ריכוז הודעות שונות

צומות

אני מטובעת 3 שנים
צמתי את כל הצומות עד כה
תשעה באב יום כיפור ועוד.....
בלי שום בעיה.
בסוף הצום צריך בסבלנות לפתוח לאט לאט את הטבעת עם
שתיה חמה, מרק חם
ולאחר כמה זמן לאט לאט להתחיל לאכול.
המזל הוא שסיום הצום הוא בערב
שאז ממילא תמיד הטבעת פתוחה יותר
ואפשרי לאכול יותר.....
שיהיה בהצלחה!

מילקי110

New member
רצוי לשאול את המנתח

כי זה תלוי כמה זמן אחרי הניתוח .

קראתי בפורום השכן שלמשרוולים , אחרי שנה המנתח אמר לא לצום , ואם חייבים אז לא לאכול בסדר

לא לשתות הוא אמר בשום אופן .( כי נכנסת גם ככה כמות לא גדולה של נולים אז כדי לא להתייבש )

לא ידוע לי האם משרוולים שהם נניח שנה וחצי אחרי , שנתיים ויותר מה המדיניות . חכן רצוי לשאול מנתח או במקום שבו נותחת

אופירA

New member
מנהל
יש דעות רפואיות שונות בנושא

וגם תלוי בניתוח, בזמן שלאחר הניתוח, ביכולת השתייה וכו'.
חשוב להיוועץ בדעות רפואיות שונות, וכמובן ברב פוסק, לאור ההמלצות הרפואיות.
לגבי טבעת, בד"כ אין איסור לצום, רק לא בחודש הראשון לאחר הניתוח, ולפי המלצת הרופא ספציפית למצב התאוששות המנותח.
לגבי שרוול - רוב הדעות הרפואיות ששמעתי סברו שאין לצום בשנה הראשונה, אבל בפורום של איכילוב (ניתוחי קיצור קיבה) כתב הרופא למנותח שרוול חצי שנה אחרי הניתוח שמותר לו לצום.

כיוון שבצום יום כיפור יש חשיבות לאכילת ושתיית שיעורים קטנים לפי ההלכה, חשוב לברר בדיוק איזו רמה של צום אסורה, אם אסורה. כי מי שחייב לאכול או לשתות, ושותה לפי השיעורים המדויקים, נחשב לו מבחינת ההלכה היהודית שצם צום גמור.

שמחה37

New member
שנה טובה

שנה טובה- אני רוצה לאחל שנה של שולם ושלמות. שולם עם הגוף שלנו, כי מערכת היחסים שלנו איתו הביאה אותנו פעמים רבות לתהומות עמוקים. השולם הזה יביא איתו את השלמות. שלמות עם עצמי עם המראה שלי ועם הנפש שלי. בתהליך שלנו זוהי פסגת החלומות להתסכל במראה ולאהוב את מה שיש. במסע במגמה אמרה משתתפת בת 60 "זה מה יש ויותר טוב מזה לא יהיה" ומיום ליום אני מאמצת את זה. אני מאחלת לכל אחד ואחת שידע לקבל להעריך ולאהוב את המעטפת שזכה בה, שנדע כמה נפלאים אנחנו מתחת למעטפת הזו. מאחלת שנה של קבלה ואהבה עצמית. הפנמה שכל אחד מאתנו הוא הכי טוב שיש. שנדע להנות מהדרך, וגם מהתוצאות. חוץ מזה מאחלת לכולם את כל הדברים הטובים והמיטיבים ביותר עבור כל אחד ואחת מאתנו. שהחוזק של הביחד ימשיך לתת לנו מוטיבציה בדרך המיוחדת שבה אנו צועדים. זוהי הזדמנות להגיד תודה שזכיתי להכיר כל אחד ואחת מכם מי יותר ומי פחות. . שולחת אנרגיות של אהבה והרבה טוב. מכל הלב. שמחה

אופירA

New member
מנהל
שנה טובה שמחה, לקחת לי את המילים...

טוב, אז אני אכתוב דברים אחרים
.

קוביd1

New member
לקראת השנה החדשה

אשמח לשמוע ממנותחים חדשים איך עברה השנה הראשונה אחרי הניתוח ואיזה שינויים, לטובה וגם לרעה מכל הבחינות ,
איפה אתם מעבירים את החג ,ומה הכנתם לסעודות החג המרובות ,

שנה טובה הרבה בריאות.

קובי

רותם026

New member
שנה טובה לכולם....

אם אפשר ....רוצה לדעת ..יש כמה סוגים של טבעות?

אופירA

New member
מנהל
יש כמה סוגי טבעות מכל מיני חברות

יש תוצרת גרמניה, צרפת, אוסטריה.
יש טבעת אמריקאית אבל היא ישנה והיום לא משתמשים בה. היא נמצאת בגוף של מספר מנותחים מלפני כמה וכמה שנים.

מאוד לא כדאי לרכוש טבעת שהרופאים לא מיומנים בה.
אך ורק טבעת שוודית, בה הרופאים מיומנים, ואיתה יש ניסיון רב של רוב המנותחים.

