ביי מאי! Hey June!

ellendili

New member

ודווקא הפרק של באסקרוויל הוא הפחות אהוב עלי בסדרה ובין האהובים בספרים.

Billy Shirs

New member
אני לגמרי זיהיתי...

אי אפשר לעבור שנתיים ולא להכיר את אסי וגורי, בין אם רוצים ובין אם לא><

שם: שיר
תאריך לידה\גיל: 20.
איזור חיוג\מיקום בעולם: מחוז 3.
עיסוק: ניהול רשת
מתוך הסדרה, קראתי את: (כי כולנו מיצינו את הבדיחה לפיה MJ מיותר ) הכללללל שלוש פעמים
והכי הכי אהבתי את: הראשון כמובן!
הדמות האהובה עליי היא: פיניק. כי נמאס לי כל חודש להגיד שהיימיטץ'
וחוץ ממנה, גם: קייטו, ביטי, אפשר גם OC?
ספר החודש: שוליית הרוצח\רובין הוב. הספר הראשון שקראתי זה חצי שנה שהוא לא משחקי הרעב.
סרט החודש: אוונג'רס, למרות שהוא ממש לא משהו
סדרת החודש: משחקי הכס
דברים טובים שקרו לי החודש: ממש קשה לי לחשוב על כאלה למרות שאני בטוחה שיש><
תוכניות לחודש הקרוב: אההההמ:S
מה אני מצפה לראות בפורום החודש: פאנפיקים, ביצ'ז. וגם קצת דיוני אוף טופיק על אוואטר, קורה ומשחקי הכס

חוץ מבפורום המשחקים, תמצאו אותי גם ב- .......
מילות סיום\מסר לאומה: But you didn't have to cuuuuuuuuuuuut me offffffff
ותמונה, לסיום:

Ayelet 363

New member
הספר
|

הייתי חייבת

ומשחקי הכס.
והאוונג'רס, אבל אני דווקא אהבתי אותו.

Billy Shirs

New member
בינתיים אני רק בתחילת הספר...

עוד לא קרה משהו מעניין, אבל שמעתי עליו המון דברים טובים והייתי חייבת לקרוא סוף סוף משהו שהוא לא משחקי הרעב.

ellendili

New member
אוי רובין הוב זה מעולה!

עיני לילה

ומשחקי הכס מאכזבת אותי יותר ויותר
ואני עדיין ממשיכה לצפות

Billy Shirs

New member
באמת?

לדעתי זה רק משתפר!
אבל אני עדיין לא אשכח ולא אסלח על ויסריז.

ellendili

New member
??ויסריז?

הוא כ"כ קיבל את מה שהגיע לו!
ואני קצת מקנאה בך שאת נהנת... ממש רציתי לסגוד לסדרה הזאת.
אבל היא פשוט גרועה בהשוואה לספרים. ואני לא מצליחה להימנע מההשוואה הזאת

Billy Shirs

New member
פה קבור הכלב!

לא קראתי את הספרים עדיין. אני מקווה להתחיל בקרוב... ואז נראה מה אני אחשוב על הסדרה.

אבל דוד, כן, ויסריז. הוא היה כזה אדיר. כן, הוא ממש פוץ ומניאק וכאלה אבל איך אפשר שלא לאהוב אותו עם כל ההתדרדרות הנפשית ההדרגתית וכל הדברים הממש ממש מגעילים שהוא אומר לדינריז? אני מתה על הבחור הזה.

ellendili

New member
ואם כבר...(אין ספוילרים נוי!)

אז ראיתי עכשיו את פרק 9 והוא היה כ"כ מאכזב!!!
מה זה השעמום הזה! זה בערך הפרק האהוב עלי בספרים והרסו אותו לגמרי.
איך בכלל הצלחת להבין שם משהו בלי לקרוא קודם...? אין שום הגיון לעלילה...
ממש מבאס

Billy Shirs

New member
באמת לא הבנתי כלוםXD (ספוילרים לעונה 2!)

היו הרבה דברים בסדרה שלא הבנתי ואז אני פשוט שואלת את עמית. אחרי הפרק הזה הייתה לנו שיחה ארוכה מאוד, ועכשיו אני מבינה הכל.

הסדרה הזאת היא אחת הלא מובנות בלי הספרים... בפרק שתיאון כבש את ווינטרפל והגיע לחדר של בראן חשבתי בהתחלה שהוא חולם.
תיאון כולו כזה "I have taken Winterfell!" ואני כזה "מתייייייי????"
אבל מסתבר שזה קרה:S

ellendili

New member
נו את רואה!!

איך אפשר להתלהב מסדרה שאת צריכה פרשן צמוד כדי להבין מה לכל הרוחות קורה שם...?

אני צופה בזה עם בעלי שלא קרה ו45 דקות מתוך השעה של הפרק אני עסוקה בלהסביר לו מי נגד מי, מה קרה עכשיו ולמה...
לא שמפריע לי לחפור על זה כן? אבל לדעתי זה מעיד על חוסר כשרון של היוצרים.

