הרגע הגדול כאן! שרשור פרק הגמר

sarita1000000

New member
חמדתי, מה אפשר לעשות עם עיסת ירקות ????

וגם לא מרסקים את הכל ביחד- לפי הצבע !
ת סיום
השאירה את הסיר יותר מידי זמן על האש.
היא בכלל עשתה כל הזמן פאשלות
חלק הצליחה לתקן כמו הקדאיף השרוף, חלק לא

alice100

New member
בואי נחשוב רגע-מה אפשר לעשות עם עיסת ירקות ?

והיה שם גם בשר שכנראה היה מבושל וכנראה טעים,

מסכימה איתך שבצורה שהוגש זה נראה כמו הצרות של....(יש כל מיני אופציות)--והעידוד של תום וקביעתו שזה טעים ממש הרדימו אותה.

נראה לך (שאלה רטורית,כמובן),שאם היא היתה הולכת על רביולי -
היתה יכולה לעשות שימוש בבצקים שהכינה ולמלא ברסק ירקות הטעים ובבשר?

מעניין אם גם כאן היתה התמוגגות מהפסטה והרסק.

הל

New member
כ"כ דאגתי

שיסדרו ככה שג'קי תנצח, אבל בסוף תום המוכשר כן זכה!
אני כ"כ מאושרת

amy3373

New member
על מי ג'קי התעצבנה

במסיבת עיתונאים שהוא נוגע בה? אייל שני?

sepa17

New member
הכי מגיע לתום ....

לאורך כל התוכנית היה מדהים ולכן מגיע לו בהחלט .........כל הכבוד שמח מאד מאד

לא מאמינה לכל תיאוריות הקונספרציה אבל...

כששלושתם בישלו את הארוחה, נראה לי מוזר במקצת שסלמה הגיעה ליותר משלושים בעוד שתום וג'קי בקושי גירדו את העשרים. שאפו לג'קי שהגישה מנת קינוח פרווה, ואפילו אמרה שגם אם זה יעלה לה בהדחה, היא לא יכולה ללכת נגד צו המצפון שלה, בעוד שתום אכזב שבישל קינוח חלבי אחרי שהגיש להם עוף, וזה אחרי שטען שהוא מבשל כשר כל העונה, ואשתו מסתובבת עם כיסוי ראש.

כשהם אמרו את הניקוד הסופי ואמרו לכל אחד את הניקוד הספציפי שלו, זה נתן תחושה שהם כן ידעו מראש מי בישל מה, ושפטו את המתמודדים ולא את המנות, וחבל!

הגימיק של הסועדים ברחבי הארץ ובאולפן היה מיותר לחלוטין. הם לא פצו את הפה ולא נתנו ניקוד ולא כלום. מה עוד שאת המנות שנתנו לכל הסועדים כולל השופטים (כמו שכבר ציינתי) הכינו אנשים אחרים ולא המתמודדים עצמם, וגם פה הייתה החמצה, וחבל!

ולבסוף, הפרסומות! בתוכנית של שעתיים וחצי הפרסומות היו שעה מכל התוכנית! באמת! בדרך כלל בזמן הפרסומות אני רק עוצמת עיניים עד שיסתיימו, אבל בפועל התוכנית בדרך כלל ממשיכה בלעדיי. פה נאלצתי לקום משמיכת פוך חמה ונעימה ולבדר את עצמי על-מנת לא להרדם, ובסוף עוד עשו מקבץ פרסומות רק על אוכל. הבטן שלי רצתה מאוד לאכול, ואני בכלל לא נוהגת לאכול מאוחר בלילה. נאלצתי לאכול, ואת הקלוריות המיותרות אני זוקפת להפקה!

זהו... באמת שהגיע לתום לזכות, ואני מאחלת לו הצלחה מכל הלב בהמשך דרכו, ואם יפתח מסעדה אני אבוא לאכול!

אבי2322

New member
כולם טוענים שהתוכנית מכורה מראש

ואני די מסכים בכל מה שקשור למהלך העונה,אבל דווקא בגמר זאת היתה התוכנית עם השיפוט הכי כנה ואמיתי שהיתה עד היום במאסטר שף ואנ י אסביר.
ראשית ג'קי פישלה בגמר וזה כואב ומצער כי כולנו אהבנו אותה,אבל זאת האמת.
סאלמה הבריקה בשלב הראשון של הגמר ולכן עלתה בצדק ותום שהיה מס' אחד לאורך כ ל העונה ביחד עם ג'קי ראוי לזכות בתואר מה גם שבמנת הגמר הוא הפציץ.

ברשותכם אני רוצה לחזור לעונות הקודמות,בעונה שעברה זכה אבי שהוא אחלה אבל הוא היה הרבה פחות טוב מעמנואל ואליאב אין מה להשוות בכלל,זה היה בולט מאד הרצון של השופטים לתת לו את התואר.
בעונה הראשונה שאינה זכתה,זה היה בכלל ביזיון שתפסו על חם מישהו מההפקה שנותן לשופטים הוראה לבחור באינה,זה היה מביך.
אם אתם שואלים אותי(לא בטוח שאתם זוכרים אותה)אבל אביבה שזכתה במקום הרביעי היא היתה מס' 1 בעונה הראשונה,יותר טובה ויצירתית מכל שלושת הפינאליסטים באותה עונה.

