מוצר השנה שלי הוא... הוא... פתחו וקראו
!!!
אצהיר על עצמי כעל "חולת-ניקיון" של ממש ! על אף שאני אם לשלושה ילדים (קטנים), אני מקפידה על דירה נקייה- כל יום ו-כל היום
!!!
גם לפני ש"ניקול השתחררה מהסמרטוטים", ת-מ-י-ד השתמשתי במוצרי הניקיון השונים שלה- הנייר הסופג, ספוגית הקסם, המטליות לניקוי כללי והמטליות לשטיפת רצפה ממיקרופייבר. חוץ משטיפת הרצפה כולה בדירה פעם בשבוע, אני גם שוטפת חלקים שונים שלה בכל יום, עם כל כתם לכלוך שצץ לו ! והאמינו לי - צצים המון כתמים ולכלוכים מכל הסוגים במהלך היום ! וכך נאלצתי להשתמש בכל פעם בסמרטוט ולשטוף בכיור, לסחוט, לתלות לייבוש, וחוזר חלילה... ולגבי ניקיון כללי - עדיין המטליות של ניקול הן האיכותיות והעמידות ביותר, אך גם הן לא הגייניות מספיק, ויש צורך בנוזלי ניקוי שונים בנוסף להן. וגם אותן צריך לסחוט (ולא תמיד הן נסחטות היטב), ולבסוף לייבש. מה גם, שפעמים רבות הדיפו הסמרטוטים מריחות לא כ"כ נעימים
...!
לסיכום- אין ספק שייחלתי זמן רב לפתרונות יעילים, פשוטים וקלים יותר, רק שלא ידעתי למה לצפות...
עד שהגיחה ניקול עם "הפלא השמיני" שלה במוצרי-הניקיון: סדרת המטליות החכמות היומיות !
איך ששווקה הסידרה לרשתות-השיווק- רכשתי את כולה, ברצינות ! ולא האמנתי אלו פתרונות מעולים ומקיפים היא מספקת :
לניקוי יסודי יש את המטליות היומיות
היבשות (האריזה החסכונית של 80 יח'), שעושות עבודה מעולה, ניתנות להרטבה ולסחיטה, וניתנות לשימוש חוזר אצלי- עד סוף היום, במידת הצורך ! כמותן- גם המטליות הגדולות והעבות יותר (9 יח')- הן מנקות ביעילות משטחים גדולים יותר, שעד כה היה לי קשה בהחלט להשתלט עליהם. ואת המטליות הנשלפות אחת-אחת (50 יח') אני מציבה במקום נוח כשאני מנקה איזורים קטנים יותר.
לכל מטלית יבשה מצאתי את יעודה ואת תכשיר הניקוי שלה, הן עושות עבודה יומית הרבה יותר קלה מהמטליות הרב-פעמיות, אינן מותירות סימנים, וכמובן- הרבה יותר הגייניות !
ולגבי
הניקיון היומיומי - ישנה סידרה של מטליות לחות ייעודיות: מטלית לחה לניקוי כללי, המשמשת אותי לניקיון רטוב של כל מה שמצריך ניקוי וניגוב מהיר, כולל כתמים של הילדים על הארונות, על הספות (כן!) או על הקיר (מעולה !)
. וניחוח הלימון כה נעים.
המטלית הלחה לניקוי זכוכית היא מטלית לחות העשויה מבד נייר מיוחד למשטחי זכוכית ומראות. מותירה את המשטח מבריק וללא סימנים וסיבים !! זאת בניגוד למגבות הנייר, בהן השתמשתי קודם לכן. כמובן, שהמטליות הללו חוסכות עבורי את רכישת הספריי לניקוי חלונות ! גם המטליות הלחות לניקוי נירוסטה עושות עבודה מצוינת ויעילה, וחוסכות ממני את רכישת המוצר המשלים לניקוי נירוסטה ! המטליות הלחות לקרצוף לכלוך קשה הן פלא של ממש- הן מצליחות להסיר לכלוכים קשים ועקשניים במיוחד, שלפני כן לא הצלחתי להסירם- גם עם החומרים היקרים ביותר !!! כרית הקרצוף המיוחדת והספוגית שמאחור משלימות האחת את השניה בהרמוניה, כשלבסוף מעבירים מטלית לחה לניקוי כללי בריח לימוני עדין- והמלאכה הושלמה, ובקלות רבה
! ולבסוף, ישנן המטליות הלחות לניקוי רצפה - הן ממש הברקה, תרתי-משמע
! הן גדולות ממש וכה קלות ומתלבשות על המגב במרכזו. אני נוהגת להשתמש במטלית אחת ליום ! לאחר שהילדים יצאו מהבית, ולאחר ארוחת הערב, עם כל הכתמים שנשפכו והושארו במטבח, בסלון ובחדרים... עם מטלית אחת אני מספיקה לעבור במהירות את
כל איזורי הבית, להותיר את כל המפגעים נקיים, ללא כל סימנים (בניגוד לעבר !) ובניחוח ממש נעים
! זה כ"כ מסייע לי במלאכה הנ"ל, שלפניה הייתי רצה עם המטלית הרגילה של ניקול, מרטיבה אותה, מנגבת כתם-כתם, רצה לסחוט, חוזרת, ממשיכה לנגב... עד שהגב כואב
. אך לא עוד !
אז לסיכום: מאז שחרורה של ניקול מהסמרטוטים, נחשפתי לעולם ומלואו של פתרונות ניקיון (יסודיים ויומיומיים) הרבה יותר יעילים, פשוטים ונוחים, היגיינים ו-מריחים. ובסיום היום, או השימוש הבודד- לפח זורקים ! מאז עבודות הניקיון השוטפות והאינסופיות שלי הפכו למשימה הרבה יותר קלה, פשוטה, הגיינית ויעילה, החוסכת לי גם שימוש במס' חומרי-ניקוי !
איני זזה בלעדיה בבית ! ניקול- בבית אצלי היא
באמת הכל
!!! והמטליות החכמות היומיות הן בהחלט מוצר השנה שלי
!!!