מאכזב ביותר! היה כל כך הרבה חומרים מצוינים לפרק הזה, ובסוף יצא סביר מינוס. אני לא מאמין שהשמיטו את החלק על טישה עם ג'יים, זה היה רק מעצים את הרצח של שאיי, ואת השיחה בין טיוויון לטיריון, ובכללי זה היה פשוט טיפשי, שעשו כאילו ג'יים שיחחר את טיריון וטיריון פשוט הולך לו אל החדר של טיוויון בדרך רגילה, ואפילו עובר בחדר המועצה להגיד שלום, איפה כל השומרים? בגלל כל הדברים האלה השיחה הזאתי הייתה צפויה ולא מרגשת, והיה ברור לגמרי שהוא יהרוג את טיווין. ועוד חוסר היגיון, שעל הרגע שהוא הורג אותו וואריז בה ופותח את הדלת, אווחח איזה מעצבן זה.
בעלילת ג'ון לא מבין למה היו צריכים לדחוף לנו את ההלוויה של ייגריט? חאלס נפרדנו ממנה כבר בפרק הקודם, במקום זה היו צריכים לשים את ליידי סטונהאראט שזה היה סוף קלאסי ומושלם לעונה הזאת שהיה גורם לצופים לאכול ציפורניים עד העונה הבאה. בנוסף השיחה עם מאנס לא הייתה מותחת, לא נתנו לנו תחושה שמאנס הולך להרוג את ג'ון, וכמובן לא היה את הקרן, מה שהוריד את כל המתח, וכשסטאניס הגיע הם ניצחו תוך שתי שניות, ככה שגם קרב מעניין לא היה לנו. ושוב דיבורים חופרים עם טורמונד על איך הפראיים נפרדים מהמתים, למי אכפת?! יש כל כך הרבה דברים אחרים...
בקשר לדאינריז גם הייתי מאוכזב, אני עכשיו בספר החמישי ובמקרה זה בדיוק הפרק שקראתי לפני יומיים, בכל מקרה אני ציפיתי לראות את זה שונה על המסך, לראות את הבלתי טמאים נלחמים בדרקונים וכולאים אותם, ואת דרוגו בורח ושואג לכל עבר, זה אם כבר היה יכול להיות סוף מעולה לעונה, בנוסף לא היה באמת הרגשה שדאני מתחילה להישבר מהתפקיד, ולא באמת הרגשתי שאני מבין למה כלאו את הדרקונים, הרי גם הילדה שמתה בעצם מתה רק אחרי שכלאו כבר את השניים האחרים. קיצר מבאס.
את הפרק של בראן לא קראתי בספר עדיין, בגלל זה ממש הפתיע אותי שג'וג'ון מת, זה בהחלט פתח לי את הסקרנות, אבל אני לא שוכח שבסופו של דבר הפרקים של בראן כמעט כולם משעממים, וההתקדמות בהם כל כך איטית ככה שאני לא מצפה ליותר מידי.
בקשר לאריה - לדעתי זה היה גאוני איך ששילבו את בריאן בעלילה, ושהיא בסוף זאת שהרגה את סאנדור, בכל מקרה הקרב הזה היה ארוך מידי, ונגרר לזוועות מוגזמות מידי (אוי אני רק מדמיין לעצמי איך זה יראה שבעונה הבאה יאכלו לבריאן את הפנים) והסצנה שאחריו עם אריה והכלב לא הייתה מספיק עוצמתית לדעתי, בכל אופן אריה לא הייתה צריכה לסיים את העונה! כשעברו לסצנה שהיא מגיעה לסולטפאנס, הסצנה נפתחה בשוט של נהר, והייתי בטטוח שבכל זאת אנחנו הולכים לקבל את ליידי סטונהארט, ובסוף זה לא קרה, לדעתי היו יכולים לדחות את עזיבה שלה לעונה הבאה, ואולי להכניס עוד דברים לפרק הזה במקום.
קיצר מאכזב...