Live Show 2 - 2x14 -

ורדונה2

New member
לא מתאים לה

מזייפת הרבה ואין לה שום נוכחות קולית כשהיא רוקדת. היא לא איזו ביונסה, שתוריד הילוך...

Eurovision Aces

New member
ועכשיו לכל ההופעות

ביאטריס מילר - לפטר הסטייליסט, משהו בבחירת שיר פשוט לא מסתדר עם הקול שלה, ואני מניח שאמריקה ראתה את זה גם...

ג'נל גרסיה - קודם כל אני חייב לומר שאני מת על השיר הזה אז יש מצש שאני לא אתייחס לזה הכי אובייקטיבי שאפשר

בכל מקרה - התנועות שלה נראו לי מאולצים, בחירת שיר מוצלחת, מאוד מתאים לקול שלה, אבל אני חייב להסכים עם סיימון שזה לא ממש מחדש משהו.

ארין ריי - רק משהו קטן,ף לדבר על שכונות מצוקה וכלזה בזמן שיש לך אוזניות יקרות על הכתפיים זה לא ממש דרך טובה להציג את זה.
בקיצור, ההופעה, ממש אהבתי
הקול שלו ישב בול על השיר, ההופעה טיפה מבולגנת אבל ניחא, אמריקה מיקמו אותו יותר מדי לדעתי.

פייג' תומאס - מצטער, אבל "sexy super hero " ודמי לובאטו באותו ערב לא הולך ביחד

טיפה פייל עם הוילון בתחילת ההופעה, לפעמים זה נשמע שהיא ממלמלת, והיא שרה מעולה, אבל זה נורא נורא נוא קשה להתייחס לזה כשהיא לובשת משהו כאילו חזרה מהפארט-טיים ג'וב שלה כלוחמת חלל גלקטית.

אמבלם3 - לא מת על המראה שלהם ,אבל אני מבין את האהדה כלפיהם

בבית הקולות לא היו מי יודע מה, בפזמון היה הרבה יותר טוב, סה"כ לא הכי אהבתי.
וזה נראה לי כאילו מנסים להדגיש יותר מדי את זה שהם להקת בנים, אני מתכוןן, וואן דירקשן, ברצינות

וינו אלן - אהבתי את הקול שלו, וגם השיר מאוד נחמד, טיפה נשכח..
אהבתי איך שדמי אמרה שהיא לא רואה אותו כאומן מס' 1 ואמריקה מיקמה אותו מעל כל האקטים שלה

סיסי פריי - לא לא לא לא לא, רחמים עליה, אין התאמה בין הוקל לשיר, בין העיבוד לשיר, הכל פשוט כ"כ רנדומלי, וראו איך היא הרגישה עצמה עם עצמה כשסיימון שאל אותה שאלות ואיך היא התחמקה מכמה שאלות של דמי.

קארלי רוז סינקלייר - היא נראית כמו זמרת בת 30 עם הרבה ניסיון, נראה ממש טוב לדעתי, ההופעה ממש עבדה לטובתה וכמובן שהקול שלה מעולה, התו האחרון לא מי יודע מה אבל ניחא.

ליריק145 - טוב, אני מאוהב
, בחירת השיר הזו כ"כ רנדומלית ואפית שפשוט
, פשוט מת על העיבוד ועל מה שהם עשו לשיר, ורואים שליריק דה קווין היא הדומיננטית בלהקה.

טייט סטיבנס - אז זה מה שאמריקה בחרה כטוב ביותר השבוע, טוב, אני אישית מת על בון ג'ובי והשיר הזה הוא אחד השירים שגדלתי עליהם.
אז זמר קאנטרי + שיר מוצלח + הופעה חזקה ופשוטה = מקום ראשון? נראה לי שאני אסכים.

שם מזעזע חדש - כמה שהשיר הזה משעמם, רוב ככולן ווקאליסטיות בלהקה הזאת ושיר אחר היה הרבה יותר מתאים מאשר זה, ציפיתי מהן המון אבל בינתיים זה די מאכזב
, סה"כ הופעה סבבה.

ג'ייסון ברוק - השיר
, נראה טיפה מתון ומאופק, אם הוא יכול ללכת אובר דה טופ, שילכו עם זה עד הסוף, שילך על איזה שיר של לאטון ג'ון עם איזה סטיילינג צעקני, שכולם יהנו

ברור שיש לו קול נהדר וחבל שהוא הלך.

