איחוד שרשורים שונים

גברת ע

New member
כן על זה דיברתי

ממה שאמרו לי זה סוגר אבל ממליצה בכל זאת להתייעץ עם רופא/דיאטן
 

טליוגם

New member
אכלתי מספיק סופגניות

כל החיים:) השנה אכלתי רבע סופגניה בזהירות הרגיש לי דביק מדיי ופחדתי להתקע איתה:) הכנתי סופגניות מקמח מלא בתנור:) יצאו מעולה ולביבות חלק טיגנתי וחלק אפיתייצאו מעולה!!! למדנו שאפשר להינות מביס סופגניה בשמן ולהאמין שלכולה יש את אותו הטעם:)
 

אופירA

New member
מנהל
כבר שנים לפני הניתוח שעשיתי גמילה מהדבר הזה

זכרתי שזה משאיר טעם מעצבן חמוץ ושומני אחרי ההנאה, והחלטתי שלא שווה להתלכלך על זה.
כל מה שאני מסוגלת להימנע ממנו לחלוטין (ומכיל זבל) אני מעדיפה להיגמל. כך יותר קל לי.

אני משמינה בקלות גם בלי זה...
ואני לא אוהבת טעם של שמן עמוק. ובכלל, שמן שאינו זית.

בלינצ'ס עם גבינה בהחלט קבילים בחנוכה.
וגם סלטי ירקות, מסתבר. עם שמן זית.
(אפילו מסלט אפשר להשמין בלי המון מאמץ).

זה מה שהבאתי להרקדה. היו שפע של סלטים שכולם הביאו.
הספינג' והקובאנה שהביאו נשארו ללא ביקוש! העדפנו פשטידות, גבינות וסלטי ירקות.
 
למעלה