איחוד שרשורים שונים

קוביd1

New member
חג חנוכה שמח לכולם

איך אתם מסתדרים עם הסופגניות והלביבות

קובי

ronnymp

New member
שאלה על ויטמינים .....

אני מנותח ותיק - במעקף + טבעת קבועה

שנים שלא השתמשתי בתוספי ויטמינים ( כי תמיד טענו שלא ניספגים )
אבל מידי פעם קיבלתי זריקות B12 ועירוי ברזל . וזה היה אחלה ועזר .

לאחרונה החלטתי להתחיל לקחת ויטמינים - שייספג אפילו חלקית
אבל התוספים האלה ע-נ-ק-י-י-ם בגודלם הפיזי - ממש כואב בבליעה

ברזל - יש בכדורי מציצה - וזה אחלה

מולטיויטמין , ברזל , סידן - אלה הם הכדורים הענקיים ....
האם יש לכם המלצה על משהו שיותר מתאים לנו - בעלי הטבעות ?
אולי בנוזל ? אולי במציצה ? אולי כדורים יותר קטנים ???
אבל שמכילים את מלא תכולת הויטמינים ובכמות טובה ומומלצת ?

ושאלה שניה - האם הקופות מכירות בצורך הזה עבורנו ?
ומסבסדות את הויטמינים האלה ( אני בלאומית ) ?

אולי אתם מנוסים ברכישה כזו בחו"ל ?

אשמח למידע והכוונה לויטמינים מומלצים שמתאימים לבעלי טבעת .

- חג שמח ושבוע ניפלא
רוני

almog2020

New member
ויטמינים אחרי טבעת.

היי לכולם שוב. רציתי ברשותכם שתעזרו לי בדילמה מאוד קשה שיש לי. אני חצי שנה אחרי טבעת ועד כה ירדתי 30, ולא לקחתי עדיין ויטמינים מלבד פרוביוטיקה ו-וויטמין C בזמן שפעת. דר אבינוח אמר שאין סיבה שאקח כי כרגע הגוף ניזון ממאגרי השומן שלי ואין סיבה לחוסר, בכל זאת הלכתי לשאול את רופא המשפחה והוא אמר שאני לא צריכה לקחת אלא פשוט לאכול... הסברתי לו שאני ל-א יכולה לאכול אלא רק כמויות מגוכחות אבל זה לא שינה את דעתו. מזה חודשיים השיער שלי פשוט לא אורך ... נשירה לדעתי אין אבל כאשר השיער רטוב הנשירה יותר מסיבית מבעבר. מה אתם חושבים ? ד׳א - אני לא יודעת לבלוע כדורים, גם לא לפני הניתוח. רק לעיסה, מציצה, או קפסולות שניתן לפתוח. תודה רבה ויום מקסים

קוביd1

New member
ספי ריבלין הלך לעולמו

2 ענקים הלכו לעולמם תוך שבוע אריק איינשטיין וספי ריבלין

קובי

ליעד827

New member
שאלה בנוגע לויטמינים

היי חברים, כשהייתי בועדה באסותא, הסבירה לי הדיאטנית על כמה ויטמינים שאצטרך לקחת בכל יום.
רציתי לשאול, האם עניין הויטמינים מלווה אותי מהניתוח לכל החיים ? או שזה רק לחודשים הראשונים? איך בכלל לוקחים כדור אחרי שרוול/מעקף, זו לא בעיה?
קצת מלחיץ אותי הקטע עם הכמויות ויטמינים והכל, אני לא נוהג לקחת המון כדורים, גם כשכואב לי הראש אני עושה טובה שלוקח כדור.. אבל אין לי בעיה עם בליעה, אני יכול לבלוע בכל גודל...

MOTMAG

New member
שרוול אחרי טבעת

היי
אני בן 33 שוקל 123 קילו

לפני ארבעה חודשים עשיתי ניתוח טבעת אצל אבינוח
הניתוח הוא הצלחה
שקלתי 143 וירדתי 20 קילו
אני עדיין יורד בקצב של קילו לשבוע

העניין הוא שעשיתי את הבדיקות דם שאחרי הניתוח והתוצאות הם לא מרנינות

יש לי התחלה של סכרת
וטרגליצרדים ( שומנים בדם 870 שזה פי חמש מהמותר )

מקצת קריאה שעשיתי בנושא הבנתי שניתוח שרוול פותר את הבעיה

אנשים שחלו בסוכרת ומחלות שנבעות מעודף שומחנים בדף הבראיו לחלוטין

השאלה שלי היא :

1.האם זה נכון ..יש מישהו שיכול לשתף מהנסיון שלו ?
2.מה הסיכוי שמכבי יאשרו לי ניתוח שרולל כמה חודשים ספורים אחרי שעשיתי ניתוח טבעת ?

meira85

New member
החלמה ממעקף קיבה

אני עוקבת צמודה בפורום אמורה לעבור מעקף קיבה עם הסרת מרה ותיקון הרניה . 173/121 הפחד שלי ההתאוששות אני לא עומדת בכאבים . אחרי הלידה לפני 12 שנה הייתי כמו זומביט שבועיים לא תפקדתי מהכאבים של הלידה הייתי במין שוק. אז היום יש לי פחות כוחות ממה שהיו לי אז . ואני פוחדת להפחיד את בעלי והילדים שלי . אני רוצה לדעת כמה זמן התאוששות עד לחזרה לעבודה . כמה זמן יש כאבים? ואם שולחים אותך עם כאבים הביתה מתי לדאוג? מתי ללכת לבית חולים?

