ביי מאי! Hey June!

Sexy Darren

New member
פחות מ20 יום עד החופששששש

שם: ענבר
תאריך לידה\גיל: 14 וחצי
איזור חיוג\מיקום בעולם: מאדים
עיסוק: תלמידה בבית הספר הבין כוכבי פיגפארטס
מתוך הסדרה, קראתי את: הכל דאא
והכי הכי אהבתי את: נחש
והדמות האהובה עליי היא: פיניק

וחוץ ממנה, גם: פרימוש

ספר החודש: כוחה של שש, מושלם מושלם מושלם.
סרט החודש: אוונג'רס, אבל אני בטח נדושה

סדרת החודש:SPN המושלמת ברור, סיימתי את העונה החמישית
ונשבעתי לעצמי לא לראות את העונות הבאות, אבל זה יותר קשה ממה שזה נראה
דברים טובים שקרו לי החודש: חופשבועות, ויומולדת לחברה

תוכניות לחודש הקרוב: חזרות למסיבת סיום וטיול שנתי והווווווווווווווווו
מה אני מצפה לראות בפורום החודש: הרבה פאנפיקים!חוץ מבפורום המשחקים, תמצאו אותי גם ב- פאנפיקים ופאנארטים וגליי
מילות סיום\מסר לאומה:
ותמונה, לסיום:

pennylane11

New member
הג'ואי של האפוקליפטור פשוט אדיר!

ובכלל הסרטונים משם אדירים! ראית מהיום שדארן היה? שהם עשו את נוט אלוון ואת המחרוזת בסוף עם באק טו הוגוורטס ודאייז אוף סאמר? נשבעת שעוד שנייה בכיתי!

Sexy Darren

New member
גם אני, הם פשוט שלמות

בייחוד האינדרודקשנס, כשמרגרט מגיע ודארן קופץ לידיים של ג'ואי!

pennylane11

New member

שם: מעין! D:
תאריך לידה\\גיל: 14 וחצי
איזור חיוג\\מיקום בעולם: 03
עיסוק: הא! יש לי עבודה!!! אני עובדת בקייטנה של בית ספר יסודי, זה העיסוק שלי!
מתוך הסדרה, קראתי את: (כי כולנו מיצינו את הבדיחה לפיה MJ מיותר ) כולם
והכי הכי אהבתי את: הראשון
הדמות האהובה עליי היא: גייל
וחוץ ממנה, גם: פיניק
ספר החודש: ההסתברות הסטטיסטית לאהבה ממבט ראשון
סרט החודש: אוונג'רס
סדרת החודש: שרלוק ובאפי!@#!@#!@#
דברים טובים שקרו לי החודש: כ"כ הרבה... זה היה חודש פעיל במיוחד! קיבלתי מאה במתמטיקה (פעמיים!) וציונים טובים במתכונות וקיבלתי טבעת זהב מדהימה והאדימו אותי פה שזה קסום, פשוט חודש טוב!
תוכניות לחודש הקרוב: לסיים ללמוד, להתחיל ממש לעבוד כל יום, לקרוא משחקי הכס, להמשיך את המרתון באפי
מה אני מצפה לראות בפורום החודש: את כולכם! אתם ממש מקסימים והפורום הזה לא היה אותו הדבר בלי האנשים המדהימים שבו! וגם- משהו שקשור בפאנפיקים, כי זה אדיר לקרוא את מה שאתן כותבות!
חוץ מבפורום המשחקים, תמצאו אותי גם ב- 1526 (האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית), 2208 (איך פגשתי את אימא), 1649 (דוקטור הו וטורצ'ווד) ולפעמים גם 298 (ביטלס), 160 (הארי פוטר) ו414 (פאנפיקים ופאנארטים).
מילות סיום\\מסר לאומה: אתם מדהימים ואני אוהבת אתכם נורא נורא נורא! D:
ותמונה, לסיום: הכריכה של האלבום החדש של החתיכים

pennylane11

New member
אוי כן,

תהרגי אותי, אבל גילטי פלז'ר. אני מכורה לשטויות כאלה, בחיי. לפעמים נדמה לי שראיתי כל סרט שיש בו את ג'וליה רוברטס \ אן האת'ווי \ ריס ווית'רספון \ קת'רין הייגל וכו', אני מעין ואני מכורה בטירוף לקומדיות רומנטיות חסרות פואנטה. זה היה אחד הדברים היחידים שקראתי החודש ולא קראתי לפני, ולהגיד שוב הארי פוטר זה לייםXD

Digi Lista

New member
אין לי בעיה עם התמכרויות כאלה...

