BB1430 - ה ג מ ר

אורישקי

New member
BB1430 - ה ג מ ר

מכין את השירשור למחר... יום גדול לריאלטי הולך להיות

אז עונה מאד מוצלחת של הBB14 מתקרבת לסיומה ואנחנו מגיעים עם איאן,דן ודניאל, שלושת הקוואק פאקים לגמר.

האם מי שינצח יהיה דן
, שבא עם המטרה הגדולה ביותר עליו אבל שלט בעונה, עשה כמה דברים בלתי יאמנים וינצח בעונה נוספת?

האם מי שתנצח תהיה דניאל, ככל הנראה הבן אדם שדן היה נאמן אליו יחסית יותר מכולם, התחילה כאנדרדוג אבל הייתה ברוב במשך כל העונה... משוגעת עם תעודות אבל עם משחק חברתי לא רע בכלל?

או שזה יהיה איאן... ההימור של Dr. Evil מאמצע העונה? שניצח במלא משימות לאחרונה וניצל פעם אחר פעם בהפתעה.

יהיה מעניין

כמובן תמנעו מספוילרים בכותרות.

andre93

New member

איאן זכה, כל הכבוד לו! טוב זה היה די צפוי מצד אחד ומצד שני די מפתיע. כמובן שהייתי רוצה שדן יזכה אבל המשחק שלו היה פשוט חסר רחמים כלפי שאר דיירי הבית.
כמובן שהמשחק של דן נראה מדהים מהצד של הצופה אבל מי שנמצא בבית מרגיש את זה על בשרו ולכן איאן ניצח ולא דן. עם כמה שאהבתי איך דן שלט במשחק הזה ללא עוררין, אי אפשר להתעלם מכך שאם היינו נמצאים איתו באותו הבית אז היינו קרוב לוודאי נפגעים קשות.
אבל בשורה התחתונה, דן שיחק את המשחק הברוטלי ביותר בצורה הטובה ביותר שראיתי מעולם!

niro62

New member

עוד ניצחון נגנב. ופתטיות זאת המילה היחידה שיש לי להגיד על חבר המושבעים הזה. אבל זה לא משנה כי את דן תמיד יזכרו כשחקן הכי גדול, ואת איאן יזכרו כעוד מנצח פתטי שלא היה צריך לזכות.

niro62

New member
ודירוגים

עונות:
1) אולסטאר
2)עונה 8
3)עונה 10
4) עונה 14
5) עונה 11
6) עונה 4
7)עונה 6
8)עונה 13
9)עונה 5
10)עונה 3
11)עונה 9

דירוג מנצחים:
1)איבל דיק
2)דן
3)ג'ון
4)בוגי
5)מגי
6)ג'ורדן
7)איאן
8)דרו
9)ליסה
;10) רייצ'ל
11) אדם

טופ 10 שלי:
1)איבל דיק
2)וויל
3)דן
4)דניאל עונה 3
5)ג'אנל
6) ליברה
7) ג'ון עונה 4
8)דניאל דונאטו
9) ג'ף (רק כמו שהיה בעונה 11, ב13 לא סבלתי אותו)
10) שילה
חבל שגם העונה לא מצטרף לפה אף מתמודד חדש

יששששששששששששששששש !! איאן
. ועוד 6-1!

איאן שיחק בצורה מעולה, עשה את המהלכים הנכונים מבחינה אסטרטגית, היה בעל אסטרטגיה חברתית מצויינת ושיחק כדי לנצח ולא, שהיה מאוד ראסלי וטווילי מבחינת דן, רק להגיע לפיינל 2.

דן- העונה היה מעולה בלהמציא מהלכים טובים שישרתו אותו להשאר במשחק. אבל הוא שיחק בשביל הפיינל 2, ולא בשביל ניצחון. אחרי הדחת בריטני, הוא שיחק משחק חברתי על הפנים, עשה טעויות קריטיות שעלו לו בקולות.
ועכשיו לשאלה שנשאלה בשרשור הפרק הקודם:
אני תמיד בעד האנדרדוג בריאליטי. והסיבה שאני נגד דן, זה בדיוק אותה סיבה שהייתי נגד קים בעונה הקודמת של הישרדות, ונגד ראסל בעונות 19 ו-20- ONE MAN SHOW, שהינו ההפך הגמור מאנדרדוג. אני יודע שזאת ההפקה שאשמה בכך לעתים קרובות, בעיקר במשחק כמו הישרדות שהכל ערוך מראש כמה חודשים לפני, אבל זה ממאיס עליי את השחקן וגורם לי להיות נגד ה-MAN הזה.
במקרה של דן, הוא המאיס את עצמו בעצמו. עשה מהלכים ברוטאליים מדי, ושכח שמדובר באנשים מהצד השני שרוצים לראות מנצח את האדם (לפני שחקן) שהם יותר אוהבים..
כמובן שלא תרם לכך שהקשקשן הזה הדיח את בריטני.

