שרשור נאשוויל

• פותח הנושא snirf
  • פורסם בתאריך

snirf

Active member
כן, זה נראה...

שבגלל שיש לגאנר מושא אהבה חדש-זואי, אז עושים קאמבק בין אייברי לסקרלט...בעונה הראשונה בכלל לא בעדם, בינתיים ההתקרבות ביניהם לא מפריעה לי העונה...למרות שהייתי מעדיף שהיא תהיה עם גאנר.

סקרלט עם גאנר?

בעונה הראשונה היה בילט-אפ כזה גדול לקשר בינהם שעשה רושם שזו הולכת להיות אהבה מהסרטים אבל בפועל הרומן בינהם היה לא מרשים במיוחד ולא הרגיש כמו משהו שצריך להימשך לדורות אז אני סוג של שמחה שזה הסתיים.
אני רוצה את אייברי עם ג'ולייט!

snirf

Active member
ג'ולייט בבעיה גדולה...מתח

איזה סוף אדיר! ג'ולייט כזאת רקלס...עם כל זה שהיה קל להיסחף אחריו אבל הוא נשוי, אז מה אם מדובר בנישואים לא מאושרים?
אישתו הכלבה בטח תעשה לה את המוות, תוציא לה שם רע(שהרי הזכירו הפרק שמדובר בפאוור-קאפל מאוד אהוב בתקשורת) של אחת שמחרבת משפחות, ואז...כל מה שהיא בנתה(כולל סיבוב ההופעות)-יהיו בסכנה
אוף!
אם נתעלם ממה שהולך להיות ופשוט נחווה את הרגע-היה פרק יפה בגיזרה של ג'ולייט וצ'ארלי
חמודים! במיוחד אהבתי את ההפתעה שהיא ביצעה בליווי עובדי החווה את hypnotizing
מה הסיכוי שיש את הסצינה ביוטוב?
איך בא לי שהיא תבצע גם את hanging on a lie
אאל"ט השמיעו קטע קצר(אם בכלל) של השיר בעונה ה-1
רוצים שיחזור!!

זה רק אני או שממש מיתנו את אייברי העונה? הוא יותר מדי נחמד לעומת העונה ה-1...והנה מחזירים לידיו את סקרלט, מה שאומר שלא יהיה קאמבק שלה עם גאנר שעכשיו נכנס לקשר עם זואי...
ממ לא זכור לי שהיה עוד משהו מיוחד, שמתי לב רק שהעונה קיצצו את כמות השירים...אה ואני לא מתחבר/לא התחברתי לשירים של סקרלט לבדה

הסוף לגמרי אדיר

והפרק הבא עוד יותר אדיר!
לגמרי השאיר אותי עם פה פתוח...
זה לא בדיוק ספוילר, רק טיז קטן

אכן מיתנו את אייברי העונה, הקהל לא ממש אהב אותו בעונה הקודמת וכיוון שלא בא למפיקים להיפטר מהשחקן עצמו שהוא ממש מוצלח, החליטו להפוך אותו לאהוב יותר..

snirf

Active member
תארתי לעצמי שזה הסיפור

איך את יודעת את זה אגב? יש עוד פרטים מעניינים על מאחורי הקלעים, כתיבת התסריט וכו'?

בינתיים אני לא מתרשם מהאייברי החדש...אומנם הוא נסבל יותר מהעונה ה-1, אבל...עדיין.

טיזרים זה דבר מבורך (ספוילרים לא
)
הגברת לי את החשק לצפות כבר בפרק הבא

אני חושבת שראיתי איזה ראיון עם המפיקים

בערוץ CMT או GAC.
הם דיברו על חלק מהדמויות.
זה לא היה ראיון יותר מידי אינפורמטיבי או מענין אבל העובדה הזו משום מה זכורה לי.

snirf

Active member
תגידו...אין ראיונות, מאחורי הקלעים...

על הדמויות שהם מגלמים, המשחק בסדרה, ואיזה שירים הם אוהבים למשל...

LeAnnDylan

Well-known member
חיפשת ולא מצאת?

אני באופן אישי אף פעם לא טרחתי לחפש, לא יודעת למה האמת. אבל אם יש בטח יש ביוטיוב, או בבונוסים של הדיוידי של העונה הראשונה..

LeAnnDylan

Well-known member
עשיתי חיפוש קצר ביוטיוב

שני וידואים ראשונים שעלו לי בתוצאות זה מאחורי הקלעים על הסט של העונה השניה (יש קצת ספוילרים על הסיום של העונה הזו ומה אנחנו יכולים לצפות לראות שם. אם כי לא ספוילרים שמגלים יותר מידי)
http://www.youtube.com/watch?v=X1H77coFm-o

וראיון עם ריינה וג'ולייט מהסט של העונה הראשונה - http://www.youtube.com/watch?v=qLIQ1GJOduQ

ומצאתי את הוידאו הזה - http://www.youtube.com/watch?v=A9ol15GJOeM
שהוא ארוך מידי אז לא טרחתי לצפות בכולו אבל מסתבר שמדברים שם על תהליך כתיבת השירים והתאמתם לסדרה אם זה מענין אותך.

snirf

Active member
תודה

כבר ספוילרים על סוף העונה? להתרחק כמו מאש!!

