שרשור בוקר 2
היום ה-78 ב

CyberP

New member
פלורי אמרה באותו שבוע

"הוא אמר את מה שכולנו חושבים."
&nbsp

יד הנפץ2

New member
זה בדיוק הוא

הרובוט היפני הממותג שנכנס לבית עם 6 חליפות ממותגות ונעליים ממותגות וסיגרים ממותגים ועוד כהנה וכהנה, כדי להרשים להפגין את העליונות המזוייפת שלו כלפי אנשים אחרים. בסוף כמובן, לפחות עד שתני נכנסה, הוא הסתובב בבית (בעיקר ישב) כקלושאר מסמורטט ומעורר רחמים.

זה מהכסף שלו, הוא עובד קשה בשביל כל דבר שיש לו

לא נראה לי שהוא מקבל בחינם, זה לא הטיפוס.
לא נראה שחסר לילדים שלו משהו...
אז בבקשה כל הקנאים - תתקדמו.
נמאס מהצרות עין הזאת.
מה קרה ? נדבקתם מברק ???

מישקה23

New member
אף אחד לא דיבר על הילדים שלו

ואף אחד לא דיבר על מה הוא לובש,דיברנו על מה שאמר ואומר וסתור עצמו שוב ושוב

Rain04

New member
הפוזה הזאת הכי התאימה לו אוף

לצערנו, זאת גם הפוזה שהביאה לו את הקולות. זאב בודד ״מוחרם״ מביא המון קולות.

HouseofCards

New member
כל זה מראה על חוסר ביטחון.....מי שמרגיש בטוח בעצמו לא צריך

לנפנף בזה....כולם כבר ירגישו...
שי מתנהג לאורך העונה כאדם מפוחד שמפחיד אחרים בשביל לשרוד שם....
זו דרך נוראית לחיות בה....

nicknick28

New member
הוא דיבר עליה שמתעסקת רק בענייני גוף ומראה וגודל החזיה שלה

מה שהיה די נכון. היה די הרבה עיסוק ושיח סביב החזה שלה,החזה של אחרות,השתלות חזה.סביב האינסטגרם.לא נתנה שום דבר מעבר לתרבות הפופ ולעולם היופי. זה בסדר ואין בעיה להביא תוכן כזה ולהתעסק במראה שלך,אבל יש בעיה כשזה התוכן הכי מהותי ודומיננטי שאתה מביא בתור דייר. והקהל כנראה לא התחבר לזה.אחרת אין שום הסבר למה הבחורה הצעירה והיפה עם הפוטנציאל לרומן עם החתיך של הבית מודחת כל כך מוקדם.

גם שי אוהב לדבר על בגדים ונעליים ומותגים, אבל אפשר להגיד עליו שהוא מתעסק רק במראה שלו ורק בחליפות ובמותגים שלו ולא מביא שום דבר אחר,שום נושא אחר,שום תוכן מעבר?

nicknick28

New member
כולם מתעסקים שם בעצמם, האח הגדול זה בית הנרקיסיזם

וכנראה שההתעסקות העצמית של שי חי עניינה יותר מההתעסקות העצמית של עומר. ושל סלים. ושל תמר.ושל קוקו. ושל כל מי שהיה מולו כל שבוע בהדחות והלך הבייתה.

העובדות הם ששי עדיין בבית ועומר לא.
שניהם עמדו להדחה באותו השבוע והקהל העדיף אותו על פניה.

Rain04

New member
הוא לא ממש איש שמתעסק בתכנים

השיחות שלו לא מעניינות וחסרות עומק, אין לו נושא אחר מלבד כל מה קורה בבית, מלבד מי עכשיו על בכוונת שלו ולמי יעשה את היום יותר שחור. כל היום עסוק באיך להתסיס אנשים על אלה שהוא החליט שצריך להקיא אותם מהבית ומהקבוצה. כמעט כל יתר הדיירים כן מדברים על נושאים אחרים מלבד מה שקורה בבית.

nicknick28

New member
אין לו נושא אחר מלבד מה שקורה בבית?

