הרגע הגדול כאן! שרשור פרק הגמר

מוזר ביותר...

שמתם לב שאף אחד לא אכל את המנה של המתמודדים, אלא רק את המנות שהכינו על-פי המתכון שלהם, ואיך אפשר לשפוט על פי מתכון? יכול להיות שהיה פספוס קל.

מוזר ביותר שאפילו השופטים לא אכלו את המנה של תום וסלמה

המכורה 1

New member
רוחמה את בטוחה שראית תתוכנית בטח שהשופטים

אכלו תמנות של סלמה ושל תום

ממליצה לך להסתכל שוב באינטרנט ולראות ש...

תום או סלמה נכנסים עם המנה שלהם ואחריהם שובל של מלצרים. תום או סלמה מניחים את המנה שלהם על השולחן, וארבעה מלצרים שהיו מאחוריהם נותנים את המנות לשופטים. לכל שופט מנה. ואלה לא המנות של המתמודדים אלה החיקוי שנעשה על-פי המתכון.פספוס אדיר!

Haad Yao

New member
בתכל'ס אני לא מאמינה בשיט לתוכניות ריאליטי

וחושבת שהכל בהן כפוף לשיקולי הרייטינג - אבל הפעם, באופן מפתיע ביותר, זה שזכה היה זה שמהפרק הראשון היה ברור שצריך לזכות...

נכנסתי למסיבת העיתונאים במאקו

כזו הפקה חובבנית. עומד המראיין עם המיקרופון ולא יודי מה לעשות איתו. צועק לפאולין במקום לגשת אליה. ושומעים אנשים מדברים ברקע, ותום פשוט נעלם.. ולא מרואייו. פשוט קורע ומצחיק!

המכורה 1

New member
תפסיקו לבכות יש היה הכי מגיע לתום לזכות הביא

בול העונה מנות מיוחדות ,ועיצוב צלחות שאין דברים כאלה תודה לבורא עולם אין הבחור ריגש ברמות

זואי57

New member
בושה גדולה

במהלך העונה פעמים רבות חשתי, וכך גם סביבתי, שהקומבינות והפוליטיקה היו חזקות מהבישול. שתי הדוגמאות הקיצוניות היו, ההדחה הבלתי מוצדקת של סלמה וההתעקשות על נוכחותה הבלתי ראויה של שלי. את שתי הפשלות ניסיתם לתקן בתחמונים, אנחנו הצופים לא לגמרי חסרי בינה. לא הייתי אוספת כוח לכתוב עכשיו אם לא הרגשתי שהפעם עברתם את הגבול, אם מי שנקרא שופט מחווה דעה כל כך ברורה על כל אחת ממנות הגמר ובסופו של דבר מביע הערכה הפוכה בניקוד שנותן ברור כשמש, כפי שבא לידי ביטוי אפילו במבטי סלמה ותום, שהניקוד, סליחה השיפוט! לא שייך לכלום. אני בעד חיסול התוכנית.

דורית1900

New member
ההפקה מבולבלת

כל העונה דחפו את ג'קי והשופטים התעלפו על האוכל שהיא בישלה, ועכשיו הכל מתפוצץ להם בפנים. בגמר כנראה החליטו לשפוט באמת ואז ג'קי המסכנה שעונה שלמה שיכנעו אותה שהיא ג'ואל רובושון עם פאה בלונדינית חוטפת הערות לא מחמיאות. גם לי נראה שמשמש מיובש עם מילוי קרם שוקולד וקוקוס זה לא שוס גדול ופה רואים את מגבלות הכשרות.

רושפלד מנצל בינתיים את העובדה שיש לו כמה דקות בשידור חי בלי צנזורה ואומר סוף סוף את האמת - סלמה באה מהמטבח הפלשתינאי. כבר לא קוראים לזה "מטבח ערבי" שזו הגדרה נטולת משמעות. מתאים לרושפלד לדייק ככה. שאפו.

ותום? באמת נראה הכי מוכשר.

הסכמתי רק עם המשפט האחרון שלך....

נראה לי שחיים אמר "מטבח פלסני" לא? בכל מקרה - זה צרם לאוזניים שלי. מאד.

ואני עדיין חושבת שדליה הרבה יותר טובה מסלמה וברגע שהוציאו את דליה ולא את סלמה (ששתיהן לדיברי השופטים עשו באותה תוכנית מנות פחות מוצלחות) : זה כבר אז אמר לי שהשקולים של השופטים אינם ענינים בלבד.

אני הייתי בעד שתום יזכה (אבל אם ג'קי היתה זוכה - לא הייתי מצטערת).

sarita1000000

New member
בייחוד שגב' פיאד היא ממוצא טורקי

אם כבר נכנסים לנושא, אז רוב הערבים כאן לא כמו שהם טוענים מדורי דורות
אלא כ4-5 דורות.
השם משפחה של סלמה אומר זאת - היא מטורקיה
זועבי היא ממוצא עיראקי.