survivortvk3

New member

אם דן לא היה עושה את המהלכים האלה, סביר להניח שבכלל לא היה מגיע לפיינל 2
אתה צריך לזכור שדן בא עם מטרה ענקית על הגב שלו, איבד 2 מתמודדות מהקבוצה שלו על ההתחלה והיה איום מתחילת המשחק
אם לא היה מדיח את שיין למשל אז שיין היה לוקח את דניאל, וישמצב גדול שגם דניאל הייתה לוקחת את שיין
הוא היה חייב לבגוד במושבעים , כמו שהוא אמר שיין ופרנק הם מתמודדים חזקים פיזית שהיו מנצחים אותו ברוב המשימות, ככה שהיה חייב להדיח אותם
זה שהם היו בכיינים והחליטו להתמרמר זה כבר לא בעיה של דן, דן עשה כל מה שהיה צריך בשביל לנצח....

אורישקי

New member

איאן עשה מהלכים נכונים?
שים לב שאיאן במשך כל ההדחות האחרונות, מהפיינל 6, נשאר תודות למשימות, הוא עשה כמו שהוא ציין בדיוק את מה שדן אמר לו!!!.

survivortvk3

New member

פשוט אכזבה, המושבעים היו ממש ממורמרים, ופרנק הזה פשוט פוץ

לאיאן לא מגיע, הוא שיחק ממש לא משהו ברוב המשחק והגיע לאן שהגיע רק בזכות משימות, ובעיקר בזכות דן

אבל למרות ההפסד של דן הוא עדיין השחקן הכי טוב אי פעם
ומהעונות שצפיתי(14,10,6,5,4, חלק מ3 ועכשיו גם התחלתי 7) הוא השחקן האהוב עליי אי פעם

אורישקי

New member

א-כ-ז-ב-ה.
מילא עוד בריטני הייתה חברה של איאן... אבל ג'ן?????
למה לג'ן הייתה סיבה להצביע לאיאן מול דן? הרי איאן בגד בברית שלהם, ודן שיחק יותר טוב והיא הודתה בזה.
כל הנאום של איאן היה בלתי נסבל והאמת די דחה אותי לראות אותו מדבר מגעיל על דן ככה ולוקח את הקרדיט של כל מה שהוא עשה.
איאן הגיע לשם תודות למשימות, הוא מבחינתי לא שיחק משחק אסטרטגי טוב והגיע לשם בגלל מזל בלבד!
פרנק מטיף על מוסר כשהBFF שלו בבית היה פאקינג בוגי? הבן אדם הכי לא אמין אי פעם? בכלל מלא תגובות על זה שפרנק ממש לא היה פופולארי ולא ברור איך הוא הגיע כל כך רחוק. איאן ובריטני היו פי מאה יותר פופולאריים באמריקה.
איכס.

אני נגעל.
בהודעה הבאה אני אפרסם תגובה עם ספוילרים לעונות אחרות למי שצריך להשלים

אורישקי

New member
יאללה

- הגמר הזה היה שיחזור מדויק של ליסה נגד דניאל. המנצח הראוי הפסיד וקיבל רק קול אחד מהמתמודד שהיה הכי קרוב אליו והוא כמעט לקח איתו לגמר. המושבעים בחלקם היו ממש ממורמרים והצביעו לשחקן שעשה את העבודה המלוכלכת של השחקן האחר מסיבות לא ברורות.
- דניאל דונאטו מלכה, היה לה ציוץ אדיר בגמר והיא גם רשמה: "
Could Dan win with his terrible social game??.. Of course, Let's ask Rachel Riley. #BB14"
- דירוג מנצחים:
1. דן (בהתבסס על עונה 10 בלבד, עם עונה 2 הפער היה גדול יותר)
2. וויל רק בגלל שבעונה עם וטו הוא גם היה עף לפני כן.
3. ג'ון
4. דרו
5. מגי
6. בוגי - בתכלס הוא שיחק משחק ראוי לעונה שלו למרות שלא סובל אותו, ולמרות שנגרר אחרי וויל
7. דיק - אני מת עליו כדמות הוא היה מקום שלישי אם זה לפי פופולאריות אבל כשחקן הוא ניצל כמה פעמים בגלל אריק והתפקיד שלו בבית.
8. היידן למרות שהוא משעמם עם קול מזעזע
9. איאן
10. ליסה - הם די דומים היא ואיאן כאמור
11. אדם
12. ג'ורדן - למרות שחיבבתי אותה בעונה ההיא היא לא עשתה כמעט כלום
13. רייצ'ל - אין יותר גרוע ממנצחת בעונה מכורה.

דירוג עונות:
1. BB10
2. BB7
3. BB14 ורק בגלל הגמר
4. BB6
5. BB8
6. BB11
7. BB3
8. BB4
9. BB5
ומכאן העונות הנוראיות:
10. BB2
11. BB13
12. BB12
13. BB9

דירוג מתמודדים בעונה הנוכחית:
1. דן
2. בריטני ההצבעה שלה יחסית מובנת
3. ג'אנל
4. דניאל אני מת עליה
5. איאן
6. שיין
7. ג'ודי
8. קארה
9. ג'וג'ו

השאר זבל.

