תחרות מוצר השנה

what is up

New member
אפליקציית סופר-פארם שינתה את חיי

לא צריך לחכות לקופונים שמגיעים בדואר
אפשר לעשות רשימת קניות ולהגיע מוכנים לסופר
חוסך זמן וגם עצים
רואה את כל המבצעים שמשתנים כל שבוע
מאפשר להיות ספונטנית יותר ומעודכנת מהר ובקלות בכל המ שחשוב לי בסופר פארם

kerbaku

New member
קופות השירות העצמי של שופרסל

אנחנו מאוד אוהבים לקנות בשופרסל דיל יקנעם, שהוא זול וקרוב, אבל תמיד היו לנו ויכוחים מי ילך לקניות.
אני רציתי שבעלי ילך, כי אין לי זמן ובעלי רצה שאני אלך, כי גם לו אין זמן. בעיקר הוא התלונן על הזמן שצריך להמתין בתור לקופה.
אבל, ויש אבל גדול מאוד, בעלי טוען שהוא עושה קניות הרבה יותר טוב ממני, מוצא את המבצעים הכי טובים, לא קונה דברים מיותרים ולא שוכח דברים שצריכים. בזה אני לא מתווכחת איתו.
לכן, ברגע שראיתי את הקופות בשירות עצמי בשופרסל, ידעתי שיש לי קלף מנצח! לבעלי כבר אין תירוצים למה לא ללכת, והאמת שהוא ממש לא מנסה, הוא די מבסוט ללכת לקניות.
עם כרטיס האשראי של שופרסל הוא ניגש ישר לקופות השירות העצמי, לא עומד בתור, מקבל את כל ההנחות/שוברים/מבצעים שיש ומגיע הביתה צ'יק צ'ק.
גם חסכו לנו זמן וגם דאגו לשלום בית.

מטליות חכמות של ניקול

כאמא לארבע ילדים חמודים ומתוקים וכמובן שובבים אני חיבת כל הזמן לרוץ עם מטליתוגם אחרי כביסות הם לא תמיד נקיות ולפעמים מקבלות ריח לא נעים ומאז שיצאו המטליותהחכמות כל יום אני מנקה תשיש שוטפת וחוזרת ומנקה שוקו או פטל שנישפך על הריצפה או סתם לורדים והכ ברוע ומאז הילדים גם אוהבים לעזור לי לנקות בכייף כל אחד לוקח מטלית מנקה את האזור שלו והבית נקי ומבריק והילדים עם סיפוק עצום שעזרו לאמא ואמא רגועה שזה לא מטלית מסריחה איך לא חבו על זה קודם???????

מוצר השנה שלי: אפליקציית סופר פארם

כמעט כמו כל אישה גם אני מכורה לסופרפארם, תמיד יש לי מה לקנות שם ותמיד כשאני מסתובבת שם אני מוצאת דברים שאני צריכה, גם אם לא חשבתי על כך מראש.
אז מתישהוא השנה הורדתי לי את אפליקציית סופרפארם, האמת שלא היו לי הרבה ציפיות ממנה אבל חשבתי שזה גם לא יזיק.
עם הזמן התגלה לי כמה האפליקציה הזו יעילה ושימושית. מדי פעם אני מסתכלת במבצעים החמים לראות אם יש משהו מעניין, כך גיליתי מבצע של ערכה מוקטנת של שלושת השלבים של קליניק ב40 ש"ח, וגם מבצע של עדשות חודשיות בכמעט חצי מחיר! וכמובן עוד מלא מבצעים שווים. והכי כיף שלא צריך להתעסק עם לגזור קופונים ולקוות שלא ילכו לאיבוד, אני לוחצת על "הכנס לרשימת קניות" ובקופה אני פשוט שולפת את הנייד, נכנסת לרשימת הקניות וישר מגיעה לקופונים שלי.
חוצמזה יש באפליקציה עוד המון שירותים שימושיים כמו פנייה לשירות הלקוחות במכתב ישר מהנייד - זה ממש נוח, הזמנת תור לבית מרקחת, איתור סניפים - זה מוצא אוטומטית את הסניף הקרוב ביותר אליי ואז את הבא אחריו, ממש מגניב, וכמובן שגם כל מיני מבצעים מסודרים לפי קטגוריה.
פשוט מעולה למכורות סופרפארם כמוני (כמו שאמרתי, מדובר בכל הנשים בעצם, לא?)

קוטג' תנובה מופחת נתרן = מוצר השנה שלי !

