שרשור נאשוויל

• פותח הנושא snirf
  • פורסם בתאריך

Guncrazy

New member
אוי פגי

היה לדמות הזו פוטנציאל טוב. היא הייתה אמורה להגיע בתור הביץ' העונתית אבל היא סוג של נשארה סתמית ומעיקה. וחבל כי השחקנית באמת מעולה!
ושיחזירו את בראד פייזלי, יהיה נחמד לראות אותם יחד על המסך!
המוזיקה של סקרלט וגאנר

כשהם היו זוג הם הפסיקו לכתוב יחד אז אני סוג של בעד שיחזרו למצב של ידידים.
כל התקופה הזו של ה-outlaw של גאנר הייתה משעממת מבחינה מוזיקלית. אני אוהבת אותו עם סקרלט.

LeAnnDylan

Well-known member
לא חושבת שהיא אמורה להגיע בתור ביץ'

ואם כן אז התפספס להם כי מכל הסיפור הזה היחיד שיצא ביץ' זה טדי

וכן! שיביאו לה את בראד!
ותקופת האאוט-לאו של גאנר הייתה מעיקה בהחלט אבל לא בהכרח מבחינת המוזיקה כי היא לא הפריעה לי אבל כל היסוריים העצמיים האלה של הדמויות שלהם (גאנר, אייברי, דיקן) זה די מעיק..

Guncrazy

New member
עכשיו כשאני קוראת את התקציר שלך

אני קולטת שרוב העניינים של העונה הראשונה נסגרו בפרק הזה ולא בשני הפרקים הראשונים כפי שזכרתי, שזה מעולה.
לא אוהבת שמורחים יותר מידי סצנות.
אבל גם לא הרגשתי שזירזו את הענין יותר מידי, ז"א, אומנם עבר רק פרק אחד אבל זה באמת הרגיש כאילו ריינה הייתה בבית חולים פרק זמן ארוך מספיק בשביל שדיקן יתבשל לו שם בכלא וימלא את עצמו ברחמים עצמיים. אולי גם הפלאשבקים תרמו לתחושה שעבר המון זמן בין סצנה לסצנה ונתנו לסיפור הזה את הזמן הראוי לו כדי שזה לא יראה מגוחך מידי ודי סגרו את הפינה הזו. עכשיו ריינה חוזרת הביתה ודיקן סוג של חוזר לעצמו אחרי שהבין שלא הרג את ריינה והוא יוצא מהסרט המטופש שלו שבו הוא מאמין שמגיע לו להירקב בכלא.

דרך אגב, אם כבר הזכרת את הקטע שהרגו את אמא של ג'ולייט מוקדם מידי ולא נתנו לקו העלילה שלה להימרח עוד- אני דווקא ממש מרוצה מזה. מהרגע הראשון שהיא הגיעה היא לא באה לי בטוב. מעבר לזה, היא הפכה את הדמות של ג'ולייט למעצבנת ממש ואומנם אני אוהבת את ג'ולייט באופן כללי ובאמת שקשה לה לעשות איזה מעשה מרושע שבאמת יעצבן אותי אבל איכשהו הסצנות עם אמא שלה היו מתישות מידי וגבלו בעצבים. אני מניחה שאני לא היחידה שחשבה ככה והיא לא התקבלה יפה אצל קהל הצופים לכן החליטו להעיף אותה.

מה אתה חושב על זואי, החברה של סקרלט? עד כמה שזכור לי זה הפרק הראשון שלה.

גם אני מחובבי סקרלט וגאנר והייתי רוצה לראות אותה מגיעים לתקופה שמחה כזו בלי שיהרגו לו כל מיני אחים ושלה לא יהיו כל מיני אקסים מציקים מהעבר.
ספיקינג אוף אקסים, אני די רוצה שג'ולייט ואייברי יהיו יחד, כבר מהפרק הראשון של העונה הראשונה היא הביעה בו ענין, אז קדימה, שיפתחו את זה.

למה התכוונה במה הסיפור של וויל? לא זוכרת בדיוק מה היה בפרק הזה ספציפית אז לא יודעת למה התכוונת ואיך להגיב על זה בלי לספיילר לך.

לגבי השירים, אהבתי מאוד את שלושת השירים שהיו בפרק, כמובן שהעדפתי (כמו תמיד) את השיר שסקרלט וגאנר שרו, אבל גם השנים האחרים היו טובים.

LeAnnDylan

Well-known member
אוי, אמא של ג'ולייט

שנאתי אותה כל כך! שמחתי שהיא התפגרה. גם נתן לנו סצנה טובה של ג'ולייט וגם נפטרנו ממנו ומדנטה המעיק

snirf

Active member
המלצרית השחומה זו זואי?

כרגע לא התמקדו בה ממש, עוד לא היה איתה משהו משמעותי...

ואני דווקא חושב שהעלילה עם אמא של ג'ולייט הייתה מעניינת. אומנם מצד אחד זה הרגיש כמו גלגל חוזר, אך מצד שני זה נראה שהדמות לא מיצתה את עצמה ואת תכליתה בסדרה, ז"א-להראות צד נוסף בדמות של ג'ולייט/להסביר איך נהייתה למי שהיא כיום(לא היו מספיק פלאשבקים!)

