ביי מאי! Hey June!
נההההההה נה נה נהנהנהנהההההה~ נהנהנהנההההה~ Hey June!
כן כן יקיריי, חודש יוני הקיץ ובא, וחוץ מהעובדה שהוא מבשר על חידוש הרב-קו וחבילת הגלישה הסלולארית שלי בפלאפון (קצת נמאס לי שהיא מרתיעה באופן יומיומי על זה שעברתי את ה-80%...), הוא גם מציין חצי שנה להקמת הפורום
ומסמל רשמית את בוא הקיץ!
אז נכון שהיה לנו גם ממש ממש חם במאי
אבל יוני הולך להיות חודש לוהט, ממש כמו קטניס, הלא היא הנערה הלוהטת...
אבל היי, חודשים לוהטים הם תירוץ מצוין לכולנו לשבת בבית מול המזגן עם כוס קולה עם מלא מלא קרח
ומה כבר יש לעשות בבית חוץ מלהיכנס לפורום...
אנחנו לא באמת צריכים ללמוד...
אבל כן, אני לא אלאה אתכם בדיבורי סרק ואגיע לעיקר - מה היה לנו החודש?! D:
עשרת הפורומים המועדפים עלינו החודש
האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית
זה כפיצוי על כך שלא הייתם ברשימה בחודש הקודם... גאה בכן
פאנפיקים ופאנארטים
כי החודש הזה היה יצירתי במיוחד
הארי פוטר - הספר
עכשיו כשאנחנו מולם בקרב צמוד על פרס סרט השנה בטקס ה-MTV... המתח!
דמדומים
דווקא אני הרגשתי שכל בנות הסאגה נעלמו מהפורום לאחרונה... אז מה שרוברט פטינסון לא יהיה פיניק, חזרו אלינו בנות!
איך פגשתי את אמא
אעעע, סוף העונה!!!1 בארני\רובין!!1
ספרים וספרות
בכל זאת, משחקי הרעב זה ספר...
טלוויזיה
האמת? יום אחד יהיה לי מלא מלא כסף, ואני אפיק סדרת טלוויזיה של המשחקים... תצפו?
גלי - glee
ואני אלהק את סאם כפיטה.
הישרדות
כי משחקי הרעב הרי מבוססים על זה, בצורה מעוותת כלשהי...
ניסויים לגולשים
כי זה הפורום היחיד שבו יש לכולנו לגיטימציה לפתוח הודעות שכל תוכנן הוא- גלחעלדגחעלדחגכדגאמעלךרחךלשד....
ראויים לציון
הרשו לי לפתוח בכך שהעלנו את סך ההודעות מהחודש הקודם וחזרנו למישור... אמנם ירדנו במספר הגולשים ולמעשה אנחנו עומדים על מספר הגולשים הנמוך ביותר מאז שנפתח הפורום (40 בלבד)
אבללל... כולם יודעים שזו לא הכמות, זו האיכות
ואמנם אנחנו רק 40 גולשים אבל כולכם מהממים! D: אז הרשו לי להודות בראש ובראשונה ל
שיר (Billy Shirs) שכבר כל כך רגילה למעמד שהיא בטח מפהקת עכשיו... אבל היא באמת ראויה לו
וכמובן להודות גם ל
Digi Lista שעל אף ש-55% מגולשי הפורום יודעים מה שמה האמיתי עדיין מעדיפה להישאר בצללים, דבר שלא כל כך מצליח לה עם ממוצע ההודעות המטורף שלה, ועוד לא דיברתי על האורך שלהן...
אז תודה לך דיג'י, אנחנו עדיין אוהבים אותך, על אף שאת משבצת האדומה אנחנו מפנים החודש ל
מעין המקסימה (pennylane11) שגם כותבת מלא מלא הודעות והיא גם א' סכמ"ש ובכלל הפכה לדמות בפורום שלא ניתן להתעלם ממנה ומהחללית שלה...
אז תודה לך מעיני
וכמובן המון המון תודות גם לשרון (Sharonmxx) על המון המון הודעות החודש
לעמית (לילי רייט) על הפינה הנהדרת שהלהיבה את הפורום
ליעל (E l S i) שמעדכנת אותנו באופן לגבי כל הדברים שמעולם לא הנחנו על הדמויות שלנו...
ובכלל לכולם על הגלישה פה, על כך שאתם הופכים את המקום הזה לכיפי ומגניב להיכנס אליו בכל פעם מחדש