איחוד שרשורים שונים

היי אלמוג

האם עשית בדיקות? הירידה מהירה וייתכן שיש חוסרים, אבל למה לא לעשות בדיקת דם פשוטה? לפחות ברזל, B12, D
אם הרופא לא ממש משתף פעולה, לדעתי קודם כל להחליף אותו, אבל אם זה לא בא בחשבון, תלכי לדיאטנית של הקופה שבטוח תבקש בדיקות דם.
נראה לי שחבל לקחת סתם ויטמינים אם הכול בסדר.

אופירA

New member
מנהל
עונים תמיד, תוך 24 שעות.

והרי שום דבר לא דחוף בלקיחת ויטמינים, לא כן?

זכור לי שיש לך הרבה לרדת, כלומר הירידה, שגם כך היא מהירה מאוד וגדולה מאוד, תמשיך להיות גדולה. במקרה כזה, כדאי ליתר ביטחון, כן לקחת ויטמינים.
ד"ר אבינוח מבין בתזונה כמו חמור במרק פירות, ולכן הוא מדבר דברים המנותקים מהמציאות בקשר לתזונת הגוף ממאגרי השומן ובקשר לחוסר בוויטמינים. גם אם מה שהוא אומר היה נכון, אז אין פה כלל לכל המשתמשים, אלא כל מקרה לגופו.

רופא המשפחה לא רוצה להבין שאם תאכלי לא תרזי. ולא מבין שאם מרזים בקצב כמו שלך אז לגוף יש חסר.
וגם שזה לא פשוט לאכול, אם רוצים לרזות 60 קילו.
את יכולה לאכול כמה שאת רוצה או שהוא רוצה, אם תפתחי את הטבעת, אבל את רוצה תזונה מינימלית ולרזות, אז בשביל מה לפתוח?
עם זאת, רצוי שתאכלי כל שעתיים משהו, כדי שהכמויות יהיו פחות מגוחכות ויותר מפוזרות על פני היום.

בקיצור - בתחום הוויטמינים בזמן של ירידה גדולה במשקל - אף רופא לא ייתן לך תשובה מדויקת, ואין רפואה שתתן לך תשובה חד משמעית.
את צריכה לעשות אחד משניים - או להקשיב לאינטואיציה שלך אם היא ברורה, או לעשות אנדנדינו, ולראות בהמשך אם הצליח לך או לא.

אני לא ירדתי בקצב כמו שלך, ולכן הלכתי לפי הגישה של רופאת המשפחה שלי, שאין צורך בוויטמינים כל עוד לא נצפה חסר תזונתי בבדיקות הדם.
אבל לאחרונה ראיתי פסיכיאטרית שהסבירה לי שאם אין לי אנרגיות נפשיות, קודם כל צריך לתגבר את האנרגיות הפיזיות בויטמינים, בפרט B ו-D, ורק אז אפשר לדבר על הנפש. הגישה שלה מאוד מדברת אלי, מה עוד שאני יודעת שתוספת הויטמינים, גם אם תתברר כמיותרת, לא יכולה להזיק.

אז תחשבי מה את עושה, הדברים בידייך ואין מי שיגיד לך מה נכון.

almog2020

New member
תודה רבה לכולם , משהו קטן :

אני יודעת שתמיד המענה יעיל ומהיר ואתם עושים עבודת קודש. קצת נלחצתי כתבתי את ההודעה לאחר שהתקלחתי וראיתי נשירת שיער שלא הייתה בעבר אז ממק נלחצתי. קובי ואיילה - תודה על המענה, אגש כבר השבוע לביצוע בדיקת דם. אופירה - תודה רבה ובאמת מרגישה חוסר אנרגיה נפשית כפי שציינת, זה לא דיכאון וגם לא עצב , פשוט עייפות ותחושת ריקנות קלה שלא יודעת להסביר . לגבי האכילה כל 2 שעות, מה הכמות המומלצת ? (לא עובר לי יותר מרבע גביע יוגורט, או 2 ביסים משאר המאכלים) תודה לכולם על התמיכה מעריכה זאת מאוד.

אופירA

New member
מנהל
תאכלי מה שאת מסוגלת כל שעה שעתיים

המטרה היא שתאכלי קצת יותר ותרגישי טוב יותר, ושהאוכל יהיה מפוזר, מה שישפיע לטובה על הניצול הקלורי והמשך ההרזיה המהירה, שנחוצה לך עדיין.
כמויות כאלה, אפילו כל שעה.

