שרשור בוקר 2
היום ה-78 ב

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
נו למה ראש קטן ?

מה היא עשתה בכדי שאור תגיד את זה עליה ?!

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
נכון

היא אמרה את זה על עומר כי עומר התעסקה רק בגוף שלה רק במותגים ורק באיך שהיא נראית.
&nbsp
מיציתי אותך.
&nbsp

מישקה23

New member
אבל זה לא קשור לטענה שלי מרי

היא דיברה על זה ועולמה בעיני שי חי היה צר כעולם נמלה. האם הוא לא עושה את אותו הדבר בדיוק?

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
באמת שזו הודעה אחרונה

כולם ראו מה ששי חי ראה - הוא העז להגיד את זה בקול רם ומול כולם ולא בחדרי חדרים כמו שהם רגילים לעשות.
&nbsp
השוואה שלך מצחיקה ומגוחכת
שי חי לא מדבר *רק* על מותגים הוא מדבר המון המון על עצמו,על הילדים שלו,על המשפחה שלו,על יפן ועוד
&nbsp
להשוות אותו לעומר זה מגוחך ואבסורד.
סה טו.

Valkyrie1

New member
שי דיבר על מותגים כמו כולם

אבל גם על דברים אחרים בשבוע הראשון.
עומר בשבוע הראשון הציגה את עצמה בכוונה או שלא בכוונה כאחת שמתעסקת רק בזה ומחפיצה וכו...
וזה הרושם הראשוני שהיה לחלק מהאנשים ממנה,לא רק לשי.
אני חושבת שזו הכוונה.
&nbsp
יכול להיות שאם עומר לא הייתה מודחת בשבוע השני (בשבוע שבו שי לא העמיד אותה בכלל) אז היינו מגלים ממנה דברים נוספים ושי היה מבין שטעה לגביה.
&nbsp

מצחיק שתי המנהלות שוכחות ששי חי התנצל בפניה

הוא גם ישב לשוחח איתה בין הפרחים המוגדלים במשימה של אליס בארץ הפלאות.. היתה להם שיחה נחמדה והם אפילו דברו על ההעמדה הפומבית הבאה.
אם זכרוני אינו מטעני, שי חי לא רק התנצל בפניה אלא גם הודה "שיכול להיות" שהוא טעה לגביה.
&nbsp
אבל זה כל העניין. שי חי מעמיד על המוקד שלו שני דיירים לבחירתו, יורה עליהם עם הלהביור שלהם ואחרי שהם מקבלים כוויה בכל הגוף הוא מוכן להתנצל ולהגיד שיכול להיות שהוא "אפילו" טעה.
ככה או ככה, גם אם עומר היא אדם שטחי ורדוד (וגם אם היא לא וזוהי עדיין דעתו), למה צריך להגיד את זה?
כדי לנופף בדגל "האמת"?
"אמרתי את האמת אבל השפלתי אדם ורקדתי על דמו"? - זה יותר טוב?
&nbsp
ואז כשלא בוכים עליו מספיק הוא יושב ליבב בחדר המתים.

גם מצפה מאנשים לחבב אותו כשיש להם את כל הסיבות למה לא לחבב אותו, וגם מעז להתבכיין על שטות כזאת בעוד הוא מגנה כל תרעומת שמופנית כלפיו לאור הרוע שנשפך ממנו.
&nbsp
&nbsp
האדם הזה הזוי. נאלח, מסואב, שקרן, רמאי, נוכל וחסר כל מידת מוסר שאני יכול לחשוב עליה.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
מצחיק שהגולש שכח

שההתנצלות של שי חי בכלל לא קשורה לעניין (וגם בהתנצלות הוא אמר שהוא עדיין חושב ככה אבל אולי הוא שפט אותה מהר מידי )
כ-ל בני הבית חשבו עליה את אותו הדבר (מלבד עומרי ודודו)
כולם אמרו את זה בחדרי חדרים אבל אבוי ! שי חי אמר לה את זה בפנים

&nbsp
הגדילה אור לעשות ואף כינתה אותה רשעית וטענה שהיא מחפיצה את עצמה והעמידה אותה להדחה - אבל היא עדיין נלחמת את מלחמת עומר
(היא שוכחת לציין את הפרטים השוליים הללו בכל פעם שהיא זועקת על עומר כמובן)
&nbsp
&nbsp

ושכחה המנהלת הנכבדת שלא על עומר אנחנו מדברים

אלא על שי חי.
&nbsp
אבל אם אנחנו מתעסקים ב"האם עומר מחפיצה את עצמה או לא", את מוזמנת לתת לי ציטוטים "מכל דיירי הבית". מלבד אור, אני לא שמעתי על אף אחד ואני דווקא הייתי צופה הדוק 24/7.
אבל הדיון הוא לא על עומר ולכן כתבתי את שני המקרים - מה אם היא כן מחפיצה ומה אם היא לא. אבל אין לך מה להגיב, אז את מתמקדת בשוליים של השוליים. הגעת כבר למדרכה.
&nbsp
ובגלל שאת כותבת על האמת בפנים, אני חושב שאין דבר רע להגיד את האמת בפנים. העניין הוא ששי חי אומר את "האמת" (כלומר את דעתו) בכוונה לפגוע. זוהי כל המטרה. לפגוע.
כשדעה כלשהי נאמרת במטרה לעשות טוב או אפילו ללא כוונה טובה אלא רק כדי להאמר - אפשר לבטא אותה באופן כזה שיכאיב כמה שפחות, שישפיל כמה שפחות - קל וחומר בבית מצולם.
&nbsp
לא שי חי. שי חי משייף את הסכין כדי שתכנס כמה שיותר ותפצע כמה שיותר.
הוא ממציא חמשירים ומטאפורות ודימויים והכל כדי לדרוך על מי שמסביבו. (וכמובן, אח"כ הוא אומר משהו בסגנון: "כן, אולי טעיתי. אולי שפטתי מוקדם מדי" [כמו שהוא עשה עם כל בני הבית])
&nbsp
&nbsp
אין צורך להגיב יקירתי, אני מיציתי אותך.

מיצית אותה? איזה חוסר נימוס, אני מקווה שהמנהלת לא תענה לך

יותר בכלל בשום דיון, תחרים אותך לחלוטין.....

(זה שכותב לאדם שדן איתו על משהו מיציתי אותך מתלונן על גסות רוח לטענתו של מישהו אחר)

נו באמת. תעלי כמה הודעות, זה לא מסובך.

את תראי שזה ציטוט מדויק של מה שמרי כתבה למישקה23.
לא נורא. אני בטוח שכולנו נתמודד.

אחרי שכל כך התלוננת על חוסר נימוס, תפני למנהלת שלך.

או שהעקרונות והערכים שלך תקפים רק לגבי מי שחילל אותם ולא למה שבעצם נעשה?
ככה או ככה, מיציתי גם אותך.

rachela8

New member
שיחי זה קול 1 בלבד והיא לא נפלמ מקול 1 אז מספיק להאשים

כולם העמידו אותה וגם הקהל העיף אותה בלי שייכות לשיחי ,נמאס האשמות שווא

למעלה