יש טבעת שוודית "חדשה" (כ-3-4 שנים). קופ"ח מאוחדת וכללית מספקות רק את החדשה. קופ"ח מכבי מספקת את הישנה, ואפשר להזמין את החדשה בתוספת תשלום לא גבוהה.
שם הטבעת, שצריכים להזמין במזכירות המרפאה, הוא:
אבנט קיבתי שבדי curved adjustable band המופץ בארץ ע"י חברת Johnson&Johnson, מס' קטלוגי: dd3xv י (1000056480)

רותם026

New member
תמיד את מצילה אותי

צילצלתי למכבי והם אמרו שהטבעת שוודית עולה 950שח ...אם זה מדובר בטעבת שאת רשמת לי כאן על כל הפרטים? ואם זה המחיר??? זה ניראה לי די יקר...ואם כדי להזמין את זה? יש הבדל באיכות? ב20.9 יש לי את הפגישה עם דייר אבינוח...כדי לדבר איתו על סוג הטבעת שצריכה להזמין?...ברור שאני רוצה הכי חדיש והכי טוב שאפשר בשבילץ....

אופירA

New member
מנהל
במכבי מוסיפים 950 ש"ח על השבדית החדשה

אבינוח ממליץ על החדשה. כדאי להשקיע את הכסף הזה בדגם חדיש יותר.
בכל אופן, אם לא תרצי, תקבלי את הטבעת הישנה (כמו שלי) בלא תוספת עלות.

הוקרת תודה לקראת השנה החדשה

שנה טובה לכל חבריי לפורום,
רק כמה מילים של אסירות תודה עם סיומה של שנה ותחילתה של חדשה.
בעוד כשבועיים אציין שנה לניתוח הטבעת שלי. עברה עלי שנה מאד עצמתית בכל תחומי חיי ואני בהוקרת תודה ענקית לשינוי שחל בי בעקבות הניתוח. ירדתי 22 ק"ג במהלך השנה הזו. השינוי הפיזי בולט כמובן ואני זוכה להרבה מחמאות. אבל הבונוס הגדול באמת הוא ההרגשה שלי. אני מרגישה טוב. אני יודעת שאני נראית טוב. הגעתי למקום של שלווה עם עצמי ועם איך שאני נראית למרות שעשיתי רק מחצית הדרך ממשקל היעד שלי. אבל אני בקבלה מוחלטת של הזמן שזה ייקח. אין לי בעיה. כמה זמן שזה ייקח זה בסדר מבחינתי. וגם אם לא ארד יותר במשקל, עדיין אהיה שבעת רצון ומאושרת על המתנה שקבלתי.
לקח לי הרבה זמן לקבל את ההחלטה לעבור את הניתוח. התלבטתי כמה שנים. והיום, בהסתכלות לאחור, אני ממש שמחה שהיה לי את האומץ להחליט ולהוציא אל הפועל את ההחלטה. תודה גדולה גם לד"ר אבינוח שניתח אותי ואיפשר לי להתחיל במסע הפרטי שלי בחזרה לשפיות באוכל ובמשקל. ואכן, זהו מסע. ללמוד להכיר את המגבלות, לדעת לחיות איתן ולהיות מאד כנה עם עצמי לגבי איך אני מתנהלת מול האוכל. כי אני כזאת שתמיד רוצה עוד ועכשיו. אבל יש לי מגבלה, בזכות הניתוח, וזה מכריח אותי לקחת אחריות על מה, איך, כמה ואפילו איפה אני אוכלת. ויש פעמים רבות שאני ממש בסדר ויש ימים ושעות שאני עדיין מפשלת. אבל אני בדרך. אני בתהליך מתמיד של למידה.
מאחלת שנה טובה של למידה על עצמנו למנותחים ושולחת מנות גדושות של אומץ לקבל החלטה (מה שלא תהיה) לאלו שעדיין מתלבטים.
דלית

קוביd1

New member
שמח לשמוע על השינוי

שנוי לטובה שחל בשנה האחרונה .מה שנשאר לי זה לאחל לך המשך ירידה במשקל בהרבה בריאות

שנה טובה שנה שכולה רק דבש.

קובי

אופירA

New member
מנהל
מזדהה איתך מאוד

המגבלה שהרגשתי במהלך החג - הגם שלא היתה גדולה - עשתה לי טוב בלב. מנעה ממני לאכול לפי תאוותי, חייבה אותי לשתות המון, היתה שותפה חשובה בתחושת השפיות והאנושיות. היה לי חג שמח
. מאוד שמח לי ש-5 שנים אחרי - ההגבלה עובדת ומורגשת.
מקווה לרדת במשקל את מה שעליתי בשנה האחרונה, מאז החתונה של הבן שלי. תקופה קשה קצרה של חודשיים, שבה קשה לשמור - והעלייה היא מטאורית. אבל מניסיון, אם אין ייאוש, אפשר לרדת, הגם שבמהלך הרבה זמן, בהתנהגות עקבית ועקשנית.
בהצלחה לנו בשנה החדשה ובאלו שאחריה.

אופירA

New member
מנהל
גמר חתימה טובה לכל בית ישראל

לפני החג לא הספקתי לאחל ולברך.

שתהיה לנו שנה של צמיחה רוחנית וגדילה פנימית, התבגרות ויכולת שליטה על הרצון.
שנה של אופטימיות ואמונה, מנוח ורווחה.
ובריאות טובה כל ימי חיינו.

|*|
נפתח פורום "הורים לילדים בוגרים"

אחרי ששרדנו את גיל ההתבגרות של הילדים, יש לנו עסק עם בוגרים. סטודנטים, עובדים, בזוגיות כזו או אחרת, בוגרים.לפעמים הם חברים טובים שלנו. לפעמים נשארו ילדים. פורום הורים לילדים בוגרים הוא המקום לשתף, לצחוק, לקטר ולהנות מכך שהם כבר גדולים אבל תמיד הילדים שלנו
|!|
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=2370

למעלה