תחרות מוצר השנה

מלכת2009

New member
Master Slicer ללא ספק

מוצר השנה שלי הוא Master Slicer ללא ספק!!
מאז שיש לי את המעבד מזון הידני המדהים הזה אני אוכלת הרבה יותר בריא ומסודר.
בציק הוא מכין וקוצץ לי סלט, רק מוסיפה שמן זית לימון ומלח ואני מסודרת.. גם הילדים התלהבו, אפילו מתעסקים איתו לבד. המעבד מזון בטוח, קל לניקוי ולא תופס הרבה מקום.
תמיד התעצלתי להכין סלט.. עכשיו אני רק מחכה לזה!
ממליצה בחום!!

orliss

New member
מוצר השנה שלי הוא... הוא... פתחו וקראו :) !!!

אצהיר על עצמי כעל "חולת-ניקיון" של ממש ! על אף שאני אם לשלושה ילדים (קטנים), אני מקפידה על דירה נקייה- כל יום ו-כל היום :) !!!
גם לפני ש"ניקול השתחררה מהסמרטוטים", ת-מ-י-ד השתמשתי במוצרי הניקיון השונים שלה- הנייר הסופג, ספוגית הקסם, המטליות לניקוי כללי והמטליות לשטיפת רצפה ממיקרופייבר. חוץ משטיפת הרצפה כולה בדירה פעם בשבוע, אני גם שוטפת חלקים שונים שלה בכל יום, עם כל כתם לכלוך שצץ לו ! והאמינו לי - צצים המון כתמים ולכלוכים מכל הסוגים במהלך היום ! וכך נאלצתי להשתמש בכל פעם בסמרטוט ולשטוף בכיור, לסחוט, לתלות לייבוש, וחוזר חלילה... ולגבי ניקיון כללי - עדיין המטליות של ניקול הן האיכותיות והעמידות ביותר, אך גם הן לא הגייניות מספיק, ויש צורך בנוזלי ניקוי שונים בנוסף להן. וגם אותן צריך לסחוט (ולא תמיד הן נסחטות היטב), ולבסוף לייבש. מה גם, שפעמים רבות הדיפו הסמרטוטים מריחות לא כ"כ נעימים
...!
לסיכום- אין ספק שייחלתי זמן רב לפתרונות יעילים, פשוטים וקלים יותר, רק שלא ידעתי למה לצפות...
עד שהגיחה ניקול עם "הפלא השמיני" שלה במוצרי-הניקיון: סדרת המטליות החכמות היומיות !
איך ששווקה הסידרה לרשתות-השיווק- רכשתי את כולה, ברצינות ! ולא האמנתי אלו פתרונות מעולים ומקיפים היא מספקת : לניקוי יסודי יש את המטליות היומיות היבשות (האריזה החסכונית של 80 יח'), שעושות עבודה מעולה, ניתנות להרטבה ולסחיטה, וניתנות לשימוש חוזר אצלי- עד סוף היום, במידת הצורך ! כמותן- גם המטליות הגדולות והעבות יותר (9 יח')- הן מנקות ביעילות משטחים גדולים יותר, שעד כה היה לי קשה בהחלט להשתלט עליהם. ואת המטליות הנשלפות אחת-אחת (50 יח') אני מציבה במקום נוח כשאני מנקה איזורים קטנים יותר.
לכל מטלית יבשה מצאתי את יעודה ואת תכשיר הניקוי שלה, הן עושות עבודה יומית הרבה יותר קלה מהמטליות הרב-פעמיות, אינן מותירות סימנים, וכמובן- הרבה יותר הגייניות !

