שרשור נאשוויל

• פותח הנושא snirf
  • פורסם בתאריך

LeAnnDylan

Well-known member
למה שתרצה רומן בין וויל לגאנר?

הם כל כך.. לא.
וגם אני לגמרי סיימתי עם ענין שנאת הציבור כלפי ג'ולייט. זה אומנם נמשך בקושי םרק ורבע אבל זה לגמרי מיצה את עצמו.

snirf

Active member
אוי ליילה כזאת בעע...

ובינתיים ג'ולייט מתמודדת איתה בצורה ממש טובה
עד שהכלבה התחממה ומשתמשת בתותח החם-מלשינה לצהובונים על הקשר של ג'ולייט עם צ'ארלי
אני כבר רואה איך זה יסבך אותה...

זואי וגאנר כ"כ התמהמהו לשבת לשיחה עם סקרלט ש...היא בעצמה תפסה אותם, הו וול כך צורת הגילוי הייתה יותר מעניינת

גם הפרק לא היו שירים שתפסו אותי, אם כי השיר של ליילה נשמע נחמד
אבל אין סיכוי שיהיה אותו בגרסא לא שלה בטח

snirf

Active member
מממ לי דווקא יותר חבל

שהתדמית של צ'ארלי התנפצה וכבר לא נראה לי שיהיה משהו בינו לבין ג'ולייט...
ו-וואלה ג'ולייט ואייברי יכולים להיות זוג חמוד יחד, כמה שפחות סקרלט יותר טוב

היה יותר מדי פוקוס על המעצבנת הזאת הפרק...ציינת שזה היה אותנטי, אבל נראה לך הגיוני שכבר אחרי הופעה אחת היא צברה ביטחון שכזה? ממ מילא כעבור כמה הופעות...הו וול

תמוהה לי גם ההתקרבות המהירה בין לוק לריינה...כלומר נראה שהיא "זורקת" את עצמה די מהר עליו...והכי מוזר זה שהיא מקבלת ממנו רושם של בן-אדם רציני וטוב, ממ דווקא לי הוא נראה להיפך אחד רודף נשים שכל ערב שוכב עם מישהי אחרת

LeAnnDylan

Well-known member
לגבי לוק

הם הרי מכירים די הרבה זמן אז אני לא בהכרח הרגשתי שהיא זורקת את עצמה עליו כל כך מהר. אולי תמיד היה לה איזה קראש עליו ועכשיו כשהיא וטדי פרודים, היא מרגישה חופשיה יותר...

תראה, זה נכון שמקצרים תהליכים

אבל בעצם, זה לא שזו ההופעה הראשונה שלה. היא כבר הופיעה בעבר. זה שזו פעם ראשונה שהיא מופיעה מול קהל גדול שלא בהכרח בא להאזין לה זה משהו אחר אבל לא מוציא לגמרי את ההיגיון מהסצנה.
יכול להיות שמה שהיא הייתה צריכה באמת זה אכן pep talk ואני חושבת שגם זה שריינה החזירה אותה לבמה באותו הרגע שהיא ירדה ממנו עזר לה להבין שאין לה באמת ברירה. או שהיא נותנת את כל כולה או שהיא יכולה לנשק את החלום הזה לשלום...

לגבי לוק וריינה, דילן כבר רשמה שניתן להסיק שהם מכירים כבר ואולי זה שהוא בעל משפחה ולא בהכרח רווק בן 40 שרק מחפש להכניס נקבות למיטה שלו כל היום, גורם לה להבין שהוא רציני.
וזו גם לא חוכמה להשוות אותו לליאם שהוא לגמרי פרפר וכל אחד אחד לידו יראה כמו גבר טוב שמוכן להתמסד...

LeAnnDylan

Well-known member
והשירים מהפרק:

כדי לעשות את השרשור הזה רשמי

שם הפרק: Hanky Panky Woman
השירים בפרק:
Dreams - ג'ולייט ואייברי
Crazy Tonight סקרלט
Ball and Chain - השיר שגאנר כתב ללוק

מה דעתכם על השירים?

אגב שירים

שמת לב שבסוף שמו את השיר Proved You Wrong של קאסידי פופ? איך התלהבתי כששמעתי את זה!!

LeAnnDylan

Well-known member
פרק 8

גם אני התאכזבתי לגמרי שלא נתנו לג'ולייט ואוליבייה עוד איזה כמה שניות לוהטות יחד לפני שניפצו לנו את הפנטזיות

אוליביה שווה לגמרי והייתי שמחה לאיזה מנאז'ה טוואה של שלושתם

ג'ק פורדם עולה לי על העצבים

טדי כזה נאיבי

דם של חזיר? ברצינות?
גאנר מצא את היעוד שלו, שיפסיק לנסות להיות זמר ושיתחיל לכתוב לאנשים אחרים. שיבין שהוא רק סונגרייטר. אין בזה שום דבר רע...
שמקסימום יכתוב שירים לסקרלט...

אהבתי ממש את הסצנות של אייברי וג'ולייט
אם היא לא שוכבת עם צ'ארלי ואוליביה יחד. שלפחות תעשה את אייברי...

למה נאיבי?

היא דווקא עושה רושם אמין. היא מניפולטיבית מוצלחת.
אני חושבת גם שהוא בוחר הרבה פעמים להעלים עין כי זה נוח לו.

snirf

Active member
למה לעזאזל מוכרים דם חזיר?!

באיזה קטע...? אל תגידו לי שזה למאכל

LeAnnDylan

Well-known member

לגמרי דוחה.
אין לי באמת מושג מה עושים עם זה אבל אני יודעת שמוכרים כזה.

Guncrazy

New member
פרק אדיר!!

אין לי זמן עכשיו לחפור כמו שהייתי רוצה אז כשאגיע למחשב ולא אצטרך לכתוב מהנייד בצורה לא נוחה, אגיב כמו שצריך...

דיקן ומייגן

גם אני אוהבת אותם בייחד אבל היא נראית טובה מידי לפעמים, כאילו אני תמיד מחכה לרגע הזה שפתאום יגלו שהיא לא כזו מושלמת ושבעצם יש לה אג'נדה סמויה..
שוב של הצ'ארלי..
בהתחל ההתעצבנתי שהחזירו אותו כדי לסבך לג'ולייט את החיים אבל הוא כזה חתיך ואז היה את היפנוטייזינג באורוות וזה לבד היה שווה את החזרה שלו..
והסצינה בסוף!! האעה!!! אקשן!!

מענין מה אוליביה הולכת לעשות עם המידע הזה, מסכנה, עד שחשבה שמצאה חברה...

LeAnnDylan

Well-known member
לגמרי שווה את החזרה שלו..

אם כי די קיוויתי לרומן בין ג'ולייט לאייברי והחזרה של צ'ארלי קצת מפריעה לחזון הזה..

למעלה