כבר כמה שנים שעברתי לתזונה נכונה ואורח חיים בריא .במסגרתו למדתי לצמצם צריכת אלמנטים מזיקים,כמו סוכר,שומן וגו'.
המלח,מסתבר,כמזיק לא פחות מסוכר והוא מצוי כמעט בכל מזון ומוצר,בתעשייתיים אפילו יותר.
לכן,כשאני משתדלת להמעיט גם בצריכת המלח,אני בוחרת באופן טבעי במוצרים בהם כמות הנתרן נמוכה יותר,יחסית למצורים המקבילים להם.
כך יש הבדלים בין גבינות קשות למיניהן,לבנות וצהובות
וכעת גם בקוטג',
שהיא אגב,
הגבינה הכי מועדפת עלי ,גם קלה לעיכול.
אז-קוטג' תנובה מופחת נתרן = מוצר השנה שלי !
תנובה - כל הכבוד!
שיחקתם אותה.
תודה.

Aעופרית

New member
שוקו
תנובה לקטנה ולגדולה

כילדה נצחית, התנפלתי על ה"שוקואים" החדשים של תנובה כמוצאת שלל רב. א ו צ ר!

וגם המבוגר שבי התחיל לדבר: השוקו מכיל 96% חלב, משמע, הרבה יותר בריאות בכל לגימה.

והילדה מתפרצת- זה גם יותר טעים
לה-לה-לה
לי-לי-לי, זה נורא טעים לי.

והמבוגר ממשיך: זה לפי תוכנית "המצפן החברתי" של תנובה, שמתחייבים לתזונה נבונה. יש בו 30% פחות סוכר.

ושוב הילדה- זה המשקה שאני הכי אוהבת
, מזכיר לי קייטנות של פעם... וקיץ
... אם רק היו מגישים את זה במסיבות במקום כל השתייה הקלה, היה ממש סבבי בשבילי
.

כן, מאשר המבוגר שבי. וודאי. מאוד בריא, בייחוד מול השתייה המוגזת. מעניין שהפחיתו את הסוכר ושמרו על טעם מתוק. השוקו גם מועשר בסידן ובויטמינים ודל לקטוז שהרבה מהאוכלוסיה רגישים אליו. גם דל נתרן ודל שומן.

אז אני רוצה עכשיו
, צועקת הילדה שבי
. מה זה נהיה לי חשק לשוקו!!!

כן, המבוגר, מאשר, אפשר לקנות עכשיו, בכל מרכול, בגדלים שונים- הגדולים החסכוניים, כד 2 ליטר ובקבוק 1 ליטר וגם בקבוקים אישיים ואפילו השקית הקלאסית. לפי מה שקראתי, השוקו של תנובה מוביל בערכים תזונתיים וגם במבחני טעימה ניצח את המתחרים בשוק. לבריאות!

יש!!! צוהלת הילדה
, אפשר לשתות עכשיו. יאמי-יאמי
..טעיםםםם

יהודית00

New member
מוצר מעולה מעבד MASTER SLICER

מוצר השנה שנבחר בקפדנות על ידי חבר השופטים ומצאתי שהוא מיוחד במינו ושינה לי את כל החיים במטבח ואני שמחה שגיליתי אותו ומאד נוח לי להשתמש בו.
זהו מעבד המזון MASTER SLICER - מוצר חובה בכל מטבח - מעבד מזון המתקדם ביותר בעולם.
הוא קומפקטי, נוח לשימוש, קל לניקוי, בעל עיצוב חדשני ויחודי מאד.
אין צורך יותר במעבדי מזון גדולים ויקרים מאד. מסורבלים ובמיקסרים שרק עושים בשבילי חצי עבודה.
המעבד הזה הוא פשוט החבר הכי טוב שיש לי והוא שינה לי את החיים במבטח והפך אותם לקלים ונוחים יותר.
איתו אני מכינה את כל סוגי הסלטים, פירות או ירקות , והמעבד יכול גם להכין קציצות, וגם לטחון את כל סוגי הבשרים למיניהם.
המעבד הוא ידידותי גם לאפייה . אפשר להכין בו קצפת, או כל מיני בצקות ותערובות.
וכאחת שאוהבת מאד מיצים טריים על הבוקר. איתו אני מכינה מיץ טרי בריא וטעים מאד.
למעבד הזה יש להב שעוזר לי להוציא את כל המיץ מהנוזלים של הפרי כך שלא מתבזבזת כל טיפה וזה כיף ונוח עבורי.
המיקסר גם נוח לייבוש עלים כמו חסה ועלי כרוב.
אפילו הילדים אוהבים מאד את המיקסר הזה והם עוזרים לי להכין איתו דברים טעימים מאד. הילדים מרוצים וגם אני וזה כיף לכולנו לעבוד יחד בקלות ובכיף.
זהו פשוט מיקסר מעולה שעושה בשבילי את כל העבודות ביעילות ובקלות ובמהירות.
המיקסר שינה עבורי את החיים במטבח. עכשיו קל לעבוד במטבח בזכות המיקסר המעולה הזה.
לא סתם מיקסר MASTER SLICER זכה למוצר השנה 2014. מוצר חובה שכל אמא שחוזרת הבייתה מהעבודה מחפשת חיים קלים ונוחים יותר ועכשיו היא מוצאת את זה במיקסר הנהדר הזה. אחרי שגיליתי אותו לא יכולה לעבור יום מבלי להשתמש בו ולהמליץ עליו לכולם...
מיקסר מעולה מאד

