לא מאמינה לכל תיאוריות הקונספרציה אבל...
כששלושתם בישלו את הארוחה, נראה לי מוזר במקצת שסלמה הגיעה ליותר משלושים בעוד שתום וג'קי בקושי גירדו את העשרים. שאפו לג'קי שהגישה מנת קינוח פרווה, ואפילו אמרה שגם אם זה יעלה לה בהדחה, היא לא יכולה ללכת נגד צו המצפון שלה, בעוד שתום אכזב שבישל קינוח חלבי אחרי שהגיש להם עוף, וזה אחרי שטען שהוא מבשל כשר כל העונה, ואשתו מסתובבת עם כיסוי ראש.
כשהם אמרו את הניקוד הסופי ואמרו לכל אחד את הניקוד הספציפי שלו, זה נתן תחושה שהם כן ידעו מראש מי בישל מה, ושפטו את המתמודדים ולא את המנות, וחבל!
הגימיק של הסועדים ברחבי הארץ ובאולפן היה מיותר לחלוטין. הם לא פצו את הפה ולא נתנו ניקוד ולא כלום. מה עוד שאת המנות שנתנו לכל הסועדים כולל השופטים (כמו שכבר ציינתי) הכינו אנשים אחרים ולא המתמודדים עצמם, וגם פה הייתה החמצה, וחבל!
ולבסוף, הפרסומות! בתוכנית של שעתיים וחצי הפרסומות היו שעה מכל התוכנית! באמת! בדרך כלל בזמן הפרסומות אני רק עוצמת עיניים עד שיסתיימו, אבל בפועל התוכנית בדרך כלל ממשיכה בלעדיי. פה נאלצתי לקום משמיכת פוך חמה ונעימה ולבדר את עצמי על-מנת לא להרדם, ובסוף עוד עשו מקבץ פרסומות רק על אוכל. הבטן שלי רצתה מאוד לאכול, ואני בכלל לא נוהגת לאכול מאוחר בלילה. נאלצתי לאכול, ואת הקלוריות המיותרות אני זוקפת להפקה!
זהו... באמת שהגיע לתום לזכות, ואני מאחלת לו הצלחה מכל הלב בהמשך דרכו, ואם יפתח מסעדה אני אבוא לאכול!