ולגבי הניקיון היומיומי - ישנה סידרה של מטליות לחות ייעודיות: מטלית לחה לניקוי כללי, המשמשת אותי לניקיון רטוב של כל מה שמצריך ניקוי וניגוב מהיר, כולל כתמים של הילדים על הארונות, על הספות (כן!) או על הקיר (מעולה !) :). וניחוח הלימון כה נעים. המטלית הלחה לניקוי זכוכית היא מטלית לחות העשויה מבד נייר מיוחד למשטחי זכוכית ומראות. מותירה את המשטח מבריק וללא סימנים וסיבים !! זאת בניגוד למגבות הנייר, בהן השתמשתי קודם לכן. כמובן, שהמטליות הללו חוסכות עבורי את רכישת הספריי לניקוי חלונות ! גם המטליות הלחות לניקוי נירוסטה עושות עבודה מצוינת ויעילה, וחוסכות ממני את רכישת המוצר המשלים לניקוי נירוסטה ! המטליות הלחות לקרצוף לכלוך קשה הן פלא של ממש- הן מצליחות להסיר לכלוכים קשים ועקשניים במיוחד, שלפני כן לא הצלחתי להסירם- גם עם החומרים היקרים ביותר !!! כרית הקרצוף המיוחדת והספוגית שמאחור משלימות האחת את השניה בהרמוניה, כשלבסוף מעבירים מטלית לחה לניקוי כללי בריח לימוני עדין- והמלאכה הושלמה, ובקלות רבה :) ! ולבסוף, ישנן המטליות הלחות לניקוי רצפה - הן ממש הברקה, תרתי-משמע
! הן גדולות ממש וכה קלות ומתלבשות על המגב במרכזו. אני נוהגת להשתמש במטלית אחת ליום ! לאחר שהילדים יצאו מהבית, ולאחר ארוחת הערב, עם כל הכתמים שנשפכו והושארו במטבח, בסלון ובחדרים... עם מטלית אחת אני מספיקה לעבור במהירות את כל איזורי הבית, להותיר את כל המפגעים נקיים, ללא כל סימנים (בניגוד לעבר !) ובניחוח ממש נעים :) ! זה כ"כ מסייע לי במלאכה הנ"ל, שלפניה הייתי רצה עם המטלית הרגילה של ניקול, מרטיבה אותה, מנגבת כתם-כתם, רצה לסחוט, חוזרת, ממשיכה לנגב... עד שהגב כואב :( . אך לא עוד !

אז לסיכום: מאז שחרורה של ניקול מהסמרטוטים, נחשפתי לעולם ומלואו של פתרונות ניקיון (יסודיים ויומיומיים) הרבה יותר יעילים, פשוטים ונוחים, היגיינים ו-מריחים. ובסיום היום, או השימוש הבודד- לפח זורקים ! מאז עבודות הניקיון השוטפות והאינסופיות שלי הפכו למשימה הרבה יותר קלה, פשוטה, הגיינית ויעילה, החוסכת לי גם שימוש במס' חומרי-ניקוי !
איני זזה בלעדיה בבית ! ניקול- בבית אצלי היא באמת הכל :)
!!!
והמטליות החכמות היומיות הן בהחלט מוצר השנה שלי :) !!!

orliss

New member
ושכחתי רק תוספת קטנה, אך בהחלט חשובה :) !

שכחתי גם לציין, שכל המטליות הלחות (פרט למטליות הלחות לשטיפת רצפה, שאגב מלאות בלחות מבושמת ויכולות לעמוד יום שלם בחוץ !!) מגיעות בקופסאות עם סוגר-פלסטיק עמיד, ולא בדבק ! מה ששומר על לחות ואיכות המטליות ! ובנוסף- המטליות לקרצוף לכלוך קשה אינן שורטות את המשטח, בניגוד לסקוטש, שכן משאיר סימני שריטה לעיתים !
והרי לכם עוד שני יתרונות חשובים לסדרת-הקסמים של ניקול :) !!

sivani4

New member
ניוקי ללא גלוטן green של שופרסל.

