xfactor תוכנית 13 חלק ב' של בתי השופטים

xjoiq

New member
האמת שעברי הגיע להחלטה הכי טובה

כי עם מיראז' הוא לא היה מגיע רחוק לפחות עם פיוז'ן יש פוטנציאל

xjoiq

New member
יש על מה לעבוד עם פיוזן אולי אפשר להגיע למשהו

עם מיראז' הוא היה מאבד אקט כבר בלייב12

GALxp

Well-known member
ההדחה של מיראז' לא מפתיעה אותי

בעמוד היוטיוב של התכנית העלו בימים האחרונים קטעי וידאו בלוג
של פיוז'ן, הכרקוקליות ואגמיז, היתה התעלמות מוחלטת ממיראז' וזה גרם לי לתהיות שהתבררו כמציאותיות.

היה לי ברור שעברי לא יוותר על פיוז'ן, הרי הלהקה הורכבה במהלך מחנה האימונים של התכנית. הוא ירה לעצמו ברגל.

GALxp

Well-known member
פרסומות? איזה מתח

כל כך צפוי שליאב יודח וטווסי ימשיך

xjoiq

New member
עכשיו 50 מיליון פרסומות כמו שצפיתי

אני מקווה שאני לא אצדק בחלק השני של התחזית

ועכשיו תתכוננו לים של פרסומות, שבסופן יודיעו

שגם טווסי עם המניירות עובר להופעות החיות, וזמר הקאנטרי נשלח בחזרה לחווה.

LiRs Lullaby

New member
נו, עד כאן

ההפקה לא מספיק טרול בשביל להעיף אותו תמורת טווסי. אוטוטו ההופעות החיות, וזה לא יכול להתחיל ככה.

LiRs Lullaby

New member
אין מצב!!!!!!!!!

דיייייייייייייייייייייייייייייייי

אם זה כל כך קל לזמרים דמיקולו להגיע להופעות החיות, גם אני יכולה להגיע לשם! איך לעזאזל הוא לא שלח אותו להמשיך לשיר במקלחת?!?!

מלח גס

New member
וחבל

זה נכון שטווסי מאוד מיוחד (וקצת מוזר). אבל עם זאת אין שום דבר יפה באיך שהוא שר, הוא התעלם אולי שלא בכוונה מכל הכאב והמטען הרגשי בשיר המרגש של אפרת גוש.
טווסי הוא כל כולו הצגה מוגזמת מבחינה קולית, מנייריסטית, הפרצופים, התנועות המעצבנות עם הידיים. בתוך כל זה הוא לא מבטא שום רגש שקשור למילות השיר.

היום הוא שר אחרת

הוא ישב על הכסא ושר את השיר עם המון רגש. לא הייתה שום הגזמה קולית, או תנועות עם הידיים, או הגזמה בקול. שיר מרגש שהוא שר אותו באמת מכל הלב,

ובכל זאת, אני עצובה שליאב לא ממשיך. היום שמתי לב שהמבטא שלו באנגלית מושלם. הוא שר שיר לא-קאנטרי במבטא קאנטרי מושלם. מאוד אהבתי את זה, ואני חושבת שאם הוא היה ממשיך היינו מגלים עוד הרבה רבדים ממנו....

אני לא חושבת שיש עוד הרבה רבדים לגלות ביהב. לדעתי, ראינו מה הוא יכול להציע. זה אמנם הרבה, אבל לא נראה לי שזה יתפתח יותר.

ואני מאוכזבת שליאב לא ממשיך

לגבי מיראז,
ראיתי כל-כך הרבה פעמים את האודישן שלהם ונהניתי כל פעם מחדש. ידעתי שהוא יעדיף את פיוזן, אך אני חושבת שמיראז' הרבה יותר טובים, ומאכזב אותי שהם לא ממשיכים

מלח גס

New member
גם בקטן וגם בגדול אין לי סבלנות אליו

אני לא מרגיש שום שינוי קריטי, אולי כי אני ממש לא סובל את יהב בתור זמר.

הוא כמעט הפסיק לגמרי את תנועות הידיים אבל התנועות שהוא עושה עם הפה נראות כאילו הוא עומד להקיא על המקרופון והקול שיוצא ממנו לא יפה לדעתי והנוכחות לו מעצבנת.

השיר של אפרת הוא מסוג השירים שבקלות אפשר לבכות מהם אבל במקום להרגיש את הכאב חטפתי קריזות ועצבים כל הביצוע עד שיהב סיים את השיר.

GALxp

Well-known member
תיארת את זה כל כך מדויק

הרגשתי שהוא לא מבין על מה הוא שר...

טוב, רק שישאירו לי את אבישחר(לפחות כאן אין

דאגה) והכל בסדר.
הוא לא ינצח, אולי, אבל יגיע לגמר.

LeAnnDylan

Well-known member
אוח נו, משה הדביל הזה

למה לעזאזל הוא העביר את הילד המעיק הזה?!

האמת שליאב נדפק מהרגע שמשה קיבל את הקטגוריה. מצד אחד אני שמחה בשבילו שהוא לא עלה ללייב שואוז כי משה היה הורס אותו בתור אמן כי הוא לא יודע להתמודד עם אף אחד שלא שר מזרחית.

X יו יו S

New member
אז אני רואה שלמדת להכיר מי זה ליאב

ואני גם מאוכזבת נורא
ליאב שר ממש יפה וגם נראה בחור ממש טוב

xjoiq

New member
כל כך הרבה דעות קדומות בתגובה קצרה

את לא יודעת כלום על משה.
אולי כי את בחו"ל את לא יודעת שמשה הוא המנטור המקצוען מס' 1 בארץ וגם בעולם בודדים יוכלו לעמוד מולו.
אני בטוח שאף פעם לא שמעת על תוכנית ששמה בית ספר למוזיקה כי מאקו חוסמת את התכנים שלה לחו"ל שזה תוכנית גילוי כשרונות אצל ילדים(לפי מה שכתבת היה ברור לי שאת גרה בחו"ל).
אותו משה הזה שאת כל כך מזלזלת בו הביא בעונה הראשונה 3 ילדים לגמר מתוך גמר מרובע של 4 ילדים. ובעונה השניה הוא הוציא את הזוכה. כשגם אשמת השווא שלך כאילו הוא לא יודע להדריך שום דבר חוץ ממזרחית לא היתה מתחילה בכלל.
לאורך כל האודישנים באקס פקטור משה הפגין את הקו הכי מקצועני והכי פחות נגועה בטעם אישי מצומצם
מי שנלחם על ליאב במחנה האימונים היה לא אחר מאשר משה.
בתוכנית היום הוא בא לחלק ב' של בית השופטים באמת עם כוונה להשאר עם טעם הרוב ולהשאיר את עזרן רק אחרי הביצועים פשוט טווסי גירה אותו לאתגר אמיתי למנטורים רבי אומן מתקדמים לנסות להוציא ממתמודד-זמר בעל ערך אפסי להפוך אותו למשהו מעניין. זה לא חכמה לקחת מישהו סטאר ולרכב על הגל שלו עד הסוף החכמה לקחת מישהו עם הערכה נמוכה עד אפסית ולהרים אותו.
כמו מורה בבית ספר זה לא חכמה שיש לו 80% מוצלחים אלה יהיו מוצלחים עם כל מורה החכמה זה לחצות את קו ה-80%.

למעלה