אין לו שיחות על קראטה,זוגיות ,החיים ביפן,על הטיולים בחו"ל ,הילדים, על המכון שמנהל ,על הילדות שלו?

הוא זה שמסתובב כל היום בבית ומדבר "אור אור אור אור" ו"ברק ברק ברק ברק"?
הוא זה שעסוק בלהתסיס אנשים?

אני תוהה ואשמח לשמוע את דעתך איך את רואה את מה ששאר דיירי הבית עושים : איך את רואה את העובדה שכל יום מתנהלות שיחות בכל רחבי הבית על מה הוא עשה או לא עשה,עם מי הוא דיבר, מה הוא אכל, ומי מנסה להתחבר אליו.

זוהי לא ציניות,באמת אשמח לשמוע מהזווית שלך על העובדה ששי חי נמצא בפה של כל הדיירים לפחות כמה פעמים ביום.

Rain04

New member
הוא הכי כל היום ״אור אור אור״, מה איתך?!

עד שהגיעה תני הוא ברוב הזמן רק רב עם האנשים והתבודד עם עצמו ושתק, שיחותיו עם סלים לא בדיוק היו שיחות אלא יותר כמו שתיקות ומידי פעם ״בן דודי היקר, סלים״. ואז כשהגיעה תני ומרגע הסולחה, לא יותר מידי נאמר בחברות המזויפת שנוצרה בינו לבין הבית, זה היה יותר סתם העברת הזמן ברביצה ובבדיחות שלא מצחיקות איש. בכלוב עם קסניה הייתה השיחה הכי עמוקה של שי, אני באמת לא ממש שמעתי אותו בסיפורים מעניינים, הוא טוב בלספר סיפורי מעשיות יפניים וגם זאת כדי להוכיח דיירים וליישר אותם לפי דרכו ומחשבתו, אבל תכנים מבית יוצרו של המאסטר לא יותר מידי היו (בהחלט ניתן לומר זאת גם על דיירים נוספים, אבל כרגע דיברנו עליו). ברור שלא נסכים... זה בסדר....

nicknick28

New member
ווואו אנחנו רואות באמת הפוך את הדברים

גם לפני שתני הגיע היו לו שיחות. נכון שלא היו הרבה אבל זה היה בגלל שהבית היה מאוחד כנגדו ואנשים פחדו מהביקורת שתהיה עליהם אם יתקרבו אליו...בערך מה שקורה עכשיו עם דודו שרק זרק את המחשבה להשלים עם שי ומיד התנפלו עליו ברק, אור רינת ודודו ב"דאגה" לשלומו.
&nbsp
כל דייר, ועל אף אחד לא פסחו, שניהל איתו שיחה עבר אחר כך אצל עומרי לשיחת בדיקה. קוקו דיברה איתו - מיד רצה לחדר הארונות להסביר זאת לעומרי, תמר דיברה איתו ומיד רצה גם היא לנמק לעומרי . אני לא רואה איך אפשר לנהל תקשורת כלשהיא, שיח, חברות בבית שמתנהל ככה.
שאנשים צריכים לבקש רשות או להסביר את עצמם כל פעם שהם מדברים איתו.
איזה סיכוי יש לשי ליצור קשר עם מישהו כשכולם במעקב.
כשכולם אומרים לו שעצם השיחה איתו הם מקריבים את עצמם .
&nbsp
זאת חברות אמיתית