הריון ראשון , 30 קילו עודף משקל ( כן זה הרבה) שנתיים של ניסיונות להורדה במשקל .
הנקה, שאיבה, תפריט מסודר ( כמה שאפשר) , הליכה לעיתים קרובות. אבל עדיין הייתי תקועה עם 20 קילו מיותרים.
לבסוף החלטתי לעבור טיפול אצל אברהמסון , אימצתי את שיטת הללא גלוטן וירדתי את כל ה-20 קילו שנשארו מההריון.
אחד המאכלים שאני הכי אוהבת זה ניקוי וכשעשיתי סיבוב במחלקה של שופרסל כך כל שמחתי שמהניוקי אני לא צריכה להיפרד.
מאז אני שומרת על המשקל ונהנת לפחות פעם בשבוע מהמאכל האוהב עליי ביותר.
אז תודה , תודה שחשבתם גם עלינו :)

בחירת הקצב עוף טוב

כאמא לתאומים וכאמא שעובדת במשרה במלאה כל החיים, חשוב לי מאוד הזמן!! סדרת בחירת הקצב של עוף טוב שינו את חיי ללא ספק, קיצרו לי את ה"בילוי" בסופר ורואים את השינוי. במקום שעה שלמה בסופר, בפחות מחצי שעה אני בחוץ. מאוד אוהבת את הסדרה של עוף טוב, פשוט לקחת וזהו, בלי לעמוד בתור, דבר שמקל מאוד על החיים. ואני תמיד ממליצה לכל חברוותי לעשות זאת . מעכשיו כיף לעשות קניות בסופר, אפילו בעלי שמח מזה וכל יום שני הוא נוסע במיוחד לסופר וקונה מצרכים וכמובן לא פוסח על סדרת בחירת הקצב של עוף טוב, אני בדרך לשם ואת?
הזמן שלי יקר מאוד, במיוחד שהפכתי לאמא ל2 לפני קצת יותר מ4 שנים, פעם אהבתי לערוך קניות בסופר ואחרי לידה לא היה לי זמן וכח לקניות. מאז שהכרתי את בחירת הקצב של "עוף טוב", אני שוב אוהבת לערוך קניות בסופר והזמן שלי חשוב מתמיד.

אריזות חלקי עוף טריים מוכנים במיוחד לצרכים שלי וללא צורך בהמתנה.
הזמן שלי יקר מאוד, במיוחד שהפכתי לאמא ל2 לפני קצת יותר מ4 שנים, פעם אהבתי לערוך קניות בסופר ואחרי לידה לא היה לי זמן וכח לקניות. מאז שהכרתי את בחירת הקצב של "עוף טוב", אני שוב אוהבת לערוך קניות בסופר והזמן שלי חשוב מתמיד.

אריזות חלקי עוף טריים מוכנים במיוחד לצרכים שלי וללא צורך בהמתנה. רעיון מעולה לכל האמהות (והאבות).

עכשיו יש לי זמן לכל העבודות בבית וגם לבשל יחד עם הילדים, איך לא חשבו על זה קודם?

עכשיו יהיה לי זמן גם לעבודות בית :נקניות, כביסות וגם לבשל כמו שצריך עם "עוף טוב"

סדרת המטליות החכמות היומיות של ניקול

סדרת המטליות החכמות היומיות של ניקול
זו הבחירה שלי
בעלי שונא לנקות כן כן שונא לנקות אבל בזכות המטליות של ניקול , מהפך!!
המטליות מנקות הכל עקשניות בליכלוך, בעלי מנקה ומנקה בלי הפסקה והכל פשוט נקי.
מטליות מעולות שמנקות הכל, אצלי חובה בבית.
איך לא חשבו על זה קודם? אני מנקה רק עם המטליות של ניקול כי הן מנקות כל לכלוך, תמיד זמינות וזורקים ישר לפח