לא חסרות לי גם כמה משלי... אבל לא באמת חשבתי שיש ספר בשם "ההסתברות הסטטיסטית לאהבה ממבט ראשון" כלומר זה נשמע כמו דפי זהב עם נתונים על אהבה או כמו שיעורי סטטיסטיקה באוניברסיטה שאני כאג'נדה נמנעת מהם בכל מחיר...

pennylane11

New member
דווקא לא,

זה על מישהי שכל הדברים קורים לה (כמובן) ונשבר לה הגלגל של המזוודה והיא שוכחת את הדרכון בלה בלה בלה ומאחרת למטוס ופוגשת מישהו בשדה תעופה... קיטש קלאסי, תכלס, ולא אחד רע מדי ביחס לדברים אחרים שיצא לי להיתקל בהם

Still a better love story than twillight!

Digi Lista

New member
האמת שמלבד האסוטסיאציה של השם...

ניחשתי מראש שזה יהיה משהו בסגנון שתיארת..., קראתי ושמעתי המלצות על הרבה ספרים כאלה כדי לקלוט את הרעיון הכללי

באיזה שלב את בקריאה שלו? זה חודש הספר אז אם יש ספרים טובים אני חייבת לדעת כדי לנצל את כל המבצעים

pennylane11

New member
סיימתי, זה הקטע

יש לי בעיה, אני כל הזמן קוראת מיליארד ספרים ובד"כ מסיימת רק מה שאני אוהבת מספיק, ככה שזה אומר שהוא לפחות סביר, כי יש כאלה שלא סיימתי... נגיד תצפית עבר של אורסון סקוט קארד זה נורא! סה"כ שוב, הוא קיטש קלאסי, אם את אוהבת את הז'אנר אני מניחה שתהני ממנו. החלום שלי שבוע הספר הזה זה השרלוק הולמס בשלושה כרכים
אני מפנטזת עליו כבר הרבה! ממש בא לי D:

Digi Lista

New member
שרלוק הולמס עם הכריכה האדומה?

זכיתי שנה שעברה באיזה ספר של שרלוק הולמס (יש לי נטייה מילדות לזכות בדברים ולהשתתף במבצעים בכל מיני מקומות גם כשהפרסים לא משהו... והיי, כבר זכיתי בעבר בפרסים באמת שווים- אבקת שוקו של נסטלה וחבילת מרשמלו! כיף לי
), אבל כמו הרבה אחרים אני מודה שעוד לא הגעתי אליו ונראה לי שהוא דיי בגרסה קלילה ומותאמת לילדים/נוער ופחות לפי המקור, אבל אולי אם אקרא אותו אגלה שזה אחד הכרכים שאת רוצה...
כשיש לי זמן גם אני קוראת כמה ספרים (רצוי במקביל) ויש ספרים שהיה לי קשה איתם, למשל "חייבים לדבר על קווין" התחיל בצורה שפחות הצלחתי להתחבר אליה אבל במקרה הזה המשכתי לקרוא וזה אחד הספרים שיותר שמחתי שסיימתי, הוא הטריד אותי גם אחרי הקריאה וגרם לי לתהות המון לגביי החיים ולכן הוא אחד המומלצים שלי מהשנה האחרונה (ואולי יום אחד אני גם אראה את הסרט, איתי זה יכול לקרות גם במילניום הבא כשמדובר בסרטים ועוד כאלה שמבוססים על ספרים שזו כבר התחלה קצת בעייתית מהניסיון)...
על מה זה תצפית? ולמה כל כך לא אהבת אותו?

pennylane11

New member
לשרלוק יש שלוש כריכות שונות,

כאילו, כל אחת בצבע אחר, אדום כחול וירוק. אני מפנטזת עליהם כל פעם שאני ליד חנות ספרים, יום יבוא והם יהיו על המדף שלי!
תצפית עבר זה היסטורי כזה, כריסטופר קולומבוס ושטויות, אבל בתכלס עתידני. בכלליות, מדעני עתיד ממציאים מכונת זמן סוגשל ומתייחסים אליו בתור נקודה חשובה בהיסטוריה, וכמו כל הספרים של אורסון יש לו צורך בלתי מוסבר ללמד את הקוראים שלו המון דברים, בעיקר משעממים ולא שימושיים. זה מוזר, כי את סדרת אנדר אהבתי מאוד, לכל אורכה בניגוד להרבה אחרים, כל הקטע של הקסנוביולוגיה בסוף היה מאוד לטעמי והסוף עם ההחלפה של הגופים ומירו וג'יין וואלנטיין הקטנה והקו עלילה של פיטר-וונג מו היה נהדר. בתצפית עבר זה יותר מלמד היסטוריה, עם קצת גאוגרפיה בפנים, כל מיני דברים לא חשובים להטריד על מזג אוויר ושטויות. לא הצלחתי לסיים, מודה.

