קודם כל, לדעתי, לפתוח את התכנית עם הדחה לא היה במקום, אבל נו טוב... אז הראשונים שהודחו היו ליריק 145. לצערי לא מפתיע. הייתה לי הרגשה שהם יהיו בבוטום3, אבל קיוויתי שלא אחרונים, כדי שיהיה להם סיכוי להינצל.
אז יתר התוצאות מגיעות והם שוב השאירו את פיפת' הרמוני לסוף, לפני שהכריזו על העלייה שלהן. האם זה אומר שהן ירדו בדירוג או שבאקס פקטור סתם נהנים להתעלל בהן? בכל מקרה, השוק הכי גדול הוא שג'נל מצאה את עצמה בבוטום2 וארין וסיסי, איכשהו, המשיכו הלאה... לאמריקאים כנראה באמת יש טעם רע.
את פייג' לא היה מפתיע למצוא שם.
ראשונה לעלות היא ג'נל. הביצוע שלה היה בסדר. כשהקשבתי למילים תהיתי לעצמי האם זאת הדרך שלה לרמוז משהו לדמי... ציון: 6.
פייג' עלתה לשיר ואני חייב להגיד שלא ברור לי אם זאת הייתה בעיה בסאונד אצלי, אצלם או שפשוט היה קשה להבין מה פייג' שרה. מבחינת הקול... יש לה קול טוב יותר מלג'נל, אבל היא עדיין משעממת מדי.
אני כמובן מקווה שיצילו את ג'נל, אבל אי אפשר לדעת. LA בוחר לשלוח את ג'נל הביתה. גם בריטני. סיימון לא מוכן להגיד את מי הוא מדיח, לפני שהוא שומע את ההחלטה של דמי. דמי מתעקשת לשמוע קודם את ההחלטה שלו. סיימון כמובן לא מוכן והוא הבוס, אז מאלצים את דמי לבחור. היא בוחרת לשלוח את פייג' הביתה, בסופו של דבר. סיימון מחליט להדיח את ג'נל. בראבו, דמי! הרסת את האקט הכי טוב שלך ונשארת עם 2 אקטים שבטוח לא יישרדו יותר משבוע-שבועיים.
לדעתי, סיימון שלח את ג'נל הביתה כי היא איום גדול יותר מפייג' על האקטים שלו וזה היה משחק מלוכלך מצידו. לא אהבתי!
ולסיום -, אחרי ששוב חשפו את הדירוג של המתמודדים, אני חייב להגיד שאני לא אוהב את הדבר הזה. אם הם כל כך רוצים לחשוף את הדירוג שישחררו אותו אחרי הגמר, כמו במקור הבריטי! מעבר לזה... עוד כמה זמן אתם חושבים המעריצים של וינו ואוהבי הקאנטרי יצליחו לשמור אותם במקום כל כך גבוה בדירוג? אני חושב שלא יותר משבועיים-שלוש. טוב לפחות לגבי וינו.