הרגע הגדול כאן! שרשור פרק הגמר

ישששש תום המאסטר שף - מגיע לו כל הכבוד

אבל יחד עם זאת ראיתי משהו שממש לא מצא חן בעיני.. הסיפור הזה עם המנה העיקרית של תום.. הוא עשה מנה כמעט מושלמת ..חזה עוף ורדרד במילוי תרד שראו שאין סיכוי שהיה יבש ובכל זאת תקעו רושפלד וגם מיכל שזה יבש ואחריהם הנהנו חיים כהן ואייל שני שאכן זה כזה יבש ממש לא נראה לי הקטע הזה כאלו בכח נסיון של ההפקה "לנווט" תוצאה..וראיתי גם שתום ככה קצת מסמיק ומסנן "מוזר..חשבתי שזה היה יותר טוב" והמצלמה עברה לאשתו של תום וראו גם כן מבט שתהיה כאלו מה קורה כאן..אבל בקינוח זה כבר היה בלתי אפשרי "לנווט" ..תום עשה קינוח ממש מושלם והנסיון של ג'קי לקינוח תסלחו לי היה מגעיל.. גם הגנאש עם חלב קוקוס שלא היה מומס דיו (כי החלב קוקוס דורש התייחסות אחרת משמנת) ואת כל זה היא דחפה לתוך המשמש זה נראה כמו ... אהההמ עדיף לא לתאר.. אבל נסתה..כל הכבוד לה.. אבל הגיע לתום הגמר וגם תואר המאסטר שף..
אני חושב שדרוש בדק בית רציני בכל ההפקה של התוכנית הזו ..ולהחליט אם זו תכנית ריאליטי או תכנית של תחרות בישול..כל ההתערבות הזו של ההפקה (הנראית והלא נראית.. אנחנו לא מטומטמים ) ממש לא במקום..
אבל שוב כל הכבוד לכל המתחרים שהגיעו לגמר.וכל הכבוד לתום..
.

sarita1000000

New member
תום ניצח כי הוא היה רבה יותר טוב

כתבתי שזה אירוני שתום הופלה בגלל האפלייה המתקנת לכיוון סלמה
ושוב הוכח שיהודים חייבים להיות הרבה יותר טובים בשביל לנצח
כמו באירופה
:)))))))))))))))

המנה של העוף של תום נראתה מדהים,
לא ברור גם לי מאיפה היובש והמרירות
כבר בשידור מאוד כעסתי , והרגשתי שיש כאן חוסר הוגנות
עם זאת, הוא אמר שהרוטב נלקח מספר גרמני
וכל פעם שהוא הגיש מתכון גרמני הוא לא הצליח בעונה

מכל מקום
שראיתי את מנת הגמר
ידעתי
שאין סיכוי שהוא לא מנצח
כי סלמה הגישה דייסה עם בשר מבושל מעל המידה ,עייף ולא מזמין
בשביל לזכות עם זה- השופטים היו צריכים ממש לא להיות נאמנים לעצמם
תום היה הטוב ביותר , והגיע לו

sarita1000000

New member
תום שומר כשרות, השופטים לא

ג'קי נפלה בגלל הכשרות
היא היתה צריכה לבחור דג .
אי אפשר היה להשאיר את הגמר לסלמה
בטח לא עם הדייסה והבשר המבושל הלא מעורר תיאבון שלה

אני חושבת שג'קי הראתה כאן עקרונות חשובים
ותום הראה שהוא רוצה לנצח
זכותו

אז ככה...די בהתחלה התעצבנתי שסלמה בחרה שערות

קדאיףףף. למה? בגלל שהיא טובה בזה???בטח ערביה. זה היה נטו כדי להכשיל אותם. וזה עבד !!!

koren158

New member
ברור שתום ינצח. אהבתי.

לא אהבתי את הפלצנות בפרק הגמר. השופטים אכלו. אחר כך נתנו פקודה למלצרים להגיש לקהל. מה זה מלכים אוכלים. ואחר כך הנתינים מורשים לאכול.מה אי אפשר לאכול ביחד עם השופטים. צרם לי מאוד הקטע.

davidlev0255

New member
סלמה ותום - לא בישלו הוגן כלפי ג'קי

סלמה ותום לא בישלו הוגן כלפי ג'קי

סלמה השתמשה בחלב בתבשיל המנה הראשונה עם הבשר (המוצר טעים יותר)

ותום הגיש קינוח חלבי אחרי בישול בשרי שהיה שם

מה שהותיר את ג'קי ללא יכולות מספיקות

דורית1900

New member
ג'קי ידעה מראש שהיא שומרת כשרות

ויכלה לתכנן מנה אחרונה בהתאם. את המשמשים אפשר לשלב בהרבה מנות אחרונות. אם כל מה שיצא לה זה משמש מיובש ממולא בתערובת שוקולד קוקוס אז זה באמת לא רציני.

אי אפשר לצפות מהמתחרים להתאים עצמם לנוחותה של ג'קי, מה גם שלמירב ידיעתם היא בשלנית גאונית כמו שהציגו אותה השופטים לאורך העונה.

אני מסכימה, אבל מה כבר אפשר לעשות

עם משמש?
גם כשאני ראיתי את המשימה מיד עלה לי סורבה.
שנית חשוב לזכור שהיא הרתיחה את המשמשים במים, זה החזיר להם מעט מהרכות והעסיסיות שאבדןו להם בתהליך הייבוש, מה גם שהפחית מכמות הסוכר
כך שלטעון שזה טעם של לדר- קצת לא מובן לי. אני אישית הייתי מכינה בדיוק ככה אם הייתי במקומה...

Haad Yao

New member
אני לא יכולה לעשות עם המשמש כלום

אבל מדובר כאן באנשים שמצפים מהם להיות עילוי בבישול + עברו הכשרות והדרכות בלי סוף (מאיפה הגיע פתאום ביף וולינגטון הזה אצל שתי מתחרות שאין להן שום קשר למטבח הבריטי? ברור שמעבירים להם סדנאות כל הזמן). עובדה ששניים מבין שלושה מתחרים הצליחו להפיק משהו יותר סביר.

בלי קשר, אני לא יוצאת נגד סורבה... יש סורבה ויש סורבה, שלה כנראה לא היה מספיק טוב.

Haad Yao

New member
נכון, לכן כל התוכנית הייתה צריכה להיות

טבעונית כי השתתפה בה מאיה. אחרת זה לא הוגן, לא כך?

מה זה השטויות האלה, היא רוצה להבטיח שהשופטים (שמגישים במסעדותיהם פירות ים, להזכירנו) לא יחרגו מהעקרונות שחשובים לה - שתיקח על זה אחריות. זה לא צריך להטריד אף אחד אחר, כל אחד עושה את בחירותיו עבור עצמו.

davidlev0255

New member
אין קשר. קודם כל מרבית העולם אינו טבעוני

2. אם היה הסכם ג'נטלמני שלחא לבשל חלב ובשר ביחד ובנפרד אלא פרווה

או דגים היה טוב לכולם

למעלה