ביי מאי! Hey June!

N o R i K o

New member
ביי מאי! Hey June!

נההההההה נה נה נהנהנהנהההההה~ נהנהנהנההההה~ Hey June!
כן כן יקיריי, חודש יוני הקיץ ובא, וחוץ מהעובדה שהוא מבשר על חידוש הרב-קו וחבילת הגלישה הסלולארית שלי בפלאפון (קצת נמאס לי שהיא מרתיעה באופן יומיומי על זה שעברתי את ה-80%...), הוא גם מציין חצי שנה להקמת הפורום
ומסמל רשמית את בוא הקיץ!
אז נכון שהיה לנו גם ממש ממש חם במאי
אבל יוני הולך להיות חודש לוהט, ממש כמו קטניס, הלא היא הנערה הלוהטת...
אבל היי, חודשים לוהטים הם תירוץ מצוין לכולנו לשבת בבית מול המזגן עם כוס קולה עם מלא מלא קרח
ומה כבר יש לעשות בבית חוץ מלהיכנס לפורום...
אנחנו לא באמת צריכים ללמוד...

אבל כן, אני לא אלאה אתכם בדיבורי סרק ואגיע לעיקר - מה היה לנו החודש?! D:

עשרת הפורומים המועדפים עלינו החודש

האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית
זה כפיצוי על כך שלא הייתם ברשימה בחודש הקודם... גאה בכן

פאנפיקים ופאנארטים
כי החודש הזה היה יצירתי במיוחד

הארי פוטר - הספר
עכשיו כשאנחנו מולם בקרב צמוד על פרס סרט השנה בטקס ה-MTV... המתח!

דמדומים
דווקא אני הרגשתי שכל בנות הסאגה נעלמו מהפורום לאחרונה... אז מה שרוברט פטינסון לא יהיה פיניק, חזרו אלינו בנות!

איך פגשתי את אמא
אעעע, סוף העונה!!!1 בארני\רובין!!1

ספרים וספרות
בכל זאת, משחקי הרעב זה ספר...

טלוויזיה
האמת? יום אחד יהיה לי מלא מלא כסף, ואני אפיק סדרת טלוויזיה של המשחקים... תצפו?

גלי - glee
ואני אלהק את סאם כפיטה.

הישרדות
כי משחקי הרעב הרי מבוססים על זה, בצורה מעוותת כלשהי...

ניסויים לגולשים
כי זה הפורום היחיד שבו יש לכולנו לגיטימציה לפתוח הודעות שכל תוכנן הוא- גלחעלדגחעלדחגכדגאמעלךרחךלשד....

ראויים לציון

הרשו לי לפתוח בכך שהעלנו את סך ההודעות מהחודש הקודם וחזרנו למישור... אמנם ירדנו במספר הגולשים ולמעשה אנחנו עומדים על מספר הגולשים הנמוך ביותר מאז שנפתח הפורום (40 בלבד)
אבללל... כולם יודעים שזו לא הכמות, זו האיכות
ואמנם אנחנו רק 40 גולשים אבל כולכם מהממים! D: אז הרשו לי להודות בראש ובראשונה לשיר (Billy Shirs) שכבר כל כך רגילה למעמד שהיא בטח מפהקת עכשיו... אבל היא באמת ראויה לו
וכמובן להודות גם לDigi Lista שעל אף ש-55% מגולשי הפורום יודעים מה שמה האמיתי עדיין מעדיפה להישאר בצללים, דבר שלא כל כך מצליח לה עם ממוצע ההודעות המטורף שלה, ועוד לא דיברתי על האורך שלהן...
אז תודה לך דיג'י, אנחנו עדיין אוהבים אותך, על אף שאת משבצת האדומה אנחנו מפנים החודש למעין המקסימה (pennylane11) שגם כותבת מלא מלא הודעות והיא גם א' סכמ"ש ובכלל הפכה לדמות בפורום שלא ניתן להתעלם ממנה ומהחללית שלה...
אז תודה לך מעיני
וכמובן המון המון תודות גם לשרון (Sharonmxx) על המון המון הודעות החודש
לעמית (לילי רייט) על הפינה הנהדרת שהלהיבה את הפורום
ליעל (E l S i) שמעדכנת אותנו באופן לגבי כל הדברים שמעולם לא הנחנו על הדמויות שלנו...
ובכלל לכולם על הגלישה פה, על כך שאתם הופכים את המקום הזה לכיפי ומגניב להיכנס אליו בכל פעם מחדש

N o R i K o

New member
מה שהיה-תשכח מזה, מה שיהיה לא משנה

או שדווקא כן?