חג שמח!!

לא מתחילה עם זה, ואז לא צריך להתמודד :)
והטבעת שלי פתוחה לרווחה, כך שזה היה עובר מאוד בקלות אם הייתי מנסה

שמחה37

New member
אני קראתי ברשת

על הרבה מאוד אנשים שמזמינים מחו"ל בגלל המחירים.

בד"כ בקופות יש ליין שהוא "של הקופה" ואז זה קצת יותר זול.(לא יודעת לגבי לאומית).

ומתוך סקרנות למה שמת טבעת על המעקף?

כמה זמן אתה אחרי?

מעניין לשמוע.

תודה ובהצלחה

שמחה

אופירA

New member
מנהל
לא מכירים כאן. הכתובת אינה כירורגיה

אלא גסטרואנטרולוגיה.

ציטוט מהנאמר: "חשוב להבין שאין דמיון בין התקן האנדוברייר שמוחדר לתריסריון ללא ניתוח, ובין ניתוח השרוול שבו יוצרים מבנה של שרוול מהקיבה עצמה".

ההיגיון שלי אומר, שכיוון שאין בעלי ניסיון בתהליך ניסויי זה, אין מי שיספר לך מה קורה בחיים אחרי שעברת את פעולת ההחדרה, שבסיומה "רוב המטופלים חשים בטוב, וחוזרים במהירות למעגל החיים תוך הגבלות תזונתיות קלות ביותר".

אף אחד לא יסביר לך איך ייראה מעגל החיים הזה, כמה פעמים תצטרך לרוץ לשירותים, כמה תת ספיגה יהיה למזון, כמה חומרים נוספים לא ייספגו בגוף יחד עם החומרים "מעודדי סוכרת". מה ההשלכות של החוסרים הללו על איכות החיים. האם מתעלפים ברחוב מחוסר ברזל? האם צריכים זריקות ברזל לווריד?
כמה חולים טופלו בצורה כזו וכיצד נעשתה ה"סטטיסטיקה" של "60% מהמקרים אין כלל תופעות לוואי"?
על איזה תופעות לוואי מדובר, ואילו השלכות לא הובאו בחשבון בהגדרה "תופעות לוואי", אלא פשוט לא מדברים עליהם כי זה לא מצטלם יפה?...

טליוגם

New member
ברוך דיין האמת!

האיש היקר הזה היה מטופל שלנו הרבה זמן וסבל מאוד ! עבר ייסורים קשים ואין ספק שנגאל מייסוריו ועלה מזוכך לעולם שכולו טוב! ברוך דיין האמת! תנחומים למשפחה!

קוביd1

New member
ליעד 827

ויטמינים נועדו להשלמת התזונה במידה ולא אוכלים את כל אבות המזון ,דייה לשמחה בשעתה ,אל תלחץ מהדברים ,יש דברים אחרים בחיים שצריך להילחץ מהם ,הכל יהיה בסדר ,לפי בדיקות הדם תראה אם יש חוסרים ,ואז תקח ויטמינים בתי המרקחת מלאים בעשרות סוגים של ויטמינים

הרבה בריאות
אגב מה קורה איתך בעניין הניתוח איך מתקדם

קובי

ליבי3617

New member
אמנם לא עברתי מעקף

אבל עברתי שרוול וניתוח פלסטי (בטן היקפית) - כך שאני יודעת החלמה מהי.
זה בכלל לא דומה ללידה. הרבה יותר קל מלידה ויש נשים שעברו קיסרי ואמרו שזה גם יותר קל מזה.
יכול להיות שהשוק שהיית בו הוא גם הורמונלי...
חוזרים לעבודה אחרי שבועיים בערך, יש כאבים אבל זה אישי.. יש כאלה שיש להם כאבים כמה ימים ויש כאלה שיש להם כאבים במשך שבוע ויותר. זה ניתוח לפרוסקופי כך שלפי מה שאני יודעת וחוויתי, השד לא נורא כל כך לעומת "חוויות" אחרות.
שולחים הביתה עם משככי כאבים והוראה ללכת לבית חולים רק אם יש חום גבוה.

מי אמור לנתח אותך אם אפשר לשאול?

למעלה