yafiti3

New member
קוטג' דל נתרן של תנובה - מוצר השנה שלי

שלום לכולן. אני רוצה לספר לכן כאן על הבחירה שלי האישית במוצר השנה.
אצלנו בבית עברו למזון בריא יותר וזה מתבטא בהפחתת מלח בבישול, הפחתת סוכר משמעותית באפייה ובקפה עברנו לשתות בלי סוכר בכלל, כולנו כאחד!, המון ירקות ופירות, שתייה ממותקת ו/או מוגזת- אמרה לנו שלום ולא להתראות- רק מים!!
ובדיוק בזמן התאימה לנו תוכנית המצפן התזונתי שתנובה יצאה בו לפני שנה ומכיוון שאנו אוכלים המון קוטג' ואוהבים מאוד, אבל איכשהו תמיד הפריעה לנו הכמות הרבה של המלח שהייתה בקוטג ולא רק מפני מה שכתוב על התווית והמרכיבים, אלא תתפלאו לשמוע גם בגלל הטעם שכל כך היה מורגש ופשוט כאב לנו הלב להמשיך ולצרוך קוטג ואז הגיע המוצר הזה הגדול מכולם לדעתי, דבר פשוט שעשו בו שינוי כביר, קוטג' שנמצא כמעט בכל בית ישראלי והפרסומת שמפרסמת את המוצר הזה כל כך נכונה ואמיתית- אזי אני רוצה להעניק לו פה את אות מוצר השנה ובכבודי ובעצמי לעשות זאת.
קוטג' דל נתרן של תנובה- הוא מוצר השנה שלי ובשבילי, שאפו!!

שירלי282

New member
הפסטרמה של המדינה :)

כתבתי עליה http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=3045173
חג שמח חברים! היום לארוחת הבוקר טעמתי פסטרמה הודו 100 אחוז חומרים טבעיים של "מעדני יחיעם" - שהיא זוכת מוצר השנה של ישראל לשנת 2014- ואני רצה להמליץ לכם :) הבשר איכותי ומובחר , ללא תוספת מונוסודיום גלוטומוט, ללא תוספת פוספטים וללא גלוטן.

חברת מעדני יחיעם מקיבוץ יחיעם, זכתה בתואר מוצר השנה פרס החדשנות בקטגוריית נקניקים ופסטרמות עם פסטרמת הודו ופסטרמה של פעם 100 אחוז חומרים טבעיים. ( אריזות 250 גרם). הבנתי שיש להם גם נקניקיות עוף מחומרים טבעיים ואנסה אותן גם, המוצרים עשירים בחלבון , דלי שומן ודלי כולסטרול אז...מומלץ!!