מה היה לנו החודש, ומה מצפה בחודש הבא?

השרשורים הסוערים

את החודש פתחנו עם "פרוייקט 50 מילים" בחסות עמית המוזכרת לעיל... אז בואו לקרוא את מיטב כשרונות הפורום באים לידי ביטוי

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=161321553
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=161565705
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=161650835

פרט לכך, הצטרף אלינו לפורום פיטה האחד והיחיד, ושיתף אותנו במתכונים ממש ממש טעימים... אז אם חלמתם לאכול את לחמניות הגבינה של קטניס, זו ההזדמנות לדעת איך מכינים אותן

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=161578164
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=161921084

החודש גם חגגנו יום הולדת לאחת והיחידה, הנערה הלוהטת, העורבני החקיין, הזו שכולנו רוצים קצת לרצוח... קטניס אוורדין!

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=161532186

ו... אם במקרה פספסתם, אחרי שכל החיים בערך אני חופרת עליה, אז הואלתי בטובי סוף כל סוף לפרסם את החפירה המפורסמת שלי על גייל וקטניס
טים פיטה, אני עדיין מצפה לחפירת הנגד...

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=161620054

ומה מצפה לנו בפורום החודש?

OMG, ליהוקים!!!1
אז לפני שכולנו נאבד את הנשימה לנוכח הליהוק האמיתי, בואו לראות את קמפיין הליהוק של לוק מיטשל כפיניק, בחסות דיג'י ושרון-
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=162048285

חוץ מזה, אנחנו עדיין קוראים את הספר... כלומר, אני קוראת את הספר, ומכריחה את כולכם להגיב. אז יש לכם את כל סוף השבוע להשלים חסכים ולקרוא עד פרק 8. נו. למה אתם מחכים?

I'm watching you!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=161966319

וכמובן נמשיך עם הפינות הקבועות, נגלה דברים שלא ידענו על אפי וסינה, ייפתח בלוג הפאנפיקים המובטח (ואולי גם פינת הפאנפיקים המובטחת? שיר\עמית?
), ונמשיך לחפור על הרבה שטויות כמו שאנחנו אוהבים. הנה, סכמ"ש זו עילה מצויינת לחפירה, כמו שאמרה זאת ג'ניפר (או מורי, תלוי איך מסתכלים על זה)...
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=162072325

N o R i K o

New member
דברי סיום והתפקדות!

מי אוהב את פורום 2279? אניייי! אניייי!
הפורום כל כך יפה, יפה יפה ויפהפה...
ג'ניפר כוסית

(במידה ולא זיהיתם את השיר, יש לבצע ברגע זה השלמת חסכים - http://www.youtube.com/watch?v=ZJatec40h8c)

אז פורום יקר שלי, זה לא סוד שאני אוהבת אתכם
היה חודש מצויין ונקווה שגם החודש הנוכחי יהיה מצוין, למרות שכולנו נאכלים על ידי בגרויות\פסיכומטרי\דברים שאוכלים בני אדם.
שיהיה לכולנו חודש 100מם, 100לף ו-100מייזינג

ועכשיו – התפקדות!

שם:

תאריך לידה\גיל:

איזור חיוג\מיקום בעולם:

עיסוק:

מתוך הסדרה, קראתי את:
(כי כולנו מיצינו את הבדיחה לפיה MJ מיותר
)
והכי הכי אהבתי את:

הדמות האהובה עליי היא:

וחוץ ממנה, גם:

ספר החודש:

סרט החודש:

סדרת החודש:

דברים טובים שקרו לי החודש:

תוכניות לחודש הקרוב:

מה אני מצפה לראות בפורום החודש:

חוץ מבפורום המשחקים, תמצאו אותי גם ב-

מילות סיום\מסר לאומה:

ותמונה, לסיום:

חודש מושלם יקיריי, אוהבת המון

E l S i

New member
ומי שלמות מי? פורום שלמות

(אני) (השיר שלך... אל תדאגי, הכרתי... הזכיר לי את השיר שחפרו עליו אתמול בהצגה. הצגה= הצגה. של סיום יב!!!!! <נו, זאת שלא השתתפתי בה>)

