שרשור נאשוויל

• פותח הנושא snirf
  • פורסם בתאריך

LeAnnDylan

Well-known member
שמחה שלא התייאשת מכמות ה"אגב" שהיו שם

אני תמיד מתחילה לכתוב משהו ונזכרת במלא דברים באמצע אז יש הרבה אגבים

הרבה פעמים משייכים את ההצלחה של שיר

לאמן המבצע, זה נכון. אבל לא תמיד האמן המבצע מוציא את המיטב מהשיר (לאו דווקא מבחינת רגש או הגשה, יותר בקטע של הצלחה מסחרית)
לכן לפעמים הרבה יותר עדיף לכותב לתת את השיר שלא למישהו אחר כדי שהשיר יזכה לכמה שיותר הצלחה.
ובהתחשב בזה שגאנר לא הצליח לייצר לעצמו חוזה תקליטים כאמן סולו עם השירים שלו (הפעם היחידה שרצו להחתים אותו זה יחד עם סקרלט כצמד) הוא כן צריך לחשוב על זה שלתת את השיר לוויל יהיה יותר מועיל עבורו.
המחשבה של אייברי של "הוא יהיה להיט עבור מישהו" רק חצי נכונה, כי הוא יכול להיות להיט גם עבור זמר מצליח אחר אבל אני לא חושבת שבעולם האמיתי זה היה יכול לעבוד לגאנר.
אבל איזה מזל שזו תוכנית והוא בטח יקליט אותו ויהיה לו להיט ראשון

השירים בפרק

א לייף דאטס גוד זה שיר מדהים אם כי אני ממש לא אוהבת את הגרסאות של הסדרה ומעדיפה בהרבה את הגרסה שאשלי מונרו שיחררה אחרי הפרק.
השירים האחרים שהיו בפרק גם טובים ואפילו בביצועים שלהם בתוכנית.
את הדואט של סקרלט וזואי אהבתי מאוד והוא עובד חרישה לא קטנה באייטונס.

LeAnnDylan

Well-known member
תגובות לפרק

צ'ארלי (הבעל) בהחלט איכזב אבל הוא פתח דרך לעלילה חדשה. הרי היה ברור שג'ולייט תמצא דרך לסבך את החיים שלה אחרי שהם היו ברגיעה איזה פרק וחצי

ריינה לא יכולה לשיר
אני צריכה המון שירים שלה ועד שיחזירו לה את הקול (אין לי ספק שזה יקרה) יהיה לי עצוב

ליאם חזר זה נהדר, אולי ישמיעו קצת מהשירים שהם עבדו עליהם יחד בתור הקלטה (כמו שהשמיעו איזה 2 שניות וחצי מ-Stronger Than Me) בפרק הזה, רק שאולי בפעם הבאה ישמיעו קצת יותר...

וויל עשה קטע לא יפה אבל אני ממש אוהבת את השיר הזה של גאנר

השיר שסקרלט שרה הוא במקור שיר של קייטלין רוז ואני ממש אוהבת אותו!
והשיר שג'ולייט שרה עוד יעשה קאמבק ויתחבב עליי...

אגב נראה לי ששוב אתה מתבלבל בשמות ומתכוון שיהיה קשר של ניצול הדדי בין וויל לליילה ולא בין וויל לזואי (החברה השחומה של סקרלט)

snirf

Active member
לא התבלבלתי הפעם

איך וויל וליילה? היו סצינות משותפות של וויל וזואי בפרק...כשהוא הציע לה לבוא איתו יחד לאירוע, ואיך שנפתחו לה העיניים שהוא דיבר על הלימוזינה

LeAnnDylan

Well-known member
אה, האמת שלא ראיתי עכשיו את הפרק

ניסיתי להיזכר במה שקרה מהתקציר שלך, לא היה לי זמן לעבור עליו שוב אז לא זכרתי סצנות משותפות שלהם יחד והיה נראה לי הגיוני שאתה מדבר על ליילה כי הם יחד באותה חברה וזה.