Gifts

New member
אני ממליצה בחום על החיתולים של האגיס

נתחיל מהסיבה הפשוטה והראשונה שלי: החשש שלקראת הלידה נמוג כשהשתמשתי בחיתולים האלו. לקראת הלידה חששתי מהדבר הכי פשוט והכי בסיסי בהקשר לטיפול בתינוק הקטנטן: החלפת חיתול.
מאחר ועד שנולד בני (בן 9 חודשים) מעולם לא החלפתי חיתול, פעולה זו נראתה לי מבין המסובכות שקיימות. בייביסיטר עשיתי לילדים שכבר נגמלו מחיתול וכשאחי הקטן נולד הייתי קטנה מדי בעצמי לביצוע מטלה זו. לקראת הלידה שאלתי את המשפחה לגבי החתלה (שאלה שקצת התביישתי לשאול כי אלה הדברים שלעיתים נראה שאנשים פשוט נולדו עם הידע הזה). התשובות היו דומות: ״אוי, זה הכי פשוט״, ״אל דאגה, זה לא מסובך״ ותיאורים דומים אחרים.
מיד לאחר הלידה המליצו לנו על החיתולים האלו ואכן זו הייתה הצלחה גדולה.

כשהתינוק נולד מסבירים שחשוב להגן על אזור חבל הטבור משום שהוא מאוד רגיש בהתחלה ושהוא צריך להתייבש. לחיתולים יש פתח מיוחד לחבל הטבור בדיוק למטרה זו- מסיר מחשבות ודאגות הקשורות לכך.

כדי למנוע מצב שהחיתול יתמלא בפיפי וילכלך את הבגדים יש כיס אחורי באזור הגב שלוכד את הנוזלים ו״יציאות״ אחרות. כך נמנעתי מהחלפת בגדים מיותרת, כשכמובן לא נשכח שבגיל הזה החלפת בגדים משמעותה החלפת מספר לא קטן של שכבות...

אחת השאלות שהיו לי לפני שבני נולד הייתה לגבי אי הוודאות של מתי להחליף חיתול. הסבירו לי שבכל הנקה (לפני או אחרי) צריך להחליף חיתול. זה נשמע ברור אבל אז הסביר הרופא שחייב לוודא שהתינוק עושה פיפי על מנת לדעת שיונק מספיק ושהמערכות הפנימיות מתפתחות בצורה תקינה. כמובן שלכל חגיגת הלידה הצטרפה העובדה שבני נולד עם צהבת ילודים - מצב שעובר מעצמו ככל שהוא גדל.
בגלל הצהבת היינו חייבים לוודא שהוא עושה מספיק פיפי ולא סתם לנחש או לקוות. הרגיע אותי מאוד סמן הרטיבות שיש לחיתולים- בעזרת הסמן ידענו מתי צריך להחליף חיתול ולפי שינוי הצבע לדעת גם האם הוא עשה הרבה פיפי או מעט (לפי האורך ששינה את צבעו).

מעבר לסיבות שניתן להכיר תוך כדי שימוש בחיתול, אפשר להרגיש ברכות של החיתול בהשוואה למתחרים בשוק. ישנם חיתולים שמרגישים ממש כמו קרטון. כמו שלא נוח לי לחתל את התינוק שלי איתם אני משוכנעת שגם מאוד לא נוח לבן שלי להיות איתם.

זו ההמלצה שלי לכל אם!

מוצרי השנה

בשבילי הרבה ממוצרי השנה זכו בתואר בצדק רב והם מוצרים נהדרים שמקילים על חיי היומיום והופכים אותם למהנים יותר. המוצרים שבעיני הכי מוצלחים הם
1. אפליקצית סופר פארם- המצאה נהדרת! קודם כל הקופונים הבלעדיים. בימינו בהם המצב הכלכלי לא פשוט ויוקר המחיה רק עולה ועולה, כל קופון שחוסך לי כסף הוא מבורך. וכל כך כיף שבמקום להיכנס לאתר החברה והתחיל להדפיס ולגזור קופונים,אני לא צריכה לעשות שום הכנות מראש שגוזלות זמן יקר. בסופר פארם עצמו פשוט שולפת את הפלאפון, והופ השקלים יורדים מהחשבון. והזמנת תור מראש בבית המרקחת- הצלה אמיתית וחיסכון בזמן. לפני שאני יוצאת מהבית לסופר פארם אני מזינה את פרטי המרשם, ועד שאני מגיעה, התרופות כבר מחכות לי כמו למלכה! איזה כיף! ואפילו בטיול לצפון ניצלתי את האפליקציה. לבעלי כאב הגרון, ובתור תל אביבים לא היה לנו מושג איפה קיים באזור בית מרקחת. הוצאתי את הפלאפון נכנסתי לאפליקציה, והופ היא מצאה לנו סניףנסופר פארם במרחק חצי שעת נסיעה. גם בעלי וגם הגרון שלו הודו לאפליקציה :)