ועכשיו – התפקדות!
שם: יעל
תאריך לידה\\גיל: 20/06/1994
איזור חיוג\\מיקום בעולם: בד"כ אני מחייגת באיזור הפלאפון שלי, שקיבל אתמול שם סוף סוף: אד שיהן
עיסוק: ללמוד לשיר שירים של אד שירן מהר כמו שהוא שר אותם
מתוך הסדרה, קראתי את: ומיצינו את השאלה הזאת גם
והכי הכי אהבתי את:
הדמות האהובה עליי היא: קטניס של לפני המשחקים?
וחוץ ממנה, גם: קסטור כי קוראים לו קסטור, אלכסנדר לודוויג כי הוא יפה
ספר החודש: "למות מבפנים" של היינליין. קראתי עוד כמה, אבל לא עד הסוף.
סרט החודש: בשבוע האחרון:
ספיידרמן- לא סרט נפלא, והרבה סצנות חופפות לחדש, אבל לפחות טובי מגוויר יפה.. פיזית וזה, בניגוד לאנדרו
מופע הפלאים של דוקטור פרנסוס- פעם שלישית גלידה- הבנתי מה קורה שם!
טרילוגיית כיפה אדומה- גם כן הבנתי מה קורה סוף סוף! ואני מתכוונת לכתוב על BJ. אני ממליצה לכן לא לראות את הסרט כי הוא אלים ואפל ומזעזע.
סדרת החודש: איך(עדיין לא) פגשת את אמא, כאילו כמה קשה זה כבר יכול להיות?
דברים טובים שקרו לי החודש: סיימתי מתמטיקה, סיימתי ביוכימיה, אכלתי בלינצ'ס בשבועות קיבלתי את מתנת יום ההולדת המושלמת! (אחותי התחילה להכין אותה ליומולדת 17)
תוכניות לחודש הקרוב: יום הולדת, סוף בית ספר
מה אני מצפה לראות בפורום החודש: לחשוף את כל האמת על קורינליוס סנואו, את עצמי כותבת פאנפיק שקשור למשחקים, אנשים יפים כמו החבר שלכן לוק, ו...דברים חדשים... תפתיעו אותי!
חוץ מבפורום המשחקים, תמצאו אותי גם ב- זיהוי שירים (ברצינות, אם נדבק לכן שיר לראש, נגיד משהו עם Deep in the meadow? בואו לשאול, ואז תישארו בשביל המשחקים)
מילות סיום\\מסר לאומה: אבל אמא, 18 זה זקן!
ותמונה, לסיום:
לא הצלחתי לחתוך סרטון, אז:
http://www.youtube.com/watch?v=_S1Pa_61tXk אם הקישור לא קיבע את הזמן, אז זה 1:30:30

תפוז, אם אתה שולח את זה פעמיים אתה מפוטר.

אני לא שומעת יש פה חלון

שם: מוריה
תאריך לידה\גיל: 31
איזור חיוג\מיקום בעולם: הקפיטול

עיסוק: חב"פ
מתוך הסדרה, קראתי את: (כי כולנו מיצינו את הבדיחה לפיה MJ מיותר )הכל ,מלא פעמים..
והכי הכי אהבתי את: HG
הדמות האהובה עליי היא: הייטמיץ
וחוץ ממנה, גם: קטניפ,גייל,פיטה ,פיניק,סינה,
ספר החודש: 50 שיידס אוף גריי

סרט החודש: אמממ לגלות שכמה טוב להיות פרח קיר יוצא זה נחשב???
סדרת החודש: שרלוק
ותודה לבנות האנטומייה שחפרו לי עליו כל כך . זה פשוט מושלם .. כבר אמרתי שאני רוצה ילד בריטי מקסים מבנדיקט ?!
דברים טובים שקרו לי החודש: חברים הופעות שיחות כיף
תוכניות לחודש הקרוב: כמה דברים קטנים לא משהו חשוב ממש שידוע לי עליו מעכשיו
מה אני מצפה לראות בפורום החודש: יותר אנשים או יותר את עצמי למען האמת
חוץ מבפורום המשחקים, תמצאו אותי גם ב- אנטומייה וטייק דאת
מילות סיום\מסר לאומה:עוד חודשיים לונדון!!!
ותמונה, לסיום: כי ממש צחקתי מזה

Ayelet 363

New member
Almost Like A Prophecy

אני מנסה להתאמן על כותרות מקוריות, אבל כל מה שהצלחתי למוציא זה את השם הפוטנציאלי החדש של הטמבלוג שלי.