טופ 10 בכל העונות:
1. דניאל רייז
2. דן
3. דניאל דונאטו
4. ג'אנל
5. ד"ר וויל
6. ג'יימס
7. ג'ון
8. אליסון
9. ליברה
10. ניקול

אורישקי

New member
מגיב שוב

איאן לא שחקן גרוע בעיקרון וגם לא אומר שלא מגיע לו בכלל, הוא חמודי לגמרי אבל זה מתגמד ליד דן. עיצבנו אותי בעיקר ג'ו ג'ן ואשלי שלא ראיתי שום סיבה שלא יצביעו לדן. שיין,פרנק ובריטני אני מבין.
אני חושב שאיאן קיבל קרדיט על דברים שלא היה ראוי להם אבל כל הכבוד לו שידע לגרום לזה להראות ככה, למרות שזה מעצבן כצופה. דן אם לא היה נשבע בכל דבר שזז אולי היה גורם למושבעים להעריך אותו יותר אבל אני מסכים איתו שזה פשוט הרבה יותר קל. כצופה BB הרבה יותר קל להגדיר אם המושבעים ממורמרים או לא כי אתה זוכה לראות את הכל בלייב. אבל מה שאני יודע בלב שלם זה שאני הייתי מצביע לכל בן אדם כל עוד הוא לא פגע בי בצורה אישית, ירד לרמות אישיות במשחק או עיצבן אותי. כל עוד הוא לא חצה קו אישי זה בסדר גמור. אבל שיהיה, בכל אופן דן הטביע סופית את חותמו על הBB, שיהיה לאיאן מזל טוב.

דן הוא השחקן הכי אוברייטד במשחק הזה בכל הזמנים.

הוא לא ידע לשחק משחק חברתי גם אם החיים שלו היו תלויים בזה.

הכי קל לבוא לאנשים שסומכים עליך, לתת להם את המילה שלך ואז לעשות את המהלך ההפוך. זה למה לשחק בתור מייק בוגי זה הרבה יותר קשה. כי אין לאנשים אמון במילה שלו.

אבל בסופו של דבר אמריקה וריאליטי בכלל הוכיחו שמשחק מטונף שכזה אינו ראוי להצדקה וכמו שדן מנו לא זכה וכמו שראסל האנץ לא זכה, כך גם השקרן-הפתולוגי-הזה-שרק-יודע-להטות-את -הראש-הצידה-ולצרוח-בחדר-הוידויים-על-כך- שהוא- מאמן- דגול לא זכה.

YOU GOT OWNED BY THIS GUY >>>

ולכל הממורמרים - Preshhhhhhhhhhh

אורישקי

New member

אם הוא לא היה משחק משחק חברתי כזה טוב הוא לא היה מנצח בעונה הראשונה שלו. מייק בוגי עושה רושם של בן אדם לא אמין ודן לעומתו גורם לאנשים להאמין לו וכן הוא שיטה בהם פעם אחר פעם בעונה הזו.

ואו... כ"כ מאכזב.
במילותיה של ג'אנל, It's an absolute travesty
דן היה מדהים העונה.
חבל שאף אחד לא העריך את זה, ואפשר גם להבין את זה - כשחווים את זה על בשרך זה משהו אחר.
אבל בכל זאת.. זה פשוט עצוב כמה שמגיע לו. ועצוב כמה שהיה לו הרבה יותר סיכוי אם היה נגד דניאל.

אני חייב להגיד שזה היה דיי מגעיל מצד איאן להפריע לדן בזמן שהוא מדבר.
וגם היה מגעיל שכל הדיבורים שלו היו למה לא לבחור בדן במקום למה לבחור בו.

דן עשה מה שהיה צריך לעשות כדי לנצח.
הוא עשה דברים מלוכלכים, בגד ושיקר, אבל הכל בשביל המשחק, לא סתם כי בא לו.
הוא גם לא ליכלך על אף אחד מאחורי הגב שלו, הוא היה נחמד לכולם. זה תמיד היה בשביל המשחק.
לא תמיד אהבתי לראות שהוא פוגע באנשים, במיוחד דניאל, אבל חייבים להעריך את המשחק.
מדהים לחשוב על הנקודה שבה הוא היה מועמד, כשפרנק נעול להדיח אותו, בלי שום סיכוי, והוא פשוט הפך את כל זה.

פייבוריט לפרנק? פרנק?!
חשבתי בריטני, דן, ג'אנל אפילו.

גמר מפוספס. הלכתי להירגע.

אחרי רגיעה חייבים לציין שאין לי בעיה מסוימת עם איאן, אני לא אומר שלא מגיע לו,
אני עדיין מתלבט עם עצמי.. בעונה רגילה אולי הייתי אפילו בעדו, אבל נגד דן, זה קצת קשה.

למעלה