2.קופות השירות העצמי בשופרסל- בוא נודה בכך, רוב העם עדיין מעדיף את הקופות הסטנדרטיות עם הקופאיות. אבל אני לא כמו כולם- אני חכמה יותר! בעוד כולם מחכים בתור חצי שעה לקופאית, אני ניגשת לקופת השירות העצמי, נכנסת ראשונה כמו מלכה, מתקתקת את המוצרים, וצוחקת כל הדרך הבייתה על כולם בזמן שממתינים. חוץ מזה שאני הרבה יותר יעילה מהקופאיות עצמן. לא פעם קרה שחזרתי הביתה וגיליתי בקבלה שבמקום 5 יחידות מאותו המוצר הקופאית "דפקה" לי 6 יחידות. אצלי זה לא קורה! אני יסודית ולא מעבירה בטעות את אותו מוצר פעמיים. ככה שהקופות לשירות עצמי לא רק חוסכות לי זמן אלא גם כסף!

3. מטליות ניקול "משתחררת מהסמרטוטים"- תמיד נגעלתי מסמרטוט משומש בין אם זה סמרטוט של השיש במטבח או סמרטוט גדול לספונג'ה ברצפה. עד כדי כך אני נגעלת מהסמרטוטים המשומשים שאפילו נמנעתי מלנקות והשארתי את כל העבודה השחורה לבעלי (אל דאגה אני גם עשיתי עבודות בית, אבל אחרות). ובזכות "משתחררת מהסמרטוטים" של ניקול שחררתי סופסוף את בעלי מהסמרטוטים. יותר אני לא נגעלת מלנקות את השיש או הרצפה עם סמרטוט משום שכל פעם שאני מנקה יש לי סמרטוט חדש ונקי כמו שאני אוהבת, וחוץ מזה שהסמרטוט לא משומש ומגעיל הוא גם מנקה מצוין! ואחרי השימוש- לפח וחסל מה גם שהניקיון וההיגינה נשמרים יותר טוב. כי בינינו, אני לא יודעת כמה טוב והיגני זה לנקות את הבית עם סמרטוט שהוא עצמו משומש ומטונף. והיופי הוא שיש אריזה שלסמרטוטים קטנים שמתאימים לניקוי השיש והשולחנות במטבח, ואריזה לסמרטוטים גדולים לניקוי הרצפות (לספונג'ה) ככה שניקול חשבו על הכל הסמרטוטים ההיגיניים של ניקול שיחרר ואת בעלי מהסמרטוטים וגם אותי- מהפחד והגועל שהיה לי עד היום מסמרטוטים משומשים.

4. סטיבייה של מרמולייט- עד היום הייתי נמנעת מסוכרזית בגלל כל המחקרים המפחידים על נזקיה. מצד שני ניסיתי להימנע מסוכר בגלל שהוא משמין ומזיק לבריאות. אני סובלת מבעיה גנטית משפחתית, שאינה קשורה למשקל הגוף שלי שהוא רזה וגילי הצעיר-26,, של כולסטרול ושומנים בדם גבוהים. ולכן גם מסוכר נמנעתי כל האפשר. ככה שחיי לא שפעו במתיקות :( לפני כמה שנים קראתי על ממתיק חדש שאינו מזיק כלל לבריאות והוא מופק ממקור טבעי בשם סטיבייה. כמה חיכיתי שיגיע לארץ! ואז מרמולייט הרימו את הכפפה והחלו לשווקו. כמה שמחתי! מהיום אני יכולה להינות ממתוק בלי לפחד מהנזקים שסוכרזית רגילה יכולה לגרום ובלי לפחד מהנזקים שסוכר יכול לגרום שהם עליה בכולסטרול ועליה במשקל (בכל זאת אני בחורה צעירה והפיגורה חשובה לי) תודה למרמולייט שהכניסו את המתיקות לחיי ועוזרים לי לשמור על בריאותי. בתור חובבת מתוק מושבעת אני יכולה להנות מהמתוק ללא רגשות אשם!