שם: איילת
תאריך לידה\גיל: 17.09.1992
איזור חיוג\מיקום בעולם: חיפה
עיסוק: חיילת
מתוך הסדרה, קראתי את: (כי כולנו מיצינו את הבדיחה לפיה MJ מיותר ) כולם
והכי הכי אהבתי את: 1
הדמות האהובה עליי היא: קטניס
וחוץ ממנה, גם: פיטה, גייל, פיניק
ספר החודש:
סרט החודש: האוונג'רס.
סדרת החודש: באפי.
דברים טובים שקרו לי החודש:
תוכניות לחודש הקרוב: לסגור שבת.
מה אני מצפה לראות בפורום החודש:
חוץ מבפורום המשחקים, תמצאו אותי גם ב- גלי, איך פגשתי את אמא, על טבעי, דמדומים, הארי פוטר, קומונת באפיסטים אנונימיים. בעבר היו עוד, אבל עכשיו אני בעיקר שם (ובחלקם, כמו פה, בקושי
).
מילות סיום\מסר לאומה:
ותמונה, לסיום:

Digi Lista

New member
וילו, אנג'ל וג'יילס, נכון?...

אני צריכה לראות שוב 'באפי', אהבתי את הסדרה

Digi Lista

New member
זכור לי שחיבבתי את ג'יילס בהתחלה...

אחר כך זה נע בין זאנדר, ספייק ובעיקר אנג'ל...בסוף נראה לי שאוז לקח...
את דון לא אהבתי.

Ayelet 363

New member
אני מהיחידים שאהבו את דון כנראה

חצי זמן מסך של ספייק שנאתי אותו. וזה דיי מצחיק, בחצי השני, כשהתחלתי לאהוב, אחרים פתאום לא אהבו\אהבו אותו פחות.
את ג'יילס פחות חיבבתי בהתחלה. אבל זה בעיקר כי השחקן שלו הופיע בסדרה אחרת בתור דמות שתיעבתי. עכשיו אני שמחה רק מהאפשרות לראות את השחקן כי הוא ממש מוכשר, אפילו בתור הדמות ההיא שתיעבתי.
את זנדר ממש אהבתי בהתחלה. עכשיו לא ממש.

ובנוגע לתמונה- על פי התיוג בטמבלר:
אנטוני הד
אליסון האניגן
סת' גרין

Digi Lista

New member
אני לא אוהבת את השחקנית ששיחקה אותה.

היא מופיעה גם ב'אחת שיודעת' וגם שם אני לא אוהבת אותה, אבל אני גם זוכרת שהסיפור של דון היה לי מוזר מבחינת הבנה ולכן בכללי לא התחברתי אליה, אבל אולי אם אראה שוב דברים ישתנו... זאנדר באמת נהרס באיזשהו שלב, אחרי אנג'ל עקבתי גם בסדרה הנפרדת שלו אבל אחר כך נמאס לי (מזל שלקורדיליה לא נתנו סדרה משלה כי היא בכלל זכורה לי כמעצבנת), נזכרתי את מי כן אהבתי רוב הזמן- פיית'! מה יחסך אליה?
דווקא את ספייק לא אהבתי בהתחלה ואחר כך(לפחות שתי עונות אחרי) יותר התחברתי אליו, אולי זה קרה בשלב שאת התחלת לחבב אותו ואחרים לא? באיזה שלב זה היה מבחינתך?...
בטוח שצדקו בתיוג? זה סת' גרין? אבל הוא נראה כל כך דויד משהו ('אנג'ל')
, נחיה עם זה

Ayelet 363

New member
אני דווקא אוהבת אותה

גם ראיתי אחת שיודעת לפני באפי (וגם ראיתי את השחקנית ב"שוב בן 17 לפני באפי). לפני באפי לא אהבתי אותה כי לא אהבתי את הדמות, אבל אחרי באפי... אני עדיין לא אוהבת אותה באחף שיודעת, אבל אני שמח הלראות את השחקנית.

את הסיפור של דון הבנתי מעולה כי ידעתי ספויילרים.

קורדיליה- יש לה אופי של דמויות שאני בדרך כלל שונאת. אותה מאוד אהבתי ישר מההתחלה.

כן, דיוויד בתמונה. שכחתי לכתוב את השם שלו... סת' זה כנראה זה שמסתכל ממש למטה.

את ספייק התחלתי לחבב רק בערך באמצע עונה 5.

את פיית' שנאתי 99% מהזמן. עכשיו אני מאוד אוהבת את השחקנית, אבל זה לא ממש עוזר לי לאהוב את הדמות.

