ווואו אנחנו רואות באמת הפוך את הדברים
גם לפני שתני הגיע היו לו שיחות. נכון שלא היו הרבה אבל זה היה בגלל שהבית היה מאוחד כנגדו ואנשים פחדו מהביקורת שתהיה עליהם אם יתקרבו אליו...בערך מה שקורה עכשיו עם דודו שרק זרק את המחשבה להשלים עם שי ומיד התנפלו עליו ברק, אור רינת ודודו ב"דאגה" לשלומו.

כל דייר, ועל אף אחד לא פסחו, שניהל איתו שיחה עבר אחר כך אצל עומרי לשיחת בדיקה. קוקו דיברה איתו - מיד רצה לחדר הארונות להסביר זאת לעומרי, תמר דיברה איתו ומיד רצה גם היא לנמק לעומרי . אני לא רואה איך אפשר לנהל תקשורת כלשהיא, שיח, חברות בבית שמתנהל ככה.
שאנשים צריכים לבקש רשות או להסביר את עצמם כל פעם שהם מדברים איתו.
איזה סיכוי יש לשי ליצור קשר עם מישהו כשכולם במעקב.
כשכולם אומרים לו שעצם השיחה איתו הם מקריבים את עצמם .

זאת חברות אמיתית
לך היה רצון או חשק לשבת ולנהל שיחות עם אנשים כאלה? כי אני ממש לא.

כמו שאמרתי גם לפני בואה של תני הוא דיבר בהזמנויות הבודדות שהיו.
הוא דיבר על המצוקה שלו בבית וריגש אותי מאוד.
אני זוכרת בעיקר שיחות שלו עם מייקל שם הלב שלו יצא החוצה. אני זוכרת שיחות יפות עם גילי וקוקו על הילדים שלו, איך סיפר בעיניים נוצצות על הלידה שלהם והכאב בלהיות רחוק מהם.

אני חושבת שהוא אחד האנשים בבית שלא מפחד לחשוף את עצמו ולספר על חייו ,גם במחיר של לגלוג הדיירים האחרים. ושלא יהיה ספק, הם מלגלגים על כל דבר אישי שהוא מספר.

ואני מוקסמת מהסיפורים שלו על יפן, הם מרתקים ומעניינים בעיניי הרבה יותר מסיפורי המועדונים והאקסים של הדיירים האחרים. והן שוות פי כמה וכמה מאשר לשמוע את הדיירים יושבים ומתחרים מי מאחל לשי את הנכות הכי קשה.

ולגבי השיחה עם קסניה בכלוב, כמו שאני רואה את זה , מדובר בשיחה היחידה המעניינת שלה העונה, היא לא הצליחה להגיע עם שום דייר אחר ,גם לא עומרי לרמות כאלה של עומק . וזה דווקא לזכותו של שי שלידו הצליחה לדבר ככה וליד אף דייר אחר היא לא מצליחה. זה אומר משהו עליו,כבנאדם שמאפשר שיח למי שנמצא מולו. שלא מנהל שיחה וכל רגע מעיר על הנאמר...הוא מקשיב.

מאז הכלוב כל מה שהיא עושה בבית זה לעשן ולחייך. היא לגמרי שם לקישוט כבחורה היפה של העונה כי תוכן היא לא מביאה .