שרשור נאשוויל

• פותח הנושא snirf
  • פורסם בתאריך

LeAnnDylan

Well-known member
אבל זה הקטע שלו!

אם הוא לא בדיכאון אחת לפרק זה לא דיקן!

LeAnnDylan

Well-known member
כי לא הגבתי עדין, אגיב כאן

דווקא הייתי פחות נלהבת מההצטרפות של וויל צ'ייס לקאסט, בגדול כי די שנאתי אותו בסמאש
וחששתי שגם כאן הוא יבוא לפרק משפחה מוצלחת או כזו שהייתי רוצה לראות מצליחה..
גם לא אהבתי שהוא ירד על ג'ולייט מאחורי הגב

ליילה נוראית, גם אני חיכיתי לפרק הזה כדי שאוכל להפסיק לכתוב עליה בצורה אובייקטיבית ולהגיד כמה אני שונאת אותה
מקווה שיעיפו אותה מהר

גאנר ואייברי יחד זה יותר טוב מכל שילוב שלהם עם בחורה. זה אגב השיר האהוב עליי ביותר עד כה בעונה. אני חורשת עליו בלי סוף!

אפשר כבר רומן של ג'וליין ואייברי?

לא כל כך זוכרת מה היה אז נעזרת בתגובה שלך

את בי מיי גירל אני ממש אוהבת! אבל גם שאר השירים בפרק היו טובים.
לא אוהבת את השילוב בין זואי לגאנר

ההקבלה של לוק ווילר/לוק בריאן אדירה בעיני.
לאמאר נכנס לכלא... בטח לא להרבה זמן...
טדי הולך לסבול

וויל

ליילה

למרות שכל הקטע של סקרלט שלא יודעת להצטלם ולא מסוגלת לחייך למצלמה, נו באמת

snirf

Active member
It's a miracle!

Reina can sing!
הייתה סצינה יפה והשיר נשמע חביב(היחיד מהפרק לטעמי)
היא כבר התעמתה עם ג'ף והכינה את הדרך שלה החוצה מאדג'היל אבל...הקפיאו את הנכסים של אביה, כך שעכשיו היא תצטרך לחזור בה

אחח איך אני אוהב שג'ולייט כזאת אסרטיבית ויודעת להשיג את מה שהיא רוצה
כשהיא ניהלה עם ג'ף מו"מ בעניין צירופו של וויל למסע הופעות
כיף לראות גם שהיא "על הגל" כשצורפה לאופרי וקיבלה את פרס זמרת השנה...רק לי משהו לא ברור?
עד לפני פרק/שניים המכירות של האלבום היו חלשות, ג'ף הלחיץ אותה שהיא צריכה לשנות כיוון ולחזור לקהל הנוער שלה...איך פתאום היא זמרת השנה(ולא ריינה נגיד) וזוכה להצלחה כזאת?
די תמוה
אהבתי את הסצינה שלה ושל דיקון...מאז העונה ה-1 לא הייתה אף סצינה שלהם ביחד, כבר היה אפשר לשכוח שהם היו חברים טובים אז...

אוי ליילה רק התחילה "להתחמם" עם המזימות שלה וכבר היא מעצבנת אותי...
היא שמה עין על וויל ונראה שהם הולכים להיות ה"פאוור-קאפל" החדש לבקשת ג'ף
לא יעבור זמן רב עד שבמקביל לקשר איתה כלפי חוץ-הוא ינהל רומן סודי עם העוזר של ג'ף

שכחתי משהו?
מעניין איך לאמר יגיב כשיגלה שטנדי אחראית להפללתו ולא טדי(רק בכתיבת שורה זו נפל לי האסימון בדימיון השמות
)