Digi Lista

New member
"שוב בן 17" זה עם זאק אפרון וההוא מ'חברים'?

נדמה לי שרציתי לראות את הסרט ואיכשהו ראיתי רק חלקים ולא יצא לי עדיין לראות את כולו...
מה בעצם גרם לך להתחיל לראות 'באפי' פתאום אחרי שנים שזה לא משודר?
אני חושבת שאולי באמת אני צריכה לראות שוב את 'באפי' מההתחלה כדי להיזכר ולגלות דברים חדשים, מה גם שהתחלתי לראות את 'באפי' לא מהעונה הראשונה ורק אחר כך חזרתי אחורה והשלמתי את הפרקים כשהיו שידורים חוזרים, ככה שראיתי במקביל את העונות הראשונות ואת המתקדמות ואולי הכול ביחד השפיע על חוויית הצפייה הראשונית...
מעניין מה שאמרת על קורדיליה שאהבת אותה למרות שהיא עם אופי של דמויות שאת שונאת... אני רואה את השחקנית בהרבה סדרות, לאחרונה ב'יס' בסדרה (שווה צפייה) 'משחק השקרים' ואני כל הזמן רואה אותה כקורדיליה כי למען האמת אופי הדמות דיי דומה...
את השחקנית של פיית' ראיתי בסדרה המגניבה ההיא על זו שחוזרת להציל את המתים ועובדת בחדר מתים, ואז הגיעה העונה השנייה של הסדרה והם ידעו שהם יורדים מהמסך ופשוט הרסו הכול...
ואת השחקן של ספייק ראיתי ב'סמולוויל' (זצ"ל
), מה הוא עושה עכשיו?

Ayelet 363

New member
כן, זה הסרט הזה

התחלתי לראות כי מזמן רציתי. בעיקר כי זה פנטזיה. קצת אחרי שראיתי את רוב הפרק הראשון- הפרק הפסיק עבוד אז) אז בצירוף מקרים אחותי התחילה ואז חזרתי וזה עבד...
הסדרה עם השחקנית של פיית' (דרך אגב קוראים לה אלייזה דושקו)- זו הסדרה tru calling? שקלתי לראות אותה. אני אהבתי אותה בדולהאוס (אותו יוצר כמו באפי)

השחקן של ספייק- כנראה לא עושה שום דבר שאני מכירה. יחסית לא מזמן ראיתי שתי הופעות אורח שלו, אבל זה גם היה דיי מזמן.

על פי imdb, הפרוייקטים הבאים שלו:
Dragon Warriors (post-production)
Lord Tensley

2012 Metal Hurlant Chronicles (TV series)
Brad
– Shelter Me (2012) … Brad

Digi Lista

New member
על המידע

זה לא כזה קשור אבל אם כבר פנטזיה- היום שודר בארץ הפרק הראשון בעונה השניה של 'להיות אנושיים' האמריקאית (במקור הסדרה בריטית ולא כל כך אהבתי את המקור, אם כי ראיתי אותו רק אחרי שצפיתי בעונה הראשונה), לא הספקתי לראות את הפרק היום (בטח יש שידור חוזר בשעות הקרובות) אבל אחד הראשיים הופיע ב'סמולוויל' לצד זה ששיחק את 'ספייק' ב'באפי', אני גרועה בשמות השחקנים אז תיאלצי לסלוח לי על זה שאני משתמשת בעיקר בשמות הדמויות...
ראיתי קצת מ'דולהאוס', בשלב מסויים יצא שפספסתי כמה פרקים ועד עכשיו לא הספקתי להשלים ככה שאני דיי בטוחה שהיה שיפור כי בפרקים הראשונים נעשה לי קצת משעמם למרות הרעיון המגניב וחיכיתי שתתפתח העלילה...
אני חושבת שאכן מדובר ב"tru calling", אבל אני דיי בטוחה שבעברית שינו לה את השם...
הפרוייקטים הבאים של 'ספייק' יצאו רק במהלך 2012 או שהם כבר יצאו כי עוד חצי שנה היא נגמרת? אשמח לראות אותם, ברגע שתעדכני

Ayelet 363

New member
אני לא יודעת בנוגע לפרוייקטים שלו

אני יודעת בינתיים רק מ-imdb.

בנוגע ל"להיות אנושיים"- התחלתי את זה פעם. אני גם שוקלת לחזור. גם יש שם שחקנית שאני אוהבת. אבל יש הרבה סדרות שאני רוצה לראות קודם.

למעלה