חפירות חלק 1
"היו לנו 12 מתמודדים ועכשיו יש לנו 13. קבלו את דיאמונד ואייט" תודה רבה שופטים. מפיקים. אמריקה. היא ממש לא חסרה לנו אבל עכשיו קיבלנו עוד 10 דקות מריחת מסך. תודה באמת.
ארין - American Boy
אני אוהבת את השיר הזה. אני אוהבת את הריקודים של ארין. אני אוהבת גברים שיודעים לנענע. חבל שהוא לא יודע לשיר כמו שהוא יודע לנענע.
LA- "שנה שעברה לא אהבתי אותך אבל השנה אתה בנבחרת של בריטני אז אני צריך לנשק לך ת'תחת. אני אוהב אותך. *אחוות שחורים*"
דמי- "אני לא יודעת מה להגיד אז אני אתן לכם לבהות לי בגבות ואגמגם כמה הברות כדי שתחשבו שאני לא לגמרי לאסביט"
סיימון- "שילמנו לבריטני המון כסף אז אני אגיד שהיא עושה עבודה טובה כדי שגם הקהל בבית יחשוב ככה"
בריטני- "אני באמת לא יודעת מה אתה עושה בנבחרת שלי אבל יאיי יו"
פייג' - Take My Breath Away
די. שישימו לה פאה. אני לא מסוגלת להסתכל עליה! כל ההתחלה רק ייחלתי לזה שהיא תסתבך בסדין שלה, תיפול ותרסק את המוח שלה על הרצפה. זו תהיה טלוויזיה טובה.
הבנות מאחורי דמי שמנפנפות ידיים מצד לצד כי זה מה שההפקה אומרת להן לעשות נראות אומללות. אחלה פוקר פייס גירלז
LA- "גם אני קיוויתי שתסתבכי בסדין שלך. עבודה טובה דמי. הייתי צריך לחשוב על זה לפניי ולתלות שם את טארה! אה ו..לא הקשבתי להופעה שלך אז בואי נלך על ביקורת בנאלית שבטוח תתאים להופעה- לא עפתי עליך.. no pun intended"
בריטני- "גם אני אהבתי את ההתחלה בה קיוויתי שתתרסקי. אחרי שלא התרסקת שאר ההופעה שלך הייתה גרועה."
סיימון- "כמו בריטני, גם אני אוהב רק את ההתחלה. מה שהייתי עושה שונה זה לדאוג שהמיקרופון שלה לא יעבוד למשך כל ההופעה. היית צריכה ללכת לאנשהו.." (כן סיימון, הביתה.)
דמי- "סיימון, אתה צריך להשתמש בדימיון שלך" (דמי, האני, כולנו השתמשנו ודמיינו אותה מתרסקת) "היית צריכה לעוף למעלה" (לא דמי, היא הייתה צריכה לעוף הביתה!) "היו צריכות להיות להבות" (או, עכשיו אנחנו מתקדמים.. שריפת מתמודדים בשידור חי, Now THAT'S a good TV) "אני כל כך מצטערת שאכזבתי אותך" (מה עם התנצלות כוללת לקהל הצופים? אכזבת את כולנו יאנג ליידי. הצעד הבא זו התנצלות לגבות שלך.)
וינו - When A Man Loves a Woman
איך רואים שהוא מתמודד של אל איי. יש לו כבר תנועות אל איי. לזכותו יאמר שזה לא היה רע. לרעתו יאמר שהוא לא באמת מענין אף אחד. הווו הו! נייס פלייד סקאר פייס! #מאד לאב איסט קוסט. פיס.
בריטני- "קול. הופעה. בלה בלה. עוד שתי מילים ויחשבו שאני אשכרה יודעת על מה אני מדברת"
דמי- "כל כך נדהמתי מאיך שהשארת את הלב שלך על הבמה. הייתי צריכה לחשוב על זה קודם! שבוע הבא פייג' בניתוח מעקפים לייב! הבעיה היחידה שלי איתך זה שאני לא רואה אותך מקום ראשון במצעדים" (אה, נכון. פייג').