טליוגם

New member
מכירה את הבלון לזה הכוונה?

הייתי בפגישה עם דר דין וקבלתי פרטים והסבר מפורט לפני ההחלטה לטבעת

אופירA

New member
מנהל
בלון זה משהו אחר.

פרוצדורה זמנית לחצי שנה בלבד, שלא ברור אם בכלל מותר ליישם היום.
זו פרוצדורה כירורגית, הגם שלא מבצעים בה חיתוך כלשהו.

קוביd1

New member
קפה על הבוקר

השמיעי קול נקווה שהכל בסדר והעדרות שלך נובעת מדברים טובים.

קובי

היי לכלם,יש לי קצת בעיה עם המחשב ולכן

אני כותבת רק עכשו.
לאחרונה אני מתחילה לאמץ צורת חיים "קצת "בריאה.
יש שיטה של קינגסטון,שרה בן חמו,ד"ר אלי שטראוס(כלם אותה שיטה)
בתור בסיס מדבר על קמח מלא,(אני קונה של רובינפלד והוא הכי טוב ואופה לבד)
אורז מלא וכו' בבקר אוכלים פירות עד הצהרים.
שתיתי הבקר כוס מיץ רימונים שסחטתי במכונת מיצים , היה מה זה טעים .
מישהו מכיר את השיטה,או אוכל בריא?

אופירA

New member
מנהל
מכירה מאוד

הבעיה שהשיטה מתיימרת לרפא את כל המחלות וכל המצבים, וגורסת שלכל המצבים מתאימים כללי השיטה.
אחד מכללי השיטה הוא הפחתה קיצונית בצריכת מים דרך שתייה, כי אין צורך, וזה מזיק לכליות בכמות מרובה מידי. באוכל של ירקות ופירות אורגניים יש מספיק נוזלים אז צריך מעט מאוד תוספת שתייה.

אני לא בטוחה שהעצה הזו מתאימה לבעלי השמנת יתר שצריכים לרזות ולשמור על הרזון.

השיטה גם כוללת הוראות בנוגע לשעות שינה. כלומר ללכת לישון עם התרנגולות ולהתעורר איתן. וכן הוראות למצב רגשי ומנטלי ולהתנהגות בהתאם, ואי אפשר להפריד דבר מדבר.
אמנם בטלפון אומרת שרה שאפשר לקחת מהשיטה רק חלקים, אבל בפועל מתברר, אם יש לך בעיה שאתה רוצה לרפא, העובדה שתיקח מהשיטה רק חלקים לא תועיל לריפוי הבעיה...

מבחינת תזונה - העקרונות ידועים ומפורסמים. כמה שפחות מוצרים תעשייתיים. למעשה - אפס מוצרים כאלו. רק מוצרי בסיס כמו קמח ושמן יש לצרוך מהמפעלים התעשייתיים.
כמה שיותר תוצרת אורגנית. למעשה - הכל. (הבעיה שה"תוצרת האורגנית" המוצעת למכירה בפועל אינה אורגנית. הפיתרון - לחיות באיזור חקלאי, לגדל לבד פרות, עיזים, תרנגולות ושלל גידולים חקלאיים).
כמה שיותר פירות וירקות בתזונה, כמה שפחות בישול עמוק של המזון. עוף ודגים במידה (יש גישה של 0 בשר עוף ודג, יש גישה של פעם בשבוע ויש של פעמיים בשבוע), יותר תזונה המבוססת על ביצים וגבינה מבחינת חלבונים מן החי.
דגנים אך ורק מלאים, כמובן.

מיישמת כל החיים מה שיכולה. מסכימה עם העקרונות, אבל מיישמת מה שאפשרי עבורי. ולחיות באיזור חקלאי ולנהל את החיים בצורה זו, לא אפשרי עבורי בגלגול הנוכחי.

ronnymp

New member
שמחה
על התשובה

אז ככה ......

לפני כ-18 שנה עשיתי ניתוח מסוג VBG .
עם הזמן נוצרה והתגלתה אירוזיה .

לאחר בדיקה מקיפה - החלטתי ללכת למנתח הטוב ביותר - לניתוח המומלץ מכולם
ובהמלצת הפורום ( כן - אני מוותיקיו .... ) הגעתי לפרופ' חרוזי .
כיום אני כ-14 שנה אחרי ביצוע המעקף + טבעת קבועה - לפי המלצת חרוזי .