לך היה רצון או חשק לשבת ולנהל שיחות עם אנשים כאלה? כי אני ממש לא.
&nbsp
&nbsp
כמו שאמרתי גם לפני בואה של תני הוא דיבר בהזמנויות הבודדות שהיו.
הוא דיבר על המצוקה שלו בבית וריגש אותי מאוד.
אני זוכרת בעיקר שיחות שלו עם מייקל שם הלב שלו יצא החוצה. אני זוכרת שיחות יפות עם גילי וקוקו על הילדים שלו, איך סיפר בעיניים נוצצות על הלידה שלהם והכאב בלהיות רחוק מהם.
&nbsp
אני חושבת שהוא אחד האנשים בבית שלא מפחד לחשוף את עצמו ולספר על חייו ,גם במחיר של לגלוג הדיירים האחרים. ושלא יהיה ספק, הם מלגלגים על כל דבר אישי שהוא מספר.
&nbsp
ואני מוקסמת מהסיפורים שלו על יפן, הם מרתקים ומעניינים בעיניי הרבה יותר מסיפורי המועדונים והאקסים של הדיירים האחרים. והן שוות פי כמה וכמה מאשר לשמוע את הדיירים יושבים ומתחרים מי מאחל לשי את הנכות הכי קשה.
&nbsp
ולגבי השיחה עם קסניה בכלוב, כמו שאני רואה את זה , מדובר בשיחה היחידה המעניינת שלה העונה, היא לא הצליחה להגיע עם שום דייר אחר ,גם לא עומרי לרמות כאלה של עומק . וזה דווקא לזכותו של שי שלידו הצליחה לדבר ככה וליד אף דייר אחר היא לא מצליחה. זה אומר משהו עליו,כבנאדם שמאפשר שיח למי שנמצא מולו. שלא מנהל שיחה וכל רגע מעיר על הנאמר...הוא מקשיב.
&nbsp
מאז הכלוב כל מה שהיא עושה בבית זה לעשן ולחייך. היא לגמרי שם לקישוט כבחורה היפה של העונה כי תוכן היא לא מביאה .

Rain04

New member
הריצה לעמרי

האמת שלא זכור לי כל הריצות שסיפרת של קוקו ותמר לעמרי, אבל נגיד שכך היה ובואי נוסיף גם את הריצה של דודו אליו, כל זה לא נובע מכך שעמרי מחייב אותם לרוץ ולספר לו, אלא הם מרגישים צורך לעשות זאת, בייחוד דודו מרגיש צורך להסביר עצמו בפני עמרי, מרגיש צורך להסביר למה מתהפך כל שניה, עמרי הכי תמך בעולם. זה שכולם באים אליו אומר המון על יחסם ואהבתם לעמרי. הם תופסים ממנו ומדעתו. עמרי הוא מנהיג שקיבל את המנהיגות בזכות, כולם נוהרים אחריו ואוהבים אותו ללא סייג. למרות שלא הסכמנו על הכל, לגבי קסניה אני נוטה להסכים, אכן לא מעניינת, אבל יש לה נשמה מדהימה, היא בן אדם טוב וזה מורגש. ערב טוב יקירה

לואיזה77

New member
הוא נראה כאחד שמחפש כל הזמן טרף

כל הזמן מאשים אחרים, חסר מודעות עצמית.
טיפוס אנטי חברתי. לכל אחד היה קשה בחברתו לאורך זמן.

Rain04

New member
נכון לואיזה, כל הזמן בחיפוש אחר הטרף

לצערו עם אור לא הולך לו חחחח הוא מנסה לעשות לרינת מה שעשה לאסתי לי. מזל שרינת יכולה להגן על עצמה, אסתילי טיפוס שברירי וחסר אונים ממש כאב לי מה שעשה לה

פיטנס1

New member
ומה שהוא עשה לרינת

בפינת עישון כשקרלוס גרר אותה לשם (מעניין, לא זכור לי שקרלוס מעשן) וללא יכולת להגיב לשי חי, הוא ירד עליה, שאני זזתי בכסא במבוכה גדולה והתביישתי בשבילו
וכשנכנסתי לכאן, ראיתי את רוב הפורום מריע לו ומשתחווה לקיסר.
&nbsp
כן, רינת טיפוס מאוס וממש לא לטעמי אבל יש דרך להגיד את האמת (עלק) שלך מבלי להגיד לה שאפשר ללמוד על הפרצוף שלה על המין האנושי ועל חיות!!!
&nbsp
זה לא אמת, זו העלבה הכי בזויה שיש!

למעלה