המטבח הוא מטבח ערבי.
רוצה לקרא לו פלסטיני, שויין

אבל לתת לה 95 נקודות על מנה של דייסה עם בשר מבושל
ולמה המדהימה של תום 88 ,
זה באמת מראה על שיפוט מוטעה!!!

דורית1900

New member
לא, הוא לא אמר "מטבח פלסני"

מה זה בכלל? יש מילה כזו?

למה זה צורם לך? סלמה לא מבשלת אוכל מצרי, סורי או תימני ולכן אי אפשר לומר שזה מטבח ערבי כי זו הגדרה לא מתאימה. אסור לומר "מטבח פלשתיני" בשידור?

אני מסכימה איתך שהשיקולים של השופטים לא ענייניים.

אין דבר כזה "פלסני"

בדיוק כמו שאין דבר כזה "פלאשתיני". אין גם "עם פלאשתיני".
סלמה מבשלת לפי מתכוני המטבח הערבי שעליו היא גדלה. זה המקור של האוכל.
בדיוק כמו שג'קי בישלה מהמטבח המרוקאי - למרות שהיא ישראלית לחלוטין.

אין דבר כזה "פלאשטינאי" - מעולם לא היה עם כזה ולא היתה מדינה כזו.
וברגע שחיים הדגיש פלשתיני ולא ערבי : הוא הכניס מיד פוליטיקה ומדיניות ואת כל העולם לתוכנית האומללה הזו.

Haad Yao

New member
בתכל'ס מזלו של תום

שהוא לא רק בשלן מצוין, אלא גם דמות פוטוגנית שאפשר לקדם אתה את התוכנית (לראיין אותו, להביא אותו לתוכניות אירוח, לספר את הסיפור שלו וכד').

sarita1000000

New member
תום היה ברמה מעל כולם מהמנה הראשונה שהגיש

גם רושפלד אמר שהוא היה המקצועי ביותר מכל המתמודדים בכל התוכניות
שים לב ,שרושפלד אפילו לקח ממנו את הפטנט לשים את הפלפלים לא על הצד השמן של הסינטה...

רק כוהן נתן לדייסה של סלמה יותר ניקוד...

alice100

New member
ומי היה ה"יועץ"?

מי השפיע על רעיון ה"דייסה"?

רסק הפילפלים לא היה דייסת פלפלים?---לא,מה פתאום.
זה היה גאוני,חכם.כי זה היה של תום.

לכל מחפשי הכשרות האולטימטיבית-די לבלבל את המוח.
יופי של תירוצים בסגנון "לא אאכיל את השופטים בחלבי כי..."-
די עם זה גם בתחרות בישול.
כמו שלמאיה היו מגבלות (מגבלות וירטואליות כי איש לא הכריח אותה),גם לגב' ג'קי היו מגבלות משלה.עדיין
יש מליון מנות שהידע שלה והדמיון היה צריך לשרת אותה,
לפני תירוצי הכשרות.
זה מה שלא היה.ידע ודמיון.

Haad Yao

New member
איזה שטויות לא להאכיל את השופטים

במנה חלבית אחרי בשרית. אני כל הזמן מבקרת במסעדות של שניים מהשופטים. מגישים שם מנות חלביות לצד בשריות כל הזמן, ועוד לא הזכרתי פירות ים.

moshavnikit

New member
זה לא היה רעיון של תום

הוא לא אמר לה לרסק את זה, הוא בסך הכל אמר לה שאם היא הייתה צריכה רוטב אז יש לה רוטב

alice100

New member
את מבשלת בסיר לחץ?

אין לי מושג כמה נסיון יש לסלמה עם סיר לחץ.
מה שהיה שם ,בסיר,כמעט ולא היה צריך ריסוק.אולי חתיכה וחצי
נשארו במצב שלם.
על זה הוא אמר לה שיש לה רוטב ושזה טעים.
ראית שם עוד נוזלים?

moshavnikit

New member
איזה הנפצות, אלוהים ישמור

הוא לא אמר לה שזה טעים
הוא אמר לה שיש לה רוטב וכן היו שם עוד קצת נוזלים (ואם הוא אמר את זה רק כדי להרגיע אותה או כדי לנחם אותה אז זה בסדר. הוא בטח לא עשה את זה ממניע של להכשיל, לאורך כל העונה הזו הוא עזר לכל מי שביקש ממנו עצה).

בכל מקרה, הוא לא אמר לה לרסק את זה, היא החליטה לרסק את זה.

alice100

New member
מה כתבת?מה זה הנפצות?

וחד משמעי:הוא הדגיש באוזניה "זה טעים".
(את יכולה לבדוק את זה בקלות).
וכמה שלא תאהבי את זה-יש בסלמה המון תמימות
וה"זה טעים" היה מאד משכנע ומרדים.

למעלה