LeAnnDylan

Well-known member
לגבי זמרת השנה

קודם כל, בפרס זמרת השנה (של ה-CMA אאל"ט) היא זכתה לפני ששוחרר האלבום שלה.
אבל בלי קשר, לפרס הזה אין באמת קשר למכירות. ז"א, כמובן שכדי לזכות בתואר את צריכה להגיע לאיזשהי הצלחה יחסית באותה שנה אבל היא לא חייבת להיות הזמרת הכי מוֹכרת באותה שנה כדי לזכות בתואר.
מה גם שכשג'ף אמר לה שהאלבום לא מוכר, לא ברור היה אם הוא התכוון ל'לא מוכר' בקטע של פלופ רציני או 'לא מוכר' בהשוואה לאלבומים הקודמים או למה שהוא ציפה שהאלבום ימכור.
לדעתי מדובר באפשרות השניה. בדר"כ אלבומים יותר 'ארטיסטיים' מוכרים פחות מאלבומים 'פופיים'. לא רק בז'אנר הקאנטרי.
אולי דווקא זה שהיא שיחררה אלבום בוגר יותר ופנתה לקהל יעד בוגר יותר, סיפק לה את תואר זמרת השנה.

ג'ולייט אסרטיבית

אגב, ריינה מאייתים - Rayna ולא איך שרשמת

לא אהבת את השיר של גאנר ואייברי?

נראה לי שזה בין השירים היחידים העונה שיש קונצנזוס לגביו וזה שכולם אוהבים אותו

snirf

Active member
זה הבלבול עם ספרדית

איך שכתבתי זה "מלכה" בספרדית

שיר חביב, אם כי לא מבין למה שניהם החליטו לדחוף את זואי לשיר...זה שיר גברי שגם כתוב מפי מדבר גבר אז...היא נראתה לא קשורה לשיר

זואי בכלל לא מורגשת בשיר

נראה לי סתם הביאו אותה כדי שתשחק עם השיער בשורה שהם שרים "את משחקת בשיער עם האצבעות שלך".
בסטודיו בכלל לא שומעים אותה.

snirf

Active member
את מוכיחה את טענתי!

מיותר להכליל אותה בשיר כי זה שיר גברי, לא דואט/בלי say נקבי בשיר

LeAnnDylan

Well-known member
אבל הם לא הביאו אותה בתור פרטנרית לדואט/טריו

היא הייתה אמורה רק להעשיר את ההרמוניות בפזמון.
חוץ מזה שאני הבנתי את זה כאילו אייברי מזמין אותה כדי לא להיות לבד עם גאנר כי זה עדין קצת awkward

LeAnnDylan

Well-known member
והשירים של הפרק:

רק כדי לעשות את זה רשמי

Be My Girl - גאנר ואייברי
Tears So Strong - וויל
This Town - דיקן (ואח"כ יחד עם סקרלט)
Best Songs Come from Broken Hearts - ריינה (עם לוק)

snirf

Active member
גם אני רוצה!!

אבל אני מניח שזה לא הולך לקרות...יהיה מעניין לראות אם ליילה תבצע את Love like mine למשל ואיך תהיה הגרסא שלה...

הו שכחתי לציין את כל הסיפור סביב טנדי ואבא שלה...איך היא עקצה אותו! והכי חשוב-הסוף...גו טנדי

LeAnnDylan

Well-known member
לא ממש מענין אותי לשמוע שום דבר שליילה שרה

אני לא מצליחה להתחבר לדמות שלה, לשחקנית או לקול שלה. היא נורא סתמית בעיני.
גם את טנדי אני לא ממש אוהבת ומעולם לא חיבבת את הדמות שלה אבל זה בהחלט היה פרק מוצלח שלה.

