדף שלנו הם פריכיות ביס 5 דגנים וסיבים תזונתיים של אנרג'י. - ובלי יסורי מצפון.

ניוקי ולחם ללא גלוטן

אין אדם שיכול לדמיין את האושר של חולה צליאק הנמנע מאכילת גלוטן שהוא מגלה על המדף מוצר "נטול גלוטן".
כי לצערי הרב המגוון של המוצרים הנטולי גלוטן בארץ הם מאוד מצומצמים וגם מה שכבר כן נטול גלוטן נמצא בטווח מחירים של העשירון העליון.
את המוצרים ללא גלוטן של גרין המיוצרים ע"י שופרסל לשמחתי יצא לי להכיר לאחרונה . וגיליתי מוצרי איכות נטולי גלוטן במחיר נוח ובטעם מושלם..

אז שאפו ענקי לשופרסל שמתחשבת גם בקהל היעד של חולי הצליאק והנמנעים מגלוטן.

מוצר השנה שלי הוא ללא ספק הMASTER SLICER

מכשיר מופלא שהוא מעבד מזון מהפכני, ידני ורב תכליתי
בעל להב שקוצצת במהירות כל דבר.
בשניות יש סלט ירקות קצוץ, אגוזים קצוצים, מיצים סחוטים וקצפת יציבה .
יש 5 סוגי חותכנים שונים לירקות ופירות.
בצורת פומפיה, מנדולינה דק דק, ג'וליאנים לרצועות דקיקות ועוד...
בכמה סיבובים של הידית ויש את המנה מושלמת.
העוזר המושלם במטבח.
הנה הפוסט המפורט שלי למה המוצר MASTER SLICER
הוא המוצר שלי,
בצירוף מתכונים לוהטים ושווים ממני

בבקשה:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2745754

yo5555

New member
קופות השירות העצמי של שופרסל....ללא ספק....

מעולם לא אהבתי לעשות קניות בסופר. מודה.
שנים ניסתה אשתי להבין למה כ"כ קשה לי עם זה.
שנים לא ידעתי להסביר למה.
ואז הופיעו קופות השירות העצמי של שופרסל.
ואז משהו בגישה שלי השתנה.
היה שם משהו מעבר לנוחות והתור הקצר והמהיר.
נראה לי שההתעסקות עם הקופה העצמית גרמה לי להכיר טוב יותר את המוצרים שאני קונה.
להכיר את השמות שלהם ולא מתוך חובה לסמן וי ברשימות של אשתי.
להכיר את המחלקות להן הם שייכים.
ובלי להגזים אפילו התחלתי ליהנות מההתעסקות הזאת.
שמתי לב שהקופה אפילו מצילה אותי מציפורניה של אשתי כי כשהברקוד עובר מופיע שם המוצר ולא אחת היא עזרה לי לגלות שלקחתי מוצר שונה לגמרי.
למשל זיתים ירוקים במקום מלפפונים חמוצים.
אפונה במקום שעועית.
לחם קל במקום מלא.
הקופה העצמית מזכירה לי להעביר את חבר המועדון כדי שאשתי לא תכעס שקניתי בלי הנחת חבר.
היא גם מזכירה לי לנצל שוברי הנחה שאשתי אוספת בקפידה.
היא גם דואגת שאזכור להשתמש בזיכויים של אשתי (שלטענתה "נערמים" בגלל הטעויות שאני עושה) כאמצעי תשלום כי ברגע הבחירה מופיעה אופציית זיכוי שמזכירה לי לחכות קצת עם כרטיס האשראי.
בקופה העצמית אני מגלה אחריות, אורז נכון את המוצרים בשקיות, מנצל את שלל ההנחות ולא שוכח (כרגיל) לקחת קבלה.
מאז שהחל לפעול קו הקופות בשירות העצמי אני כנראה מצליח לעשות משהו נכון כי אשתי כבר לא רוטנת.
אולי זו גם הסיבה שהיחס שלי לקניות השתנה.

מנץ1

New member
ריצפז פרש הום של סנו!

יש לנו כלב אקיטה גדול שמשיר הרבה שיער, אני שוטפת ריצפה כל יום, מדי פעם הילדים קופצים לביקור , לכל אחד מהם גם כלב...
חשוב לי בשטיפת ריצפה כמובן הניקיון, שמירה על המרצפות ועל הברק שלהם, והדבר הנוסף שיש לי מהריצפז הזה הוא הריח הנהדר שמתפשט בכל הבית ושנשאר לאורך זמן, הדבר הכי מפחיד אותי עם כלבים , זה בתים עם ריח לא נעים, בתכשיר הזה של ריצפז מצאתי הכל, ניקיון, ברק וריח טוב לאורך זמן, שאפו

למעלה