דיימונד ווייט - בחירת שיר מעולה, ומזל שהיא חזרה, כרגע מעדיף אותה מבין כל שאר האנשים בקבוצה של בריטני, הופעה מעולה ומקווה לראות אותה מגיעה לשלבים מאוד מאוחרים בתוכנית

רק לא הבנתי את מה שלבשה

snirf

Active member
יש שיפור מהשבוע שעבר

אחרי שבשבוע שעבר היה מביך ומייגע, השבוע חזרה ההנאה לצפייה

היה פחות רועש, הופעות טובות יותר, ובריטני התחילה להרחיב בביקורת שלה
(לוחשים לה באוזנייה מה להגיד או שבאמת אפשר להחמיא לה?
)

הופעות טובות/אהובות

ארין-בזכות ההופעה הזאת הוא הצדיק את מקומו בנבחרת, לכל מי שמפקפק שמגיע לו להישאר.
אהבתי את ההופעה ואת הביצוע שלו לאמריקן בוי

דיאמונד-די בטוח שסיימון עומד מאחורי החזרתה, אחרי הטעות המטופשת של בריטני להדיח אותה!
והנה נותנים לה פאוורפול סונגס, ועוד שיר שאני אוהב שמזוהה עם מלאני אמארו.
פייג'- לא רק שההופעה הייתה יפה, היא גם הראתה את היכולות הווקליות שיש לה, מה שלא הוכח בשבוע שעבר.
קרלי-It will rain זה פסקול מסרט?
לא ידעתי! איזה? אחד השירים המרגשים האהובים עליי.
התאכזבתי מההתחלה...לא אהבתי את העיבוד האיטי, אבל אח"כ כשהשיר התגבר-רציתי לשמוע עוד מהגרסא של קרלי לשיר!
ליריק145- השבוע הם הצליחו להלהיב גם אותי. איזו אינטרפטציה מעניינת ומקורית לשיר
תותחים.

לא עפתי מההופעות של...

אמבלם3- רעיון המיקס בין שני השירים האלו היה טוב. אבל איזו הגזמה של השופטים(LA-שלמות? אין מה לבקר אותם? באמת?!
).
הם כבר מכתירים את הלהקה הזאת כמנצחת...וזה יבוא להם בעוכריהם.
ביאטריס-מבחינתי היא החולייה החלשה בקבוצה של בריטני. האמת היא שאני לא יודע למה היא הפייבוריטית של בריטני(ככה זה נראה)...היא wanna be רוקרית מבחינתי, התקופה הזאת שילדות בגיל שלה נמצאות בה...
ג'נל-בחירת שיר מעפנה למדיי! I love rockNroll? נו באמת...דמי תפעילי קצת את היצירתיות שלך, כמו שסיימון אומר.
סיסי-לגמריי מסכים עם סיימון-הכיוון שדמי לוקחת אותה הוא מוטעה
לא אהבתי את בחירת השיר...

מי עוד? השאר לא מעניינים...
אה אבל כן משפט על הרמוניה חמישית-עוד שם לא מוצלח לטעמי, ולא נראה לי שיהיו עוד תחלופות...חבל.
בכל מקרה, הביצוע שלהם היה נחמד
לשם שינוי בביצוע הזה כן היו יותר הרמוניות ביניהן, ולא רק ביצועים סוליסטיים של כל אחת מהן.

אני מאוכזב מLA העונה! זכור לי ששנה שעברה הערכתי אותו כאחד ביקורתי, כמו סיימון, שנותן את הביקורת הנכונה...אבל העונה הוא חלש, ומתלהב משטויות

בריטני השתפרה מעט, ודמי...חבל שהיא לא מסוגלת לשמוע ביקורת

Moses The Fish

New member
הכי הצחיק אותי בכל הפרק ש-

מריו בישר שנושא התוכנית הוא שירים מ"הסרטים הכי טובים שנעשו כאן". אוקיי. ואלה הסרטים הכי טובים שנעשו שם, על פי האקס פקטור: דמדומים, הסרט על קייטי פרי, ספייס ג'אם בכיכובו של שחקן הקולנוע מייקל ג'ורדן והקלאסיקה העל זמנית שעדיין נלמדת באקדמיה: קרוסרודס בכיכובה של בריטני ספירס.

spiceupmylife1

New member
היה נחמד מאוד

רוב ההופעות היו ממש טובות

צפוי שיחזירו את דיימונד היא מעולה

למעלה