ובקשר לויטמינים בחו"ל - הנה תוצאות חיפוש ראשוני :
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odk...R4.TRC1.A0&_nkw=multivitamin+men&_sacat=19259

רק שכעת צריך להיכנס ולפשפש לעומק
לעשות השוואות יסודיות על מרכיבי כל אחד מהפריטים
השוואת גדלים פיזיים ( הרי אני פה בגלל הקפסולות הבעייתיות בגלל גודלן )
השוואת מחירים וכו' .....

לכן שאלתי כאן - וגם בפייס - אם מישהו יכול להמליץ על משהו מוגדר ?
האם מישהו במקרה כבר עשה את הבדיקות וההשוואות האלה .... ?

תודה - רוני

גברת ע

New member
ממליצה על האתר WWW.IHERB.COM

להזמנת ויטמינים ודברים טיבעיים/אורגניים

tzfat

New member
וויטמינים קופת חולים והכל

לי יותר קל לדבר מלכתוב.
את מוזמנת להתקשר אלי
052-522-9372
ואשמח לשוחח איתך על כל מה שאני למדתי במסע של מעקף וקופת חולים.
אומנם אני מעוקפת מ2008 לאחר טבעת קבועה אבל אני קוראת הרבה בפורומים באנגלית ובעברית ורכשתי ידע וגם ידע על גופי.
בעבר אני כותבת ולא מעריכה
אז החלטה בידך אם תיצרי איתי קשר.
מקימי מצפת

ronnymp

New member
מקימי
- כמה עניינים ......

1 - תודה על ההזמנה - אנסה להתקשר הבוקר ( יש שעות מועדפות ? )

2 - אני גבר - ולא אישה .....

3 - עיצה אישית .... לעולם אל תשאירי טל' בפורום או במקום ציבורי
אם את רוצה למסור פרטים אישיים , דיסקרטיים וכו' - אז במסר אישי פרטי
אין לעולם לדעת מי עוד יראה את זה - ואיזה שימושים הוא עלול חלילה לעשות בזה

4 - אני ממש מודה לך על ההזמנה להתקשר ולשמוע פרטים ועיצות - ואתקשר
אבל חבל שלא לחלוק את אלה עם שאר המשתתפים כאן
שאולי עשויים להתעניין גם הם בנושא .....

ויום ניפלא
רוני

tzfat

New member
אני מודעת שwww זה אינטרנט

שאני מקלידה את המספר נייד שלי.
אני לרוב עם האייפון ולא כל הזמן יש לי גישה למסר אישי לאחרים.
סליחה על טעות המין.
בעבר כתבתי אינפורמציה וגם בפייסבוק
ומה שאני כותבת לא רוצים לשמוע והאמין; אולי בגלל שאני אמריקאית או שאני גרה בצפת אז כאילו אני פרימיטיבית אבל יש לי ידע מורחב.
ניסיתי לשאול באימייל את דר׳ גירון אם יש הנחיות חדשות למעוקפים - תשובתי היתה שבטח אני יודעת יוצר אוב ממנו!

וגמני אחרי כמעט שש שנים ומעקב של בדיקות דם מקיפות לפעמים חייבת לשחק עם המינון כדי שאגיע לרמה האידיאלי.
מקימי
אני ערה עד מאוחר ואפשר גם לכתוב אסאמאס

לפני הניתוח הייתי בארה׳ב וקניתי צנטרום נוזלי

בטעם תפוז. ממש טעים

אני בטוחה שאפשר לקנות גם ב eBay את רוב הדברים האלה בלי בעיה. אני קניתי הרבה כאלה, לצרכים הספציפיים שלי

גברת ע

New member
אני לוקחת מולטי ויטמים שאני מזמינה מחו"ל

הבדל של חצי מחיר לעומת אם אני אקנה אותו בחנות בארץ לאותו דבר בדיוק.
אני אישית לוקחת OPTI-WOMEN שמותאם לנשים
יש גם OPTI-MEN לגברים.

ממה שאני יודעת הם מכילים את כל הויטמינים ואני לא צריכה לקחת שום תוסף אחר.

אין כמעט תופעות לוואי, מולטי ויטמיינם אחרים שניסיתי גרמו לתופעות לוואי לא נעימות.
הכדור לא קטן אבל עובר בקלות בסהכ

למעלה