LeAnnDylan

Well-known member
אני דווקא חושבת שסגרו את העבר של ג'ולייט

בצורה די מספקת. אין לסיפור הזה יותר מידי פנים. ההורים שלה לא היו שם לצידה, היא עברה התעללות נפשית (ויש מצב שגם פיזית, כבר די הדחקתי את הפרטים) ובסוף יצאה עם ידה על העליונה.
כל פעם שהחזירו את אמא שלה היא כאילו חזרה אחורה להיות הילדה המסכנה הזו שאמא שלה אף פעם לא הייתה שם בשבילה וג'ולייט חסרת אונים זה מדכא.

והמצלרית השחומה זו אכן זואי

היא והילדה כוכבת הזו - ליילה הן שתים מהדמויות החדשות שצירפו לעונה. ויש עוד דמות גברית חדשה שתצטרף בהמשך..
ז"א, יש עוד כמה דמויות פחות רלוונטיות שמצטרפות העונה אבל השלישיה הזו היא השלישיה שהכי תורמת לעלילה.

LeAnnDylan

Well-known member
הייתי בטוחה שאתה תפתח אחרי שתצפה בפרק..

אם אתה מעדיף שאני אפתח, זה גם בסדר.
העיקר שנחזור לשרשורי פרקים.
פעם עשינו ומשום מה הפסקנו

snirf

Active member
היו שרשורים לנאשוויל?

יאא...לא ידעתי.
וחובה לחזור למתכונת הזאת

Guncrazy

New member
התחלנו פעם כשהתוכנית החלה

אבל משום מה זה לא באמת תפס. אולי הפעם נצליח להתמיד

טוב אז דעתי על הפרק

גם אני חשבתי שהיה פרק מצוין, נתנו המון אינפורמציה ולא התמקדו רק בדבר אחד.
תגידו, רק אותי מאדי ממש מעצבנת? כאילו, היא טינאג'רית והיא אמורה לעצבן אבל מאז שהיא גילתה שדיקן הוא אבא שלה היא נודניקית.
גם דיקן היה די מעצבן בפרק הזה, כל הנטיה הזו להרס עצמי שלו מוגזמת מידי. מחכה שכבר שיתאפס על עצמו ועושה רושם שה מגיע בסוף הפרק. מזל שלא מרחו את הקומה של ריינה על עוד איזה שני פרקים.
אגב, הדבר שהכי מפריע לי בסדרה זה התלבושות של לאמר ואייט, בתור אחד האנשים הכי חזקים בעיר וסוג של גאנגסטר, מלבישים אותו כמו איזה סבא בבית אבות. מה נסגר? שילבישו אותו עם חליפות שמפגינות כוח.
ג'ולייט הייתה אדירה לאורך כל הפרק! אני ממש אוהבת את הדמות שלה!!

שתי דמויות חדשות הפרק-
זואי החברה של סקרלט שלא עשתה יותר מידי גלים עדין.
וברנט הבחור המסיבה של גאנר ו-וויל. איתו עושה רושם שיהיה מענין.

ואיך אף אחד מכם לא ציין את הסוף של הפרק שהחוקר FBI אמר לטנדי שלאמר היה מעורב בתאונה של אמא שלה ושל ריינה?

snirf

Active member
לא פציתי מילה על צמד האחיות

כי זכור לי שהן דווקא אהובות, למרות שאני אישית לא מתלהב מהן וגם לא מהביצוע ההוא בעונה ה-1.
אבל הנה עברו רק 2 פרקים בעונה וכבר מאדי עושה רושם שהיא הולכת לעצבן

האהובים שלי

מהפסקול עצמו:
Buried Under
Undermine
Wrong Song
No On Will Ever Love You
Love Like Mine
Telescope
When The Right One Comes Along
Changing Ground

בעיקרון הפסקול מאוד מוצלח ואני אוהבת את השירים בו. הבנתי שבהמשך יצא הפסקול של החצי השני של העונה הראשונה אבל שם פחות אהבתי את השירים, בעיקר אהבתי את:
Hypnotizing
Stronger Than Me
I Will Fall
Fade into You

לגבי העונה השניה

השירים שם טובים אבל פחות קליטים מבראשונה. אני זוכרת שבראשונה התאהבתי בשירים מהשניה הראשונה ובשניה לקח לי קצת יותר זמן להיתפס על השירים.

Guncrazy

New member
יש המון שירים טובים

אבל באופן אישי, השירים שאני הכי נהנית מהם זה השירים של סקרלט (או סקרלט וגאנר לצורך הענין). אני ממש ממש אוהבת את הקול שלה, הוא מדהים בעיני

אני גם מאוד אוהבת את סיידשואו של דיקן.

אני דווקא מתחברת יותר לשירים של ג'ולייט

פחות 'עמוקים' אבל הרבה יותר כיפיים!

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני אוהבת את השירים של ג'ולייט

שלה ושל אייברי הכי מהנים.

LeAnnDylan

Well-known member
יש לה קול טוב

אבל הוא מתאים רק לשיר מאוד מאוד ספציפיים. כשהיא מנסה לשיר משהו טיפה אפ-ביט או מיד-טמפו היא מאבדת את כל הייחוד שלה.

בלי ספוילרים

העונה השניה טובה - מעניינת יותר, מותחת יותר ומהנה יותר.

למעלה