הבחירה שלי
בחירת הקצב של עוף טוב
ללא ספק
אין לי סבלנות לקצביה גם כי הקניות נערכות ביום חמישי
כשהסופר מפוצץ וגם כי אני תמיד מסתבכת עם מה שאני רוצה
זה כן נראה לי זה לא נראה לי
אז ניסתי את המארזים המוכנים של עוף טוב
פה אוהבים מאד עוף גם מבושל וגם בתנור
אז הפיתרון הזה של עוף טוב מתאים לי מאד
חלקי העוף שבמארזים המוכנים נבחרים בקפידה
וזה נהדר לי
וכצ'ופר קבלו מתכון קטלני לעוף
זרקו לסיר עם מים רותחים וקצת מלח
את השוקיים מהמארז
תנו להם רתיחה
בינתיים קחו קערית שימו בה שמן זית
כורכום שום כתוש מלח פלפל טיפה קינמון
פפריקה מעושנת טיפה ג'ינג'ר וטיפלה אגוז מוסקט
הוציאו את העוף ומירחו היטב בתערובת
הכניסו לתנור ל250 גריל
כשמתחיל להשחים הוציאו לרגע זלפו סילאן והחזירו
בחזרה לתנור עד שמשחים ואפילו מתחיל להשרף
בגלל הרתיחה בהתחלה העוף רך מאד מבפנים
וקריספי מבחוץ
בתיאבון