יש די הרבה ראיונות איתם ביוטיוב

אבל מאלה שטרחתי לצפות, לא היה משהו באמת מענין ששוה שיתוף

Guncrazy

New member
השיר של סקרלט

לא כל כך זוכרת את הפרק חוץ מהסף שלו

אבל השירים בו זכורים לי מפלייליסט של נאשוויל שלי ואת השיר של סקרלט אני ממש ממש אוהבת

snirf

Active member
פרק 7
לא פתחנו...

שכחתי כבר מה רציתי להגיב...אז אציין רק את הסוף ש-And It Feels Like(שמך מעבר לכינוי הוא..?
) רמזה שיהיה סופר מפתיע אז אכן...איזה לא צפוי! שפתאום האישה תופיע ותנשק את ג'ולייט
חשבתי שהיא תמשוך לה בשיערות

מה יהיה עכשיו, האישה תסחט את ג'ולייט?

LeAnnDylan

Well-known member
אוי זה היה פרק אדיר!!

אני זוכרת שלגמרי נשארתי עם הפה פתוח, לגמרי לא צפיתי את זה מגיע!
דווקא הכי מתאים לי שלישיה שלהם

אבל הסדרה שמרנית מידי בשביל שזה יקרה

בכלל עצם זה שהם מכירים בקיומה של הקהילה הגאה זה כבר צעד אחד קדימה. אם כי עולם הקאנטרי מפגר באיזה חמישה עשורים בערך כשזה מגיע למודרניזציה וליברליזם.
רוצה לרשום עוד משהו שקשור לקהילה הגאה (ולא קשור לג'ולייט והסטוריליין הזה) אבל חוששת לספיילר קצת אז אחכה לפרק המתאים...

snirf

Active member
זו לא רק הסדרה, זו גם הרשת המשדרת...

ואני מניח לעצמי שמדובר בוויל

חייב לציין בהיזדמנות זו שלא התרשמתי מהשירים העונה...עד כה

LeAnnDylan

Well-known member
מן הסתם שזו גם הרשת

אבל נראה לי שלרשת פחות מפריע באופן כללי לשדר תכנים כאלה (כמובן בלי להראות את האקט עצמו, אבל באופן כללי שיהיה סטורי ליין כזה)
אבל קהל היעד של הסדרה יתנגד והיא צריכה להתחשב בזה.

לגבי השירים, מבחינתי היה רק שיר אחד שתפס אותי ישר מהאזנה הראשונה.
לשאר השירים הייתי צריכה להתרגל מהפסקול עצמו, אחרי האזנה-שתים נוספות, כמעט כל השירים באו לי יותר בטוב.
ואם להודות באמת, גם בעונה הראשונה לא היו יותר מידי שירם שבאו לי בטוב כבר מהפעם הראשונה ששמענו אותם, רק איזה 4-5 (כשעכדשיו אני אוהבת יותר מ-20). אז אני לא מתרגשת כל כך אם יש שיר שלא תופס אותי מההתחלה.

יש הגעת לפרק המיוחל

שמי אגב הוא רווית, נעים מאוד

והנה הגיע הזמן לפרק 8, בואו נפתח שרשור חדש!

snirf

Active member
הנה משהו ששכחתי...

זואי וגאנר שכבו, זה היה מהיר!
מעניין אם יהיו לה סוג של רגשות אשם בפרק הבא(בכ"ז הוא האקס של חברה שלה), או שלא תהיה לה בעיה אבל היחסים יעכירו בינה לבין סקרלט...

עד שריינה נלחמת ועושה צעד-בסוף יצא שהיא עשתה צעד פזיז ותצטרך לחזור בה מול ג'ף(או ג'ק? חח)

ונמצא הפתרון בשביל דיקן כדי שהוא לא יצלול לרחמים עצמיים...יופי
אפשר לתעל את הידע שלו בגיטרות כדי להשתתף בעסק

LeAnnDylan

Well-known member
זה באמת היה מהיר מידי

רגע אחד היא שרה לו קולות רקע, והשניה אחר זה הם במיטה

זה באמת פתרון טוב עבור דיקן

הוא נראה טבעי שם, חוץ מזה שיש בעולם המוזיקה מלא תפקידים אחרים שלא מצריכים ממנו לנגן, הוא לא חייב להיכנס לדיכאון כל פרק

למעלה