פרק מעולה!!

כל השירים בפרק היו מעולים! השיר של ג'ולייט ירד לאייטונס שלי עוד לפני שהיא סיימה לשיר אותו
וגם השיר של גאנר/וויל מעולה
חבל שיש באייטונס רק את הגרסה של וויל.
אני לא חושבת שזואי חופצת כל כך בחיים זוהרים, בטח לא כאלה שמגיעים בלי רגש, היא דווקא עושה רושם של בחורה שנהנית מקצת תשמת לב ונצנצים אבל צריכה גם חום ואהבה וזה משהו שוויל שמעדיף גברים
לא יוכל לתת לה אז בטח לא יצא מהקשר ההדדי הזה יותר מידי...
לא זוכרת כל כך מה היה הסיפור של דיקן, זה היה הקטע שהוא והספונסר הזה שלו (שכחתי את שמו) הלכו לקבוצת תמיכה והוא דיבר על העבר שלו?

snirf

Active member
יס

סיפר על אביו המכה בילדותו....שהתעלל בצורה קשה באמו ובאחותו

LeAnnDylan

Well-known member
השירים בפרק:

What If I Was Willing - בהתחלה בגרסה של גאנר, אח"כ בגרסה של וויל.
Trouble Is - ג'ולייט
Waitin' - סקרלט

שכחתי שסקרלט שרה את זה ושכחתי איך זה נשמע

אבל את הגרסה של קייטלין אני אוהבת.

snirf

Active member
זהו, אולי בגלל שג'ולייט

לא שרה אף שיר-אז לא אהבתי שום שיר הפרק
באמת היה מעניין לשמוע אותו בגרסא שלה...

אניוואיז, מקווה שריינה לא שוקלת לפרוש או משהו...כי בסוף הפרק היא אמרה "אני כבר לא מרגישה קשורה לכל זה"

Guncrazy

New member
גם בלי לספיילר כלום אני חושבת שזה לא איום

ממשי, הרי כל הסדרה סובבת סביב ריינה וג'ולייט כזמרות, אז גם אם אחת מהן מחליטה לקחת הפסקה, הכותבים לא יכולים להרשות לעצמם להדיח אותן לגמרי מתפקידי השירה.
בייחוד כשהתחליפים שלהן הן סקרלט וליילה שבאופן משמעותי הרבה פחות פופולאריות מריינה וג'ולייט בקרב הצופים (אם כי גם להן יש פאן קלאבים יחסית גדולים).

LeAnnDylan

Well-known member
אחלה פרק

אהבתי רק את השיר של ליילה מהפרק הזה אבל אני מצטרפת אליך בתקווה לגרסה של ג'ולייט לשיר הזה...
מאדי לגמרי מעצבנת, וככה גם ג'ק פורדם

הטיול שורשים של ג'ולייט
היא עם הצמות האלה
כזו חמודה.
אני סוג של רוצה שיתפתח משהו בינה לבין אייברי. בעונה הקודמת לא אהבתי אותו אבל מאז שהוא עזב את השוגרמאמא שלו הוא הפך להיות חביב.

דיקן ממשיך להיות דוש

ועצוב לי על וויל והייויי 65
הוא צריך להיות עם ריינה! והיא צריכה להחתים את גאנר שיכתוב לוויל שירים

snirf

Active member
וויל
נו הרי ברור

שהוא יקבל את ההחלטה הזאת...כדי לסבך את העלילה, והלוואי שמהר מאוד יבין שטעה ויבוא על 4 לריינה

Guncrazy

New member

או לפחות שריינה תמצא איזה תחליף שווה והוא ימות מקנאה על זה שהוא לא חתם אצלה.

LeAnnDylan

Well-known member

לפעמים אין לי כוח לסיבוכי עלילה. תמ יד יש דמויות כאלה שבא לי שהכל יסתדר להן גם אם זה אומר שהעלילה שלהם תשעמם קצת

למעלה