Digi Lista

New member
אז כנראה באמת יש לי שרלוק מאלה שהתכוונת...

קראתי ממש מזמן (קחי בערך בין 10-12 שנים אחורה) ספר של שרלוק, זה לא היה אחד מאלה אבל אני מניחה שמדובר במהדורה מחודשת ומותאמת יותר לתקופה, את מה שקראתי בזמנו אהבתי אבל היה לי קשה עם השפה שהייתה מאוד ישנה והכילה ביטויים ותיאורים על בריטיים שלא הצלחתי להתחבר להוויה שלהם, כאילו משהו היה לי חסר בהבנת המכלול...אבל בכל זאת אהבתי, אני אוהבת תעלומות ובעיקר לפענח את המוח של הבלשים עצמם, זה אתגר לא פחות מלמצוא את האשם ולנתח את מניעיו...מאחלת לך שתצליחי להגשים את הפנטזיה הזו שלך, את צנועה בבקשה שלך ככה שזה בטח יקרה כי זה משהו שקל יחסית להפוך למציאות וחוץ מזה שאני יכולה להמר לפי התאריך לידה שלך שאם את רוצה משהו אז את משיגה ולא משנה כמה זמן זה יקח או מי יעמוד מולך ופה מדובר כולה על ספרים שיש בחנויות

השאלה אם תמיד כשקוראים משהו צריך שיהיה שימושי, אני יכולה להבין למה השתעממת לפי התיאור שלך, סביר שהייתי משתעממת גם מדברים דומים לפעמים בגלל שמזג האוויר וגאוגרפיה לא כאלה מרתקים אותי, לעומת זאת כמו שכתבת החלפת גופים זה לגמרי לעניין! בכל מקרה זה לא אסון אם לא הצלחת לסיים, עניין של טעם כמו כל דבר בחיים

pennylane11

New member
הרוב לא אהבו את הסוף של אנדר,

במיוחד בגלל שהראשון היה מאוד אחר מההמשכים שלו... אבל אני קראתי פעם ראשונה באחד הפרצי קריאה המטורפים שלי וזה לגמרי שבה אותי, אחת הסדרות האהובות עליי לחלוטין. אחר כך הוא התחיל לחקור חייזרים ומחלות ותבונה בגלקסיה אחרת תוך שימוש בהרבה פילוסופיה.. אה, וכל כך הרבה הטפות לנצרות יש בספרים שלו, ככה שאיפה שלא מתעניינים בעלילה עצמה נורא שמים לב, ואיפה שהעלילה מעניינת זה פחות חשוב לך.
תכלס- אנדר לגמרי
ותצפית עבר לגמרי
, לפחות בעיניי.

E l S i

New member
קראתי שניים וחצי

הירוק היה מעולה, האדום היה מעולה (לא זוכרת איזה מהם הראשון)
את הכחול תירגמו מתרגמים אחרים, ולכן יש בו סיפורים שהיו פשוט לא קריאים בשבילי, ובעצב רב זנחתי אותו.

pennylane11

New member
אוי, באסה!

אבל אני לגמרי אלך לקרוא בכל מקרה
אם יהיו לי שניים אני כבר אקח את השלישי, ואנסה לקרוא אותו כמה שאפשר

Digi Lista

New member
הכוונה לספרים האלה?

http://koalablog.co.il/index.php?op...rticle&id=41:שרלוק-הולמס---כל-הסיפורים,-כרך-א'-/-%D7%90%D7%A8%D7%AA%D7%95%D7%25A

http://koalablog.co.il/index.php?op...e&id=96:שובו-של-שרלוק-הולמס-–-כל-הסיפורים,-כר

http://koalablog.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=142:מפנקסו-של-שרלוק-הולמס-–-כל-הסיפורים,-כרך-ג'-/-ארתור-קונן-דויל&catid=1:post&Itemid=1

יש לי את חלק ב' אם ככה...

ellendili

New member
גם לי!! כל כך הולכת לקנות אותו.

וגם את האוסף באנגלית.
והי! את אדומה! ולא אצלנו!
מה זה, נוי! את מנסה לשחד את הגולשים שלי??

סתם

הולכת להתפקד גם... למרות שמתחילות להיגמר לי התשובות השנונות

pennylane11

New member
כן אני אדומה!

באנגלית יש לי כמה בספרים בודדים שקראתי, את הבאסקרוויל (שכל פעם שאני נתקלת בו אני מצטערת שהוא לא כתוב אחד לאחד כמו בסדרה...) וכל מיני, אבל נראה לי יותר כיף האוסף הגדול... אני עוד אשיג אותו! אני עובדת ויהיה לי כסף והוא יהיה שלי על שלושת כרכיו! מוחעחע וכזה.

למעלה