michal299

New member
מוצר השנה שלי -המטליות החכמות של ״ניקול ״

בכל מה שקשור לניקיון ..אני אוהבת חידושים . אני לא אסתיר אני מאוד אוהבת לנקות ובמיוחד אני אוהבת אם יש לי כל מיני ״עזרים ״ שמקלים עליי את עבודת הניקוי . אם יש משהו שאני לא אוהבת זה לנקות באמצעות סמרטוטים . זה לא הגייני , לא נוח ולא תמיד המשטח נותר מבריק כמו שאני אוהבת .ואני גם לא אוהבת סמרטוטים שמצטברים אצלי בבית. בעבר נהגתי לנקות את משטחי החרסינה ושאר הכלים הסניטריים אצלי בחדר האמבטיה באמצעות נייר מגבת +תרסיס לניקוי משטחים . בזבוז רב של מגבות נייר . כשנפגשתי עם המטליות הלחות של ״ניקול ״ שמחתי ,כי התנסתי בעבר עם המטליות של ניקול לניקוי כללי והייתי מאוד מרוצה .שמחתי מאוד לנסות עוד חבר מהמשפחה .. מטליות לניקוי לכלוך קשה .. אני מרוצה מאוד מהעובדה שהמטליות מגיעות באריזה עם מכסה פלסטיק שנסגר היטב וכך המטליות נותרות לחות ואין סכנה שיתייבשו ,בהשוואה למכסי דבק במוצרים אחרים כדוגמתם . מה מיוחד במטליות אלו בהשוואה לאלו שכבר הכרתי : המטליות בנויות כך שצד אחד שלהן מחוספס לקירצוף לכלוך קשה והצד השני חלק ורך להשלמת הניקוי ..כך שזה מחליף אצלי את הצורך בשפשוף המשטח עם סקוטשברייט . הריח מצויין ,לימוני ונעים . המטליות מותירות את המשטח מבריק ונקי להפליא . כשמסיימים הופס זורקים לפח ... יותר קל מזה אין . המטליות חזקות ולא נקרעות במהלך השימוש . העובדה שהמטליות מחטאות ואנטיבקטריאליות חשובה לי במיוחד בניקוי משטח האסלה . לסיכום : ההתנסות שלי עם מס׳ סוגי מטליות של ״ניקול ״ חיובית ביותר ובהחלט אגייס אותן למשטר הנקיון אצלי בבית .

המוצר שלי אלו המטליות של ניקול

אני אוהבת להשתמש בתחליף ההיגייני למטליות הבד .המטלית החכמה ניתנת לשטיפה ולשימוש חוזר כשבסוף היום – זורקים אותה ועוברים למטלית חדשה. - למי שהוא אובססיוי לניקיו כמוני , וכמובטלת שפנוייה בשפע זמן לממש ו"לטפח" את האובססיוויות הזאת ,המטלית הזאת פשוט גאלה אותי מההכרח לשטוף ולנקות ולסחוט שוב ושוב ושוב את הסמרטוטים שהתלכלכו. אני מתייחסת למוצר הזה כאל תרופה שסילקה וגירשה את הטירחה המייגעת הטיקסית שלי עם סמרטוטי הבד שהסריחו מידי יום ביומו במיוחד אצלי. יום אחד ראיתי שאמא שלי צופה בתוכנית בישול ששודרה באחת מהתחנות הערביות (אחת מהמדינות שאמא מחוברת אליהן דרך הוט) ולא האמנתי ,למראה עיני ראיתי שהמטליות של ניקול מונחות על שולחן השף / או השפית. לא קשה לנחש איך לנחש איך הגיעו לשם בתקופה המודרנית שלנו .. אבל אם המוצר הזה אומץ גם שם ,זאת הוכחה לכך בכל מקום ומקום מעריכים מוצר שהוא אלוף ב"לקצר" מאמץ מיותר מהאדם..

אני אוהבת את הקופות

אני מתכוונת לקופות השירות העצמי של שופרסל
הקופה חוסכת עמידה בתור, מהירה וללא עיכובים. חבל שרק בשופרסל אילו היה בעוד מרכזי שיווק אז כולם היו מסיימים את תהליך הקנייה בעצמם בקלות, במהירות ובנוחות. ועוד נקודה נחמדה יש בזה שכמה שאני נתפסת בעיני עצמי כטיפוס מאותגר טכנולוגית ופרהיסטורי בהשוואה לאחרים .המסקנה הגיעה בעקבות שרשרת של אירועים :למשל, קושי להתקין סים של טלפון. קושי בהעברת תמונות מאיי פון למחשב, והאירוע האחרון ברשימה שבו גיליתי שברכבת יש אופציה לטעינת הנייד ואני בטוחה שעם הזמן איתקל באירועים חדשים .אז פתאום כשאני משתמשת בקופות השירות העצמי אני מרגישה ליטוף באגו שאני קצת מצליחה להתמודד ולהדביק את הפערים כי אם אני מצליחה מול קופת השירות העצמי של שופרסל אז מתחזקת אצלי התחושה שאלמד להתגבר על משימות יותר מסובכות..האמת הקופה תוכננה באופן מאוד ידידותי גם לאנשים כמוני,שאפו למי שתכננן אותה!!!

חוטהשני

New member
אני הבנתי שכשקונים בקופות כאלה לעתים בודקים א את הקונים כאילו הם ניסו לגנוב משהו...

