שרשור נאשוויל

• פותח הנושא snirf
  • פורסם בתאריך

Guncrazy

New member
צפיתי ממך לכתוב משהו בסגנון של

"וויל היה צריך להישאר בחברה של ריינה והיא הייתה צריכה להביא את הילרי לינדזי שתכתוב לו שירים
"

אבל אחרי הנאומים של ריינה לזה שהיא מחפשת אמנים אמיתיים ובלה בלה, היה ברור שהוא לא יחתום אצלה. רק לא ברור לי הקטע של ההסכם המילולי. באיזה עולם היא חיה שהיא מסתמכת על הסכם מילולי עם מישהו?

ליילה נראית אובר נחמדה אז או שהיא סוג של סקרלט 2.0 או שהיא הולכת להיות הביץ' העונתית. על מה מהמרים?

snirf

Active member
לא נראה לי שהיא הולכת להיות ביץ'

אבל נראה לי שכן הולך לקרות משהו בינה לבין גאנר

snirf

Active member
אופס בלבול בשמות

חשבתי מלכתחילה שכשדיברתם על ליילה התכוונתם לחברה השחומה של סקרלט. טוב שבדקתי ובכלל קוראים לה זואי

אז תיקון טעות-נראה לי שיקרה משהו בין זואי לגאנר

LeAnnDylan

Well-known member
הו, נשמע יותר היגיוני

לא הבנתי בהתחלה מה הקשר של ליילה לגאנר, למרות שאני בטוחה שאם הם ממש ירצו הם יצליחו למצוא קשר

snirf

Active member
bad guy in town

הרושם הראשוני על המפיק החדש של אדג'היל הייתה שהוא יתמוך בריינה ויעשה לג'ולייט חיים קשים, אבל מהר מאוד הסתבר שהוא בא לעשות צרות בנאשוויל

וויל
הלוואי שמהר מאוד הוא יבין שהוא קיבל החלטה שגויה.
השיחה של ריינה ודיקן
דיקן בכלל מסכן-הכול נופל סביבו, ואפילו במוזיקה הוא לא יכול להיאחז...מה יהיה עכשיו? איך הוא יצליח לצאת מזה-אהבה חדשה/תעסוקה חדשה?
אומנם זה נעשה לשם קידום האלבום, אך הפרק נחשפנו שוב לצד הרגיש של ג'ולייט. אני אוהב את הקשר הפרינדלי שיש בינה לבין אוברי, ומקווה שאבא שלה לא "יקום מן המתים" ויפציע פתאום (לרוב בסדרות לא סתם מזכירים דמות מסויימת)
ו...זמרת הקאנטרי הצעירה שהתמודדה בתוכנית ריאליטי ומאפילה על ג'ולייט וריינה, זה מעין קריצה למה שהולך היום
שכוכבי ריאליטי "מסכנים" את מקומם של הותיקים בביצה שהצליחו לבנות את הקריירה בכוחות עצמם, בלי עזרת ריאליטי...מעניין אם העלילה הזאת תתפתח מעבר לפרק הזה.

והפרק לא היה שיר שאהבתי...

Guncrazy

New member
אני גם אוהתב את הקריצה שיש לעולם האמיתי

גם ככה רוב הדמויות שם מבוססות על זמרים קיימים אם כי בצורהמוקצנת מן הסתם אבל זה תורם יותר להנאה שלי מהסדרה. זה נחמד ככה לחשוב שיש מלא תככים בעולם המוזיקה למרות שכולם בעולם הקאנטרי אוהבים תמיד לטעון שהכל שם ורוד וכולם מפרגנים

מצטרפת לתקוות שלך לגבי אבא של ג'ולייט
בכלל מציתי את כל המשפחה שלה. היא הכי באה בטוב כשהיא לבד.

LeAnnDylan

Well-known member
ליילה הופכת להיות דמות קבועה

אז בטוח שיפתחו את הסיפור שלה לעוד מימדים בהמשך, אני גם תוהה לאן ועד כמה 'תואם מציאות' זה הולך להיות. אולי שיעשו לה איזה קטע פיית' היל/קרי אנדרווד כזה

Guncrazy

New member
מזל שאתם כותבים תקצירים

אני ממש לא זוכרת מה היה בכל פרק ומפחדת לספיילר דברים שהיו בפרקים מתקדמים יותר אז אני פשוט אגיב לדברים שאתם רשמתם ואז בטוח אדע שאני לא הורסת את הצפיה למישהו.

אגב, לא יודעת מה יש לכם נגד שירים שהם לא של ג'ולייט, אני באופן אישי נהנית מכל השירים שהיו העונה (אולי מינוס איזה 1) לפחות עד הפרק שאני צפיתי (פרק 7).

LeAnnDylan

Well-known member
באופן עקרוני אין לי משהו נגד שאר השירים בסדרה

למעשה, השיר האהוב עליי עד כה מהעונה לא שייך לג'ולייט, אבל השירים שלה הכי כיפיים וקליטים אז נראה לי שבגלל זה רוב הצופים מעדיפים אותם.