אינני מבינה מדוע

הטעימה של מנת הגמר נעשתה כשהשופטים יודעים מי הגיש מה. העיקרון של ללא משוא פנים ורק המנה קובעת צריך להיות מנחה בכל השלבים של הגמר. מה שהיה נכון לגבי שלושת המתמודדים הסופיים בודאי נכון לגבי שני הפיינאליסטים. חומר למחשבה.

rronit11

New member
כל הכבוד לתום על הזכייה!! אכן הוא מספר אחד!!!

תום כבש את המקום הראשון וכבש את ליבנו!!!

הל

New member
גם אני הלכתי לישון מאושרת

ואמרתי לעצמי: יש צדק בעולם!!!! כי לתום היה מגיעה לקחת מקום ראשון.והוא קיבל אותו.

טוב אז קודם כל היה גמר מעניין

אני חייבת להיות כנה ולומר שהיה שלב שאמרתי לבעלי- בחלק הראשון של התחרות שתום וג'קי נכשלו במנות-
שאם תום מודח עכשיו אז אני מכבה את הטלויזה והולכת לישון!
ובאמת , שאני חושבת על זה הבחירה בין מי אני רוצה שינצח- תום או ג'קי, הבחירה מאוד קשה אבל בסופו של עניין לתום מגיע לזכות.
כאב לי הלב על ג'קי שהגיע עד לשם רק כדי להיות מודחת ואח"כ להמשיך את הערב בצפייה במתחרים שלה מבשלים...
לגבי הקינוח:
אז קודם כל, זה קצת לא הוגן לתת לאדם להגיש קינוח פרווה שיש מתמודדיםאחרים שמגישים קינוח חלבי
כי תמיד קינוח פרווה פחות טעים מקינוח חלבי,
ובייחוד עם חומר גלם קשה כמו משמשים.
אני חושבת שגם סלמה וגם תום עשו בחירה בחומר הגלם במטרה להקשות על המתמודדים האחרים,
ג'קי היחידה שבאמת יצאה נשמה טובה והתחשבה בכולם...
מצד אחד זה גמר, ולא צריך להיות נחמדים
מצד שני היה אפשר לבחור במשהו ידידותי יותר!
עוד דבר שלא אהב- זה העזרה של המתמודדים מלמעלה. מיותר ולא הוגן !

דורית1900

New member
כל אחד בחר את חומר הגלם בהתאם לתכנון שלו

ג'קי תכננה להכין את הפסטיה ולכן בחרה בעוף. זה הכל.

Haad Yao

New member
אף אחד לא התחשב באף אחד

כולם בחרו במה שמתאים למנות שהם מכירים ותכננו (כנראה).

אף אחד לא כפה על ג'קי להגיש מנת פרווה (חוץ מזה שאכלתי בחיים שלי מנות פרווה אלוהיות). היא רוצה לשמור על הכשרות - בחירה שלה. היא רוצה לשמור על הכשרות וגם שיהיה קינוח חלבי - שתבשל דג למנה העיקרית.

davidlev0255

New member
אבל גם דג למנה עיקרית לא היה פותר בעיה, כי יש

אוכל בשרי שמוגש לשולחן

מסכים עם מה שאת כותבת אבל יחד עם זאת

זה גמר.. זו תחרות והמטרה בין השאר זה לאתגר.. תום עמד בכל האתגרים בכל השלבים בכל המצבים ועוד עזר לכולם שמת לב איך עזר בייעוץ לג'קי עם הגלידה שלה? ופתח לה את הצנצנת? ואחרי זה עזר גם לסלמה? ממש מקסים ויפה וזה רק בגלל שהוא יודע לאלתר ..הבעיה של הכשרות היא בעיה של ג'קי ולא של התוכנית ולכן אם היו לה שלש מנות לעשות והיא ידעה את שלשת המרכיבים אז יכלה בקלות לבחור דג ולא פסטייה..אז זב"שה בעניין הזה עם קינוח הפרווה. חוץ מזה.. יש מלא קינוחים פרווה שאפשר לעשות והם מקסימים.. סתם דוגמא: ג'לי עם משמשים או איזה טארט קטן עם משמשים זה סתם דוגמה ממש לא התעמקתי..
גם אצלנו אגב היתה דילמה , הבן שלי ואני התחלנו לחשוב אחרי המנה השניה שתום בדרך הביתה ושסלמה או ג'קי בדרך לניצחון אמרתי לבן שלי שאם זה קורה אני סוגר הTV והולך לישון..ואז הוא עשה את הבלשן שלו והחזיר את צבע לתוכנית ולנו

לבנה30

New member
בוקר טוב. שלושתם היו מדהימים אבל

מה לעשת שמנצח יש רק אחד. לדעתי שלושתם מנצחים לגמרי .בהצלחה.

למעלה