מרגיז בעיני מאד

Gifts

New member
אני ממליצה בחום על החיתולים של האגיס

נתחיל מהסיבה הפשוטה והראשונה שלי: החשש שלקראת הלידה נמוג כשהשתמשתי בחיתולים האלו. לקראת הלידה חששתי מהדבר הכי פשוט והכי בסיסי בהקשר לטיפול בתינוק הקטנטן: החלפת חיתול.
מאחר ועד שנולד בני (בן 9 חודשים) מעולם לא החלפתי חיתול, פעולה זו נראתה לי מבין המסובכות שקיימות. בייביסיטר עשיתי לילדים שכבר נגמלו מחיתול וכשאחי הקטן נולד הייתי קטנה מדי בעצמי לביצוע מטלה זו. לקראת הלידה שאלתי את המשפחה לגבי החתלה (שאלה שקצת התביישתי לשאול כי אלה הדברים שלעיתים נראה שאנשים פשוט נולדו עם הידע הזה). התשובות היו דומות: ״אוי, זה הכי פשוט״, ״אל דאגה, זה לא מסובך״ ותיאורים דומים אחרים.
מיד לאחר הלידה המליצו לנו על החיתולים האלו ואכן זו הייתה הצלחה גדולה.

כשהתינוק נולד מסבירים שחשוב להגן על אזור חבל הטבור משום שהוא מאוד רגיש בהתחלה ושהוא צריך להתייבש. לחיתולים יש פתח מיוחד לחבל הטבור בדיוק למטרה זו- מסיר מחשבות ודאגות הקשורות לכך.

כדי למנוע מצב שהחיתול יתמלא בפיפי וילכלך את הבגדים יש כיס אחורי באזור הגב שלוכד את הנוזלים ו״יציאות״ אחרות. כך נמנעתי מהחלפת בגדים מיותרת, כשכמובן לא נשכח שבגיל הזה החלפת בגדים משמעותה החלפת מספר לא קטן של שכבות...

אחת השאלות שהיו לי לפני שבני נולד הייתה לגבי אי הוודאות של מתי להחליף חיתול. הסבירו לי שבכל הנקה (לפני או אחרי) צריך להחליף חיתול. זה נשמע ברור אבל אז הסביר הרופא שחייב לוודא שהתינוק עושה פיפי על מנת לדעת שיונק מספיק ושהמערכות הפנימיות מתפתחות בצורה תקינה. כמובן שלכל חגיגת הלידה הצטרפה העובדה שבני נולד עם צהבת ילודים - מצב שעובר מעצמו ככל שהוא גדל.
בגלל הצהבת היינו חייבים לוודא שהוא עושה מספיק פיפי ולא סתם לנחש או לקוות. הרגיע אותי מאוד סמן הרטיבות שיש לחיתולים- בעזרת הסמן ידענו מתי צריך להחליף חיתול ולפי שינוי הצבע לדעת גם האם הוא עשה הרבה פיפי או מעט (לפי האורך ששינה את צבעו).

מעבר לסיבות שניתן להכיר תוך כדי שימוש בחיתול, אפשר להרגיש ברכות של החיתול בהשוואה למתחרים בשוק. ישנם חיתולים שמרגישים ממש כמו קרטון. כמו שלא נוח לי לחתל את התינוק שלי איתם אני משוכנעת שגם מאוד לא נוח לבן שלי להיות איתם.

זו ההמלצה שלי לכל אם!

mmw2008

New member
האמת שלא יצא לי להשתמש בה אבל

האפליקציה של סופר פארם באמת משתלמצ במיוחד שאפשר לקבוע תור לבית מרקחת ובד"כ התורים שם די מייגעים ובנוסף לא תמיד שמים לב לכל המבצעים אז זה באמת חוסך הרבה. יש לי חברה שיש לה את האפליקציה והיא מתעדכנת בה כמעט על בסיס יומי

Mayatink

New member
רשימה טובה מאוד... בשבילי יש מוצר אחד מיוחד!

לחם 100% שיפון קל של "לחם הארץ" - היחיד מכל לחמי הדגנים שאני לא אלרגית אליו! - הלחם טעים ולא מתקלקל מהר כמו כל השאר, מרוב שהוא כל כך טעים כל הזמן מחסלים לי אותו !!

פשוט שדרוג לבריאות :)

חג שמח לכווווווווולם :)

candyme

New member
מוצרי השנה שלי

השנה בחרתי את הסדרה הבריאה של תנובה, עם המצפן התזונתי.
שוקו ומוצריו בריאים יותר, באותו הטעם הטעים שנשאר.
מאש שטעמנו את השוקו הזה - שוקו אחר לא נכנס אלינו הביתה.
הרבה פחות סוכר, יותר חלב ויובר בריאות!
ממליצה לכל מי ששואל.

למעלה