ריכוז הודעות שונות

קוביd1

New member
רוייקו ברוך הבא

חג שמח ,מה שלומך בכללי ,שמח לראות את מייסד הפורום נכנס לפה ,אמנם לעיתים נדירות ,אבל לא שוכח את הבייבי שלו..

קובי

רוייקו

New member
תודה, קובי.. אני נכנס לעיתים

לא באופן סדיר כל יום. אני שמח שהפורום פעיל ומובילים אותו אנשים כמוכם. שלומי טוב. לפני חודשיים פתחתי קצת בגלל סתימה ועליתי שבע קילו. זה ממשיך לעלות ולכן אלך לסגור כדי להוריד המשקל שעלה. חוצמיזה הכל מצויין: שיגרה.

אופירA

New member
מנהל
איך עבר עליכם היום?

ומה היה בסוף?

אצלי הצום לא הרגיש גרוע, אבל השעמום והקושי להעביר את הזמן מאוד הטרידו.
חלק מהזמן ישנתי. חלק - קראתי. חלק מהזמן (קטן מאוד...) התפללתי. בשאר הזמן ליטפתי והאכלתי את החתולים (אימצתי מהרחוב 2 גורי חתול בני חודש וחצי).

עם הטבעת אין לי שום בעיה.
הבעיה היא עם הקיבה, שלא אוהבת הרבה אוכל אחרי צום.
אז שתיתי כוס מיץ ענבים של ההבדלה. הכנתי לי ליטר שוקו על בסיס מים. אכלתי קצת עוגה דיאט מקמח מלא.
יותר מאוחר חצי לחמניה עם גבינה ומלפפון, ומעדן דיאט.
כמובן בא לי עוד לנשנש, אבל הקיבה שלי מרגישה כמו קיבה של תינוק שאכל הכי הרבה שהוא יכול. וממש לא בא לי כאבים.
מחר גם יום.

מרים 882

New member
שנה טובה לכולנו

עבר בסדר,קראתי ונמנמתי הרבה
קצת התפללתי
כל נדרי ונעילה(אין לי סבלנות לבית הכנסת)
כוס מים,3 לגימות קפה ועוגיה ובמשך שעה הקאתי ורעדתי לסרוגין.
העיקר עבר.

ליבי3617

New member
כיף של חג, סוכות

בבני ברק אפשר לראות מייד בתום יום הכיפורים את ההתחלה של החג הזה.
(מי ניסתה להגיע לבנק הבוקר ללא הצלחה?)
בכל מקום דוכנים של ארבעת המינים וקישוטי סוכה.

גם אצלנו בבית בונים אחת.
מתחילים בכל אופן, ואני את הקישוטים מוסיפה בסוף.

שבות1

New member
שנה טובה

באתי להגיד שתהיה שנה טובה ומוצלחת לכולנו, ואני מאוד רוצה שהפורום ימשיך וביתר שאת, אני נעזרת בו באופן יום יומי (בתור דני דין בדרך כלל
)
אז אני מאחלת לאופירה ולקובי הנפלאים שימשיכו לתמוך בכולם
גמר חתימה טובה

קוביd1

New member
שלום שבות

שמח לשמוע ממך ,מקווה שהכל תקין חתימה טובה .

קובי

אופירA

New member
מנהל
אני אוהבת גיחות של דני דין

יש הרבה מאוד דני דין בפורום, ואני מאוד שמחה שהם נעזרים בו ואוהבים אותו.
זה טבעי שבפורום כזה יהיו הרבה קוראים שאינם כותבים. זה לא פורום לחיות אינטרנט, אלא למנותחים מכל קצווי הקשת האנושית וצורות החיים השונות, שצריכים מידע על הניתוח שלהם ומשתמשים ברשת לא ככלי לבזבז את רוב הזמן של החיים שלהם.
ומאוד משמחת אותי כל גיחה של קורא כזה, עם משוב קטן וריח טוב של כל האוכלוסיה הדוממת הרחבה הזו. זה מפגיש אותי עם הערך החשוב, של לעשות מה שאתה יכול בשביל הזולת ובשביל להרבות כבוד שמיים, בלי צורך בתמורה מעבר לידיעה הפנימית שהועלת.

בשביל ה"יתר שאת" - צריך להתפלל ביום הכיפורים (ובכל רגע נתון אחר) בשביל "אופירה בת דבורה", שיהיו לה אנרגיות, כוחות, שמחת חיים, סדר ויציבות, וחופש רגשי, כדי שתוכל להגשים את כל הרעיונות היצירתיים שיש לה בזריזות וביעילות ומתוך חדוות עשייה, ולא תסבול מתקיעות כל כך מכאיבה ברמת הביצוע - בכל תחומי החיים.
מי שיעשה את זה, מכל הלב - יעשה לי טובה גדולה מאוד מאוד. אנא, בבקשה.

קוביd1

New member
יום הכיפור

"עבירות שבין אדם למקום, יום הכיפורים מכפר; שבינו לבין חברו - אין יום הכיפורים מכפר, עד שירצה את חברו" משהו כתב "יש כמה שפגעו והתנצלו ..... סלחתי, ובמי שפגעתי אני, כנראה שהגיע לו , אין על מה להתנצל.......

אופירA

New member
מנהל
גמר חתימה טובה לכולנו, לכל עם ישראל

שתהיה אחווה גדולה בעם שלנו, ונשליך לכל הרוחות את כל הכעסים הקטנוניים והמחלוקות, כדי שנהיה אך שמחים.
שתשרה ברכה גדולה בכל מעשה ידינו לטובה.

שיעלו התפילות ויתקבלו בשמי מרום.
שיתגשם לכל אחד ואחד החלום.
שיבואו לעולם הגאולה והשלום.
שמחר יהיה שמח יותר מאתמול והיום.
שיהיה לנו קל ופשוט לעבור את הצום.

שנה טובה ומאושרת.

ליבי3617

New member
מי שצריך טלפון לחלוקת שתייה בשיעורים - מסר

תכתבו לי ואתן לכם מספר טלפון ובו יגידו לכם איפה יש מקום חלוקה קרוב.

למעלה