סיימון- "הפכת מאפס לסייפדרמן בשבוע אחד" (לא ספיידרמן סיימון! סקאר פייס!) "דמי. את מטומטמת" (can't argue with that, Blousy)
LA- "כולנו מקשיבים לסיימון אחרת הוא מפטר אותנו"
אמבלם3 - My Girl / California Gurls / What Makes You Beautiful
הסיבה היחידה שהחלטתי לא לדלג על ההופעה שלהם לגמרי זה כדי לראות איך הם יצליחו להרוס לי את השיר של קייטי אהובתי... אני בכלל לא מבינה למה מישהו שלא מתכוון לשכב ערום על ענן של צמר גפן מתוק, מתכנן לשיר את השיר הזה?! איך אפשר להתעלות על עירום וצמר גפן מתוק?? הלו?? You guys FAIL
LA- "אני רוצה להיות ביקורתי אבל.. מזל שיש שולחן. ושאני עמוק בתוך הארון. ואף אחד לא יוכל להגיד שום דבר"
בריטני- "אני הייתי ממש מופתעת מאיך שהצלחתם להפוך את השיר לשלכם. איי מין. קייטי בחיים לא תסכים לשכב עירומה על ענן בשביל טראק כזה.."
דמי- "אם אני הייתי המנטורית שלכם הייתי נותנת לכם לשיר מלא שירי אייטיז כי ככה בטוח לא היו משווים אתכם לאף אחד"
סיימון- "מה שאני אוהב בכם זה שאני מסתכל עליכם ורואה דולרים עם כובעים"
ביאטריס - Iris
אומייגאד!! ילדת לאסביוט!! אני אוהבת אותך!! אוקיי גירל, את חייבת לעשות שיחה דחופה עם הסטייליסטית שלך. לייק א.ס.א.פ.
אחות. יש לך אחלה קול אבל זה היה בלע. תחזרי לשיר דיקסי צ'יקס. באמאשלך. (בסדר בסדר. בשתי האמהות שלך)
LA- "אני לא יכול להגיד לך שיש לי צמרמורות שוב כי אני לא בטוח אם עדין עומד לי עוד מההופעה של אמבלם3"
דמי- "הדרך שבה את שופכת את הרגשות שלך לשיר גורמת לי לרצות לחתוך ורידים"
סיימון- "בת כמה את? 14.. כן, אני יכול לראות אותך כנערה עובדת"
בריטני- "את ממש מיוחדת. ולא. לא ילדת וראיטי מיוחדת. מיוחדת as in יש לך שתי אמהות פור קריינג אאוט לאוד! לאסבוווווז!"
ג'נל - I Love Rock 'n' Roll
אומייגאד יש לה אפילו גבות דמי! אוקיי גילוי נאות. אחרי שסיסי עברה לבלונד, הגירל קראש שלי עבר לג'נל. האני, איף יו וונה רוק, איים רדי טו רול...
LA- "כן היית טובה אבל יש לי בעיה עם ההופעה הזו. הבעיה היא שאת בחורה וזה פשוט לא מדליק לי את הצ'קאלקות"
בריטני- "יש לי מילה אחת להופעה הזו שלך 'אני לאסביין!!!' סקסימאדרפאקררר" (בריט האן, צריכה בדידים?)
סיימון- "אני ממש אוהב אותך אבל תקשיבי לי. דמי טיפשה"
דמי- "אני הלאסביט הראשית בפאנל ובגלל זה אני המנטורית שלה סיימון!"
טייט - Wanted Dead or Alive
הוא נראה ונשמע כמו מיקס בין טים מקרואו, ג'ייסון אלדין ורוני דאן. לא אוהבת אף אחד משלושתם אבל אני אוהבת קאנטרי וטייט הוא הקאנטרי היחיד בתוכנית אז אני און קאמפ טייט.
בריטני- "אתה קאובוי" (חדת אבחנה שכמותך).
דמי- "אני אגיד שאני אוהבת מוזיקת קאנטרי כי זה ישיג לקבוצה שלי עוד כמה הצבעות אחרי שהעפתי את ווילי. אבל ג'סט אין קייס- הצביעו אובמה!"
סיימון- "הלילה זה מרגיש שחזרת לתחרות כי הלילה הקהל בבית מצביע וכל האקטים שלנו נדפקו. פאק יו הילבילי אמריקה"
LA- "כל הדמוקרטים יצאו לרחובות להצביע, זה משאיר את כל הרפובליקנים בבית כדי להצביע לטייט. יאללה פאוור ווטינג!"