וואי הקטע שמאדי בורחת וכולם מחפשים אותה

בחיי שישבתי מול המסך וצעקתי "עזבו אתכם ממנה היא סתם מעיקה!!!"
והיה ברור שהיא תלך להתבכיין לג'ולייט.
לא שאני מבינה את הקשר הזה בניהן, זה כזה ביזארי. יום אחד אמא שלך מופיעה איתה ואת הולכת להגיד לה שאת מעריצה הכי גדולה שלה ויום אחרי את פתאום מקשרת אליה לפני שאת מנסה להתאבד? איך זה היגיוני??
יאללה אייברי, תוסיף לגאנר קצת סטיל גיטר לשיר ותהפוך אותו ללהיט ואז תגנוב אותו לעצמך

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני לגמרי רציתי שהם יכנסו לאולפן באותו רגע

ויקליטו את השיר מחדש או כדואט או משהו!

המרמור על מאדי

אני גם לא ממש מבינה את הקטע עם ג'ולייט. כאילו, נכון שג'ולייט נתנ לה את המספר שלה ואמרה לה תתקשרי אם את צריכה משהו אבל זה עדין מוזר. אני במקום ג'ולייט הייתי שומרת את המספר של מאדי תחת השם "לא לענות" ואז שולחת את כל השיחות ממנה ישירות לווייס מייל

snirf

Active member
ג'ולייט לא מסתכלת לאחור

אומנם יש געגוע לשיריה הישנים, אך אני מרוצה שהיא דבקה בדרך שלה ועושה רק מה שמרגיש לה נכון, גם אם זה במחיר של סיכון

הרעיון להשתמש בזמרת מתוכנית הריאליטי כמופע חימום יכול להיות מוצלח
(בכ"ז היא "הדבר החם" כיום ויכולה לשמש מקפצה לג'ולייט+בל נשכח שהיא מבצעת שירים שלה)...מאוד מקווה שזה יצליח לה

מאדי מעצבנת עם הדרמות הטינייג'ריות שלה והפרצוף-תחת התמידי

טוב שגאנר לא ויתר על השיר שלו בשביל וויל! בסוף הרי תמיד משייכים את ההצלחה לזמר שמבצע את השיר ושוכחים את הכותב, אז למה שהוא לא זה שיקבל את ההצלחה?

מהמעט שהושמע-השיר של סקרלט וזואי נשמע נחמד
אם כי אני מניח שמדובר בחידוש לשיר, רייט? ולא שיר שנכתב במיוחד לסדרה...
אני משער שכך גם השיר שזואי ביצעה בכנסייה, כל השאר-פרי הכותבים

תהיות:
לאן נעלם המפיק של ריינה ומתי היא תחזור לשיר?

LeAnnDylan

Well-known member
לדעתי המפיק של ריינה יחזור

הוא פשוט לא שחקן קבוע אז מביאים אותו מידי כמה פרקים...
שני השירים שזואי שרה אכן קאברים

ואגב, כותבים בכל ז'אנר אחר בעולם לא באמת מקבלים קרדיט על העבודות שלהם מהקהל כמעט אף פעם אבל דווקא סצינת הכותבים בנאשוויל מאוד מצליחה ומשגשגת ונכון שעדין לא ברמה שאפשר להשוות הצלחה של כותב להצלחה של פרפורמר אבל הכותבים בנאשוויל מאוד מוערכים ויש לא מעט אנשים שבאים לראות הופעות של סונגרייטרס כאלה שכותבים את הלהיטים הגדולים של הז'אנר.
אגב, מה שיפה בסדרה זה שהיא מאוד נאמנה למקור בקטעים האלה וכמו שרואים את גאנר/דיקן וכל החברה מופיעים בבלו-בירד, ככה זה גם במציאות. הבלובירד זה מועדון/פאב קיים שמופיעים בו מיטב הכותבים של הז'אנר ויש שם הרבה ערבי open mic כאלה אז זה מאוד נחמד לראות את זה גם בסדרה...
אגב, את רוב השירים בסדרה כותבים גם אותם כותבים שכותבים את להיטי הקאנטרי שמתנגנים ברדיו עכשיו...

snirf

Active member
כבוד לסדרה אם כך

וטנקס על האינפו' המעניין

למעלה