אוף אני רוצה את ג'נל הישנה בחזרה
היא הייתה כל כך חמודה וכיפית ועכשיו דמי הפכה אותה למשהו שאי אפשר לזהות אותו בכלל. הביצוע שלה היה טוב מאד ווקאלית אבל זו לא ג'נל. דמי פשוט לקחה את כל מה שייחד אותה מכל השאר והשליכה דרך החלון. בחיי שאחרי הביצוע שלה ממש התאכזבתי. אני מתה על הקול שלה אבל היא פשוט לא הייתה משוחררת וסקסית כמו שהתרגלנו והשחור והפוני ממש לא מתאימים לה. אני מקווה ששבוע הבא היא ודמי יפנימו את ההערות של סיימון (למרות שדמי לא ממש נראתה כאילו בא לה להקשיב) ושג'נל תחזור לעצמה כי היום היא באמת נראתה כמו חיקוי ולא כמו עצמה.
וגם התחלתי היום להתגעגע לסיסי הישנה, שתבינו כמה המצב חמור. כנראה כי הבנתי שלמרות שלא סבלתי אותה מקודם, יכול להיות יותר גרוע ואני באמת חושבת שיש בה הרבה יותר מהביצוע של היום.
חוץ מזה אהבתי מאד את כל הקבוצות של סיימון. מבחינתי הקבוצה שלו היא כרגע הכי חזקה. הוא פועל בצורה מאד חכמה, הוא לוקח את הדברים החזקים של המתמודדים שלו ומשפר אותם בניגוד לדמי שמשנה את המתמודדים שלה ב-180 מעלות. ככה גם המתמודדים שלו מרגישים נוח על הבמה וזה עובר לצופים.
ביאטריס עשתה לי צמרמורות למרות שווקאלית היא לא הייתה בשיאה וקרלי פשוט, לא אמור להיות קול כזה למישהי בת 13, זה מדהים והיא שרה כל כך בוגר וואו.
ואיכשהו החזירו היום את דיימונד לתחרות. לא ממש ברור לי אבל מילא לא מזיז לי לכאן או לכאן.
כנ"ל ארין שאפילו לא התחשק לי לכתוב פה עליו מרוב שהוא מעניין אותי.
טייט KILD IT פשוט, הוא היה בין הביצועים הטובים של הערב. וינו שעמם אותי למרות שווקאלית הוא היה טוב וג'ייסון באמת נראה כמו ליצן והוא מסוגל ליותר.
בקיצור, דמי נהייתה ממש מעצבנת, גם בחוסר כבוד שהיא מדברת לסיימון וגם בתור מנטורית ואם הייתי סיימון הייתי מעיפה אותה משם, רק על סמך מה שראיתי בפרק. היום היא לא הייתה במיטבה בכלל והיא גם אמרה הרבה דברים לא נכונים.