ועכשיו לכל ההופעות
ביאטריס מילר - לפטר הסטייליסט, משהו בבחירת שיר פשוט לא מסתדר עם הקול שלה, ואני מניח שאמריקה ראתה את זה גם...
ג'נל גרסיה - קודם כל אני חייב לומר שאני
מת על השיר הזה אז יש מצש שאני לא אתייחס לזה הכי אובייקטיבי שאפשר
בכל מקרה - התנועות שלה נראו לי מאולצים, בחירת שיר מוצלחת, מאוד מתאים לקול שלה, אבל אני חייב להסכים עם סיימון שזה לא ממש מחדש משהו.
ארין ריי - רק משהו קטן,ף לדבר על שכונות מצוקה וכלזה בזמן שיש לך אוזניות יקרות על הכתפיים זה לא ממש דרך טובה להציג את זה.
בקיצור, ההופעה, ממש אהבתי
הקול שלו ישב בול על השיר, ההופעה טיפה מבולגנת אבל ניחא, אמריקה מיקמו אותו יותר מדי לדעתי.
פייג' תומאס - מצטער, אבל "sexy super hero " ודמי לובאטו באותו ערב לא הולך ביחד
טיפה פייל עם הוילון בתחילת ההופעה, לפעמים זה נשמע שהיא ממלמלת, והיא שרה מעולה, אבל זה נורא נורא נוא קשה להתייחס לזה כשהיא לובשת משהו כאילו חזרה מהפארט-טיים ג'וב שלה כלוחמת חלל גלקטית.
אמבלם3 - לא מת על המראה שלהם ,אבל אני מבין את האהדה כלפיהם
בבית הקולות לא היו מי יודע מה, בפזמון היה הרבה יותר טוב, סה"כ לא הכי אהבתי.
וזה נראה לי כאילו מנסים להדגיש יותר מדי את זה שהם להקת בנים, אני מתכוןן, וואן דירקשן, ברצינות
וינו אלן - אהבתי את הקול שלו, וגם השיר מאוד נחמד, טיפה נשכח..
אהבתי איך שדמי אמרה שהיא לא רואה אותו כאומן מס' 1 ואמריקה מיקמה אותו מעל כל האקטים שלה
סיסי פריי - לא לא לא לא לא, רחמים עליה, אין התאמה בין הוקל לשיר, בין העיבוד לשיר, הכל פשוט כ"כ רנדומלי, וראו איך היא הרגישה עצמה עם עצמה כשסיימון שאל אותה שאלות ואיך היא התחמקה מכמה שאלות של דמי.
קארלי רוז סינקלייר - היא נראית כמו זמרת בת 30 עם הרבה ניסיון, נראה ממש טוב לדעתי, ההופעה ממש עבדה לטובתה וכמובן שהקול שלה מעולה, התו האחרון לא מי יודע מה אבל ניחא.
ליריק145 - טוב, אני מאוהב
, בחירת השיר הזו כ"כ רנדומלית ואפית שפשוט
, פשוט מת על העיבוד ועל מה שהם עשו לשיר, ורואים שליריק דה קווין היא הדומיננטית בלהקה.
טייט סטיבנס - אז זה מה שאמריקה בחרה כטוב ביותר השבוע, טוב, אני אישית מת על בון ג'ובי והשיר הזה הוא אחד השירים שגדלתי עליהם.
אז זמר קאנטרי + שיר מוצלח + הופעה חזקה ופשוטה = מקום ראשון? נראה לי שאני אסכים.
שם מזעזע חדש - כמה שהשיר הזה משעמם, רוב ככולן ווקאליסטיות בלהקה הזאת ושיר אחר היה הרבה יותר מתאים מאשר זה, ציפיתי מהן המון אבל בינתיים זה די מאכזב
, סה"כ הופעה סבבה.
ג'ייסון ברוק - השיר
, נראה טיפה מתון ומאופק, אם הוא יכול ללכת אובר דה טופ, שילכו עם זה עד הסוף, שילך על איזה שיר של לאטון ג'ון עם איזה סטיילינג צעקני, שכולם יהנו
ברור שיש לו קול נהדר וחבל שהוא הלך.
דיימונד ווייט - בחירת שיר מעולה, ומזל שהיא חזרה, כרגע מעדיף אותה מבין כל שאר האנשים בקבוצה של בריטני, הופעה מעולה ומקווה לראות אותה מגיעה לשלבים מאוד מאוחרים בתוכנית
רק לא הבנתי את מה שלבשה