באמת שיש להם חומר גלם מושלם. הסדרה הזאת יכלה להיות יצירת מופת. ממש חבל.

Billy Shirs

New member
זאת עדיין סדרה נורא טובה.

חשבתי שרק לי יש בעיה להבין אותה... למרות זאת אני הולכת לראות אותה עד קץ הימים.

וג'ון סנואו גרי סטו גדול יותר מפיטה

ellendili

New member
לא הוא לא!

רק בסדרה עשו אותו כזה עגל!
בספרים הוא... טוב... הוא קצת כליל השלמות וזה אבל הוא הרבה יותר חינני ומעניין. במיוחד בספרים האחרונים.

Billy Shirs

New member
אני אנסה לתת לו צ'אנס בספרים,

ולשכוח עד כמה שאני מתעבת אותו בסדרה. סרסלי, גרייג'וי הרבה יותר מעניין ממנו.

מה! זה היה הפרק הכי טוב אבר!

לפרק 9

יאפ, מי שלא קרא באמת יצא בתחושת WTF, אבל בגלל שקראת הכל פשוט היה הגיוני, וזה הפרק הכי נאמן לספרים שראיתי

לא פלא, הבנתי שמרטין כתב אותו.

הקטע הכי טוב היה לדעתי כשלוראס פרץ את הדלתות ואז טווין נכנס. זה היה אדיר

ellendili

New member
זה אולי היה נאמן לספר

אבל מי שלא קרא לא יודע את זה...
ואני הרגשתי שהוא לא הצליח להעביר את העוצמות של התיאור בספר. באמת שלא הצלחתי לנשום מרוב מתח כשקראתי את זה! וכשצפיתי זה היה כזה... אה טוב. קצת אש ירוקה... לא מגניב!
והקטע שדיברת עליו הכי עיצבן אותי! מי אלה?? איך לעזאזל הם הגיעו לשם?? למה הוורד פתאום בצד האריות?! למה הכל כזה מבולגן ולא קשור אחד לשני??
אז בסדר, אני יודעת למה. אבל זה חוסר מקצועיות לביים ככה! למה אני צריכה לשבת ולהסביר שעה מה הלך בפרק הזה לאנשים שלא קראו? זה לא אמור לקרות בסדרה באמת טובה.

הממ, האמת שבספר

בקרב על הבלקטאוור די רציתי שטריון יחיה, ולמי אכפת מכמה ספינות למי יש. קשה לי לדמיין מימדים עצומים כמו בסדרה, כשכתוב מאה ספינות ופתאום את רואה 100 וכמה רחב הבלאקטוואר, אז פתאום קרב נהיה מעניין.

והאש הירוקה הייתה אדירה בעיניי! לדעתי היו צריכים להראות אותה עוד, זה נכון. והכל היה צריך לבעור בירוק, לא אדום חלק מהזמן. וגם הנוזל לא היה אמור להתכלות, הוא היה אמור לשרוף הרבה זמן על המים. צף כמו שמן ומתכלה לאט עם הרבה אש מסביב, זה כל הקטע באש ירוקה

אבל תראי, את מסתכלת על זה מבחינה של "בואו נראה הסדרה," ואני מסתכלת על הסדרה מבחינה של "השלמה לספרים" - זה כמו מי שהולכת לראות HP בקולנוע. כולנו הולכים לסרט אחרי שקראנו את הספר כדי להתלהב כמה היה יותר שווה בספר.

גם בסרט של HG היו הרבה קטעים שלא היו ברורים למי שלא קרא, והיו הרבה קישורים שצריך לעשות בראש כדי לקבל את התמונה המלאה (קטניס לגייל: "יחתכו לנו את הלשון").

ולגבי החוסר מקצועיות - תשמעי, אצבעון כן היה אצל הטיירלים אחרי שרנלי מת ואנחנו יודעים שהוא נאמן על הדף לכס הברזל וללאניסטרים מבחינת הסדרה. אולי היו צריכים לרענן את זכרוננו. הפריצה של לוראס דרך הדלתות והנאום של סרסי לטומן היה נפלא, למרות שהוא לא בספרים.

אני חושבת שאם תסתכלי על הסדרה כאינטרפטציה ותקחי אותה ברוח שונה, אולי תהני ממנה יותר

ellendili

New member
אני מנסה!

באמת.
אני מתבאסת מזה שאני לא מצליחה להנות ממנה.

אבל אני לא יכולה לראות בה השלמה לספרים כמוך. מבחינתי הספרים מושלמים. ואני לא צריכה שמישהו יחיה אותם בשבילי. למען האמת, אני מעדיפה להמשיך לדמיין את זה איך שאני רוצה. בלי שישב לי בראש הפרצוף עגל המעצבן של ג'ון.
ולכן בשבילי הסדרה יכלה לעבוד רק אם היא הייתה ממש טובה בזכות עצמה. והיא לא

למעלה