LeAnnDylan

Well-known member
ותגובות לפרק:

אחרי הרבה זמן של הפסקה שאצלי זה בכלל מרגיש כמו נצח כי כבר אחרי שבוע של הפסקה בין פרק לפרק אני שוכחת מכל מה שראיתי באופן אלצהיימרי טוטאלי. אז זה בהחלט היה נחמד שעשו בהתחלה תקציר שדי סוגר את כל העונה הראשונה.
הפרק עצמו כיאה לפרק פתיחת עונה היה פרק ממצה מאוד עם המון טריגרים להתפתחויות חדשות.
הפלאשבקים של דיקן וריינה אכן היו מוצלחים, הם היו זוג נחמד בעבר אבל אני די אוהבת את היחסים שהיו להם בעונה הראשונה. מעדיפה אותם כידידים בלבד.
אני גם אהבתי שג'ולייט מנצלת את הפציעה של ריינה לטובתה. הדמות של ג'ולייט אדירה. קשה להאמין שפעם לא יכולתי לסבול את היידן ואת כל הדמויות שגילמה בעברה.
אני דווקא מבסוטה שסקארלט וגאנר נפרדו, בהתחלה ממש רציתי אותם בתור זוג אבל הם היו זוג די מעיק ואני מעדיפה שישארו יחד רק בשביל המוזיקה כי הם כותבים שירים מוצלחים יחד.
לא בטוחה שאני מעדיפה אותה עם אייברי אבל אולי שיביאו לה מישהו חדש שיעשה אותה חביבה.
אני ממש אוהבת את קימברלי ווילאמס פייזלי והיא אדירה אבל הדמות שלה, פגי כבר מתחילה לעלות לי על העצבים

אני ממש אוהבת את היחסים של ג'ולייט ואייברי.
אני שמחה שהעירו את ריינה בסוף הפרק ולא מרחו את זה על פני כמה פרקים.

אגב, לגבי השירים של העונה הראשונה, יש כמה שירים שאכן עושים קאמבאק בהמשך העונה

ואם כבר שירים, השיר שג'ולייט שרה (של ריינה) נקרא This Love Ain't Big Enough
השיר שאייברי שר בבלובירד נקרא How You Learn to Live Alone
והשיר שסקרלט וגאנר שרו נקרא Why Can't I Say Goodnight

snirf

Active member
השיר שהכי אהבתי מהפרק

היה של ג'ולייט

באמת? יהיו שירים מהעונה ה-1? נייס! אני נגד ספויילרים ולא יודע כלום על העונה ה-2, אבל...ספוילרים על שירים זה לא כזה נורא, לא?

רק תרמזי לי את כמות השירים(אם בכלל) מאלו האהובים שלי שציינתי כאן שיבוצעו בהמשך העונה, טנקס
-
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2201&messageid=173214416

את רוצה את דיקן וריינה כידידים, באמת? אני דווקא מחבב אותם כזוג
עם מי את כן רוצה שהיא תהיה? אגב, חיבבתי גם את הזוגיות שלה עם המפיק ההוא מהעונה ה-1...מעניין אם הוא יחזור העונה, אני בספק.

גם אני מרוצה שלא מרחו את הקומה של ריינה.
וכמוך גם אני נורא אוהב את הדמות של ג'ולייט, ולחשוב שבפרקים הראשונים של העונה ה-1 לא סימפטתי אותה כלל...
סקארלט מעצבנת אותי כשהיא לא קשורה לגאנר...יש בה משהו שדורש בוקס
מה הסיכוי בכלל שיהיה משהו בין גאנר לוויל? בטח אפסי
כשוויל הצטרף בעונה ה-1 והוא נישק את גאנר הנחתי שיפתחו עכשיו איזו קו עלילתי גאה ביניהם, אבל לא

קשה לחכות שבוע לפרק חדש

Guncrazy

New member
סקרלט מעצבנת?

אני דווקא חושבת שבפרק הראשון כשהיא דאגה לדיקן היא הייתה חביבה ממש. היא לא צריכה בן זוג כדי להיות חביבה. היא דמות מאוד לייקאבל כזו.

אני לא חושבת שיש סיכוי שיקרה משהו בין גאנר לוויל, לא באופן פיכח לפחות.
די הבהירו את זה שגאנר נגעל מהמחשבה על יחסים עם גבר אז למרות שדי כיוונו לשם, נראה לי הסצנה הזו הייתה בעיקר כדי להוציא את וויל מהארון ולהראות שאין שום סיכוי שיקרה בניהם משהו.

LeAnnDylan

Well-known member
בפרק הראשון היא באמת הייתה חביבה

אבל יש משהו באובר חביבות שלה שאכן עובר לפעמים את גבול המעיקות.

snirf

Active member
לא דיברתי ספציפית על הפרק הראשון

אלא על הדמות בכלל...הקול החלישי, התמימות, העדינות, האובר-נחמדות...

LeAnnDylan

Well-known member
מהרשימה הזו רק שיר 1 עשה קאמבק

לפחות רק 1 שאני זוכרת.
אבל יש כמה שירים חדשים שכבר עוברים אצלי חרישה, זה נחמד שנוספים כל הזמן שירים טובים לפלייליסט...
לא יודעת עם מי אני רוצה את ריינה. בעיקרון ממש הייתי נגד פירוק הנישואים שלה עם טדי, רציתי שישארו יחד אבל עכשיו לא יודעת הוא כבר מעצבן אותי ואני לא רוצה אותם יחד.
עם ליאם היא הייתה חביבה יותר מאשר עם דיקן אבל אני יותר אוהבת שהיא לבד. אולי שימצאו לה מישהו חדש.

גם אני רציתי את גאנר ו-וויל יחד
יותר בשביל הקו הגאה ופחות בגלל שאני חושבת שהם באמת מתאימים. וויל בכלל לא נראה לי גיי, הוא עדין לוק מהאו סי מבחינתי. הוא הכי לא גיי שיש

השיר של ג'ולייט

אין לי כל כך זמן להגיב לשאר הפרק עכשיו (היינו אמורים לעשות את זה בסופ,ש, לא?
)
אבל אשתדל בהמשך לתרום את חלקי!

מה? איך בסוף אני אשמה בזה?

טוב בסדר בסדר, אני אפתח הפעם, רק אסיים להגיב ל]רק הזה ואז אפתח שרשור חדש

למעלה