5.בחירת הקצב של עוף טוב- כבר הבנתם שאני אוהבת לחסוך בזמן :) כמה כיף שבמקום לחכות בתור לקצב בסופר, חלקי העוף מחכים לי מוכנים וארוזים במקפיא של הסופר. ואם מדובר במותג "עוף טוב", אני יודעת שמדובר באיכות וקיבלתי את החלקים הנבחרים של העוף. חוץ מזה שתמיד נגעלתי מלראות איך הקצב בסופר חותך את העופות. יותר אין צורך! העופות מחכים לי ארוזים כמו מלכה, שרק אקח אותם :)

6.סדרת לחמים+ ניוקי ללא גלוטן של שופרסל- בתור אישה לבעל חולה צליאק, אני מכירה היטב את מצוקתם, וכמה קשה להשיג לחם ללא גלוטן. בעבר היינו רצים לעיר השכנה לנו בשביל להשיג לחם בשביל לבעלי ברשתות הטבע, שהיה גם כל כך יקר... כמה כיף שעכשיו אפשר למצוא לחם ללא גלוטן בסניף השופרסל השכונתי, ובמחיר כל כך זול שזהה למחיר כל לחם רגיל מקמח מלא. והדובדבן שבקצפת הוא הניוקי! סופסוף גם בעלי יכול להנות מניוקי משובח, וגם הוא במחיר זיל וזול

7. פריכיות ביס של אנרג'י- בתור אחת שחשוב לה לשמור על הגזרה ועל מצבה הבריאותי ( אני סובלת מכולסטרול גבוה) מוצר כמו פריכיות אורז הוא בן בית במטבח שלי. ובתור אחת שחובבת מתוק, הפריכיות המתוקות של אנרג'י בטעמים תפוח וקינמון+ בננה הם המצאה נהדרת! גם טעים גם מזין, וגם לא משמין ושומר על הבריאות. והאריזה הקטנה נהדרת- נכנס לתיק שלי בקלות, וככה יש לי נשנוש בריא גם כשאני מחוץ לבית. חוץ מזה שעצם העובדה שזה בא באריזה קטנה זה מגביל ומקציב לי את הכמות, שזה נהדר לדיאטה!

8. שוקו של תנובה- איזה יופי לשוקו אותו טעם נהדר אך עם פחות סוכר ויותר חלב (=יותר סידן), אני ובעלי לא מוותרים על השוקו היומי שלנו בערב, ואפילו בבארים (בתור שונאת בירה) מבקשת מהברמן "שוקו מהחבית". כמה טוב שאפשר להנות מהטעם המוכר, אך עם פחות סוכר! (יצא לי אפילו חרוז)

9. קוטג' תנובה מופחת מלח- כבר הבנתם שאצלנו בבית אוכלים בריא, ולכן הקוטג' מופחת המלח, התקבל אצלנו בברכה. ידוע הרי שהמלח הוא ה"רוצח השקט" וגורם למחלות רבות, ולכן אצלנו כל הפחתה המלח מתקבלת בברכה!

תמיד היתה לי חולשה לחלשים

מאז שזוכרת אני את עצמי תמיד הייתי ערה יותר לאלו סביבי שהיו להם קשיים או שהיו שונים ממני ומאחרים בצורה מסוימת.
עם השנים למדתי את המסר שמשרד החינוך מנסה ללמד את תלמידי ארצנו בשנה זו והוא ש"האחר הוא אני"- כולנו שווים בכך שכולנו שונים זה מזה.

