xfactor תוכנית 13 חלק ב' של בתי השופטים

אני חושבת שהן לא מוכשרות מספיק, בכנות.

פחות מוסיקליות מהשאר.

ואני כן חושבת שמיראז' נהדרים.

אני לוקחת בתור השוואה את האחיות ברי(למי שמכיר)-
שהן מחקות באופן מובהק.
הן פחות טובות, פחות מוסיקליות. אני לא יודעת מה יהיה בעתיד, כאשר מפיק יעבוד איתם.
אני לא יודעת כמה רבגוניות הן וכמה רבגוניים מיראז'.

אבל זו דעתי.
ולא, אני לא מבקרת על סמך "לא באים לי טוב":)
לא צריך להגזים..:)

juspan

New member
חחח, שוועסטר ברי?

תקליטים שהיו לסבתא שלי.
מחקות אותן? מתארת לי שלא שמעו עליהן, למרות שאתן להן קרדיט סתם בקטע של טריוויה ששמעו אודותיהן לפחות...
מה הקשר בכלל? מוזיקלית כלומר. לא מצליחה להבין אפילו.

הכי פחות מוזיקליות? וואו, אם יש משהו שהן כ"כ בעיניי זה מוזיקליות. קולות, גוונים, סגנון מוזיקלי - זה באמת כבר עניין של טעם.

אמנים ישנים לא מגיעים לדור הצעיר?

בחייך, בייחוד כאשר גדלים בבתים שיש בהם תרבות.
אני, לדוגמא, גדלתי עליהן.
כל ילד יודע על להקות וזמרים משנות ה-40 וה-50.

הן באמת מחקות אותן.
וכן, בעיניי הן פחות מוסיקליות.

juspan

New member
טוב, עזבי, לא אתווכח איתך על מוזיקה

אבל הקביעה הזו שכל ילד יודע על להקות משנות ה- 40 וה- 50 די קורעת.
אולי סיקסטיז וסבנטיז. אבל שנות ה- 40 וה- 50, ועוד להקות? נו, בסדר.

באמריקן איידול וכאלה אני תמיד בשוק כשכל מיני מתמודדים צעירים לא הכירו שירים הכי אלמותיים של הביטלס שבוע לפני שביצעו אותם.

LiRs Lullaby

New member
הן הכי מוסיקליות שיש

והעיבודים המיוחדים והשונים שהן עשו לשירים הפכו אותם לשלהן. מהבחינה הזאת יש להן יכולות, כי הן יודעות לעבוד עם חומר קיים ואיך להתאים אותו אליהן.

וסליחה, אני לא באה מבית "תרבותי" כהגדרתך, ומעולם לא שמעתי על הלהקה שציינת. איפה ניתן לשמוע אותן היום, את אותה הלהקה שכל ילד אמור להכיר?

אם כבר להקות חקייניות, אז מיראז' ופיוז'ן הם המשובטים של המוני להקות (בויבנדס) מחו"ל. השירה, הריקודים הלא קשורים, בחייאת, לא סתם הדבר הזה עבר מהניינטיז אל עבר השיכחה (חוץ מקוריאה משום מה).

xjoiq

New member
את יכולה להאשים אותן בהרבה דברים

אבל מה???מוזיקליות???אין מצב! בפרט בפרט לא יחסית למתמודדים אחרים בתחרות.הן אוכלות אותם בלי מלח.
אולי הצבת להן רף מאוד גבוה ואת שופטת אותן בקריטריונים של דואו-ים שאף אחד לא יכול לעמוד בו

אם תגידי לי שחסר להן רגש בשירה נו שויין אני אבין כי באמת זה מה שמבדיל עבורי בין דואו שעקב המוזיקליות האדירה שלהן(ואל תחפשי טייקונים מזמן המנדט להשוואה)הן צפויות בין כה וכה לתפוש מקום גבוה מאוד בתוכנית לבין כאלו שיעלפו ויעיפו אותי בביצועיהן.

וחוץ מזה תגידי לי איך אחיות שמשפחתן באה מכירכוך שזה אי שם בצפון עירק אמורות לשמוע על אחיות מז'אנר הכי פולני-אידשאי הרדקורי שיש? הא?
ונגיד שאיכשהו הן חפרו ביוטיוב והגיעו לאחיות ברי איך הן מצליחות בדיוק לחקות אותן? הרי מבחינת הז'אנר הן כל כך כל כך שונות אז מה רק בגלל שהן גם אחיות?או רק בגלל שהן דואו?וכי מאז האחיות ברי לא נשמעו במיקרופוני העולם שום דואו נשי? וכי 70 שנה עולם המוזיקה שבת והמתין עד שיגיעו סוף סוף הכרקוקליות?

LiRs Lullaby

New member
אם להן לא מגיע, אז למי כן?

הן הלהקה הכי מגובשת, הכי עקבית ברמת הביצועים, מביאות עיבודים מעניינים לשירים..... איזו להקה עולה עליהן?

juspan

New member
די ברור שהשלישי שייקרא

לפחות בקטגוריה הראשונה - הוא זה שיודח. סתם מסיבה טלוויזיונית...
מכיוון שזה פיוז'ן, זה די ברור ממילא.

juspan

New member
חח, נו, זה בכלל מיראז'

חבל, הם עדיפים על פיוז'ן, אבל כנראה שהיתה הנחתה מלמעלה ללכת עם הנשורת, לפחות בעונה הראשונה ובפעם הראשונה.

Jason2

New member
זה היה די ברור

הם חולמים על וואן דיירקשן ישראלית.

LiRs Lullaby

New member
חחחח

אתה מזכיר לי אותי כשאני עצבנית ויוצא לי הג'ינג'

אתה פשוט לא עושה את זה טוב כמוני, עם נפנופי ידיים היסטריים

"נ ו ב א מ ת !" [נפנופי ידיים היסטריים]

למעלה