זכורה לי סיטואציה , מימי ילדותי, מאוד צורמת בהקשר הזה של השונות....
בכיתתי היה ילד. שקט. חכם. עם מוטיבציה. עם חוש הומור. ועם ציליאק...
אני זוכרת שבכל פעילות שהיה בה אלמנט של אוכל אותו ילד , הציליאקי נקרא לו ברשותכם, היה נעלם. בדיעבד הסתבר לי שהוא פשוט חיפש תירוץ להיעלם כי לא היה לו נוח במצב הזה שהוא לכאורה כ"כ רגיל אבל כ"כ שונה. אז הוא ניסה להעלים את המצבים בהם הוא שונה ושיכירו אותו כ"רגיל".
הרבה חשבתי על זה...למה הוא עשה את זה? למה הוא פשוט לא נשאר איתנו ואז זה היה חלק מהשיגרה? למה הוא ניסה להילחם בשונות הזו?
אחת המסקנות אליהן הגעתי היא שהוא הרגיש לבד. בתקופה הזו הציליאק היה משהו מאוד נדיר ולא מוכר וכתוצאה מכך שלא הייתה חשיפה מספקת גם לא היה מענה לצרכן הנזקק לכך.

לא מזמן בת דודתי סיפרה לי שחברה טובה של בתה היא ציליאקית. היא בדיוק הגיעה להתארח אצלם לשבת ובת דודה הראתה לי את האוכל המיוחד שקנתה בעבורה בתוספת התפעלות של :וואו ידעת שיש כזה מבחר לחולי ציליאק?" המוצר הראשון שהיא הראתה לי היה הלחם של GREEN ללא גלוטן של שופרסל דיל. הסדרה כוללת: שליש באגט, לחמניות המבורגר ולחם ללא גלוטן עם טעם משובח. וטעמתי :) אז תאמינו :)
דמיינתי לעצמי איזה כיף זה לקום בבוקר ולקנות בסופר לחם שזה הכי טבעי בעולם לכל אחד אבל לציליאקים זה לא... אז עכשיו כן ...
אני התפעלתי גם...הייתי שותפה מלאה להתפעלות ולהתלהבות...
ושמחתי... שמחתי כי אולי עכשיו ככל שיותר חשיפה , השונות תפחת ותפחת ותפחת...

MissKrolen

New member
אני בוחרת באפליקציה של סופרפרם

האפליקציה חוסכת זמן וכסף וזה פשוט מעולה - במקום להסתובב בכל החנויות בניסיון למצוא את המוצרים המשתלמים, היא מרכזת לך את הכל המסך של הסמארטפון.
אני נוהגת עוד בבית לבחור מה בא לי לקנות בסופרפארם ולהגיע כשאני יודעת בדיוק מה אני רוצה וכמה זה יעלה לי.
טוב לתכנון התקציב המשפחתי וגם נוחה ואינטואיטיבית לשימוש, ולא רק זה, גם בן זוגי שלא סובל לבוא איתי לחנויות עכשיו דווקא נהנה שהוא יודע שאנחנו נכנסים לדקה ויודעים בדיוק מה נרצה לקנות.
מה עוד אפשר לבקש?

D i m k a

New member
בתור האחראי על שטיפת הכלים בבית

מאוד שמחתי לגלות את פיירי פלטינום קפסולות למדיח -
לפני פיירי הכלים דרשו הרבה הכנה לפני הכנסתם למדיח - הייתי חייב לשטוף ידנית את הלכלוכים, את הכתמים והשומן כי האבקה הרגילה לא תמיד הייתה המסתדרת איתם,
אבל עם הקפסולות החדשות הכל יורד בקלות ופחות זמן מתבזבז ולא צריך בכלל למדוד את כמות האבקה שתמיד הייתי שם יותר מדיי משום מה והיא הייתה מתייבשת על הכלים בסוף השטיפה ומשאירה נקודות לבנות.
במקום זה יש כמות מדודה מלווה בג'ל שמרכך ומבריק והכלים יוצאים נקיים מאי פעם ובאפס מאמץ.

איך לא חשבו על זה קודם?

למעלה